честито 300 лв гражданска до края на 2008
Модератор: Общи модератори
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
RSxRacer евала брат! евала, много уважение имаш от мене.
иначе по темата...
комунистите са виновни за всичко.
иначе по темата...
4 8 15 16 23 42
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
sieg написа:Burningparis написа:sieg написа:3000 да я направят... омръзна ми от бедни и безработни, дето цел ден се возят в колите си, ама иначе им е скъп бензина,нафтата, газта, ракията или не знам какво си...
споко бе кво се превъзбуждаш ...ще те видим с 2 амортесьора за смяна , каско на вноски, гражданска на вноски , кредитна карта, бензин 2,5лв и хляб 1 лв...... и заплата 800 лв
Дразня на положението наравно с вас...Още повече, че още навремето казвах(и тука включително), че това ни чака в тъпото ЕС, ама и тогава имаше умници да ми се обясняват, то така е в тия форуми.
Но се дразня и на тъпотията на масата народ, която не зависи от никой друг, освен от тях самите.
А иначе за по-горното ти "ще те видим" - ако ти кажа какво съм набил в колата си, ще ти стане ясно че едни амортисъори и една гражданска не са ми разходи... ама аз съм си виновен.
бате аз си взех ИС за 7 с кредит и вкарах 7 от заплати в него и го дадах за 8500 така, че баце знам какво е да изкарвам 500 лв от които да връщам кредит, да праа застраховки, да плащам бензин и тн и даже сега ще си сменя работата за да изкарвам повече пари за да си плащам като пич и ако правилно ме разбираш работя все по банки в корпоративни отдели и добре виждам ред неща... но аз не съм пуснал темата за да кажа" ебати ужас мали паричките ми " а защото се нервирам на това, че всичко става ударно и въобще не е съобразено със стандарта с който живеем. Излиза, че зарад една шибана кола каквато и да е тре да отделяш по 100 лв на месец само за да плащаш данъци и застраховки, и като туриш консумативи и бензин излиза, че колата ти стъпва на 200-300 лв на месец та и повече, което въобще не е съобразено със заплатите в БГ а с цените в ЕС, и това както казват ред колеги , правилно, е щото явно си е до нас самите ........ тия 500 години турско робство и тоя шибан комунизъм са ни изшили манталитета така, че да търпим всякви гаври ....ето.... колко пъти е фалирана България през комунизма и как

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
|`oTuH написа:RSxRacer евала брат! евала, много уважение имаш от мене.
иначе по темата...

Burningparis написа:sieg написа:Burningparis написа:sieg написа:3000 да я направят... омръзна ми от бедни и безработни, дето цел ден се возят в колите си, ама иначе им е скъп бензина,нафтата, газта, ракията или не знам какво си...
споко бе кво се превъзбуждаш ...ще те видим с 2 амортесьора за смяна , каско на вноски, гражданска на вноски , кредитна карта, бензин 2,5лв и хляб 1 лв...... и заплата 800 лв
Дразня на положението наравно с вас...Още повече, че още навремето казвах(и тука включително), че това ни чака в тъпото ЕС, ама и тогава имаше умници да ми се обясняват, то така е в тия форуми.
Но се дразня и на тъпотията на масата народ, която не зависи от никой друг, освен от тях самите.
А иначе за по-горното ти "ще те видим" - ако ти кажа какво съм набил в колата си, ще ти стане ясно че едни амортисъори и една гражданска не са ми разходи... ама аз съм си виновен.
бате аз си взех ИС за 7 с кредит и вкарах 7 от заплати в него и го дадах за 8500 така, че баце знам какво е да изкарвам 500 лв от които да връщам кредит, да праа застраховки, да плащам бензин и тн и даже сега ще си сменя работата за да изкарвам повече пари за да си плащам като пич и ако правилно ме разбираш работя все по банки в корпоративни отдели и добре виждам ред неща... но аз не съм пуснал темата за да кажа" ебати ужас мали паричките ми " а защото се нервирам на това, че всичко става ударно и въобще не е съобразено със стандарта с който живеем. Излиза, че зарад една шибана кола каквато и да е тре да отделяш по 100 лв на месец само за да плащаш данъци и застраховки, и като туриш консумативи и бензин излиза, че колата ти стъпва на 200-300 лв на месец та и повече, което въобще не е съобразено със заплатите в БГ а с цените в ЕС, и това както казват ред колеги , правилно, е щото явно си е до нас самите ........ тия 500 години турско робство и тоя шибан комунизъм са ни изшили манталитета така, че да търпим всякви гаври ....ето.... колко пъти е фалирана България през комунизма и каксамо единият път е като целият резерв от злато, Бай Тошо го е дал на Русия и после златото се е вдигнало 10Х....и ако ми прочетеш постовете от преди ще видиш. че аз още отдавна също писах как положението стъпва на това което е сега
с това което казваш сме на едно мнение...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

RSxRacer написа:аве хора ние сме си виновни не се ли сещате? Я вижте даскалите стачки,стачки и т.н и поне показаха че са единни.Ние ко спим нафтата 2,17 за литър щото долара незнам си кво си?Ние нали сме в ЕС къв долар кви 5 кинта.Брат аз ако земам 800 кинта заплата нямаше да ме бърка колко пари са,и аз като тебе съм студентче и бачкам ама мене ми трябва тая кола за да мога от работа да ходя до даскало и в дупките пак да съм на работа.Сещаш ли се че за седмица аз прая по 500 километра градско по 6,5/100 х 2,17 смятъй сам.Тъй на масова заплата в провинцията 250 кинта й? Аз си земам некви пари защото бачкам почти за себе си но незнам какво е ден какво е нощ! Ей хора ще ви кажа само че вие в София идея си нямате от това къв е живота в България,не се убиждайте но това да сте напред е точно защото цялата страна бачка за вас и 75 да не кажа и 80 % от парите в тая държава се наливат при вас.Айде със здраве,дано да не съм засегнал някого,но ми писна а всеки като му писне от мизерията и се забива и псува или по-лесния варянт се изнася зад граница.И аз мога да се изнеса ама съм живял достатъчно навън и съм оценил че по хубаво от България няма ама докога ще е така не се знае
това за провинцията е нелеп спор, дето не требва дори да се почва... а за другото - и аз това имам предвид, за голяма част от нещата не може да се обвини никой друг...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
sieg написа:RSxRacer написа:аве хора ние сме си виновни не се ли сещате? Я вижте даскалите стачки,стачки и т.н и поне показаха че са единни.Ние ко спим нафтата 2,17 за литър щото долара незнам си кво си?Ние нали сме в ЕС къв долар кви 5 кинта.Брат аз ако земам 800 кинта заплата нямаше да ме бърка колко пари са,и аз като тебе съм студентче и бачкам ама мене ми трябва тая кола за да мога от работа да ходя до даскало и в дупките пак да съм на работа.Сещаш ли се че за седмица аз прая по 500 километра градско по 6,5/100 х 2,17 смятъй сам.Тъй на масова заплата в провинцията 250 кинта й? Аз си земам некви пари защото бачкам почти за себе си но незнам какво е ден какво е нощ! Ей хора ще ви кажа само че вие в София идея си нямате от това къв е живота в България,не се убиждайте но това да сте напред е точно защото цялата страна бачка за вас и 75 да не кажа и 80 % от парите в тая държава се наливат при вас.Айде със здраве,дано да не съм засегнал някого,но ми писна а всеки като му писне от мизерията и се забива и псува или по-лесния варянт се изнася зад граница.И аз мога да се изнеса ама съм живял достатъчно навън и съм оценил че по хубаво от България няма ама докога ще е така не се знае
това за провинцията е нелеп спор, дето не требва дори да се почва... а за другото - и аз това имам предвид, за голяма част от нещата не може да се обвини никой друг...
незнам в какъв смисъл е нелеп,но некоа не го почваме
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
верно е, че доходите в провинцията са по-ниски, но там и животът е по-евтин, да не забравяме това
а защо мислиш, че се наливат пари в София?
ма 'айде да не спорим
по-темата:
и аз мисля, че цените ще имат лека корекция, но чак 300 - едва ли.
компанийте още нямат официални цени за ГО за догодина, което значи абсолутни журналистически брътвежи. споко

а защо мислиш, че се наливат пари в София?

по-темата:
компанийте още нямат официални цени за ГО за догодина, което значи абсолутни журналистически брътвежи. споко

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Nucl3arDru1D написа:верно е, че доходите в провинцията са по-ниски, но там и животът е по-евтин, да не забравяме това![]()
а защо мислиш, че се наливат пари в София?ма 'айде да не спорим
![]()
по-темата:
Не съм забелязал в провинцията нито бензина да е по - евтин, нито частите, нито хляба, нито хората да са по - тъпи.
Разликата в заплатите между провинция и София е напълно изкуствено поддържана.
Като истината е не че София вземат незаслужено големи заплати,
А че в провинцията за същата работа вземат незаслужено малки.
И ако за София 300 лв гражданска наистина е приемлива, за страната НЕ Е. Като сложиш и каското, минаваш хилядарка за една обикновена колица. Сложи и данък. Ха и винетка. Акциз на бензина. А защо не сложиш и едно "да му е*ем мамата" накрая.
А брътвежите на застрахователните дружества са, че ще има вдигане. Много възможно и на двете, а не само на гражданската.
Аз досега гражданската не съм разбрал да служи за нещо. Освен за плащане. Никой досега не ми е казал "ударихме се и гражданската на другия оправи работата"....
Добре де хора, казват, че ще стане 300 до края на 2008, ми идета в първото Еко, ам има една лелка на столче с омила, прай застраховки към 5 компании, избирате си най-евтината и сте патрони. Аз оня ден си направих на разсрочено плащане, валидна ми е до 11.2008 и е 140лв, и това за кола 2500кубика. И днес ще отида и ще си направа на 320ката и е ми е 98лв и пак ще е до края на другата година. Тогава ще му мислиме, кмо се оревахте от сега. Скъпо е, знам и на мен ми е скъпо, тъпо е знам и на мен ми е тъпо. Ама треа да напраиме нещо, лошото е, че не можем, един човек неможе да организира масов протест. Писали сме го и преди, даже и стикери се направиха и дори аз самия ненамерих време да отида до човека да си зема и да си сложа на колите 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ами кога да ревем бре, Sonny
Като ги вдигнат?
Тогава... битият - бит, е*аният - е*ан, както се казва.
И номерът с бабичката не е решение.
Защото на мен застраховката ми например важи до юли.
Бабата гражданска за 5 години напред не може да ми направи. А и да можеше, ти би ли искал?
И много хора са в такова дередже. Кво да направят? Да си хвърлят дадените пари, за да избутат още една година на "тънки" цени... Това решение ли е?
И едно ще ви кажа... Срещу банки и застрахователни компании със стикери работата не става.
Щ еви предложат даже и намаления за стикерите, ако ги печатате в техните печатници.

Като ги вдигнат?
Тогава... битият - бит, е*аният - е*ан, както се казва.
И номерът с бабичката не е решение.
Защото на мен застраховката ми например важи до юли.
Бабата гражданска за 5 години напред не може да ми направи. А и да можеше, ти би ли искал?
И много хора са в такова дередже. Кво да направят? Да си хвърлят дадените пари, за да избутат още една година на "тънки" цени... Това решение ли е?
И едно ще ви кажа... Срещу банки и застрахователни компании със стикери работата не става.
Щ еви предложат даже и намаления за стикерите, ако ги печатате в техните печатници.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
D3BEP написа:Nucl3arDru1D написа:верно е, че доходите в провинцията са по-ниски, но там и животът е по-евтин, да не забравяме това![]()
![]()
по-темата:
Не съм забелязал в провинцията нито бензина да е по - евтин, нито частите, нито хляба, нито хората да са по - тъпи.
И ако за София 300 лв гражданска наистина е приемлива, за страната НЕ Е. Като сложиш и каското, минаваш хилядарка за една обикновена колица. Сложи и данък. Ха и винетка. Акциз на бензина. А защо не сложиш и едно "да му е*ем мамата" накрая.
А брътвежите на застрахователните дружества са, че ще има вдигане. Много възможно и на двете, а не само на гражданската.
Аз досега гражданската не съм разбрал да служи за нещо. Освен за плащане. Никой досега не ми е казал "ударихме се и гражданската на другия оправи работата"....
Абе тоя спор е много тъп... Честно казано...
Айде аз да ти кажа едно нещо... Аз принципно съм от Ямбол... Всичките ми приятели взимат срамните 300лв и си живеят там и не виждам да измрели от глад... Имат по готини телефони от мене дори, купуват си разни перални печки алабала всичко как си му е реда... И това с 300лв... Верно не карат коли ама разстоянията се сещаш кви са... И КАЗВАМ ЧЕ ТИЯ ИДИОТИ ТАМ СЕ ПОДИГРАВАТ С ХОРАТА...Но се подиграват и с нас в София.... Само ще ти дам пример мен... Тук цената на квадратен метър апартамент варира между 700-900евро... Продават ти се стените и стълбището , та дори и площа пред блока... Тоест скромен апартамент е около 50 000 евро... Заем от банката за 20г и си плащаш като поп 500лв на месец... Отделно с това не си получаваш апартамента веднага а след 2 години щото си го взел на зелено да ти е по тънко... През това време плащаш наем почващ от 250 евро нагоре и живееш на майка си в г.за почти извън София ( аз не съм така но принципно говоря ) ... За транспорт плащаш сумати пари... Колата ти примерно в София гори 16л /100км щото се препълни и задръстванията са адски... Айде сметни след всички разходи които по груби сметки ти излизат около 800-1000лв колко заплата трябва да вземам зада живея що годе сносно...
А в провинцията какво виждам ... Хората реват нямаме пари а по цял ден някви висят по кафетата и си клатят краката вместо да се впрегнат и да изкарат някой лев отгоре... Но за кво ли...
Хора не можете ли да разберете че сме с робски манталитет... Бай ви Жан Виденов като направи долара 3000лв тогава се вдигнахме... А сега какво прайм... Ми то положението стана същото само че си мълчим щото цифрите са различни и ни цакат от всякъде някви мърльовци които с усмивка окрадаха държавата... Ами ще си мълчим че как иначе..Падна ДДСто на колите решиха да го компенсират с вдигане на бензина ( акциза му ) до такава степен, че Гърчалята са по добре от нас... А заплатите там не са като при нас повярвайте ми... Стана така че ти е по на далавера да отидеш до Турция да си купиш прах за пране щото 9кг там струват колкото 4 тука ( заплатите и там не са като тука ) ... Ами къде е проблема... Че оставаме работодателите да ни тъпчат.. Нали сме в Европа що не си намалят печалбите по Европейски и да ни дават по добри заплати... Защо ли да го правят... Като не се навиеш ти ще дойде другия гладния и той ще почне да я прави тая работа... Осигуряват те на някви минимуми колко да не е без хич... Абе смешна работа... Не виждам нещо нормално в това цените на имотите да са 600-1000 евро където и да е в тая държава при условие че себестойността на една сграда е максимум 350евро с включено всичко... Така че трайте си още... Някви селяни дето са имали имоти извън София навремето некви ниви сега са топ богаташи... Ама все си остават с такъв манталитет и тия пари отиват по дяволите... И бабите ще ви дават квартирката си мизерна по 300 евро... Ебати ЕВРОПАТА честно казано аз предпочитам да съм под Турско робство... Доста по добре ще ни е икономически...
И въпреки всичко не сме ви виновни тия които живеем в София че вземаме малко
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
sonny написа:Добре де хора, казват, че ще стане 300 до края на 2008, ми идета в първото Еко, ам има една лелка на столче с омила, прай застраховки към 5 компании, избирате си най-евтината и сте патрони. Аз оня ден си направих на разсрочено плащане, валидна ми е до 11.2008 и е 140лв, и това за кола 2500кубика. И днес ще отида и ще си направа на 320ката и е ми е 98лв и пак ще е до края на другата година. Тогава ще му мислиме, кмо се оревахте от сега. Скъпо е, знам и на мен ми е скъпо, тъпо е знам и на мен ми е тъпо. Ама треа да напраиме нещо, лошото е, че не можем, един човек неможе да организира масов протест. Писали сме го и преди, даже и стикери се направиха и дори аз самия ненамерих време да отида до човека да си зема и да си сложа на колите
Братле,я ми кажи коя е тази компания която застрахова 320 за 98 кинта?
Имайте впредвид,че тези които правят застраховки взимат комисионни от 15 до 30% в зависимост от компанията!!!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- RSxRacer
- вълкодав
-
SaSo написа:D3BEP написа:Nucl3arDru1D написа:верно е, че доходите в провинцията са по-ниски, но там и животът е по-евтин, да не забравяме това![]()
![]()
по-темата:
...А в провинцията какво виждам ... Хората реват нямаме пари а по цял ден някви висят по кафетата и си клатят краката вместо да се впрегнат и да изкарат някой лев отгоре... Но за кво ли...
и ко викаш тия мърди от провинцията ги мързи да си дигнат х.я пък да не говорим за бачкане тъй ли?И висели само по кафетата и се нямали пари... ми да аз лично вися като ми се налага да бачкам за да мога да си плащам обучението и спя по 5,6 часа максимум на денонощие как няма да съм по кафетата.Аре стига с глупости,печки телефони и т.н тва са нужди не гъзария това че има такива дето имат изкривено мислене си е техен проблем.По-ефтино било а? Ми да ви пусна малко тука да поживеете със 300 кинта заплата,да плащате ток,вода,телефони, данъци,такси и всеки месец като дойде касиерката да и се молите да платите другия месец мизерните 12 лева такса "Вход" ако ги имате евентуално.Да аз не се оплаквам просто защото в момента и да не бачкам има кой да ми дава лев,но гледам реално на нещата и помня как съм ходил на училище с по 10 кинта за цяла седмица ( те само за път не стигаха) да не говоря за кафета,коли,к**ва и дискотеки.Ама нали сме си провинциално мързеливи ко ти пука.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
RSxRacer написа:SaSo написа:D3BEP написа:Nucl3arDru1D написа:верно е, че доходите в провинцията са по-ниски, но там и животът е по-евтин, да не забравяме това![]()
![]()
по-темата:
...А в провинцията какво виждам ... Хората реват нямаме пари а по цял ден някви висят по кафетата и си клатят краката вместо да се впрегнат и да изкарат някой лев отгоре... Но за кво ли...
и ко викаш тия мърди от провинцията ги мързи да си дигнат х.я пък да не говорим за бачкане тъй ли?И висели само по кафетата и се нямали пари... ми да аз лично вися като ми се налага да бачкам за да мога да си плащам обучението и спя по 5,6 часа максимум на денонощие как няма да съм по кафетата.Аре стига с глупости,печки телефони и т.н тва са нужди не гъзария това че има такива дето имат изкривено мислене си е техен проблем.По-ефтино било а? Ми да ви пусна малко тука да поживеете със 300 кинта заплата,да плащате ток,вода,телефони, данъци,такси и всеки месец като дойде касиерката да и се молите да платите другия месец мизерните 12 лева такса "Вход" ако ги имате евентуално.Да аз не се оплаквам просто защото в момента и да не бачкам има кой да ми дава лев,но гледам реално на нещата и помня как съм ходил на училище с по 10 кинта за цяла седмица ( те само за път не стигаха) да не говоря за кафета,коли,к**ва и дискотеки.Ама нали сме си провинциално мързеливи ко ти пука.
Абе пич ... Какво се засягаш лично ве... Казах ти че булшинството го правят това нещо.. .И именно те реват постоянно че нямат пари... Другото което е не си единствения който е бачкал докато учи... И аз съм работил... И съм учил в един от най-трудните университети в България, в който по време на заверки твойте 5-6часа ти се струват като успиване... Понякога не спиш цели нощи... Щото преди това си гледал да си изкараш някой друг лев...Щото майка ти и баща ти са от провинцията и хората колкото и да се напъват повече от 200лв немогат да ти пратят... А се сещаш че тука с 200лв като си платиш общежитието ти остават 160лв... Другото и сам можеш да си го сметнеш и сам по колко пари ти остават...Че си бягал от даскалото до работата не ме потрисаш честно казано... Видял съм и 2 и 200 както се казва... Все пак живееш при мама и тате и караш БМВ и ми се оплакваш.. Съобрази се малко... Аз като бях студент гледах да си изкарам пари да мога да се нахраня пич щото баща ми и майка ми имат и брат ми да хранят и на него учебници да му дадат като на тебе 10лв да ходи на училище... Така че недей се оплаква...
Проблема е следния... Докато всеки не каже че иска повече никой няма доброволно да му даде... Като отиваш да си търсиш работа ... Дежурния въпрос е на интервюто ( ако не е обявена заплата ) : " Колко очаквате да вземате? " .. Едва ли не айде прецакай се сам са... Смешна работа... На такива въпроси аз като ходих да си търся работа отговарях : " Тоя въпрос е неправилен и некоректен... Въпроса всъщност е вие колко предлагате зада ви се свърши тази работа защото аз съм една ЕТ фирма едва ли не и вие ме наемате за услуга... Ако офертата ви не ми хареса естествено че няма да я приема... " И именно с тоя си отговор си намерих работа... Защото за каквато и да е длъжност трябва до няква степен да си личност със собствено мнение и силен характер.. Не да му клекнеш на оня който те наема и да се надупиш цял ден да те ш..ба за 300кинта... Казваш му чао... Работа има много..Работодатели много все някой ще предложи повече...
Така е ... Прост народ бедна държава са казали хората... Айде кажете ми сега къде са стачките... Само учителите ли вземат малко пари в България.. Или шоферите на автобусите... Май май работата е че всички вземаме малко... Ама си мълчим... Еми ще си мълчим и ще си ни ш...бат... Робска държава мамка му....
- RSxRacer
- вълкодав
-
SaSo написа:RSxRacer написа:SaSo написа:D3BEP написа:Nucl3arDru1D написа:верно е, че доходите в провинцията са по-ниски, но там и животът е по-евтин, да не забравяме това![]()
![]()
по-темата:
Абе пич ... Какво се засягаш лично ве... Казах ти че булшинството го правят това нещо.. .И именно те реват постоянно че нямат пари... Другото което е не си единствения който е бачкал докато учи... И аз съм работил... И съм учил в един от най-трудните университети в България, в който по време на заверки твойте 5-6часа ти се струват като успиване... Понякога не спиш цели нощи... Щото преди това си гледал да си изкараш някой друг лев...Щото майка ти и баща ти са от провинцията и хората колкото и да се напъват повече от 200лв немогат да ти пратят... А се сещаш че тука с 200лв като си платиш общежитието ти остават 160лв... Другото и сам можеш да си го сметнеш и сам по колко пари ти остават...Че си бягал от даскалото до работата не ме потрисаш честно казано... Видял съм и 2 и 200 както се казва... Все пак живееш при мама и тате и караш БМВ и ми се оплакваш.. Съобрази се малко... Аз като бях студент гледах да си изкарам пари да мога да се нахраня пич щото баща ми и майка ми имат и брат ми да хранят и на него учебници да му дадат като на тебе 10лв да ходи на училище... Така че недей се оплаква...
Проблема е следния... Докато всеки не каже че иска повече никой няма доброволно да му даде... Като отиваш да си търсиш работа ... Дежурния въпрос е на интервюто ( ако не е обявена заплата ) : " Колко очаквате да вземате? " .. Едва ли не айде прецакай се сам са... Смешна работа... На такива въпроси аз като ходих да си търся работа отговарях : " Тоя въпрос е неправилен и некоректен... Въпроса всъщност е вие колко предлагате зада ви се свърши тази работа защото аз съм една ЕТ фирма едва ли не и вие ме наемате за услуга... Ако офертата ви не ми хареса естествено че няма да я приема... " И именно с тоя си отговор си намерих работа... Защото за каквато и да е длъжност трябва до няква степен да си личност със собствено мнение и силен характер.. Не да му клекнеш на оня който те наема и да се надупиш цял ден да те ш..ба за 300кинта... Казваш му чао... Работа има много..Работодатели много все някой ще предложи повече...
Така е ... Прост народ бедна държава са казали хората... Айде кажете ми сега къде са стачките... Само учителите ли вземат малко пари в България.. Или шоферите на автобусите... Май май работата е че всички вземаме малко... Ама си мълчим... Еми ще си мълчим и ще си ни ш...бат... Робска държава мамка му....
не ве братле не се засягам лично ама се дразня от мнения от рода тоя си купи пераялня нали уж нямаше пари,тва ме нерви! Ами и аз питам каде са стачките?Докато си мълчим така ще е ама аз ако каже ади да блокираме примерно София всеки ще се изсмее и ще каже тоя па лудия сам минтинг ще праи...и накрая пак ще си пишем по форумите и пак ще подскачаме и на излизане от магазина,бензиностантцията или каде да е пак ще викаме тия са луди да еба майка им ама ко да напрайме.Аз по едно време си мислех,че извънземните са харесали България и искат да я завладеят но без оръжие а просто да платят по някъв начин в правителството и да умрем от глад!Друга логика няма!
www.bizzart.info

www.bizzart.info