з
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Re: За влюбването
В случая има 17 годишна връзка при което има доведено дете, което означава, че детето е на 18+ и горе-долу е отгледано. Така че не може да се каже, че то натежава толкова в решението . А решението е наистина морално - дали да надделее егоизма или морала. Но честно казано тази "нова любов" изглежда повече като авантюра, отколкото като нещо сериозно, а и не е известна реакцията на отсрещната страна. Също така има и парфюми с феромони, които действат така на мъжете и не е ясно дали случаят тук не е такъв. Затова пич, събирай тестостерон през деня с новата мацка и като се прибереш изкъртваш жената и старата любов пламва като нова. 

- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Има една максима и тя е: Не знаеш какво имаш,докато не го загубиш. Don't know what you got, till it's gone.
С много любов към децата!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Автора не пише , сигурно е с новата мацка и няма време 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Borymeckata написа:За "официална тройна схема" ще трябва да смени вероизповеданието...![]()

По темата, авторът потъна по стар форумски обичай, доста неуважително към взелите темата присърце

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Bogat-Beden написа:
По темата, авторът потъна по стар форумски обичай, доста неуважително към взелите темата присърце
Които не са много

Borymeckata написа:Ей, човекът си излива душата, страда, разкъсва се от съмнения, а вие се майтапите... Не сте 'ора, както се казва по нашия СЗ край.
И все още очаквам Пауъра да постави под съмнение пола на автора...![]()
Мечо, това е някой колега, дето го знаем и го е страх да си каже. Тук колежките се броят на пръстите на едната ръка. Ако е женска, щеше да иде в "бг-мама", а не в "бмвповер-искренно и лично". Кой нормален човек ще си играе да се регистрира в автомобилен форум и да си излива мъката така???
Колега (авторът), разгонил си се, замирисало ти на чуждо и акъла отиде у рЯката. Какво по-различно има у пациентката в офиса? Ако случайно е така (-), а не така (|), разбирам. Но в такъв случай ще е по-известна от сивата Сашка и няма да и е изобщо до теб. Гледай си живота, не се занимавай с глупости. Утре ще я питаш "какво има за ядене" и тя ще каже "сготви си сам, имам да сменям вторичен вал на трактора", стига бе!? Аз от такива мъжкарани изчезвам с 200

BMW_POWER написа:Утре ще я питаш "какво има за ядене" и тя ще каже "сготви си сам, имам да сменям вторичен вал на трактора", стига бе!?
някой да не забрави да угаси лампата преди да тегли ключа

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Един глупак написа:Следя темата, но не виждам какво да напиша.
Благодаря на включилите се макар, че половината мнения са чист ташак или от хора тотално не осъзнаващи (не изпитвали) усещането да са влюбени.
Баце, к'во да ти кажа... То си е до човек. Ако си нек'ъв хипер емоционален може и по пет пъти на ден да се влюбваш и да се разлюбваш, и да трепериш. Ама пък ми е хипер странно за почти 40-годишен човек Мъж това да е така. Не че го няма като явление, но просто не виждам на мен как би ми се случило, да речем, и ми е странно

Та за т'ва ти викам да си караш F10-ката, да си пиеш рИкията (ама ти май не пиеше, ако не бъркам), да си обичаш жената (добра-лоша - избрал си си я) и да си живеете. Трябва ви малко разнообразие - открийте го заедно.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Благодаря на включилите се макар, че половината мнения са чист ташак или от хора тотално не осъзнаващи (не изпитвали) усещането да са влюбени.
Нямам идея колко си хлътнал,но с риск да бъда досаден,ще кажа:: човек не знае какво има докато не го загуби.
С много любов към децата!
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Обикновено в такива ситуации, да ти кажа, колега, само единия е влюбения.
Дамата знае ли твоите страсти ?
Хм,хм...
Преди да дойде си направи една злобарка и чааак тогава си задавай въпроса дали си влюбен.
И аз се влюбвам често ама след секс гледам колкото е възможно по-бързо да ги изпращам, че не ги понасям
И аз се влюбвам често ама след секс гледам колкото е възможно по-бързо да ги изпращам, че не ги понасям

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
KostovG написа:Преди да дойде си направи една злобарка и чааак тогава си задавай въпроса дали си влюбен.
Адекватен съвет!