Новите поправки в ЗДП и традиционната МВР пумярщина!
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Този лош пример на разни шапкари/депутати/педераси и прочие трябва да се показва. 1-2 случая могат да се премълчат, но като се разпърди работата и на тях им шокат репите.
Наистина няма да е лошо ако формулираме някакви точки (искания) и приложим малко снимков материал. Ако доста хора (и от другите форуми) застанат зад това, може да се раздува из нета или евентуално някакви други медии.
Аз съм готов да направя уеб частта, включително "подписване" на петиция подобно на bgpetition.com и каквото там трябва...
Наистина няма да е лошо ако формулираме някакви точки (искания) и приложим малко снимков материал. Ако доста хора (и от другите форуми) застанат зад това, може да се раздува из нета или евентуално някакви други медии.
Аз съм готов да направя уеб частта, включително "подписване" на петиция подобно на bgpetition.com и каквото там трябва...
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Георги, утре ще пусна темата във основния форум, във тунинг.бг и във другите автомобилни форуми за подкрепа, имам идея да се почне с подписка, протестни шествия и ако се налага и до стачки да се стигне... за подписката ще е хубаво да се разберем на ЛС или на скайп
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Mishel_Vaian написа:Макя им пумияри даже имат такива малки стикери като нашия на форумаАма пише Бугарска полиция и като си сложат шапките на задната кора нямат спиране и оттам всички ограничения и забрани падат за тях изверги мрасни
Мен в КАТ ме караха веднъж да махам тоя на форума, ще ми е много интересно ако някой тях ги накара да ги изчегъртат

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
[Georgi] написа:Този лош пример на разни шапкари/депутати/педераси и прочие трябва да се показва. 1-2 случая могат да се премълчат, но като се разпърди работата и на тях им шокат репите.
То хубаво ама аз си мисля, че подобни снимки не са съвсем законни да се правят и побликуват. Това трябва да се провери.

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Turbo_Ted написа:Feanor написа:[Georgi] написа:Не съм член на клуба (все още), но ако се подхване предложението на Turbo_Ted, заставам зад исканията
Аз също.
На катаджиите заплатите им идват от нашите данъци. Или да започнат да си вършат работата, или да ни махнат данъците, че поне да се знае, че живеем в анархия
П.П.обърнеш ли се срещу Държавата става лошо - неможеш да я пребориш.
Що бе, бакшишите си блокираха половин София като стой та гледай. Нещо да им се е случило?
и отгоре на всичкото ще искат пари и като ни спиратв мойта фирма като дойде клиент не ми дава 20 лева за да мине входната врата нали
пък и не вярвам на някой да му дават 20 лева ей така... това са си пари
![]()
Шофьорите от Градски транспорт София не постигнаха ли това което целяха
Не се изразих правилно, ако сам се обърнеш срещу държавата - неможеш да я пребориш и след това написах:Ноооо, ако се направи една голяма стачка, може и да стане нещо, тъйче дайте нещо да предприемаме

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM

-непрекъснато минаващи на червено патрулиращи полицаи
-непрекъснато създаане на нови сини зони в центъра без да ги е грижа който живее там каквод а си прави колата, в хола ли да си я сложа майка ви деба мизерна
-непрекъснато вдигане на всички коли наред, а не само на тези които затрудняват движението
и още и още
а за каналите на кат няма да споменавам, там прсто някой ден ще превъртя и ще отида с калашника и 10 пълнителя и живо пиле няма да остане !!!

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Dimo написа:-непрекъснато създаане на нови сини зони в центъра без да ги е грижа който живее там каквод а си прави колата, в хола ли да си я сложа майка ви деба мизерна
Не знам за тебе, ама аз като си ходя на шишман и във входа не мога да я паркирам... както викаш- мама им деба мизерна

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Honzik написа:Не знам за кво се пените толковаИ нови избори да има, новите управници ще правят същото... няма който да е стигнал до власта и да не се е "омазал до ушите"... така че са еди кой си министър спира така BMW-то си, после следващият министър ще спира така Мерц-а... то си е така поне от 10г. насам... и куката ще се пули на тия спрените коли с пропуски за министерството (които, повярвай ми, са много по-здрави от някъв си пропуск за синя зона) и няма да направи нищо.... щото после същите тия ще го шибат гол по чорапи... ма и 100 пъти съм го повтарял - не всички полицаи са лекета и някои си вършат работата, ама всичките тия над тях ги мачкат както си искат...
Да бе, както казаха колегите ако пак се изроват жълтите павета, но този път Българина разбере, че трябва да КОНТРОЛИРА избранниците си, няма да има подобни лекета....
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Turbo_Ted написа:момчета, такава е защото ги търпимПРЕДЛАГАМ ДА СЪЗДАДЕМ ИНИЦИАТИВА И СТАЧЕН КОМИТЕТ, КОЙТО ДА НАПРАВИ НОВИ ПРОМЕНИ В ЗАКОНА
да поканим и другите автомобилни клубове да се присъединят към нашата инициатива...и да правим стачки докато не ни обърнат внимание
в Гърция като има проблем - хората стачкуват
а нас като ни мачкат кво ? продължаваме да си мълчим... като че ли имаме безкрайни доходи и ще им търпим сичките простотии...ами ако утре забранят да караме коли в големите градове по-мощни от 45 к.с. щото са мн опасни за движението пак ли ще си мълчим ... ПЪТИЩАТА ЛИ СА НИ ПЪТИЩА
МАРКИРОВКИТЕ ЛИ СА НИ МАРКИРОВКИ
ЗНАЦИТЕ ЛИ СА НИ ЗНАЦИ, ТА НИЕ ДА СМЕ 100% ПРИМЕРНИ ШОФЬОРИ
ЧЕ НИЕ ЛИ СМЕ НАЙ-ЗАБЛУДЕНИТЕ В ЦЯЛА ЕВРОПА ТА НЕ СИ ЗАЩИТАВАМЕ ПРАВАТА
![]()

За бунта.
Аз, колега съм от Ауди-форума и съм напълно съгласен и готов да съдействам с всички сили и средства. Ако нещо се организира ме бройте на 100%. Много от вас са ме виждали по последните ви 2 събора и ако се сетят, ще разберат, че бих могъл да съм от помощ. Само казвайте и съм на линия (както предполагам и по-голямата част от форума ни). Успех!
Таралежът е птица упорита, не я ли ритнеш не излита.
Ша им пръднете на дедовия. Ако това стане, в което силно, ама много силно се съмнявам, господата веднага ще пуснат поръчка и вестниците ще осъмнат в заглавия - "Мутри с БМВ-та блокираха София".
Ако пък решите да го направите по цивилизования начина ще има - "Това е политическа поръчка изпълнявана от шепа лумпени и т.н."
В най-добрия случай оправданието ще е - "Е, не можем на всяко кръстовище да сложим полицай. Хората са малко и бла-бла."
И най-любимия ми политически мазен и лайномиришещ израз - " Миии... ще назначим комисия която ще извърши проверка по случая и ще излезе със становище."
Па, вие си хабете слюнката, пардон, клавиатурата да хулите.
А, за малко да забравя. Много пъти съм бил свидетел на такива кампани от рода на Тъй ще направим, инак ще направим, бием се в гърдите и когато дойде време за действие внезапно излиза някакъв крайно неотложен ангажимент и има - " Ма, нали знаеш, ако имах възможност, ма така стана и други подобни повръщни.
Ае със здраве.
Ако пък решите да го направите по цивилизования начина ще има - "Това е политическа поръчка изпълнявана от шепа лумпени и т.н."
В най-добрия случай оправданието ще е - "Е, не можем на всяко кръстовище да сложим полицай. Хората са малко и бла-бла."
И най-любимия ми политически мазен и лайномиришещ израз - " Миии... ще назначим комисия която ще извърши проверка по случая и ще излезе със становище."
Па, вие си хабете слюнката, пардон, клавиатурата да хулите.
А, за малко да забравя. Много пъти съм бил свидетел на такива кампани от рода на Тъй ще направим, инак ще направим, бием се в гърдите и когато дойде време за действие внезапно излиза някакъв крайно неотложен ангажимент и има - " Ма, нали знаеш, ако имах възможност, ма така стана и други подобни повръщни.
Ае със здраве.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
rado_rf написа:Ша им пръднете на дедовия.
Пич, ако всички бяха такива пораженци като тебе още да сме под турско робство. Да и аз не си въобразявам, че ей сега видиш ли ще променим Бълхария и край с корупцията и злоупотребите със служебно положение. Е да де, ама дай тогава да сме си овчици до гроб, а!?! Даже и да не стане кой знае кво, губим ли нещо? Пробвали сме. Ще си погледнеме един ден децата в очите и ще им кажем, че поне сме опитвали да се борим със системата, па даже и тя да се е оказала по-силна. Аз лично мразя овчедушието, но ако някой си е такъв по природа оправдавайки се, че е "реалист", то нека прочете хубаво темата и да не си мисли, че някой го задължава да участва, а просто да си остане пасивен и да не се бърка!!!. Нека не осираме и тая идея по български. То за това в историята ги има и Левски и поп Кръстьо.
Таралежът е птица упорита, не я ли ритнеш не излита.
DAKSUNKO написа:rado_rf написа:Ша им пръднете на дедовия.
Пич, ако всички бяха такива пораженци като тебе още да сме под турско робство. Да и аз не си въобразявам, че ей сега видиш ли ще променим Бълхария и край с корупцията и злоупотребите със служебно положение. Е да де, ама дай тогава да сме си овчици до гроб, а!?! Даже и да не стане кой знае кво, губим ли нещо? Пробвали сме. Ще си погледнеме един ден децата в очите и ще им кажем, че поне сме опитвали да се борим със системата, па даже и тя да се е оказала по-силна. Аз лично мразя овчедушието, но ако някой си е такъв по природа оправдавайки се, че е "реалист", то нека прочете хубаво темата и да не си мисли, че някой го задължава да участва, а просто да си остане пасивен и да не се бърка!!!. Нека не осираме и тая идея по български. То за това в историята ги има и Левски и поп Кръстьо.
Пич, а знаеш ли колко много ми писна от такива псевдоинициативи. Това не съм си го исмукал от пръстите, а е извод от моя житейски опит. Това да не ти е да фъснеш от час в училище??? Въобще не ме познаваш за да ми казваш къв съм. Ясно? Ае бегай некъде на сенка.
Колкото за Левски и поп Кръстьо си мноо назад. Прочети малко по-дебели книжчици. А, после ми отговори на въпроса защо в шопския регион дотолкова не са усетили турското робство, че дори казват, че не е имало турско робство.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5