Спортна кола под наем за ден
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Спортна кола под наем за ден
немо написа:Nickelback написа:.......
![]()
Тц,тц,тц....а аз тук 3-та година не мога да "излъжа" някой за 2-3 обиколки,тип "разходка" с Е30 на Калояново.......![]()
![]()
![]()
Макар че 2-ма уж обещаха,ама само "уж"![]()
![]()
![]()
Но то нормално де,GTR-и има,читавите Е30 намаляват.....![]()
![]()
Мене Явор ме е возил още преди 15-17 години с комбито по софийските улици. Какви писти, какви 5лв.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:Цените за 1 ден каране започват от 600лв за Е36 и стигат 5000лв+ за рейс Поршета.
На ринга? Да, може

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
За Чехия имаше някакви оферти -Ферарита , Поршета ,Нисан GTR и некакви такива , на писта след инструктаж...Не беше много скъпо май ,бях се навил .Ако намеря офертата ,ще пусна линк..
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
На писта не е много кеф, за мен най-добре е нещо в Германия на аутобан без ограничения за 4-8 или 24 часа.
Покрай Маранело има много коли с придружител от сорта на Ферари и Ламбота за по 20-40-60 мин, но не са евтини. Поне преди нямаше проблеми и не мрънкаха при максимални ускорения многократно, изпреварвания и др , иначе макс е 180-190, все пак е селски път наоколо.
Покрай Маранело има много коли с придружител от сорта на Ферари и Ламбота за по 20-40-60 мин, но не са евтини. Поне преди нямаше проблеми и не мрънкаха при максимални ускорения многократно, изпреварвания и др , иначе макс е 180-190, все пак е селски път наоколо.
alekangg написа:На писта не е много кеф,
... което показва, че никога не си карал на писта...
няма лошо де. ако ти се отдаде възможност на всяка цена покарай на писта, дори да не е някой расов автомобил...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
acho.rs написа:За какво спорите - дават се спортни коли под наем за пистов каране, че даже и със инструктор, готов да жертва живота си да учи някой друг.
Цените за 1 ден каране започват от 600лв за Е36 и стигат 5000лв+ за рейс Поршета.
Не става дума за ринга, не става дума за 200 и магистрали. Не е за рейс фен а е за авто ентусиаст, който ще се изкефи да разгледа и да се развози, не за 200-300, писти и тн. Това е друго каране - вариант има за такова на Калояново с техните коли, които не са толкова скъпи, не са толкова хубави, но за тръпката са екстра. Не се търси пистово каране

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:alekangg написа:На писта не е много кеф,
... което показва, че никога не си карал на писта...
няма лошо де. ако ти се отдаде възможност на всяка цена покарай на писта, дори да не е някой расов автомобил...
Сигурен съм, че знаеш всичко за мен.
Пояснявам, че не е кеф, ако някой отиде и даде една торба пари за 1 или 2 часа наемане на автомобил, какъвто не е карал никога.
При дълго каране или редовно е съвсем друго, ама тук говорим за инцидентно каране.
Карал съм 3 пъти на истинска писта, единият път точно расов и поради горе избените парични не се накефих максимално, за сметка на другите пъти с не расовите. Но пък с не расовите при каране на истинска писта, не тип Дракон в България всичко приключва много бързо 2-3 обиколки..
Последна промяна alekangg на 25 Юни 2020, 16:42, променена общо 1 път
alekangg написа:Сигурен съм, че знаеш всичко за мен..
не, не знам почти нищо за тебе. но някои положения за заучени

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:alekangg написа:Сигурен съм, че знаеш всичко за мен..
не, не знам почти нищо за тебе. но някои положения за заучени
След предното ми мнение, не си ли съгласен поне малко?
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
alekangg написа:Пояснявам, че не е кеф, ако някой отиде и даде една торба пари за 1 или 2 часа наемане на автомобил, какъвто не е карал никога.
Някои автомобили се дават за 1-2 часа срещу "торба" пари,щото самите автомобили струва доста "торби" с пари.Тук предполагам нямаме разногласия?
Не съм имал удоволствието,но бих предположил,че с автомобил за "торба" пари ще съм доволен първо:че го карам,второ:че съм на пистата,а не в тревата наоколо и трето:ако хронометърът показва някакъв напредък.

А ако искам да карам системно и редовно без да ми пука........

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
немо написа:alekangg написа:Пояснявам, че не е кеф, ако някой отиде и даде една торба пари за 1 или 2 часа наемане на автомобил, какъвто не е карал никога.
Някои автомобили се дават за 1-2 часа срещу "торба" пари,щото самите автомобили струва доста "торби" с пари.Тук предполагам нямаме разногласия?
Не съм имал удоволствието,но бих предположил,че с автомобил за "торба" пари ще съм доволен първо:че го карам,второ:че съм на пистата,а не в тревата наоколо и трето:ако хронометърът показва някакъв напредък.![]()
А ако искам да карам системно и редовно без да ми пука........Има Е36 и Е46 + много жокери за тях
Така е, аз също се радвах, но след като пробвах с нормална кола, не съвсем слаба на писта и след това с хубава на обикновен път, на последно място слагам в класацията първото ми каране с расова, което беше на писта.
Дори имам возене в расов автомобил на писта, като караше професионалист от формула 3 или нещо от сорта и тогава също останах много по-доволен от карането ми на писта за първи път с расовия.
Кой каквото иска да пробва, затова има различни варианти. Със сигурност ще му хареса, особено, ако е за първи път и не е пробвал други варианти.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
alekangg написа:Но пък с не расовите при каране на истинска писта, не тип Дракон в България всичко приключва много бързо 2-3 обиколки..
Признавам, че съм запознат само с каране на ДраконЯ с нерасов автомобил ... и една Долна Митрополия хванах едно време

Ама не мога да си обясня как приключва всичко за две обиколки
То за толкова няма как да пробваш даже да се отпуснеш да търсиш правилна траектория и спиране
Явно аз съм смотан

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
С обикновена кола дори да върви що годе след 5-6 по-сериозни спирания, трябва да се охладят дискове и спирачки иначе заминават. На дългите прави и едно спиране може да е проблемно. За това на големи писти с обикновени коли, ако не натискат не е кеф също. На по-малка- къса е по-здравословно.
Това е разбира се, ако се търси максимума, ако се кара леко няма никакви проблеми.
Това е разбира се, ако се търси максимума, ако се кара леко няма никакви проблеми.
Les Combes и Bus Stop направо убиват спирачните системи. Много е важно охлаждането между тях 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
alekangg написа:С обикновена кола дори да върви що годе след 5-6 по-сериозни спирания, трябва да се охладят дискове и спирачки иначе заминават. На дългите прави и едно спиране може да е проблемно. За това на големи писти с обикновени коли, ако не натискат не е кеф също. На по-малка- къса е по-здравословно.
Начиии нали си говорехме за под наем ...
Демек, отиваш дават ти неква кола пък била тя и нещо моторшпорт едишън и отиваш да караш предполагаемо и на непозната писта

За 2-3 обиколки няма как да разбереш къде се намираш дори ...
Не мога да си представя, че минаваш 2 пъти по завоите, на 3тото вече ти доскучава

Иначе спор няма накладки се опичат, спирачна течност става на пикня, стрийт гумите не са за писта и тн. и тн.
ама това са неща до които, по моему се стига след известно каране, а не 2-3 обиколки

затуй колата за писта следва да е подготвена за писта, пък расова или не, според дебелината на портофелЯ

Ай че ми се докара ...

Даже ше взема да викна и немо

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4