Да поговорим за покер
Модератор: Общи модератори
- Bavarec88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330i
- Мечтае да кара: 330i--> e39 M5/e46 M3 -->e60 M5/e92 M3 --> F10 M5
Re: Да поговорим за покер
До колкото знам, Покерстарс са пуснали кандидатура за лиценза, като в момента не приемат нови играчи от България. Но от нова година отново, ще могат да се регистрират нови играчи. Пиши им на съпорта, ако имаш акаунт вече там, те ще ти пратят exe. файла, ако го нямаш.
Иначе за унибет май няма да ги има вече в БГ 

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Ами така ще направя, ако успея да намеря мейл на съпорт! 
Колегата по-назад беше предложил да прати инсталацйонните фалове! Ако не те затруднявам, моля?

Колегата по-назад беше предложил да прати инсталацйонните фалове! Ако не те затруднявам, моля?

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Регистрирайте се и по покер форумите - rounders,grinders,jinxpoker. Има постоянно промоции, чат-пат изскачат разни безплатни пари. Доста фрийроли с парола има само за българи, както и такива с предметни награди. Имам един готин суичър вече 

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Колеги, има ли някой който ползва Холдем Менажер,и дали може да ми помогне, когато си пусна Холдем Менажера изкарва ми статсовете на играчите, но в даден момент от играта се зануляват и започва да ги отчита на ново, някой знае ли от къде мога да го оправя?
- TNT
- младши ентусиаст
-
Аз ползвам първата версия. Обаче проблема ти не ми се е случвал
Виж в table manager настройките, да не е от там. Все пак предполагам, че си нагласил alias и да ти auto-import hand history от папките ?
П.П. Бая неща има по програмата и бая ровене трябва. А по втората версия са още повече.

П.П. Бая неща има по програмата и бая ровене трябва. А по втората версия са още повече.

на мен ми е като хоби ама преди време си направих подарък hm2+ notecaddy + edge sng пакета.. настройките са толкова много че ми отне 2 седмици и тва с упътването и помощ по скайп от еdge support-а
правя back up на целият windows на всеки 2 седмици, че ако изчезнат настройките никога няма да седна да ги правя пак
играя малко, 4-5 часа на седмица, но от 3-4г и резултата е че няма 45/90 man 0.25$, което да не завърша на 1-4 място, освен като се появи bad beat
но не е само програмата, знам в кои ситацуии се хвърля АК,QQ и срещу кои играчи да влезна 22 all in, double barrel (2 блъфа подред). в тая игра е най-важно търпението и спокойствието, точно за това ми е хоби и играя само на 1 маса.. ако седна на повече се изнервям и почвам да правя глупости 
ей така ми е изглежда масата
някои от баджовете са писани по поръчка на edge

играя малко, 4-5 часа на седмица, но от 3-4г и резултата е че няма 45/90 man 0.25$, което да не завърша на 1-4 място, освен като се появи bad beat

ей така ми е изглежда масата

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- TNT
- младши ентусиаст
-
Е за една маса няма толкова нужда от ХЕМ. Повече нужда има като играеш на много маси. Аз си пускам 3 броя SNG 10max. Лека полека качвам нивата, спазвам си банкрол мениджмънт. Като удвоя направеното до момента, смятам да премина само на кеш маси. На кеш най-лесно се прави обем, а обема е нужен, за да "избягаш" от вариацията. Също така и по-лесно се избиват бонусите 

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Да обема най-сигурния начин да пребориш .вариацията, съчетан със правилен БРМ нещата трябва да се получават
- TNT
- младши ентусиаст
-
Все пак трябва и да се играе на колкото маси можеш. Не като един познат, който пуска 28 кеш маси на 0,01$/0,02$
На толкова маси е абсурдно да правиш адекватна игра. Принципно от такива се печели
Имам доста познати професионални играчи и не съм чул някой да е играл повече от 10 маси кеш
Кеш играта е доста по-трудна от турнирната. Сега точно на последния хедс-ъп изглежда бях срещу такава рибка, който се бавеше яко на всеки ход (игра на много маси) и накрая ме взе с бекдор флъш
Малко яд ме хвана, понеже очаквах да го взема. Префлоп пуш АТо vs 96s, флоп-вам Асо... и тоя удря И търна, И ривъра
Скоро играх финална маса на МТТ от 530 човека... и колко яд ме хвана, като станах от финална маса с префлоп пуш с АА, а ония беше с 92s...

TNT написа:Е за една маса няма толкова нужда от ХЕМ. Повече нужда има като играеш на много маси. Аз си пускам 3 броя SNG 10max. Лека полека качвам нивата, спазвам си банкрол мениджмънт. Като удвоя направеното до момента, смятам да премина само на кеш маси. На кеш най-лесно се прави обем, а обема е нужен, за да "избягаш" от вариацията. Също така и по-лесно се избиват бонусите
що да няма? опитвам се да стана турнирен играч

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- TNT
- младши ентусиаст
-
Точно за турнири... още повече маси трябват
Имай предвид, че турнирните играчи по-лесно ги "удря вариацията". Аз затова искам да мина на кеш. Играеш 4 часа, правиш бедбийт и го.... Разбра ме. От познатите ми всички играят турнири, но само един е чисто турнирен играч. Другите са се специализирали в кеш игрите - на високите нива най-печелившо е хедс-ъп, но на ниски нива няма смисъл да се играе. И като ти казвам, че са професионални... от това живеят. В момента двама от тях са на турнир в чужбина с 4 цифрен вход
Турнирната игра не е сложна. Аз играя на 3 маси само, просто защото играя основно турнири на една маса... и ако си мислиш, че главата бръмва на 5 маси, пробвай 3 маси на хедс-ъп
Когато ми се случи, после 1-2 часа ни приемам, ни предавам
МТТ турнири спокойно могат да се играят 4-5. Едното приятелче си пуска 8.
Предполагам си се запознал на този холд ем за статистиките и колко може да разчиташ на тях. Повечето за под 100 ръце на даден играч изобщо няма смисъл да ги гледаш. А защо няма смисъл за една маса и точно за МТТ турнири... Последно като стигнах финална маса на МТТ от 530 човека... за единия нямах никаква статистика. Т.е. за всичките часове игра, аз не съм попадал с него на една маса. Тогава повече ще ми пречат статистики, изградени на база 10-20 раздавания, отколкото ще ми помагат. А докато стигнеш до финалната маса... за повечето от хората нямаш никакви статистики. Общо взето... с него и без него... същата работа. На мен лично ми действа отрицателно, когато играя на по-малко маси, защото само се разсейвам, понеже ми става скучно
Избягвай да се занимаваш с други неща, докато играеш.
П.П. Не познавам някой, който да е напред от турнирите в Покерстарс
П.П.П. Според имаш и прекалено много статистики. Не са ти нужни. Основните са 5-6. По-скоро се научи да си слагаш бележки за специфични отигравания, които правят.

Предполагам си се запознал на този холд ем за статистиките и колко може да разчиташ на тях. Повечето за под 100 ръце на даден играч изобщо няма смисъл да ги гледаш. А защо няма смисъл за една маса и точно за МТТ турнири... Последно като стигнах финална маса на МТТ от 530 човека... за единия нямах никаква статистика. Т.е. за всичките часове игра, аз не съм попадал с него на една маса. Тогава повече ще ми пречат статистики, изградени на база 10-20 раздавания, отколкото ще ми помагат. А докато стигнеш до финалната маса... за повечето от хората нямаш никакви статистики. Общо взето... с него и без него... същата работа. На мен лично ми действа отрицателно, когато играя на по-малко маси, защото само се разсейвам, понеже ми става скучно

П.П. Не познавам някой, който да е напред от турнирите в Покерстарс

П.П.П. Според имаш и прекалено много статистики. Не са ти нужни. Основните са 5-6. По-скоро се научи да си слагаш бележки за специфични отигравания, които правят.

кеш игрите наистина са за ПРО-та, аз играя докато си върша другата работа пред пц-то, затова и не мога да цъкам кеш игри. вярно страдам от вариацията, но и като цъкам турнир от 11$ предпочитам само него да играя.
иначе хич не ми пречи да цъкам lol с аверите докато съм в турнир, за тва HM ми върши работа
вярно някои статистики са излишни, но понякога спасяват, примерно кой на търн-а винаги бет-ва.. или баджа с $ дето съм го направил да показва, че човека пропуска шансове да блъфира, как си играят draws агресивно/пасивно и т.н... няма еднаква формула за всички, шампиона от миналата година каза че не е ползвал никакъв софтуер, други са с по 3-4 програми
п.с за кеш игрите знам че трябва скенер за рибки.. че седнеш ли на маса само с tight или опитни играчи, само рейк се генерира. друго е да седнеш срещу рибка с 500$
иначе хич не ми пречи да цъкам lol с аверите докато съм в турнир, за тва HM ми върши работа

п.с за кеш игрите знам че трябва скенер за рибки.. че седнеш ли на маса само с tight или опитни играчи, само рейк се генерира. друго е да седнеш срещу рибка с 500$

- TNT
- младши ентусиаст
-
Но по-високите нива рибките са бая по-малко. Много трудно е да попаднеш на маса само с риби. А рейка не го подценявай
Има зали, в които връщат много... и когато играеш много... много хора има, които от играта са нула на нула, ама са яко напред само от рейкбак-а.
Най-яко е хедс-ъп срещу някоя рибка, ама на под 0,50/1е няма смисъл. Скоро гледах как на един рибок 150 евра му изчезнаха за минути направо
П.П. Щом играеш само за турнири... Регистрирай се в Winamax. Малко е сложна регистрацията, трябва и VPN, за да им влезнеш в сайта (на някои интернет доставчици и за покер клиента), но са ебати рибоците там
Там, ако няма бедбийт... си в парите. Рядко играя МТТ-та, ама както и по-горе казах
, скоро играх финална маса... и имаше 3 пълни рибки
Изобщо не знам как стигат хора с 50 VPIP до финалната маса. Не е за кеш, щото рейкбака им е отвратително малко, малко сателити има... но като си платиш входа, пълно с рибки.

Най-яко е хедс-ъп срещу някоя рибка, ама на под 0,50/1е няма смисъл. Скоро гледах как на един рибок 150 евра му изчезнаха за минути направо

П.П. Щом играеш само за турнири... Регистрирай се в Winamax. Малко е сложна регистрацията, трябва и VPN, за да им влезнеш в сайта (на някои интернет доставчици и за покер клиента), но са ебати рибоците там

TNT написа:Но по-високите нива рибките са бая по-малко. Много трудно е да попаднеш на маса само с риби. А рейка не го подценявайИма зали, в които връщат много... и когато играеш много... много хора има, които от играта са нула на нула, ама са яко напред само от рейкбак-а.
Най-яко е хедс-ъп срещу някоя рибка, ама на под 0,50/1е няма смисъл. Скоро гледах как на един рибок 150 евра му изчезнаха за минути направо![]()
![]()
![]()
П.П. Щом играеш само за турнири... Регистрирай се в Winamax. Малко е сложна регистрацията, трябва и VPN, за да им влезнеш в сайта (на някои интернет доставчици и за покер клиента), но са ебати рибоците тамТам, ако няма бедбийт... си в парите. Рядко играя МТТ-та, ама както и по-горе казах
, скоро играх финална маса... и имаше 3 пълни рибки
Изобщо не знам как стигат хора с 50 VPIP до финалната маса. Не е за кеш, щото рейкбака им е отвратително малко, малко сателити има... но като си платиш входа, пълно с рибки.
Пфф поздравявал съм цялата рода на черепа, орешарски и станишев... деба и идиотите как го гласуваха тоя закон не ми е ясно

иначе аз съм нагъл, искам sunday million

- TNT
- младши ентусиаст
-
Аз съм спонсориран и съм с платен клиент
1лв. не съм вкарал, даже и за ХЕМ. Играй си tight-aggresive. Това е най-печелившата тактика. По-"loose" само като си до някакви с VPIP около 8-10. Направят ли действие, хвърляш веднага. При тези дори топ пеър-топ кикър ръка е рисковано. Сам казваш, че е игра на търпение, а ти почваш да им играеш глупаво