Почина Диего Марадона
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Почина Диего Марадона
И какво стана...
https://gong.bg/football-sviat/drugi/multimedia/video/posochiha-vinovnika-za-smyrtta-na-diego-maradona-615973
Марадона пиел алкохол и зарязал лекарствата, карал се с лекаря и го гонел, ама накрая - докторът виновен.
Все трябва да има някой виновен...

https://gong.bg/football-sviat/drugi/multimedia/video/posochiha-vinovnika-za-smyrtta-na-diego-maradona-615973
Марадона пиел алкохол и зарязал лекарствата, карал се с лекаря и го гонел, ама накрая - докторът виновен.
Все трябва да има някой виновен...

Excellent! Steven is my name!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Той от 40 години е на кока, ама лекаря виновен... Извън терена определено не е бил човек за пример, но това не му е пречело да е бил гениален футболист и идол на цяло поколение футболисти.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
В случая едва ли е виновен лекаря, но нали знаете, че нищо няма да излезе от това освен медиен интерес да си пълнят заглавията? Човекът даже и църква са му направили, вече е полу-Бог, та да не го мислят.
А всъщност доктор виновен кога сте чули за нещо? Някакви единични случаи от които на самия доктор реално нищо не му правят, освен ако не е на преклонна възраст и не го пенсионират или вече не е някакъв свръх гаф, който да раздухат медиите. Като постъпваш в блница където и да е по света има едно записано правило, че гаранции за нищо и никой не ти дава. Докторът е там да констатира нещо и да се опита да ти помогне с нещо, което далеч не значи, че трябва да успее, а да опита. Особено пък има ли някакви документи подписани, че съзнавате риска и т.н. отговорността е вече под нулата даже.
А всъщност доктор виновен кога сте чули за нещо? Някакви единични случаи от които на самия доктор реално нищо не му правят, освен ако не е на преклонна възраст и не го пенсионират или вече не е някакъв свръх гаф, който да раздухат медиите. Като постъпваш в блница където и да е по света има едно записано правило, че гаранции за нищо и никой не ти дава. Докторът е там да констатира нещо и да се опита да ти помогне с нещо, което далеч не значи, че трябва да успее, а да опита. Особено пък има ли някакви документи подписани, че съзнавате риска и т.н. отговорността е вече под нулата даже.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Top Gun Maverick написа: е някакъв свръх гаф, .
в тоя ред на мисли с докотора на Майкъл Джексън кво се случи?

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Майкъл го обожавам като певец определено и повечето му песни ги слушам с кожата си. Без съмнение е личност, която ще живее вечно. Но...честно казано аз не знам с оня пропофол той ли се предруса. И как така изведнъж докторът го предрусал според тяхните становища след като му е предписвал редовно това нещо? Според мен Майкъл си е взел повечко в някакъв момент, понеже много музикални звезди си отидоха така неволно или се самоубиха, понеже света вече им е писнал. Та тука вероятно от натиска го накиснаха, иначе директен отговор на въпроса ти - осъдиха го на 4 години затвор, но го пуснаха след 2 с потупване по рамото. Само да кажа, че за добро поведение не осбождават на половината на присъдата, явно някой си реши, че не трябваше тоя човек да лежи и му взеха лиценза за два щата, Калифорния и Невада ли беше другия, нямам идея другаде може ли да практикува.

Bogat-Beden написа:Сравнявам отзвука от новината за кончината на проф. Чирков и с тази за Марадона и не знам какви изводи да си вадя за този народ..
Чирков няма ама нищо общо с Марадона. Лека им пръст и на двамата, но единия е спасител, а другия наркоман, алкохолик и най-вероятно шизофреник или по-малкото зло биполярен. Да гениален футболист, но като човек... Много добре помня когато Стоичков го покани за юбилея какви драми бяха, че 100к. дорала искаше, специален модел на инфинити с незнам какви си филтри на климатика, щот рийш ли БОГА не може да диша въздуха на обикновенните хора нищо, че беше изсмъркал половината плантация на Колумбия. А с Ицо са приятели от 30г. и наистина са били навремето.. Толкова за него. За другия има много информация в интернет, а и цяла България знае за него. Аз лично от лапетия знаех за Чирков и тоя човек беше много голям още 80те!
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Това ми беше идеята, само че ти го каза директно..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Незнам какво се учудвате като единия е стотици пъти по-известен от другия лека им пръст и на двамата. Естествено че отзвука ще е различен. То и Стамен Григоров сигурно е спасил хиляда пъти повече души от всеки доктор в България, но това не пречи 99 процента от българите да не са го чували.
- Bogat-Beden
-
-
seimo написа:Незнам какво се учудвате като единия е стотици пъти по-известен от другия лека им пръст и на двамата. Естествено че отзвука ще е различен. То и Стамен Григоров сигурно е спасил хиляда пъти повече души от всеки доктор в България, но това не пречи 99 процента от българите да не са го чували.
Това е лесно да се констатира, но правилно ли е според тебе?
Каквото недостига в семейството, детето попива от външната среда, навремето улицата, сега все повече от медиите, соц. мрежите и там доминират такива персонажи...
Аз бях тийн 90-те и познай какво четяхме - трилогията на Христо Калчев за най-големите утайки на България...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:seimo написа:Незнам какво се учудвате като единия е стотици пъти по-известен от другия лека им пръст и на двамата. Естествено че отзвука ще е различен. То и Стамен Григоров сигурно е спасил хиляда пъти повече души от всеки доктор в България, но това не пречи 99 процента от българите да не са го чували.
Това е лесно да се констатира, но правилно ли е според тебе?
Каквото недостига в семейството, детето попива от външната среда, навремето улицата, сега все повече от медиите, соц. мрежите и там доминират такива персонажи...
Аз бях тийн 90-те и познай какво четяхме - трилогията на Христо Калчев за най-големите утайки на България...Които бяха на пиедестал и някои мои връстници все още живеят с този манталитет..
Модерни бяха и аз ги изядох с кориците, но те и времената бяха едни такива... бухалки, грамадни момчета, анцунг, дебели вериги по вратовете и от ония квадратните мерцедеси! Ми то си е направо за роман.

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Че то и сега я има тая мания у много хора, да не говорим някой като сложи два таралежа под мишниците и тръгне по пътя мислейки си, че е нещо повече от другите, тотално забравяйки колко е лесен за отстраняване ако влезе достатъчно надълбоко в средата на един умен човек.
Относно юбилея на Стоичков и Марадона, нещата не са били точно така. Самият Стоичков тогава бе сърдит, но и той го преувеличи силно. Наскоро говори и каза, че след не много време е разбрал защо не е дошъл и в каква беда е бил(думи на Стоичков в интервю за БТВ, дали не бе в 120 минути)без да обяснява подробно. Това за мен значеше, че най-вероятно нещо със здравето му е имало или е бил прекалено повлиян от дрога, я е имал в излък, я е опитвал да я спре. Тези неща не са за подценяване, на всичко отгоре замъгляват реалната преценка, променят поведението и т.н.
Та тия Инфинитита и т.н. са бош лаф на някой журналист.
Относно юбилея на Стоичков и Марадона, нещата не са били точно така. Самият Стоичков тогава бе сърдит, но и той го преувеличи силно. Наскоро говори и каза, че след не много време е разбрал защо не е дошъл и в каква беда е бил(думи на Стоичков в интервю за БТВ, дали не бе в 120 минути)без да обяснява подробно. Това за мен значеше, че най-вероятно нещо със здравето му е имало или е бил прекалено повлиян от дрога, я е имал в излък, я е опитвал да я спре. Тези неща не са за подценяване, на всичко отгоре замъгляват реалната преценка, променят поведението и т.н.
Та тия Инфинитита и т.н. са бош лаф на някой журналист.

- Bogat-Beden
-
-
Витанов написа:Модерни бяха и аз ги изядох с кориците, но те и времената бяха едни такива... бухалки, грамадни момчета, анцунг, дебели вериги по вратовете и от ония квадратните мерцедеси! Ми то си е направо за роман.
Точно.. Радвам се, че навреме и безболезнено се отървах от тоя малоумен и ретрограден поглед върху света, не че стигнах супер далече у животя, ама ако не можеш да помогнеш, поне да не вредиш..
А тия и пулевоподобни ни върнаха и ни държат в миналия век все още...
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3