Младото поколение
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
2advanced написа:bam-bam написа:2advanced написа:bam-bam написа:лошо колега лошо
само че сега нашия колега Звер да каже некоя дума .. на какво се дължи това и какво е решението на проблема , откриме убиеца на писателя .. сега предлагам да се захване с разнищтването на тоя казус
Тихо, тихо, че верно ше дойде![]()
![]()
споко сега чете домашното и се подготвя за утре и като стане ще е ПО могъщ от всякога та да използваме малко намалениети и да му земем думата
Тоя па - той си е мега силен и могъщ по дефолт бе хахах
Иначе относно диалекта на автора(баш шоплъшки си е) - човек убих се да се смея, се 1 разказваше някой виц!
Аре престанете да се заяждате, че те по чата сила всички, а пък дзвера не знам, може и да не искаш да го видиш след тея думи къде пишеш

bam-bam, до сега на никой не съм го казвал, но мисля че запалването на колата си си го заслужил! Такъв дървен философ може да има само по македонско! Е, разбира се във всяко стадо си има и изключения, но на фона на останалите просто бледнеят!
D3BEР МОЖЕ И ПОПИСВА ПОВЕЧКО, НО ЗА РАЗЛИКА ОТ ТВОЙТЕ ПОСТОВЕ ГИ ЧЕТА С УДОВОЛСТВИЕ, ОТ ТАКИВА ПОСРЕДСТВЕНИ ХОРА КАТО ТЕБ МИ Е ДОШЛО ДО ГУША!!!!
п.п. И понеже по-умния отстъпва, смятам да не "разговарям" изобщо с теб!
D3BEР МОЖЕ И ПОПИСВА ПОВЕЧКО, НО ЗА РАЗЛИКА ОТ ТВОЙТЕ ПОСТОВЕ ГИ ЧЕТА С УДОВОЛСТВИЕ, ОТ ТАКИВА ПОСРЕДСТВЕНИ ХОРА КАТО ТЕБ МИ Е ДОШЛО ДО ГУША!!!!
п.п. И понеже по-умния отстъпва, смятам да не "разговарям" изобщо с теб!
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
абе много си е прав човека даже
нали имам малък брат и колкото и да е възпитан щото наще не го оставят да стане леке просто виждам как всички деца са много арогантни и нахални не искам да си представям като станат на по 17-20 кво ще е
-----------
bobi-maxo има вярно в думите ти и аз съм го забелязал че е тиква
нали имам малък брат и колкото и да е възпитан щото наще не го оставят да стане леке просто виждам как всички деца са много арогантни и нахални не искам да си представям като станат на по 17-20 кво ще е

-----------
bobi-maxo има вярно в думите ти и аз съм го забелязал че е тиква

Ся да ви кажа какво ми са случи ми се случи,саседчето (на 5 години е) ма видя като пребирам колата дойде и ми вика "бате бате ще ме повозиш ли на БеМВе-то" аз му отговорих утре преди да я прибера ела и ще те повозя онова ме погледна супер злобно показа ми среден пръст и ми каза "лапай лапай духай духай" и избяга не ми се занимаваше оначе щях да го ушамаря
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
[quote="BeXTMaN"]просто виждам как всички деца са много арогантни и нахални не искам да си представям като станат на по 17-20 кво ще е
quote]
Е това е при всички. Беше казано по-горе, че след `89г. всички са с краката нагоре, което си е самата истина - арогантни, всезнайковци....момичетата са некви конти, дето приличат на 50 годишни бабички, момчетата ако не са с цигара в ръка няма да са те. Просто тая наглост откъде идва не знам
Като я гледам сестра ми...как отговаря на майка ми, как се държи, как ходи на у-ще, да не говорим за оценки...живот ли бе да го опишеш
И аз съм била диво дете, и аз съм била на 13-14 год., ама пък чак толкова

quote]
Е това е при всички. Беше казано по-горе, че след `89г. всички са с краката нагоре, което си е самата истина - арогантни, всезнайковци....момичетата са некви конти, дето приличат на 50 годишни бабички, момчетата ако не са с цигара в ръка няма да са те. Просто тая наглост откъде идва не знам

Като я гледам сестра ми...как отговаря на майка ми, как се държи, как ходи на у-ще, да не говорим за оценки...живот ли бе да го опишеш

smile06 написа:Ся да ви кажа какво ми са случи ми се случи,саседчето (на 5 години е) ма видя като пребирам колата дойде и ми вика "бате бате ще ме повозиш ли на БеМВе-то" аз му отговорих утре преди да я прибера ела и ще те повозя онова ме погледна супер злобно показа ми среден пръст и ми каза "лапай лапай духай духай" и избяга не ми се занимаваше оначе щях да го ушамаря
Аз ако съм ще се скарам с родителите! А, детето ще седна да му го кажа леко и културно че така не се говори.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
bobi_maxo написа:smile06 написа:Ся да ви кажа какво ми са случи ми се случи,саседчето (на 5 години е) ма видя като пребирам колата дойде и ми вика "бате бате ще ме повозиш ли на БеМВе-то" аз му отговорих утре преди да я прибера ела и ще те повозя онова ме погледна супер злобно показа ми среден пръст и ми каза "лапай лапай духай духай" и избяга не ми се занимаваше оначе щях да го ушамаря
Аз ако съм ще се скарам с родителите! А, детето ще седна да му го кажа леко и културно че така не се говори.
И мислиш ли, че детето ще спре да говори така

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...аз проблема го виждам по-дълбоко- още комунистите посяха лумпенизирането на нацията, което в момента вече е избуяло в пълната си "красота"- какво ни се набиваше в главите 50 години- колкото си по-тъп толкова си по-добре в обществото. интелигенцията биваше смазвана по всички правила на изкуството! после що младите били олигофренчета- ми щото поколението преди тях беше олигофренясало- във времената на мутрите ценностите бяха анцуг, мерцедес, дебел, златен ланец, руса силиконка и нокия- типичната българска чалга ембелма! какви очаквате да бъдат моралните ценности на обществото след това?!
((:BuKcu:)) написа:bobi_maxo написа:smile06 написа:Ся да ви кажа какво ми са случи ми се случи,саседчето (на 5 години е) ма видя като пребирам колата дойде и ми вика "бате бате ще ме повозиш ли на БеМВе-то" аз му отговорих утре преди да я прибера ела и ще те повозя онова ме погледна супер злобно показа ми среден пръст и ми каза "лапай лапай духай духай" и избяга не ми се занимаваше оначе щях да го ушамаря
И мислиш ли, че детето ще спре да говори така, при положението, че в обкръжението му това е основната реч
Може и да не спре веднага, но това е правилното според мен.
Голямата ми дъщеря когато беше на около 2 г.ч бях научил да казва:
-Я, кажи тати какво си е.....?
и тя:- Си е ебало майката!

Естествено че тогава ме кефеше, все пак от малко дете да го чуеш, без да знае какво е. След това в детската градина ни предупредиха че "псува", поговорих си с нея(нищо че беше на около 2г.), след това й налютих устата с люта чушка когато спомена "псувня".
Знам че аз съм си виновен тогава, но и до ден днешен тя не употребява такива думи!
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
D3BEP написа:bam-bam написа:
споко сега чете домашното и се подготвя за утре и като стане ще е ПО могъщ от всякога та да използваме малко намалениети и да му земем думата
-------------------------oftopic-------------------------
Глупости, бате. Какво домашно, каква подготовка. Цяла нощ съм гледал "тримата глупаци" и съм се смял със глас.
Ама и темите с ваше участие все повече си ги бива, а? Какво ще кажете?
Чета си аз хубавата тема в очкаване колегата D3BEP да каже нещо и да се разреши проблема, с треперещи ръце видех, че е писал и сега к'во? Нема ли 2-3 страници някой да обясни аз как ще живея?
П.С. 86 съм баш днеска роден и не ми понася алкохола!

От тогава русото не е на мода.
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
((:BuKcu:)) написа:BeXTMaN написа:просто виждам как всички деца са много арогантни и нахални не искам да си представям като станат на по 17-20 кво ще е
quote]
Е това е при всички. Беше казано по-горе, че след `89г. всички са с краката нагоре, което си е самата истина - арогантни, всезнайковци....момичетата са некви конти, дето приличат на 50 годишни бабички, момчетата ако не са с цигара в ръка няма да са те. Просто тая наглост откъде идва не знам![]()
Като я гледам сестра ми...как отговаря на майка ми, как се държи, как ходи на у-ще, да не говорим за оценки...живот ли бе да го опишеш![]()
Спорт и музика! Това е лекарството!!!
Само че... мама и тати предпочитат да заделят за "фирмени" парцалки и обувки, за нова бяла, черна, сива и пембЕна техника или КОЛА!(защото за тези неща ще чуят цъкане от устите на съседите и "приятелите" си...), вечер да седнат в някое кафене, бар или ресторант и да профукат безпаметно няколко десетки, че и стотици левове за ядене и пиене, вместо да ги дадат за месечни такси за децата си за НЕЩО ИСТИНСКО (за което може да ги сметнат дори за луди - "да си губят времето с такива глупости!" - да ги водят и да седят да ги чакат от урок, от репетиция или от тренировка...), щот' така е по-лесно... иначе кой ще следи тъпите сериали, телевизионни игри с голееееми печалби... или просто ще превключва отегчено с дистанционното каналите на цифровата си кабелна телевизия, пиейки си третата бира... или ще си се рови в Интернет и ще псува... или... може много още да се изброява, а после - другите били виновни!
Няма други! Другите сме НИЕ!!!
"... _ _ _ ..."
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
((:BuKcu:)) написа:BeXTMaN написа:просто виждам как всички деца са много арогантни и нахални не искам да си представям като станат на по 17-20 кво ще е
quote]
Е това е при всички. Беше казано по-горе, че след `89г. всички са с краката нагоре, което си е самата истина - арогантни, всезнайковци....момичетата са некви конти, дето приличат на 50 годишни бабички, момчетата ако не са с цигара в ръка няма да са те. Просто тая наглост откъде идва не знам![]()
Като я гледам сестра ми...как отговаря на майка ми, как се държи, как ходи на у-ще, да не говорим за оценки...живот ли бе да го опишеш![]()
Спорт и музика! Това е лекарството!!!
Само че... мама и тати предпочитат да заделят за "фирмени" парцалки и обувки, за нова бяла, черна, сива и пембЕна техника или КОЛА!(защото за тези неща ще чуят цъкане от устите на съседите и "приятелите" си...), вечер да седнат в някое кафене, бар или ресторант и да профукат безпаметно няколко десетки, че и стотици левове за ядене и пиене, вместо да ги дадат за месечни такси за децата си за НЕЩО ИСТИНСКО (за което може да ги сметнат дори за луди - "да си губят времето с такива глупости!" - да ги водят и да седят да ги чакат от урок, от репетиция или от тренировка...), щот' така е по-лесно... иначе кой ще следи тъпите сериали, телевизионни игри с голееееми печалби... или просто ще превключва отегчено с дистанционното каналите на цифровата си кабелна телевизия, пиейки си третата бира... или ще си се рови в Интернет и ще псува... или... може много още да се изброява, а после - другите били виновни!
Няма други! Другите сме НИЕ!!!
"... _ _ _ ..."
///peter написа:2advanced написа:bam-bam написа:2advanced написа:bam-bam написа:лошо колега лошо
само че сега нашия колега Звер да каже некоя дума .. на какво се дължи това и какво е решението на проблема , откриме убиеца на писателя .. сега предлагам да се захване с разнищтването на тоя казус
Тихо, тихо, че верно ше дойде![]()
![]()
Тоя па - той си е мега силен и могъщ по дефолт бе хахах
Иначе относно диалекта на автора(баш шоплъшки си е) - човек убих се да се смея, се 1 разказваше някой виц!
Аре престанете да се заяждате, че те по чата сила всички, а пък дзвера не знам, може и да не искаш да го видиш след тея думи къде пишеш
Хахаха ти луд ли сиии, ще ми е адски забавно да нищя политически казуси с човек, който не може да пише,
а още по-малко да броиoftopic
тримата
Когато не уважаваш и зачиташ мнението на другите, не очаквай товоето да бъде уважавано и зачитано..единствената задача на ДЗВЕР е да се самоизтъква, да избива комплекси колко е умен, велик и голям..от където идва и смеха...само не разбрах, защо го защитаваш? Даже на тебе ти е казвал, че си по-тъп от него, някак си по-заобиколно...абе болна история...ае че ми писна нон стоп да си говорим за човек, който си говори само колкото да не заспи...
ПС. А аз съм сигурен, че бам-бам никога няма да пише повече в тая тема, щото толкова сурово наранихте неговата душевност след като му казахте, че повече няма "да си играете" с него. Хаъха
По темата - децата винаги ще бъдат хаймани, всички сме били, едно време обирахме чужди джанки, биехме запалки на момичетата, чупехме прозорци с футболните топки и др.
Сега тренда е водката и цигарите, но това е положението няма как да се промени, трудно се налива акъл на един 11 годишен, дори и с бой.
Тъпото обаче, е че все повече ще деградират в тинейджърските си години и все по-малко ще стават хора след това..
Поздрави!
Последна промяна 2advanced на 14 Апр 2008, 19:29, променена общо 1 път
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
t060 написа:D3BEP написа:bam-bam написа:
Глупости, бате. Какво домашно, каква подготовка. Цяла нощ съм гледал "тримата глупаци" и съм се смял със глас.
Ама и темите с ваше участие все повече си ги бива, а? Какво ще кажете?
Чета си аз хубавата тема в очкаване колегата D3BEP да каже нещо и да се разреши проблема, с треперещи ръце видех, че е писал и сега к'во? Нема ли 2-3 страници някой да обясни аз как ще живея?
П.С. 86 съм баш днеска роден и не ми понася алкохола!
Абе брат, така хубаво си пишеш разказите, какво ти трябва някой да те учи, ти си се научил!
п.п. 86 аз съм бил 6 клас!

А, и да ти е честит!