"Тролене" в социалните мрежи
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: "Тролене" в социалните мрежи
На хората им е скучно и се занимават с глупости. Навремето една секретарка имаше позната в някаква агенция и непрекъснато попълваше социологически и какви ли не анкети. От името ма цялото си семейство. Бяха тотален щит. Какво гледа по ТВ, какво яде и т.н. Пишеше тотални глупости. Имам приятел журналист във фейса. Знаете го всички. Ми 50% от постовете му са за "Старшинката" ( Президента). Не вярвам са го прави за кеф. А ние тук във форума и са си се дрънкаме тип "сливова или гроздова", аз не си го слагам на сърцето. Всеки си има глава на раменете и да мисли.
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
drifty написа:cmdkick написа:Разбрах те, много добре те разбрах. Просто тежеста на единия случай е неизмерима с тежеста на другия така че примера ти е неуместен.
Напротив, не му е неумстен примерът. Просто твоите везни и тези на колегата теглят различно. Виждаш, когато някой наруши нещо и ти си потърпевш, но не би оценил, ако ти си нарушителя и някой ти направи добро, въпреки че не е длъжен. Поне това смятам, че имаше предид колегата ТНТ.
1. ще го оценя
2. аз му давам избор, не изкачам пред него така че иска не иска да ме пусне4
3. на мен избор не ми беше даден
4. аз си знам че проблема е в мен, защото моите разбирания за нещата не съответстват на наложените тука.
Tires are evil - destroy them all ...
а
Последна промяна Вуйчо на 31 Май 2020, 11:08, променена общо 1 път

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Напротив, има много срамни работи. На мен и на интервю за работа са ми обяснявали как трябва да лъжа клиентите. Как точно се изразиха... "да се възползвам от незнанието на клиента". Това за мен е срамно.

- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
един път пред входа засичам комшията и негов приятел обсъждат едно колело. Спрях се и аз да полафим и стана нещо въпрос за фасбуци и подобни. Та тоо другия ме пита имаш ли фасбук - аз Не, туитър - аз пак Не , инстаграм отново Не и най накрая ми изцепи - ти не съществуваш бре човек 

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
drevnia написа:един път пред входа засичам комшията и негов приятел обсъждат едно колело. Спрях се и аз да полафим и стана нещо въпрос за фасбуци и подобни. Та тоо другия ме пита имаш ли фасбук - аз Не, туитър - аз пак Не , инстаграм отново Не и най накрая ми изцепи - ти не съществуваш бре човек
Най-добрия ми приятел е така - няма ФБ и т.н. каквото изброи

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
drevnia написа:един път пред входа засичам комшията и негов приятел обсъждат едно колело. Спрях се и аз да полафим и стана нещо въпрос за фасбуци и подобни. Та тоо другия ме пита имаш ли фасбук - аз Не, туитър - аз пак Не , инстаграм отново Не и най накрая ми изцепи - ти не съществуваш бре човек
Нали знаеш какво имали тия, дето нямат фейсбук?
Живот
@TNT

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Bogat-Beden написа:drevnia написа:един път пред входа засичам комшията и негов приятел обсъждат едно колело. Спрях се и аз да полафим и стана нещо въпрос за фасбуци и подобни. Та тоо другия ме пита имаш ли фасбук - аз Не, туитър - аз пак Не , инстаграм отново Не и най накрая ми изцепи - ти не съществуваш бре човек
Нали знаеш какво имали тия, дето нямат фейсбук?
Живот
Това всеки сам си го определя (тоест има свободата да реши) до каква степен животът му да зависи от FB

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ебем ти и умозаключенията титанични
Тука всички са потомци и ученици на Сократ и Платон
"Нямаш профил в някоя социалка, имаш живот", написаха в Интернет форум тези велики умове на своето време
Що не си пиете хапчетата, а

Да помпиш в Интернет форум колко е зле да имаш профил в Интернет социалка е същото, като да викаш "Старите БМВ-та са много зле, друго си е стар Мерцедес" .
И логиката ви е умопомрачителна - Не пуша, следователно карам Ферари. Тъй, де! Нямам профил някъде, имам живот
Нормални ли сте, бреее
Ай наздраве, психопати

Да помпиш в Интернет форум колко е зле да имаш профил в Интернет социалка е същото, като да викаш "Старите БМВ-та са много зле, друго си е стар Мерцедес" .

И логиката ви е умопомрачителна - Не пуша, следователно карам Ферари. Тъй, де! Нямам профил някъде, имам живот

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Ех, че се присетих покрай всичкото мозък тук за добрите стари дни...
То mirc-а беше в разцвета си, то първите джиесеми, то пейджъри за по-отрканите, нямаше внедрени силикони, Строежа беше още там, Тенекията беше второто по смисъл място за нас, на Седмочисленици кенефа пак не работеше, в Кроса пак си се пушеше, от арабите ядяхме без пари, в Шипката бяхме Перцона Нон Грата, обаче бяхме там през вечер (това Panican да ти свирят BMFOF ще да значи нещо), на Лакатник да ходиш си беше презумпция, от водка да връщаш си беше кощунство, на мацка да кажеш НЕ си беше емоция, за другото - нямахме стимул.
Трол бяха ония от игрите, ония Лучшие 1-6.
Та тролкайте тролове, живейте си дните, ние нашето си го свихме.
Амин.
То mirc-а беше в разцвета си, то първите джиесеми, то пейджъри за по-отрканите, нямаше внедрени силикони, Строежа беше още там, Тенекията беше второто по смисъл място за нас, на Седмочисленици кенефа пак не работеше, в Кроса пак си се пушеше, от арабите ядяхме без пари, в Шипката бяхме Перцона Нон Грата, обаче бяхме там през вечер (това Panican да ти свирят BMFOF ще да значи нещо), на Лакатник да ходиш си беше презумпция, от водка да връщаш си беше кощунство, на мацка да кажеш НЕ си беше емоция, за другото - нямахме стимул.
Трол бяха ония от игрите, ония Лучшие 1-6.
Та тролкайте тролове, живейте си дните, ние нашето си го свихме.
Амин.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Тука имам над 16 бана, във фб само 1.
Доста висок праг на толериране на тролене има у фейса.
Ако нямах няколко бизнес страници за поддържане, до сега отдавна да съм деинсталирал приложението , но това е - обхвата, който го има facebook го няма ало.бг
Иначе това че, който няма фейс има живот -
С жена ми сме тотално различни.
Отиваме някъде .. тя тагове, снимки, лайвове, чувства, ИмоциЙ - аз нищо.
Постоянно телефона и е в ръцете. Постоянно нещо чопли. Лайкчета, сърчица, гифчета
Радвам се, че успях да я върна в 90те като си обяснихме няколко пъти, че като се храниме - телефона не седи изобщо на масата.
Сега остава да успея да лансирам политиката, че на почивките е хубаво да го зарязва в стаята ...
но пък тогава ще трябва да си говорим
Не знам кое е по-малкото зло
В крайна сметка аз преживявам живота, тя прекарва тези моменти в заснемане на снимки и видеа, които да покаже по някакъв начин на близки или познати . Безумие е тва ...
Месинджъра е същата работа. Прекарваме 2 минути в писане и 10 минути в чакане, за нещо което може да се изкоментира за 30 секунди по телефона.
Едно време ми беше трудно да разбера Юзъра като каже, че няма време за чатове. Сега най-любимото ми е некой клиент като ми пише и после се сърди, че не му е отговорено при положение, че има телефон като слънце

Доста висок праг на толериране на тролене има у фейса.

Ако нямах няколко бизнес страници за поддържане, до сега отдавна да съм деинсталирал приложението , но това е - обхвата, който го има facebook го няма ало.бг

Иначе това че, който няма фейс има живот -

С жена ми сме тотално различни.
Отиваме някъде .. тя тагове, снимки, лайвове, чувства, ИмоциЙ - аз нищо.
Постоянно телефона и е в ръцете. Постоянно нещо чопли. Лайкчета, сърчица, гифчета

Радвам се, че успях да я върна в 90те като си обяснихме няколко пъти, че като се храниме - телефона не седи изобщо на масата.
Сега остава да успея да лансирам политиката, че на почивките е хубаво да го зарязва в стаята ...
но пък тогава ще трябва да си говорим

В крайна сметка аз преживявам живота, тя прекарва тези моменти в заснемане на снимки и видеа, които да покаже по някакъв начин на близки или познати . Безумие е тва ...

Месинджъра е същата работа. Прекарваме 2 минути в писане и 10 минути в чакане, за нещо което може да се изкоментира за 30 секунди по телефона.
Едно време ми беше трудно да разбера Юзъра като каже, че няма време за чатове. Сега най-любимото ми е некой клиент като ми пише и после се сърди, че не му е отговорено при положение, че има телефон като слънце

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Някой да ми обясни ,като на идиот,че нищо не разбрах от писаното до тук.На какъв език говорите?
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Nickelback написа:drevnia написа:един път пред входа засичам комшията и негов приятел обсъждат едно колело. Спрях се и аз да полафим и стана нещо въпрос за фасбуци и подобни. Та тоо другия ме пита имаш ли фасбук - аз Не, туитър - аз пак Не , инстаграм отново Не и най накрая ми изцепи - ти не съществуваш бре човек
Най-добрия ми приятел е така - няма ФБ и т.н. каквото изброиЕй не мога да го убедя, да си направи!
Викам му - човек ти определяш с какво да те облъчват, той не, та не!
А изпуска доста... оферти... за всичко
Ама той си знае, к'во да го правя
Какви са тези оферти, нещо се бъзикаш ли, че не схванах?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Себе си ли адресираш?zAcK написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Що не си пиете хапчетата, а
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нормални ли сте, бреее
![]()
![]()
Ай наздраве, психопати
![]()
![]()
![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Bogat-Beden написа: Себе си ли адресираш?
Bogat-Beden написа:Нали знаеш какво имали тия, дето нямат фейсбук?
Живот
Адресирам такива гениални умозаключения като това по-горе... Нямаш фейсбук, следователно имаш живот? Титанично...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4