ОВЧИ МОЗЪК БЪЛГАРСКИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 15 Юли 2007, 21:41

rado_rf написа:Добре, бе Сони,а, ти направи ли нещо, каза ли му на тоя киселец две думи? :roll:

Човек, опитах се, ама гаргата квичеше повече от мен. ВИкам му, влизаш срещу знака, удряш ми огледалото на колата и тръгваш да ме газиш, кво искаш, ставай и си заминавай, нямам претенции. Ама гаргата вика ше викаме КАТ. Ама нищо, то вече се знае местодомуването на Ситроена, а е и пусната жалба до полицията с входящ номер. Баща ми каза, че на предния му джам имало пропуск на МВР, което означава, че и картата му е истинска а не фалшива както си мислех. Са ше видиме ко ше стане. Ако ма викат да пиша и ако има развитие ша пищша тук. Просто се чудя дали да продължава гражданската ми отговорност като гражданин на Република България, дали да си трая и да си стискам нервите, или да си набия камшика, ама третото е само за страхливци и путьовци!

Потребител
Аватар

Мнение от Stormblast » 15 Юли 2007, 23:13

sonny написа:Просто се чудя дали да продължава гражданската ми отговорност като гражданин на Република България, дали да си трая и да си стискам нервите, или да си набия камшика, ама третото е само за страхливци и путьовци!

По-скоро второто е за путьовци и страхливци... но третото в никакъв случай

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 15 Юли 2007, 23:16

sonny написа:
rado_rf написа:Добре, бе Сони,а, ти направи ли нещо, каза ли му на тоя киселец две думи? :roll:

Човек, опитах се, ама гаргата квичеше повече от мен. ВИкам му, влизаш срещу знака, удряш ми огледалото на колата и тръгваш да ме газиш, кво искаш, ставай и си заминавай, нямам претенции. Ама гаргата вика ше викаме КАТ. Ама нищо, то вече се знае местодомуването на Ситроена, а е и пусната жалба до полицията с входящ номер. Баща ми каза, че на предния му джам имало пропуск на МВР, което означава, че и картата му е истинска а не фалшива както си мислех. Са ше видиме ко ше стане. Ако ма викат да пиша и ако има развитие ша пищша тук. Просто се чудя дали да продължава гражданската ми отговорност като гражданин на Република България, дали да си трая и да си стискам нервите, или да си набия камшика, ама третото е само за страхливци и путьовци!

нема да се свършат идиотите брат, но на твое място щях да си загубя половин час и да му тресна една жалба в СДВР по номер на колата ще пиша, че ми е нанесъл щети по колата и след което е избягал, па нека ходи да пише обяснения дали е било така. + това ти ставам свидетел веднага и аз бях там и видях ;)
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от sonny » 16 Юли 2007, 7:58

NAPSTERS написа:
sonny написа:

нема да се свършат идиотите брат, но на твое място щях да си загубя половин час и да му тресна една жалба в СДВР по номер на колата ще пиша, че ми е нанесъл щети по колата и след което е избягал, па нека ходи да пише обяснения дали е било така. + това ти ставам свидетел веднага и аз бях там и видях ;)

То жалбата е доста по-солена от избягването, а свидетели има поне 10 от кафето, даже един френд дойде и той да му текли една п*тка майна. Вика му ти откъде си от КАТ ли, оня вика не, и моя приятел му вика Я си еби майката тогава и изчезвай :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 16 Юли 2007, 8:32

vutov написа:Да ви еб@ майките, ще връщам, то се е видяло,

Ае не е така.... що ше се връщаш... вадиш един поглед в стил "аз имам цял ден на разположение, така че ще те чакаме да се върнеш назад..." и го гледаш.... ше се изнерви яко и ше върне, да знаеш... т'ва освен ако не е някой с квадратен мерцедес и те е шубе от него... т'ва колкото повече им отстъпват, толкова по-често ше минават от там, щото знаят, че все някой ше им направи път... а теб ако не ти дреме много за ладата дори остави някой да се направи на отворен и да те удари... тамън ше си намериш причина да викнеш КАТ и да го улепят... :) (даже всъщност може и ти да го удариш ;) )

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 16 Юли 2007, 13:20

Явор написа:що не викна да го пребием бре :mhihi:

Абсолютно :bang:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 16 Юли 2007, 14:24

alx написа:
винаги когато опре до саморазправа тези които са си позволили да опрат до нея са част от проблема.. така го мисли.

има един основен момент- когато няма умишлена физическа заплаха спрямо тебе не можеш да отвръщаш със такава. ще ти дам примери- ако някои те блъсне без да иска и ти оцелееш не може да го извадиш от колата и помелиш. ако някои те псува на майка- псувай го и ти- но не посягай. не случайно като стане някои голям въргал по света полицията пита само едно - "кой почна"?

Може и да е така, но откакто ми счупиха носа преди доста години, защото следвам тази логика или по-скоро _БЕЗ НИЩО_, първо бия и после си говорим, ако има смисъл... и съм доста доволен и успешен до този момент :) ако и да предпочитам всичко да мине без бой... понякога просто не става, особено, ако лошият е пиян :mhihi:

Общо взето предпочитам да почна аз отколкото да ми счупат зъбите и да имам да наваксвам едни зъби или нос... хаха, а едно време чаках лошите да почнат, ама тая стратегия съкс :)

Иначе, сони, напълно те разбирам...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 16 Юли 2007, 14:51

Mamouk написа:
alx написа:
винаги когато опре до саморазправа тези които са си позволили да опрат до нея са част от проблема.. така го мисли.

има един основен момент- когато няма умишлена физическа заплаха спрямо тебе не можеш да отвръщаш със такава. ще ти дам примери- ако някои те блъсне без да иска и ти оцелееш не може да го извадиш от колата и помелиш. ако някои те псува на майка- псувай го и ти- но не посягай. не случайно като стане някои голям въргал по света полицията пита само едно - "кой почна"?

Може и да е така, но откакто ми счупиха носа преди доста години, защото следвам тази логика или по-скоро _БЕЗ НИЩО_, първо бия и после си говорим, ако има смисъл... и съм доста доволен и успешен до този момент :) ако и да предпочитам всичко да мине без бой... понякога просто не става, особено, ако лошият е пиян :mhihi:

Общо взето предпочитам да почна аз отколкото да ми счупат зъбите и да имам да наваксвам едни зъби или нос... хаха, а едно време чаках лошите да почнат, ама тая стратегия съкс :)

Иначе, сони, напълно те разбирам...

Това напълно се покрива с поговорката "Бий за да те уважават" ;)
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Re: ОВЧИ МОЗЪК БЪЛГАРСКИ

Мнение от Benedetto » 18 Юли 2007, 14:04

sonny написа:Тази шибана, тъпа и проста държава, колкото и да ми е болно, няма да се оправи никога.
....

Що не се обади на ченгетата, че има ПТП? Онзи каквато и карта да е имал, няма право да навлиза в забранена улица. Докато има саморазправа, единствения резултат ще бъде меренето на пишките и този с по-голямата кола (или тръба или пистолет) ще бъде над другите.

Аватар

Re: ОВЧИ МОЗЪК БЪЛГАРСКИ

Мнение от sonny » 18 Юли 2007, 14:35

Benedetto написа:
sonny написа:Тази шибана, тъпа и проста държава, колкото и да ми е болно, няма да се оправи никога.
....

Що не се обади на ченгетата, че има ПТП? Онзи каквато и карта да е имал, няма право да навлиза в забранена улица. Докато има саморазправа, единствения резултат ще бъде меренето на пишките и този с по-голямата кола (или тръба или пистолет) ще бъде над другите.

Не го направих, защото последния път като го направих и бакшиша избяга, като дойдоха ченгелите, казаха така: Щом таксито е избягало ще го пуснем за издирване и АКО го намерим ще си отнесе акта за навлизане срещу знака, а ти сега ще си отнесеш акта затова, че си паркиралнеправилно (неправилното ми паркиране се състой в това, че муцуната ми е с 15см по-навън от задницата, демек не са ми залепени гумите до тротара, а малко по-навън, но непреча на колите да си минават) И даже тъпото ченге седи и ми глледа спуканата броня и вика, ми тя не е спукана от този удар, отдруга де е, ти си я нагласил така. Напсувах ги и ги изгоних, затва сега жалбата и готово, па следващия път кат митне ша го бия

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 19 Юли 2007, 13:00

Ма що не сложиш там от ония железа, дето се свалят само в едната посока, а в другата пукат гуми - ей там точно зад бабуната, да не се вижда. Ще влизат в насрещното, ама само за малко и със щети :mhihi:

А за лайната по улицата няма оправия - пред нас е кравешко торище направо. Селянина си знае неговото - имам крава, пия мляко, а за вас дришнята по улицата....
It's not who You are, it's who You know...

Аватар

Мнение от sonny » 19 Юли 2007, 13:34

logout написа:Ма що не сложиш там от ония железа, дето се свалят само в едната посока, а в другата пукат гуми - ей там точно зад бабуната, да не се вижда...

Щото брат като разберат, чесъм аз и ще ми заведат иск в съда и ще ме осъдят. Същата работа стана и с легналия полицай, направихме го с баща ми, преди години, щото софииска вода не си е свършила работата и няма един читав канал, а така не ни влиза вода в гаражите при поройща. Да ама комшиите, нали са будна съвест и незнам що ама им пречи и се оплаках в общината и тъпаците дойдоха и казаха, махнете го или ще ви напишеме акт, да ама и баща ми е кретен, и им вика като ви пречи си го махнете сами, е резултата е, че повече не се върнаха и катастрофите на това кръстовище намаляха с поне 90%, така че сложа ли такива работи пред нас, гаранция ще ме осъдят. Е да ти кажа право, що да ме съдят? Те като са тъпи, единственото е да си ги псувам и да хвърлям камъни, като се дървят бой, като се разплравят полиция, като бягат пак така, ама са си паркирам по правилник и като стане пк, аз ще викна кат, а не той и като избяга, знаеш ко става

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 19 Юли 2007, 14:26

Бе и ти си прав де... Аз едно време щях да режа един знак забранено влизането, щото той по-скоро е с идея забранено излизането (оня знак за пустите 20 метра между Драган Цанков и... как беше оная улица... И тъпия ченгел така и не можа да ми обясни какво е предназначението на тоя знак там - от общината го били сложили. Аз му викам да ми даде неговото "професионално" мнение, а той се прави на 2 и 1/2...

Ама наказанието за подобни действия е сурово, ако те хванат.
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 30 Юли 2007, 7:37

Народа направо гърми...

Побеснял заради шофьор извади пистолет и стреля в движение по БМВ на едно от най-оживените кръстовища "Трапезица" в събота привечер. Стрелецът карал автомобил "Роувър" по ул. "Струга". На метри преди светофара БМВ с бургаска регистрация го засякъл и му отнел предимството. Вбесен от нахалството на колегата си, водачът на роувъра го настигнал и изпразнил цял пълнител по страничните стъкла. Веднага след получаването на сигнала полицаи блокираха града и за минути засякоха роувъра. Започна полицейско преследване. На паркинга пред блок 9 в комплекс "Възраждане" шофьорът е оставил колата и избягал пеша. При извършения оглед на около 20 метра от автомобила в храстите е открит 4,5-милиметров пистолет "Байкал". Колата, от която е стреляно, е собственост на 21-годишна жена, но тя има алиби. В извършване на престъплението е заподозрян неин познат, който е обявен за издирване.

http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=197886

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 30 Юли 2007, 10:04

eddiebg написа:Народа направо гърми...

Побеснял заради шофьор извади пистолет и стреля в движение по БМВ на едно от най-оживените кръстовища "Трапезица" в събота привечер. Стрелецът карал автомобил "Роувър" по ул. "Струга". На метри преди светофара БМВ с бургаска регистрация го засякъл и му отнел предимството. Вбесен от нахалството на колегата си, водачът на роувъра го настигнал и изпразнил цял пълнител по страничните стъкла. Веднага след получаването на сигнала полицаи блокираха града и за минути засякоха роувъра. Започна полицейско преследване. На паркинга пред блок 9 в комплекс "Възраждане" шофьорът е оставил колата и избягал пеша. При извършения оглед на около 20 метра от автомобила в храстите е открит 4,5-милиметров пистолет "Байкал". Колата, от която е стреляно, е собственост на 21-годишна жена, но тя има алиби. В извършване на престъплението е заподозрян неин познат, който е обявен за издирване.

http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=197886

Евала :D Един беzсмъртен по малко :idea:

Предишна

Назад към Извън Темата