Предлагам ПРОТЕСТ !!!!!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 13 Май 2008, 21:39

Stili написа:Аз па тия с газовите уредби нема изобщо да ги коментирам за мене тва е най-голямата глупост!!!!!!Тя колата е направена на бензин ние я правим на ГАЗ?? :mhihi: :mhihi: :mhihi: Като искаш икономия си купи 1.3 Фиеста :mhihi: или даите да протестираме!А относно цените, че такива били по Европа .... тогава да дигат заплатите че да си сипваме как си требва мамка им мръсна!!!

Колите се правят на бензин и дизел а не на газ защото горивата са течни - по лесно се съхраняват и можеш с една туба да отидеш да си сипеш и после да се върнеш до колата. А при газ-та трябва налягане за втечняване. И нестаа просто като свърши да отидеш и да сипеш в бутилка/туба и готово. Това е причината автомобилите да се произвеждат за бензин.Не се слага газ само за икономия а идеята с 1.3 фиест-а-та колко мислиш,че харчи тая фиеста пак 7-8 бенз и пак ще се сложи газ да харчи 10 газ и сметката отново е ясна 7х2,27= 15,89 10х1,08 = 10,80 5 лева на 100 км или грубо 50% по евтино. Карай си ИС-а дето ти харчи 13 бенз аз ще си карам 3 литров дето ми харчи 20 газ или 15 бензин и няма да правя икономии на гориво. Разликата м/у производствената цена на горивата е доста малка но разликата в акциз-а е огромна съответно като карам на газ по-малко пари давам на държавата,аз го приемам един вид като протест.
А по темата аз съм навит да спрем устремът на горивата като направиме един протест на всички автомобилисти в БГ. Ще блокираме софия всички таксита,тирове,авто клубове и ще се принуди държавата да почне да ремонтира качествено пътищата и да наложи контрол на качеството на горивата и да се замислят дали ще вдигат акцизът на горивата отново..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 13 Май 2008, 21:53

AcOrP написа:А по темата аз съм навит да спрем устремът на горивата като направиме един протест на всички автомобилисти в БГ. Ще блокираме софия всички таксита,тирове,авто клубове и ще се принуди държавата да почне да ремонтира качествено пътищата и да наложи контрол на качеството на горивата и да се замислят дали ще вдигат акцизът на горивата отново..

Това е единствения вариант. Така или иначе блокира ли се всичко, безнесът ще спре, и има шанс на 3-тия ден нещо да се промени. Невиждам ние колко по-прости сме от лекарите или учителите, и продължаваме да си мълчим и да търпим договорките на правителството и Лукоил. Закакво мислите че беше посещението на Путин в България? Бензина за последните 6 месеца скочи с около 50 стотинки литъра, което е около 25%, а колко ви скочиха заплатите за тоя период?

Време е тия данъци и винетки да идат там където трябва, не от 4 години да немогат да управят 3 пикливи тунела на 80 километровата ни магистралка. Време е да има катаджии на всяко кръстовище сутрин и вечер, да се ограничат псевдо тарикатите дето мислят че като кара кабрио и руса п**** в колата, другите лапат мухи. Контрол Контрол и пак контрол му е майката ... давайте да си насрочим дата, то един да се вдигне, всички ще ни чуят. нали сме си овце ... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330cd
Мечтае да кара: zonda

Мнение от Stili » 13 Май 2008, 22:13

Аз сам с двете ръце за това което каза антивируса а за газ-та дето ми обясняваш братле не сам съгласен с тебе щото така като тебе говорат всички докато карат на газ и след известно време като се преебе колата и неще да върви грам на бензин па и на газ .... нали !!! Ама както и да е темата не е за газ-та или не макар че малко по нагоре някой беше пуснал линк на който прочетох че от другата година няма да имаме право да караме на газ и метан смисал на квото си е направена колата на тва трябва да си бъде!

P.S. Нека някой да разбере ако може кога ще има протест на тираджийте и тогава да се стрелнем и ние аз така предлагам!!А колегата е прав че сме овци и като тръгнем ние ...........

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 13 Май 2008, 22:15

AHTuBuPyC написа:Това е единствения вариант. Така или иначе блокира ли се всичко, безнесът ще спре, и има шанс на 3-тия ден нещо да се промени. Невиждам ние колко по-прости сме от лекарите или учителите, и продължаваме да си мълчим и да търпим договорките на правителството и Лукоил.

Да не забравяме че сред "нас" вероятно също има лекари и учители :mhihi: Ако има някой който е наясно какво трябва да се направи щот ако не се лъжа подобно нещо трябва да се "озакони"... не може просто ей така да се съберем някъде и да праиме квот си искаме освен разбирасе ако не сме цяла София (в случая за София) та да не могат да съберат достатъчно полиция и място зад решетките за всички :mhihi:
Момента за въстание колеги е точно сега, не 96... сега в България няма армия :winky: а и малкото дет са там ше застанат на наша страна :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330cd
Мечтае да кара: zonda

Мнение от Stili » 13 Май 2008, 22:24

Ами ако има някой който е наясно да каже какво трябва да се направи за да знаем и ние и все някой ще се наеме и ще го направи а момента и аз сам съгласен че си е точно сега!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Nissan
Мечтае да кара: Twin Supercharged E92 M3

Мнение от racing_fan » 13 Май 2008, 22:27

ЕХХ от кога чакам такава тема! АЗ съм ЗА! Крайно време беше да се вдигнат всички на протест! Стига са ни правили на идиоти! Вижте в Гърция кво правят хората, защо само ние да търпим!? Тва в България вече е безумие.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 13 Май 2008, 23:01

еми айде местете темата в Събори и мероприятия и организирайте дата на протеста
и м-у другото Филипе и аз те подкрепям по отношение на газ. 2 неща няма да станат докато държавата не промени отношението си към колите - няма да карам на бензин заради по високия акциз на цената му, и няма да си платя данъка на колата до момента в който за колите на газ няма преференции като екологични! :evil: :evil: :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Май 2008, 0:05

Значи, колкото и да наливаш, наливаш, всяко нещо си има предел!
Стига сме търпяли, да ходим пред парламента ги целим с домати!!!
Ша им *** майката, тъпи мафиоти.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 14 Май 2008, 0:10

АЗ предлагам следното! Да вземе някой от "старите кучета" във форума и да говори с някой от ръководството тук. Да се направи най-накрая нещо организирано.

Да вземат и да сложат един банер, както беше за събора, който да води до тема, която да организира един протест. Да се хванем и както се събираме по бензиностанции и т.н. да вземем да отидем заедно да протестираме. Може да се предложи това и на другите форуми!

Иначе така само си чешем езиците и после ще има "Ама аз бях на работа", "Бях болен" и т.н.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 convertible
Детайли за колата: e36 320
e36 325 convertible

Мнение от djbibo » 14 Май 2008, 8:50

Крайно време беше :) И наистина дайте да се организираме.
добавяне на фенове към фейбсук страница

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 14 Май 2008, 9:17

ма искам и аз да фърлям домати :roll: ми кът сам от Плеен къ да стани?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 14 Май 2008, 13:13

Нека се организираме не само за София, а за всички по-големи градове и да блокираме движението в един и същ момент. Щом можете да се вдигнете от майната си и да отидете на събор, значи можете да се вдигнете и да излезете с колата да напрайте един протест.
Нещо такова си мисля аз..
Или ви е добре да плащате безумни данъци, да карате по европейски "пътища", да давате по левче за хляб, по 3 за гориво.. И да се чудите дали ще изкарате месеца.
НЕ е нормално..!
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 14 Май 2008, 14:38

РЕВОЛЮЦИЯЯЯЯЯЯ :twisted: :mhihi: !

Като гледам, май само си изливате негативната енергия във форума :roll: ;) ! пп. това с доматите беше добро :mhihi: !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 14 Май 2008, 14:49

Maverick_VS написа:РЕВОЛЮЦИЯЯЯЯЯЯ :twisted: :mhihi: !

Като гледам, май само си изливате негативната енергия във форума :roll: ;) ! пп. това с доматите беше добро :mhihi: !

бе то аз с яйца бих ги целил, ама с тая цена на яйцата :twisted: :twisted: , само камъни за тях.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от neno » 14 Май 2008, 15:25

И аз съм с вас.ако си малчим още ще продалжават да ни праскат прес кащите.
Наи-добре се закопавам,като тръгна да се откопавам.Mitsubishi Pajero

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата