И отново за навигацията
Модератор: Общи модератори
Ами добре де прати го ще ти дам адреса .Карлово ,улица Гурко 10(клуб DREAM)за Драгомир Кехадйииски .
Последна промяна radito1 на 08 Авг 2008, 17:16, променена общо 1 път
Новата версия 2009-1 би трябвало да излезе краят на септември / началото на октомври. Ще пиша в темата като се появи.
Знам че картата не е много подробна за България, но това е положението за сега...
Интересното е, че CD навигацията за MKIV (за съжаление не става на Е60), за която съм дал линк пак в тази тема, е по-подробна за България отколкото DVD диска. Предполагам че с новата версия нещата ще се подобрят. За Гърция примерно покритието в момента все още е около 50%.
Знам че картата не е много подробна за България, но това е положението за сега...

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
За колегите, които не могат да се регнат в руския сайт: http://baygudjan.data.bg/Navteq%20VDO%2 ... Europe.iso Повтарям, че това е ЦД за Източна Европа включително и за БГ. Картата на София е почти отлична, а на страната е малко стара. В големите градове има само основни булеварди, няма ги новите участъци от магистралите(то къде ли ги има
) Важното е, че вече има някакво начало. 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
нещо не ми я разпозна на мен (е46 2003 320Д) пише ми, че дискът не бил навигационен или нещо от сорта.
нали правилния път е- сваляш-разархивираш с winiso- печеш с неро-то на всички файлове върху един диск?!?
нали правилния път е- сваляш-разархивираш с winiso- печеш с неро-то на всички файлове върху един диск?!?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тва дискче става ли за Е60ката!? мойта е СД не е двд навигация! ако я пусна ше тръгне ли изобщо в българия и има ли покритие на спътниците за колите тука при нас или само навънка ше работи!?
- alexsch
- ентусиаст
-
е как се отваря директно с нерото? това не е ли същото в крайна сметка като да горазархивирам с winiso и после да го запиша с нерото като дата диск?
- alexsch
- ентусиаст
-
...пробвах всякакви варианти- резултата е еднакъв- събощение- невалиден диск!
мк4 съм, е46-ца, 2003 година, 10-ти месец.....ни не ще!
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
alexsch написа:...пробвах всякакви варианти- резултата е еднакъв- събощение- невалиден диск!
Би трябвало да стане. В руския тракер от където е свалено пише, че става от МК1 до МК4, а и хората с компове като твоя благодарят за релийза-така, че работи

Специално за навигациите с MKIV компютър, руснаците са поорязали езиците и са оставили само английският, вследствие на което диска от двуслоен става еднослоен (три гигабайта и половина), без да се губи нищо от картите.
Ето и линка:
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1051650
Файдата от цялата работа е, че освен спестените около 2 лв
разлика между празно ДВД9 и ДВД5 , е че по принцип повечето ДВД устройства по-леко четат еднослойни дискове, отколкото двуслойни.
Ето и линка:
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1051650
Файдата от цялата работа е, че освен спестените около 2 лв

Колеги някой пробва ли го на Е60 с малката навигация , за да напише дали става. Аз записах диск с тази навигация от тази тема , ама дава , че диска е невалиден.