Мач срещу АУДИ форум
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
ЗА МАЧА: Мачлето ще се играе в залата на НСА (утре ще ходим с момчето от АУДИ да резервираме игрище) или ако НСА е заето ще играем в Борисовата градина на сгурията. За часове ще ви кажа утре.
Ауди вече са се събрали и най-вероятно ще стане хубав мач, по мои впечатления настроението е FRIENDLY. Трябва да се предплати игището( 38лв = 18лв на отбор) ще трябва да се видим евентуално на Еко-то утре вечер да саберем пари. Залата е уникална има и трибуна настилката е перфектна има и саблекални с душове.
P.S До сега не сам идвал на Еко-то,как да ви намера?

P.S До сега не сам идвал на Еко-то,как да ви намера?
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
няма да ти е трудно - където видиш една тайфа да се мота около баварците идваш и казваш - "Аз съм Крика от форума" и се запознаваш.
Аз малко ще закъснея за срещата, но можеш да ме намериш след 21.30 на 0887-91-21-05 - Ати
За кога мислите да е мача (коя дата). Предлагам да е най-рано по-другата седмица, че да може да се организират и двете страни спокойно.
И давайте като стане ясно да го пуснем в събори/мероприятия.
И да не забравим да пуснем и в Пежо-клуба
без рефери не може
Аз малко ще закъснея за срещата, но можеш да ме намериш след 21.30 на 0887-91-21-05 - Ати
За кога мислите да е мача (коя дата). Предлагам да е най-рано по-другата седмица, че да може да се организират и двете страни спокойно.
И давайте като стане ясно да го пуснем в събори/мероприятия.
И да не забравим да пуснем и в Пежо-клуба

без рефери не може

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Треньор ще е Явор, както знаете той е един феноменален спортист и стратег.
Quixzole и аз ще водим хореографията на мажоретките.
Двете ma6ini ще отговарят за температурата на бирата.
Въпроси ???
Нека записванията за мажоретки започнат сега ! :-)
Отбор може и да няма ...
Quixzole и аз ще водим хореографията на мажоретките.
Двете ma6ini ще отговарят за температурата на бирата.
Въпроси ???
Нека записванията за мажоретки започнат сега ! :-)
Отбор може и да няма ...
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.
цитирам:
- Шумахер се натриса на Култард в дъжда на Белгия. след това отива в бокса на макларън за да бъде боксова круша;
- Шумахер се троши още в загряващата обиколка;
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Абе аз нали си заплюх да съм вратар веее???
Много съм добър ейй
...
Ама ако не щете...

Много съм добър ейй

Ама ако не щете...

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- krika
-
Става дума за тази събота или неделя! Утре сутринта с Horch(от Ауди-форум) ще ходим в НСА да резервираме залата ако е свободно(щото и там е лудниза от мераклии) и вечерта трябва да събирам парите да платя в петък,щото в събота и неделя не работи администрацията. При Ауди нещата варвят добре ,те ще събират пари на Бояна. Те се притесняват че ние няма да се съберем.
Стискайте палци да има свободно време и ще видите че ще стане чудна среща и мачле с мацки,бира,коли,снимки и т.н

Стискайте палци да има свободно време и ще видите че ще стане чудна среща и мачле с мацки,бира,коли,снимки и т.н
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Utah написа:Треньор ще е Явор, както знаете той е един феноменален спортист и стратег.
Победата ни е в кърпа вързана

krika написа:Става дума за тази събота или неделя! Утре сутринта с Horch(от Ауди-форум) ще ходим в НСА ...
Може да проверите и в Христо Ботев, там се играят мачовете от аматьорксата лига в София мисля, че е 40 лева на час но може и да те излъжа. На академик също има хубави условия цената последно беше 30 без ДДС на час

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- krika
-
Ако е свободна залата в НСА ше ви хареса много настилката е супер дано да се съберем и да стане готин мач и да се спре с глупостите между нас и ауди форума след мача ште има и реванш за загубилите ама на 4 колела
А за Христо Ботев питахме но е заета от некви волейболисти 

- krika
-
Намерихме зала ама не е в НСА а зала "Октомври" не е лоша и е единствената свободна за неделя.Ходихме до "Христо Ботев","Академик",зимния ама кур сичко е заето за напред.Та значи аз и момчето от ауди форума платихме залата за неделя 15:00ч за един час 40лв(шото незна мколко ше ни стигнат силите
)Разбрах се с него и той писа в техния форум че се чакаме в 14:15ч в неделя на полигона до НСА и от там заедно шото повечето хора не знаят къде е залата която не е далече от полигона.Довечера ше мина през ЕКОто да се доразбереме и запознаем
.За хората които нямат възможност да дойдат на ЕКОто а им се рита няма проблем да дойдат направо на полигона ште дадат около 2лв за залата незнам точно колко зависи от това колко хора сме.Надявам се да се съберем яка група и да стане готин и най вече феърплей мач.Ще има снимки трябва и бира да си вземем момчето от ауди ми говореше за няква скара ама заради лошото време сме в зала и май скарата пропадна но ако имате идеи давайте тъкмо ше стане по весело 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Първо благодарим за организацията и на двама ви и също за гласуваното доверие от ваша страна.
Предлагам да пуснем тази тема в Събори/Мероприятия.
Предлагам първоначално да събираме по 1 лев на човек (по 20 от двата клуба) и по стар принцип ако на място не достигнат ще се бръкнем всички по малко. Казвам по 1 лев, не защото няма два, а защото от нас ще сме 100 процента повече от 20 човека и да не стане - ама за платих 2 лева, пък оня нищо, редно си е да се спазва принципа.
Моля ви отнесете се сериозно към плащането на символчиния лев, защото за нас е един лев, а за момчетата са по 20 лева и най-вече неприятното чуство, че не сме се отнесли сериозно към организираната от тях среща.
Предлагам да пуснем тази тема в Събори/Мероприятия.
Предлагам първоначално да събираме по 1 лев на човек (по 20 от двата клуба) и по стар принцип ако на място не достигнат ще се бръкнем всички по малко. Казвам по 1 лев, не защото няма два, а защото от нас ще сме 100 процента повече от 20 човека и да не стане - ама за платих 2 лева, пък оня нищо, редно си е да се спазва принципа.
Моля ви отнесете се сериозно към плащането на символчиния лев, защото за нас е един лев, а за момчетата са по 20 лева и най-вече неприятното чуство, че не сме се отнесли сериозно към организираната от тях среща.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- krika
-
Ati много си прав за това да съберем по 1лв и още повече ще се радвам да се събереме много хора за да стане наистина един хубав мач между дата клуба а аз не се съмнявам в това 

- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Крикче евала за идеята и ентсиазма.
между другото залата на ИЧС-то е свободна за регулярна среща, така че ако Ви хареса можем всяка неделя да го правим.
20 лв / час
макс 14-20 човека могат да играят на терена - натилката е гума за бягане на 400 м.
между другото залата на ИЧС-то е свободна за регулярна среща, така че ако Ви хареса можем всяка неделя да го правим.
20 лв / час
макс 14-20 човека могат да играят на терена - натилката е гума за бягане на 400 м.

44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3