Глупавата българия...
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Е, има ли резултат от издирването или само си тропаме пръстчетата по клавиатурката и се праим на смели. Нещо рег. номер, марка на колата, цвят? Нищо ли не може да се направи беееееее? От толкова членове на клуба няма ли някой с връзки в КАТ, да го намериме тоя и да му нашокаме репата ама така, че да го направим труден за рисуване бееее. Ей, иде ми с глас да ревна.
Пенчев, възстановявай се скорострелно и да тръгваме на лов
:uzi:
Пенчев, възстановявай се скорострелно и да тръгваме на лов

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
Аз съм от 4ти километър колелото (Мусагеница) тъй че ако искаш ми прати номера на ЛС и да видя из околните квартали дали няма такива пичове, щото в района има доста тъпи копелета и няма да се учудя дори да са ми съкварталци. Бързо оправяне колега.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
То и аз съм близо ама не се сещам за хора от квартала да са способни на такова нещо ,пък на 4-ти километър минават много хора може да са всякъкви
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
rado_rf написа: ...
всичко е от ясно по-ясно до последната подробност

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Пенчев, много съжалявам за случката! Чак сега влизам във форума и видях темата, а днес на картинга се засекохме много за малко и не ми направи впечатление! Ако мога да бъда полезен - с теб съм! Желая ти бързо оздравяване и дано няма странични усложнения! А то че всичко се връща - така си е... рано или късно
И успех с делото!

Never mistake motion for action...
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Няма да пиша повече, защото съм афектиран...
моля да бъде изтрито моето мнение, че сам не мога..
моля да бъде изтрито моето мнение, че сам не мога..
Последна промяна ati на 15 Мар 2004, 13:18, променена общо 1 път
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Почти същата история се случи с мен миналата година на 6 май. връщах се от вилата и пътя беше отбит през Перник. Там на едно кръстовище трима келеши а бяла 124-ка бяха препречили пътя. Изчаках ги 1-2 минути и после им свирнах - никаква реакция от тяхна страна. Аз се нервирах нещо (тука грешката си е моя), превъртях гумите и тръгнах да минавам отстрани. И тогава ония гадове също тръгнаха и ме засякоха. Аз все пак успях да спра без да ги удря и слязох да се разправяме. Излиза гея шофьор и вика - ти що ми счупи бронята бе? И аз поглеждам към бронята (пак тъпо от моя страна) и в тоя момент получавам бушон в тила. За щастие не можа да ме свали и се обърнах и започнахме да се ритаме, обаче в тоя момент от колата излязоха и другите гейзери и ситуацията започна да придобива неприятен обрат. Лошото е, че се бяха събрали вече 20-на коли и никой не се включи, а всички видяха какво стана. А хубавото беше, че докато се опитваха да ме свалят бща ми с другата кола вече беше дошъл и ги взе на таран (той е 2м и 150кг.). После дойдоха и куките, но седйаха и гледаха сеир. В крайна сметка ходих един месец с едно голямо синьо петно на средата на корема.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Аз викам да поизтриии модератора тия мнения с боищата и засичанките, да не стане някои сакатлък във вреда на Пенчев
Предполагам колата му има лепенки на клуба
Изтриите ги, пък се уговорете на Екото 

- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
аз сега го прочетох и мога да ти кажа че искрено съжалявам
попаднал си на идиоти които не знаят какво правят и на кой свят са изобщо ......
Искрено се надявам да няма усложнения относно здравето ти, всичко друго е относително
попаднал си на идиоти които не знаят какво правят и на кой свят са изобщо ......
Искрено се надявам да няма усложнения относно здравето ти, всичко друго е относително

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Дидо,нали си знаеш!!!!Само да минат тупордийте по делото и ше има тупаници,ритници,плесници,ПТП-та и т.н. и т.н.!!!Само ни ги дай и ни гуедай сеира,по-точно техния!!!!
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- Новини
-
Обзалагам се на каквото поискате че няма да успее да ги осъди. Просто съдебната система в България ми е до болка позната
По принцип при подобни случаи процедирам по следните начини:
Вариант 1: Отивам при момченцето и му предлагам мирно и тихо да плати известно обезщетение на жертвата за нанесения бой и създадените неприятности. Също така се срещам с мамата му и татито му и им обяснявам подопеченото им синче какви ядове ще бере.
Вариант 2: По номера на автомобила придобивам необходимата ми информация и започвам следния терор - спирам автомобила от движение, създавам грижи на собственика, обявявайки колата за издирване, създавам му много грижи със закона и го замесвам във всякакви неща, за които се сещате. Това действие е при положение че съм му много ама много сърдит.
Вариант 3: Събирам необходимата ми информация. Събирам четири коли. Две за да ми пазят гърба и две с по трима човека вътре за самата наказателна акция. Тези за акцията задължително четириврати и задължително със шофьори които не слизат. По три говеда вътре за кютек. Без оръжия или други предмети можещи да навлекат гнева на полицията. Номерата на двата автомобила за действие се закриват с черен плик който лесно да се сваля и слага. Двете коли, които са за всеки случай вардят за ченгели и се включват след самия кютек който трае максимум 30 секунди - достатъчно за да го помелим и недостатъчно за да дойде полиция или да допълзят нежелателни едрогабаритни субекти имащи общо с жертвата. Четирите коли тръгват в различни посоки.
Всеки от трите варианта работи безотказно стига да не възникнат усложнения но и за тях си има лекове
Не мисля че написаното от мен е незаконно просто защото си е изпросено от тия копеленца. Щом държавата не защитава своите граждани, смятам че те могат да се защитят сами.
Оффтопик.
С колегата Viper извършихме една такава организирана наказателна акция преди време но остана недовършена поради грешна информация и абсолютно невинна жертва
Е стават и грешки
:mha: 

По принцип при подобни случаи процедирам по следните начини:
Вариант 1: Отивам при момченцето и му предлагам мирно и тихо да плати известно обезщетение на жертвата за нанесения бой и създадените неприятности. Също така се срещам с мамата му и татито му и им обяснявам подопеченото им синче какви ядове ще бере.
Вариант 2: По номера на автомобила придобивам необходимата ми информация и започвам следния терор - спирам автомобила от движение, създавам грижи на собственика, обявявайки колата за издирване, създавам му много грижи със закона и го замесвам във всякакви неща, за които се сещате. Това действие е при положение че съм му много ама много сърдит.
Вариант 3: Събирам необходимата ми информация. Събирам четири коли. Две за да ми пазят гърба и две с по трима човека вътре за самата наказателна акция. Тези за акцията задължително четириврати и задължително със шофьори които не слизат. По три говеда вътре за кютек. Без оръжия или други предмети можещи да навлекат гнева на полицията. Номерата на двата автомобила за действие се закриват с черен плик който лесно да се сваля и слага. Двете коли, които са за всеки случай вардят за ченгели и се включват след самия кютек който трае максимум 30 секунди - достатъчно за да го помелим и недостатъчно за да дойде полиция или да допълзят нежелателни едрогабаритни субекти имащи общо с жертвата. Четирите коли тръгват в различни посоки.
Всеки от трите варианта работи безотказно стига да не възникнат усложнения но и за тях си има лекове

Не мисля че написаното от мен е незаконно просто защото си е изпросено от тия копеленца. Щом държавата не защитава своите граждани, смятам че те могат да се защитят сами.
Оффтопик.
С колегата Viper извършихме една такава организирана наказателна акция преди време но остана недовършена поради грешна информация и абсолютно невинна жертва

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
!!Asen_X написа:Оффтопик.
С колегата Viper извършихме една такава организирана наказателна акция преди време но остана недовършена поради грешна информация и абсолютно невинна жертва![]()
Е стават и грешки
:mha:

напълно съгласен с Асен и Сашо, но времето ще покаже......
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5