Избори 2021

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кой ще гласувате?

Б. Б.
27
16%
Кор. Ни.
5
3%
Слави
47
27%
Доган
1
1%
Синдбад Мореплавателят
37
21%
Мая + триото (дето май останаха дуо...)
5
3%
Шкембе войвода
0
Няма гласували
Кабеларката + аптеките
1
1%
Агент Гоце
0
Няма гласували
Цвъ. Цвъ.
2
1%
Москов
0
Няма гласували
Възраждане
3
2%
хАтака
1
1%
Божков
11
6%
Няма да гласувам
33
19%

Общо гласове : 173
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: Избори 2021

Мнение от drifty » 02 Мар 2021, 20:16

Аз от политика и от хора не разбирам. Преди време гласувах, дори се радвах, че го правя. После разни специалисти по политика /сиреч всички/, почнаха да ми обясняват колко тъп съм за избора си. Като се замисля, за когото и да гласувам, ще получа една и съща критика, но от различни хора. В този ред на мисли, не смятам да гласувам.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 02 Мар 2021, 20:25

Поствам го на преди всякакви избори, ше го постна пак като наближат, ама да го постна и тук:

Изображение

Не знам що все още има хора да се заблуждават, че ще дойде някой, който наистина ще промени нещо и ще разкара божковци, можковци, висаджии, сикаджии, тимаджии и т.н. Щото, който не знае дАржавата не се управлява от бойко и компания, а точно от тея бивши трибуквени групировки. Демек няма значение дали ще е бойко, пешо, ванко и т.н. Облажилите се накрая къде с еврофондове, къде с пари от бюджета и т.н. ще са все хора на трибуквените.
А тоя дълъг тъпунгер и божков са възможно най-олигофренския избор евър. Ако такива утайки влязат в парламента, то на следващите избори чакайте всички духачки от пайнер начело на избирателни листи, както и амеби, като божинката, плеймейтки разни и т.н. И дългуча и божков ще направят точно тва, което направи и царя навремето. "Ше ви оправя за 800 дни", накрая си прибра гори, мори, квото имаше, направи пачките и си би шута. Е, и с тези двамцата ще е така, по простата причина, че даже и едно врабче е 100000000000000 пъти по-умно от двамата заедно :mhihi:
Тва ми е единственото мнение по темата и не смятам да се включвам повече.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Мар 2021, 20:42

трагедията на териротията е, че няма реална алтернатива на бойко.

затова няма да гласувам за никого- защото просто няма за кого.

аз зная какво й трябва на родината да се оправи, но никой не го предлага (просто всички много са си повярвали и не могат да се изложат разбирате ли) и затова - само ще гледам отстрани.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 02 Мар 2021, 20:43

Bogat-Beden написа:Koй е Синбад? :lol: :lol:

Е тоя дето акостира при Доган. Май е от твоите хора.

Bogat-Beden написа:Драго, все си мислех, че си прогресивно мислещ типаж, това за Слави не го мислиш сериозно? :shock:

Така или иначе сме ударили дъното, няма накъде по-надолу...
Ако има сила, която да ме накара да гласувам, то ще е за някой, който няма нищо общо с политиката.
Който и да е, така или иначе няма значение кой избираме.
За нас по-важни са изборите в Щатите и Германия отколкото нашите...

Bogat-Beden написа:Бате, ше ме извиняваш, ама пък ти си фен на най-големия политически рак, дето е.ва мамата на страната и не спира от 75 години ;)

Недей така грубо му влизай де :mhihi:
Сега ще ти обясни как да си дадеш половината заплата на някой нуждаещ се... А, то го имало в подписа му, няма нужда да ти обяснява :mhihi:
Много са силни в разпределянето на чуджи пари неговите хора :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 02 Мар 2021, 21:51

Bogat-Beden написа:Бате, ше ме извиняваш

Извинен си :)
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 02 Мар 2021, 22:22

Бекет е велик, диагнозата я е сложил отдавна. :mrgreen: А напоследък, накъдето и да се обърне човек, навсякъде се е завъртяла тая пиеса .... как беше :ok: - В очакване на Годо :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 02 Мар 2021, 23:01

За БСП много ясно. Те винаги вкарват някоя добра политика като не са били дълго на власт, я приватизация, я плосък данък, я влизането в ЕС
Тук там някоя хипер инфлация и купони за олио стават, ама шанс. Никой не е идеален. :ok:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 02 Мар 2021, 23:39

Така или иначе ще спечели Тиквата,но поне след тези избори ще стане ясно кои партии го подкрепяха тайно,а и кои ще го подкрепят и сега. Защото няма да е като предните-да управлява с едни,които имаха най-малка подкрепа от народа и изведнъж в управлението.

А и ще лъсне истинското на Славчо,поне да се види издънка на коя партия е.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 03 Мар 2021, 7:59

Нали сте наясно, че Синбад също е кукла на конци на олигархията и в частност Иво Прокопиев.
Единственото хубаво е, че поне до момента са принципни и държат на думата си като казват, че никога не биха се коалирали с ДПС, вече и грОб...ама нали си знаем стоката и, че всички са фурнаджийски лопати, та не се знае кога ще обърнат курса :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 03 Мар 2021, 8:09

Аз все още не мога да повярвам, че има хора, които ще гласуват за ББ :kuku:
В реалния живот не мисля, че познавам и един такъв.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 03 Мар 2021, 8:55

Моджо написа:Наказателен вот ще има тоя път , затова - Славчо :banghead: :banghead: :banghead:

Славчо си е 100% ГЕРБ и идеята за него е да обере тези, които си мислят, че ще дадат наказателен вот....

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 03 Мар 2021, 9:52

Don_Diego написа:Иво Прокопиев.
:
Toва е червеният флаг, определено.. Но няма по-"нормални" от тях при така оформящият се "избор", който имаме
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 03 Мар 2021, 10:01

grkv написа:Аз все още не мога да повярвам, че има хора, които ще гласуват за ББ :kuku:

+1 Аз си имам свое разбиране, че който гласува за ББ е финансово зависим от неговото правителство - директно или индиректно!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 03 Мар 2021, 10:07

vlad0 написа:
grkv написа:Аз все още не мога да повярвам, че има хора, които ще гласуват за ББ :kuku:

+1 Аз си имам свое разбиране, че който гласува за ББ е финансово зависим от неговото правителство - директно или индиректно!

Има и на неговото интелектуално ниво или по-надолу, които му се радват и им е кумир.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 03 Мар 2021, 10:22

Аз не си знам интелектуалното ниво, предполагам съм някъде по средата. Ама освен за тиквата, за кого другиго мога да гласувам ? Чалгара дългуч ме дразни, Божков до миналата година му правихме купоните вечер и го познавам, типична безскрупулна мутра си е. Тва дуо ли е трио ли е видяхте сами, че не знам колко месеца никой не ги чу и надали помни какво се мъчиха да правят на жълтите павета ..

ВМРО събираха преди години за едни избори, 2014 мисля всички псевдо мутри в България, даваха им пари и други боклуци и ги пускаха да зарибяват хора. Снимка на бюлетината как гласуваш за тях - 50лв. Имам едно цяло мазе с дрехи, вестници и кво ли още не останало от тия избори .. Ма и си купих е46 готава за 2 дни работа :mhihi:

БСП - бесните страшни пенсий са трагично тъпи...
Кой други имаше, Волен Сидеров няма смисъл да се коментира, тоя е за лудницата, не за избори.
Сега ще седна да разгледам и другите кандидати, че не се сещам ..

Аа да аптеките, само като му гледам билбордите в момента в София, и ми се иска да емигрирам ..

Гледам, че и масово хората пишат Слави. За бога, тоя от къде се намеси в политиката ? Защо клоуни и комедианти, дето трябва да ни забавляват, влизат в политиката ?

П.с Междудругото преди около месец ми звъни непознат номер. Вдигам и някаква ми се представа от партия „Българско лято“ . И ме пита дали имам интерес да поговорим няколко минути :mhihi: :mhihi: Отрязах я мило, интересно ми е само от къде са ми взели номера и защо точно моя ..
Последна промяна BaDxBoY на 03 Мар 2021, 10:28, променена общо 2 пъти

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата