КОЛКО ОТ ВАС....
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Deakon
- FX Master
-
- Кара: нафтата да става на пушек
- Мечтае да кара: без да плаща
- Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
1 месец в Драгоман и 5 "граничар" на Лъвов мост.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
mnogo wewesari stanahme we.
16 meseca sekretna po6ta.
16 meseca sekretna po6ta.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Мене парашутист - десанчик искат да ме правят, добре ли е. Бил съм дълъг
и слаб
В Пловдив да съм служил 

2 месеца новобрански център Военноморско училище гр.Варна и почти 4 месеца в едно мноо "секретно" както казваха шапкарите подделение до Варна, ама не моа да кажа кое е понеже требе да ва убия после
, подписал съм клетвена декларация че нема да издавам нищо свързано със службата...та така
П.С Искам да кажа на всички пичове като човек служил (не много но достатъчно, все пак толкова беше за вишисти), че от това ФАЙДА НЕМА И ТО НИКВА
така че батки оттървайте са щото в казарма ходят само будалите и такива като мен и брат ми дето си мислеха че може и да научат нещо полезно ама след първия месец престой всичко което искаш да научиш там е как най лесно и ефтино да се измъкнеш навън
Честно казано аз толкова мноо ограничени хора на едно място събрани сефте видях и от тогава също не ми се е случвало да видя.....Аз и брат ми бяхме от редките случаи дето исхахме да отидем в казарма, макар че можехме да се оттървем и то почти без пари. Всичките ми авери които вече бяха ходили ни казваха недейте, нооо ние не та не......е ето сега и аз ви казвам НЕ ВИ ТРЕБЕ ДА ХОДИТЕ ПРОСТОТИЯ Е да си ..... мамата

П.С Искам да кажа на всички пичове като човек служил (не много но достатъчно, все пак толкова беше за вишисти), че от това ФАЙДА НЕМА И ТО НИКВА

63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5