Принципно, принципни ли сте?
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Принципно, принципни ли сте?
Темата пак изби на някакви еврейски лихварски принципи ...не давам пари на заем , не връщам и т.н Кой го интересуват пари ? Кажете спазвате ли някакви принципи със жените , примерно някакъв такъв принцип "само руси " "само децки барабанчета " "само с големи ..очи " ...Или сте напълно безпринципни ? 
Последна промяна Jordana на 14 Сеп 2026, 8:38, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Безпинципните към жените, са майстори, наистина го признавам. Могат с всякакви. Слабите, повече подбират.
alekangg написа:Безпинципните към жените, са майстори, наистина го признавам. Могат с всякакви. Слабите, повече подбират.
С хубави жени всики може, важно е на мъжкото да става.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Принципен съм като взимам решение дали да съм принципен или безскрупулен. Аз съм като цяло доста широко скроен и не се връзвам на почти нищо и гледам да се усмихвам повече от колкото да се мръщя… та като цяло принципите са ми благонамерени и гледам да угаждам и да харесвам всички около себе си… но ако за принципа или особено за някаква форма на справедливост трябва да бъда някакъв вид свиня- не ми е чуждо…
С две думи принципен съм, но ако трябва да не съм заради принципа - и това го мога
Не го бях мислил- Хубав въпрос на Спънки…
С две думи принципен съм, но ако трябва да не съм заради принципа - и това го мога
Не го бях мислил- Хубав въпрос на Спънки…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Top Gun Maverick написа:Спънки, на мАск защо не му даваш пари?![]()
Не беше нарочно, до едно време. Горе-долу съм написал защо в предното мнение - не е изкарал продукт или услуга, които да съм ги искал или да са ми били задължителни. Единствения шанс беше модел с в началото още там 2012та, но не ми хареса достатъчно, а тогава имах сценарии за електричка. Не ми натисна копчетата достатъчно. Вече през годините съм си изградил някаква представа за него и бизнесите му, които са впечатляващи, но той не ме кефи, както и тая важност дето му се придава, при положение, че не докосва масите с тия бизнеси, освен като хайп машина. Също мразя потомствени нацисти. На базата на това, съм си създал принцип, с нулева цена за мен и не е трудно да го спазвам.
Ако обаче пак по същите причини си създам принцип и да не работя с него, то това ще е изключително малоумно.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Колегата Алх е формулирал точно с две думи по принцип ситуацията : " ако имам изгода ставам веднага силно безпринципен , ако нямам полза ставам веднага принципен "С две думи принципен съм, но ако трябва да не съм заради принципа - и това го мога
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Spunky написа: потомствени нацисти.
А има ли доказателства, че е ?
На мен също не ми харесва. Факт е, че и огромно богатство е натрупал от... пренасочване на данъци към неговите компании. Като се почне от държавни програми, СпейсХ, всякакви еко-бонуси да се купуват електрички и т.н. Не, че е неспособен. 99,99% няма да постигнат същото и два пъти повече пари да получат. Но и не мисля, че е "най-великия предприемач". Просто има достъп до държавна пара, за кратко беше и в правителството дори.
Jordana написа:Колегата Алх е формулирал точно с две думи по принцип ситуацията : " ако имам изгода ставам веднага силно безпринципен , ако нямам полза ставам веднага принципен "С две думи принципен съм, но ако трябва да не съм заради принципа - и това го мога
Това което си описал е човек дето е принципен или не според изгодата за него в определена ситуация. Това не съм аз. Каквото написах е, че аз имам изключително силен морален компас калибриран от принципи които прилагам универсално за всички - включително и мен. Но ако решението е да съм безпринципен в някаква ситуация за да съм в унисон с компаса- нямам проблем и с това. Ключовото е, че въобще не задължително да има изгода за мене- важното е да е в унисон със принципите ми.
Късата фраза е нещо от сорта “мога да бъда безпринципен за да съм в унисон с принципите си”
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Ти какво каза сега? Че ако за да спазваш някакъв чужд принцип за да не нарушиш своите принципи, можеш да бъдеш безпринципен според чуждото мнение, така ли? Тоест имал си свои принципи, ама някои чужди ги нямаш, когато се налага да защитиш своите принципи.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Top Gun Maverick написа:Ти какво каза сега? Че ако за да спазваш някакъв чужд принцип за да не нарушиш своите принципи, можеш да бъдеш безпринципен според чуждото мнение, така ли? Тоест имал си свои принципи, ама някои чужди ги нямаш, когато се налага да защитиш своите принципи.
Чуждото мнение никога не ме е интересувало… казах само, че ако цената е безпринципност за да “угодя” на принципите си (които не са въобще задължителни да са свързани с мене) нямам проблем с това.
Пример- ако според моите основни принципи една стена трябва да е бяла ама е черна в момента и също според моите второстепенни принципи да боядисваш стени през нощта е безпринципно… най- вероятно ще си потъпкам принципа да не боядисвам през нощта и ще я боядисам
Казано по различно- по- дребните принципи могат да станат жертва на по- едрите ми такива
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Сетих се за стария виц:
Мъж се приближава до привлекателна жена в заведение и я пита директно:
— Би ли спала с мен за 1 милион лева?Жената се замисля изкушена и отговаря:
— Ами... защо пък не!
Мъжът продължава:
— А за 10 лева ще си легнеш ли с мен?
Жената се възмущава и му отговаря сърдито:
— Е, ти пък мене за каква ме взе?!
А той я поглежда спокойно и казва:
— Каква си ти, вече го уточнихме, сега просто преговаряме за цената.
Та и с принципите е така, твърди са докато не се появи подходящ стимул. И това е нормално.
Мъж се приближава до привлекателна жена в заведение и я пита директно:
— Би ли спала с мен за 1 милион лева?Жената се замисля изкушена и отговаря:
— Ами... защо пък не!
Мъжът продължава:
— А за 10 лева ще си легнеш ли с мен?
Жената се възмущава и му отговаря сърдито:
— Е, ти пък мене за каква ме взе?!
А той я поглежда спокойно и казва:
— Каква си ти, вече го уточнихме, сега просто преговаряме за цената.
Та и с принципите е така, твърди са докато не се появи подходящ стимул. И това е нормално.
TNT написа:Spunky написа: потомствени нацисти.
А има ли доказателства, че е ?
Има много доказателства, да. От това, че дядо му е бил нацист в Канада, местят се в Африка заради режима, баща му го кръщава на титлата на лидера на марсианската колония, The Elon, от книга на нациста Вернер фон Браун, която не е издадена до 2000те години, до държането му и безброй коментари по соц медиите. Още по-гадното е, че част от групичка нацисти, топа на ПейПал мафията - Тиел, Сакс, Бота, всичките живяли или родени в Южна Африка и с нацистко/крайнодесно потекло. Сега тия си имат американски президент да им бута програмата. Не ми харесва това.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Да , това вече е принципно положение ....или по точно сблъсък на принципи . Предполагам нацистите също са принципни и не харесват хора които не харесват нацисти ... 

54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4