Странни неща в "нормални" хора
Модератор: Общи модератори
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: Странни неща в "нормални" хора
Обичам винаги да има симетрия.
Ритуалът с вещите при излизане е същия! Телефон, портфейл, ключ за кола, ключове за вкъщи разпределени в 4-те джоба на дънките.
Лятото ако слънчевите ми очила не са сложени на диадема на главата дори вечер по тъмно се чувствам все едно съм ги загубил.
Всичко трябва да е или в гръгли числа, кратни на 5 или на 2 когато броя, пресмятам и т.н.! В колата музиката трябва да е усилена на 1/8, 1/4, 1/2 или на пълна мощност.
Като пия трябва да знам точно колко пия! Ракиите и концентрата на порции по 100 грама, бирите или по 330 или 500, иначе ми е шантаво.
Нотификации и аз мразя!
Ритуалът с вещите при излизане е същия! Телефон, портфейл, ключ за кола, ключове за вкъщи разпределени в 4-те джоба на дънките.
Лятото ако слънчевите ми очила не са сложени на диадема на главата дори вечер по тъмно се чувствам все едно съм ги загубил.
Всичко трябва да е или в гръгли числа, кратни на 5 или на 2 когато броя, пресмятам и т.н.! В колата музиката трябва да е усилена на 1/8, 1/4, 1/2 или на пълна мощност.
Като пия трябва да знам точно колко пия! Ракиите и концентрата на порции по 100 грама, бирите или по 330 или 500, иначе ми е шантаво.
Нотификации и аз мразя!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Познавам един слагаше цицарници в джобовете на колегите си . Обаче след като един щеше да се разведе за малко щото жена му намерила цицарника в джоба, го разкриха и го отказаха от тоя навик .....от това компулсивно разстройство имах предвид 

Последна промяна Jordana на 31 Яну 2020, 19:28, променена общо 2 пъти
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Като видя числа, проверявам на ум дали се делят на 3,7 и 9 без остатък.
Имам пукнат преден зъб и когато се
винаги го натискам с другите зъби да видя здрав ли е.
Когато карам, не мога да издържа повече от 10сек без да подледна в огледалото за обратно виждане. Пробвал съм насила за повече време и ме хваща параноя.
Не си оставям бирата недопита в заведение. Съответно помагам грижливо на другите ако го направят
Имам пукнат преден зъб и когато се

Когато карам, не мога да издържа повече от 10сек без да подледна в огледалото за обратно виждане. Пробвал съм насила за повече време и ме хваща параноя.
Не си оставям бирата недопита в заведение. Съответно помагам грижливо на другите ако го направят

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Най-накрая интересна тема. Много ви се хилих на някои от "странностите"
Аз се замислих и не мога да се сетя за кой знае какви неща. Може би, че зимата дори и на -10 спя на отворен прозорец, че ме кефи си дишам свеж въздух 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Superexstatic написа: че зимата дори и на -10 спя на отворен прозорец, че ме кефи си дишам свеж въздух
Е това пък е страхотно!
Една умна глава обясняваше какво забавяло стареенето, 2та основни фактора са студ и глад

Не говорим за премръзване и недохранване ест..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
А как сте с резервите, не финансово (там не е интересно), например с дрехите, аз никога не се оставям без:
- пакет долни гащи
- чорапи
- дънки/панталони
- тениска/и
- маратонки/обувки
Винаги имам по едно от тия чисто нови, не носени, така за резерва в гардероба, някакси се успокоявам като знам че дори нещо което в момента нося падне в жертва, винаги мога да възстановя бройката без да трябва спешна разходка до мол/магазин. Обикновенно ако няма форсмажорни обстоятелства за да "пенсионирам" една дреха, първо трябва да съм и намерил заместник. Така де като склад съм - гледам винаги да поддържам определено количество от всяка стока.

- пакет долни гащи
- чорапи
- дънки/панталони
- тениска/и
- маратонки/обувки
Винаги имам по едно от тия чисто нови, не носени, така за резерва в гардероба, някакси се успокоявам като знам че дори нещо което в момента нося падне в жертва, винаги мога да възстановя бройката без да трябва спешна разходка до мол/магазин. Обикновенно ако няма форсмажорни обстоятелства за да "пенсионирам" една дреха, първо трябва да съм и намерил заместник. Така де като склад съм - гледам винаги да поддържам определено количество от всяка стока.

Tires are evil - destroy them all ...
cmdkick написа:А как сте с резервите, не финансово (там не е интересно), например с дрехите, аз никога не се оставям без:
- пакет долни гащи
- чорапи
- дънки/панталони
- тениска/и
- маратонки/обувки
Винаги имам по едно от тия чисто нови, не носени, така за резерва в гардероба, някакси се успокоявам като знам че дори нещо което в момента нося падне в жертва, винаги мога да възстановя бройката без да трябва спешна разходка до мол/магазин. Обикновенно ако няма форсмажорни обстоятелства за да "пенсионирам" една дреха, първо трябва да съм и намерил заместник. Така де като склад съм - гледам винаги да поддържам определено количество от всяка стока.![]()
Това звучи все едно имаш само по една тениска и дънка и като ти се скъса си се запасил случайно да не ходиш гол...
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Superexstatic написа: че зимата дори и на -10 спя на отворен прозорец, че ме кефи си дишам свеж въздух
Е това пък е страхотно!
Една умна глава обясняваше какво забавяло стареенето, 2та основни фактора са студ и глад![]()
Не говорим за премръзване и недохранване ест..
А, грам не следвам някакви такива бабини деветини, даже съм зиморничав много. КлимУтроника в колата от ноември не се пипа от 32, в нас също жега на макс и по къси гащи и тениска. Но за спане обичам да ми е проветрено и прохладно. И то това стана последните години покрай една девойка, дето постоянно ставаше по нощите да отваря, че й било жега.

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
cmdkick написа:А как сте с резервите, не финансово (там не е интересно), например с дрехите, аз никога не се оставям без:
- пакет долни гащи
- чорапи
- дънки/панталони
- тениска/и
- маратонки/обувки
Винаги имам по едно от тия чисто нови, не носени, така за резерва в гардероба, някакси се успокоявам като знам че дори нещо което в момента нося падне в жертва, винаги мога да възстановя бройката без да трябва спешна разходка до мол/магазин. Обикновенно ако няма форсмажорни обстоятелства за да "пенсионирам" една дреха, първо трябва да съм и намерил заместник. Така де като склад съм - гледам винаги да поддържам определено количество от всяка стока.![]()
Това наистина е странно

На мен облеклото никога не ми е било приоритет. Може би защото адски много се кефя на костюми и официално облекло, но за сметка на това се чувствам много неудобно в официални дрехи, та като цяло никога не съм наблягал на това кой знае колко. Но пък и изхвърлям много рядко дрехи - повечето преминават в графа ежедневни, в последствие минават в графа -за гаража

- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
bioz написа:cmdkick написа:
Това звучи все едно имаш само по една тениска и дънка и като ти се скъса си се запасил случайно да не ходиш гол...
Не имам една дето е като държавния резерв - не се пипа без основателна причина, запасил съм се да не остана случайно с по-малко от нужните в наличност.

Tires are evil - destroy them all ...
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
ivanski_2 написа:При мен, когато съм на завдение и пия кафе, не мога да не натъпча всички пакетчета от захърчета в едно, просто не мога да пия кафето спокойно ако не го направя
1 към 1! Аз за много неща съм така, мразя да ми е разхвърляно и неподредено, може би е от зодията - Козирог.
only rear wheel drive
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
zAcK написа:Borymeckata написа:Имам си "ритуал" при излизане от дома. Парите държа винаги в левия преден джоб на дънките, защипани с метална щипка, и в същия джоб не държа нищо друго. Преди излизне проверявам - ключове, документи, пари, телефон. От няколко години - и очила...![]()
![]()
Понеже държа всяко нещо в различен джоб, се получва все едно се кръстя, като при влизане в църква...
И аз, и аз. 1:1![]()
Винаги зная броя на нещата, които нося в мен. Напоследък са 6 - портфейл, часовник, телефон, карта за достъп, ключ за БМВ-то, връзка с ключове и чипове за достъп![]()
![]()
Та като зная бройката пипам, броя и продължавам
![]()
![]()
И всяко си има джоб и винаги е точно в него
![]()
![]()
Станахме трима

only rear wheel drive
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
michev написа:zAcK написа:Borymeckata написа:Имам си "ритуал" при излизане от дома. Парите държа винаги в левия преден джоб на дънките, защипани с метална щипка, и в същия джоб не държа нищо друго. Преди излизне проверявам - ключове, документи, пари, телефон. От няколко години - и очила...![]()
![]()
Понеже държа всяко нещо в различен джоб, се получва все едно се кръстя, като при влизане в църква...
И аз, и аз. 1:1![]()
Винаги зная броя на нещата, които нося в мен. Напоследък са 6 - портфейл, часовник, телефон, карта за достъп, ключ за БМВ-то, връзка с ключове и чипове за достъп![]()
![]()
Та като зная бройката пипам, броя и продължавам
![]()
![]()
И всяко си има джоб и винаги е точно в него
![]()
![]()
Станахме трима
С изключение, че си държа парите в задния десен/ рядко и в левия/ джоб - за останалото ставаме 4-ма

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
В задни джобове нищо не слагам
Като гледам коментарите, и това е странност