Що е то АУДИ-фен и има ли той почва у нас

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 24 Фев 2004, 18:03

ati написа:...

Много жалко, ако наистина мислиш така :cry:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 25 Фев 2004, 13:42

ati написа:...

Колко мъка има по тоя свят... :D
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 25 Фев 2004, 17:50

Nasti написа:Fuck_audi
Аз съм това. Какво за мене :?:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 25 Фев 2004, 18:35

защо се карате с тях бе пичове по добре да сме в приателски отношения с тях. :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 25 Фев 2004, 18:40

alpina-ma6inata написа:

не се обиждай ама така да се пи6е6 не е приятно за ауди феновете.ако някои се пи6е6е fuck bmw няма да ни е приятно нали.???
BMW is the car...another cars are just traffic

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 25 Фев 2004, 18:48

и аз съм против:(
доста рязко отношение взе:(
Изображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 25 Фев 2004, 19:31

alpina-ma6inata написа:

Много груба грешка машина ....
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 26 Фев 2004, 2:15

Що е то АУДИ-фен и има ли той почва у нас

....... добре че има къде да прочета кой на колко години е преди да съм направил грешката да дам конкретен реплай.

Мегоф, това с игнор-а го тествам колега вече известно време и в двата клуба и бачка супееер! Колко по-лесно заспивам нощем, нямаш си идея - мерси Братле!

Аватар

Мнение от Nasti » 26 Фев 2004, 15:53

alpina-ma6inata написа:

Бунак си, как кво за тебе! :D :D :D

Потребител
Аватар

Мнение от scorpio » 26 Фев 2004, 22:02

Искам да изразя и моето скромно виждане по въпроса.
Не смятам, че феновете от BMW-клуба трябва да приписват разни злобни забележки от страна на някои хора от Ауди-клуба на целия клуб. Аз лично никога не разглеждам една общност от хора като една цяла маса, а като съвкупност от отделни личности с отделни характери. Освен това трябва да отбележа, че хората, от чиито постинги лъха злоба и подигравки НЕ СА ОТОРИЗИРАНИ ЗА ГОВОРИТЕЛИ на Ауди-клуба и не изразяват мнението на целия клуб, а само своето лично виждане. Така, че би трябвало и репликите
срещу такива изказвания да бъдат насочени само срещо тоя,
дето ги е писал, а не срещу целия клуб. Аз лично се разграничавам от такива изказвания.
По другия въпрос - за начина по който си караме колите.
"Всички от Ауди влизаха бавно заобикаляха дупките отиваха и се нареждаха и излизяха да си говорят.Всички от БМВ влезнаха с въртене на гуми настрани нямаше зна4ение дали има яма ,сняг или квото има там се намери паркираха с ръчна ,с дрифтове или някой започваше да се върти а другите бурно го аплодираха.По-добро картина от тази едва ли мога да намеря или да си представя за различното мислене на двата клуба!!!!!" Ами аз каквато и кола да имам, ще си я карам бавно и внимателно на такива терени, защото
държа пломбите ми да си останат на мястото в устата. Сигурен съм, че и в BMW-клуба има хора, които ги боли сърцето, когато влязат в някоя дълбока яма. А също така съм убеден, че и в Ауди -клуба има хора, които обичат да си трошат колите, но това си е въпрос на личен избор, едва ли е различен начин на мислене на двата клуба.
И още нещо: Представете си презентация на бира "Загорка". И изведнъж от поканените на презентацията гости излиза една групичка и започва да размахва рекламни материали на "Каменица". Толкова по въпроса за знамето.
Много съжалявам, че не можах да присъствам на срещата - малко далечко ми идва. Не познавам никой нито от единия клуб, нито от другия, но ако бях дошъл щях да общувам с хора и от двата. За мен не е важно каква марка кола караш. Аз бих ги разделил на такива, дето си обичат колите, поддържат си ги и се грижат за тях и на такива, дето не им пука за тях, знаят само откъде се сипва горивото и кой педал за какво служи.
Извинявам се, ако съм засегнал някого, но пак казвам - това е мое лично мнение и не олицетворява общото мнение на клуб Ауди.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Iliikata » 27 Фев 2004, 1:23

Темата не ми харесва особено защото така и не стигам до отговора що е то Ауди-фен.
Аз лично не съм фанатизиран фен на нито една марка коли.В момента карам Ауди,защото като че ли най ми допада засега.Карам я с удоволствие,но това не значи че не харесвам и други коли.Кой знае,след време дай боже да мога да имам и едно БМВ в гаража.
От както мина срещата прочетох какви ли не глупости и в единия и в другия форум.То не беше кой къде си държал бирата или пък на коя марка коли им блокирвал бързо двигателя и т.н.Не смятам да цитирам всички.Нужно ли изобщо да се прави това?И след всеки такъв пост да се пълнят форумите с глупости и приперни кои какъв бил и т.н.Апелирам да не им обръщате внимание на такива работи и темите да бъдат заключвани.

Просто искам да кажа на всички,че тези работи ми убиват ентусиазма с който влизам и в двата форума.Влизам все пак с желанието да науча нещо ново от необятния свят на автомобилите.И в двата форума има такива хора от който може да се научи много. Не искам времето ми прекарано в двата форума да бъде просто загубено време.

С удоволствие например бих дошъл на една нова бирена среща с всички вас.Надявам се там да бъда приет като един от вас,феновете,независимо каква марка кола карам.

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 27 Фев 2004, 11:04

Nasti написа:
alpina-ma6inata написа:

Бунак си, как кво за тебе! :D :D :D

щях да кажа нещо невъздържано, но след двата горни поста, които доказват за пореден път, че във всеки форум има и 10 процента светсни хора, които просто отминават с усмивка невежите спорове за яйцето и кокошката (произволно избрана поговорка, няма нищо общо с колите, изразява философски парадокс, които не може да бъде разрешен практически и няма край, а е и безсмислен като цяло) и се включват само в крайни случай.
Искам да кажа за пореден път един голям RESPECT към истинските автофенове, независимо какво карат и обичат да карат, защото чуствата и удоволствията, които изпитваме са едни и същи, независимо от марката кола, както на всеки подхождат различни слънчеви очила, така е и с марките коли, но никой не седи да се кара за слънчеви очила.
А за такива като Насти и други измислени фенове, които само се бият в гърдите и по цял ден имат време и възможност да пускат теми и постове, целящи раздор и разруха мога да кажа само - жалко, че Вие представлявате клуба на една толкова хубава марка пред света :!:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Аватар

Мнение от Nasti » 27 Фев 2004, 11:13

На теб Насти ще ти каже само едно:
фен съм на марката с четири кръга от 91-а година!(бях на 10 годинки!)
Ако това е измислен фен значи 99.9% от хората тук са измислени фенове, а това че ти имаш чуство за хумор сходно с това на градинска лопата си е чисто твой проблем!

Как така стана че моя пост от вчера никой не му обърна внимание а ти цяла триада пак изписа, това че имаш желание да пишеш е хубаво нещо, може да сътвориш и нещо по-добро, чел съм такива твой неща!

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 27 Фев 2004, 13:43