Абсурдите в България!
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Абсурдите в България!
През м.Май миналата година беше така!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Ми, като за човек, който не се беше прибирал 10 години, абсурдите са на всяка крачка. Още от стъпването на летище София. Не можеш да паркираш пред летището. Като се замисля, по-абсурдно е това, че не можеш да не се сблъскаш с някакъв абсурд, където и да е. Отиваш в болница (Софиямед е случая). В тоалетните няма тоалетна хартия. Нито да си избършеш ръцете, нито да си забършеш задника. Не знам как е сега, но преди година нямаше. Мобилните оператори няма да ги коментирам. Пушенето е повсеместно. Пиенето на алкохол е повсеместно. Мърсотията, кучетата, хората ....
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Ми, като за човек, който не се беше прибирал 10 години, абсурдите са на всяка крачка. Още от стъпването на летище София. Не можеш да паркираш пред летището. Като се замисля, по-абсурдно е това, че не можеш да не се сблъскаш с някакъв абсурд, където и да е. Отиваш в болница (Софиямед е случая). В тоалетните няма тоалетна хартия. Нито да си избършеш ръцете, нито да си забършеш задника. Не знам как е сега, но преди година нямаше. Мобилните оператори няма да ги коментирам. Пушенето е повсеместно. Пиенето на алкохол е повсеместно. Мърсотията, кучетата, хората ....
Хахаха, ти какво очакваш???
Иди другия път в Пирогов или из Александровска и пак ела да кажеш какво си видял. Там спокойно може да се снимат филми на ужасите с естествени реални декори.
Това си е било така, така е сега и след още 20 год ще е така, болници, училища, кметства и т.н.
Ако се намери как да се източат х3 или х5 пари, може нещо да се скалъпи набързо, иначе не
Вчера бях в КАТ София, отваря се една врата за служители с код! Отзад е общо помещение от където през гишета те обслужват. Точно зад вратата като в тяхното помещение имаше огромна дупка от поне 1м диаметър с изяден балатум, отдолу бетона и надали е от вчера...
Това дали в някое село в Индия или Африка го има, столица на страна от ЕС, евро, шенген, нато и т.н.
Ама това пак е държавно или се чака някоя далавера, иначе защо да се прави.
Ама то е същото и в частните помещения, справка облика на сградите и вътре по стълбите на 60-70% от блоковете в София и в големите градове са пълен леш, каквито и в гетата по света няма.
И там няма държава, панелките 200к евро за изкормяне, ама отвън като в циганската махала, врата от винкел, вътре всичко паднало като след бомба и това е във всички квартали, от Дружба до набедените Изток и пр, българина е ужасно мизерен и не го еве нищо, дори да е негово.
BMW_POWER
Тъщата живее в Дружба 2, пета част. Блокът е доста добре, както и входа. Чисто и боядисано. Е, комшийте са коне и отвсякъде има състезания по надбягване, ама това е друга история. Сетих се още нещо. Като си бяхме в бг-то през 2015г и хлапето (тогава на 6г) ме пита "Тате, този защо е спрял в тревата?"
Тук мога да спра в тревата само пред дома ми. Мога и в парка, ама е скъпо ....
Тук мога да спра в тревата само пред дома ми. Мога и в парка, ама е скъпо ....
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
https://maps.app.goo.gl/ftKSVc49MnmsPkVy7
Чиче, и това e болница да знаеш... миналото лято бях до въпросната болница, за щастие бях придружител даже не влязох вътре... като видях се стреснах
, понеже преди никога не бях посетил въпросната болница. Авера уж трябваше да посети д-р Х за 5-10 мин. но се забави и викам да обиколя малко около болницата... отново се стреснах
, такава МРЪСОТИЯ скоро не бях виждал.. хартии, туби, дори имаше изхвърлени дрешки.. 
Чиче, и това e болница да знаеш... миналото лято бях до въпросната болница, за щастие бях придружител даже не влязох вътре... като видях се стреснах

Последна промяна Exclusive89 на 29 Мар 2026, 21:59, променена общо 1 път
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Ето, панелка за ремонт 200+к евро и вече нагоре или да кажел 300к нещо средно за две спални и отпред е така

alekangg написа:Ето, панелка за ремонт 200+к евро и вече нагоре или да кажел 300к нещо средно за две спални и отпред е така.
Не е абсурд, ама всяка четвърта кола не е със софийски номер. После, паркоместата не стигали ....
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
BMW_POWER написа:Не е абсурд, ама всяка четвърта кола не е със софийски номер.
Не е показателно вече. От няколко години не си длъжен да сменяш номера като си купиш кола от друга област.
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Автомобилите в София са значително повече от средното по света , а общината не решава проблема а събира такси за паркиране . Естествено и хората паркират където намерят , включително в калта . Ню Йорк с население 8.5 милиона има регистирани около 2 милиона автомобила . Около 50% от домакинствата имат автомобил. София със 1.2 милиона жители по регистация има 850к регистрирани автомобили ..Ако приемем че реално с приходящите населението е над 1.5 милиона дори до 2 милиона и автомобилите са над 1 милион , то в столицата има брутално струпване на автомобили в пъти над средното за големите градове по света . И общината не прави нищо да реши проблема . Токио е 37 милиона и има 4.4 милиона автомобила , градът е с най ниския брой автомобили на глава от населението в Япония .....Тоест ако Токио е населено с българи и се казва София трябва да имат над 18 милиона автомобила вместо 4.4...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Приказкобуболаторът се включи посреднощ

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Само в България можеш да видиш пред панелката кола за 500 000 евро и кола за 500 евро една до друга.
Само в България може да се строи една магистрала повече от 50 години и да се построи писта за моторни спортове със световен стандарт за една година.
Само в България може да се строи една магистрала повече от 50 години и да се построи писта за моторни спортове със световен стандарт за една година.
BMW_POWER написа:alekangg написа:Ето, панелка за ремонт 200+к евро и вече нагоре или да кажел 300к нещо средно за две спални и отпред е така.
Не е абсурд, ама всяка четвърта кола не е със софийски номер. После, паркоместата не стигали ....
ми.. в софия вече повече ще чуеш да се мяка от колкото да се говори на шопски... но да ти кажа разбирам хората - в провинцията масово няма работа... всичко е събрано в големите градове вече... тъжно, но така се развива държавата ни..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
А в Щатите не е ли така? А другаде по света? Още преди 20 години гледах по NGC едно предаване в което прогнозираха бъдещото оредяване на малките населени места и сливането на всичко в едни мега градове. За нещастие натам си върви в цял свят, не само в България.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Top Gun Maverick написа:А в Щатите не е ли така? А другаде по света? Още преди 20 години гледах по NGC едно предаване в което прогнозираха бъдещото оредяване на малките населени места и сливането на всичко в едни мега градове. За нещастие натам си върви в цял свят, не само в България.
ми.. не знам. всеки които познавам в родината, америка и където и да е било като се е видял с малко пари и със 200 е избягал от големия град. общо взето като дръпнеш малко напред и в градовете ти идва малко ... в повече всичко.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
alx написа:Top Gun Maverick написа:А в Щатите не е ли така? А другаде по света? Още преди 20 години гледах по NGC едно предаване в което прогнозираха бъдещото оредяване на малките населени места и сливането на всичко в едни мега градове. За нещастие натам си върви в цял свят, не само в България.
ми.. не знам. всеки които познавам в родината, америка и където и да е било като се е видял с малко пари и със 200 е избягал от големия град. общо взето като дръпнеш малко напред и в градовете ти идва малко ... в повече всичко.
Това е вярно само донякъде според мен.
Много зависи на колко и на какъв етап от живота си. Ако имаш деца и искаш добро образование или друг тип възможности, освен големия град няма друг вариант (хайде или да пътуваш като гламав всеки ден).
Също ако нямаш деца и си млад големия град пак не предлага много възможности , различни хора и неща за правене.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4