Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Re: Предизборна тема 2013г.

Мнение от jordanpar » 20 Фев 2013, 11:16

Отдавам на малкото ви години тези прочуствени мнения.
Спокойно бе,Бойко ще си сформира новата партия и пак ще се яви на изборите.Ще гласувате за него и пак ще е ТОЙ.
Млади хора сте,а по мненията ви личи че просто се надявате някой отгоре избран да ви води в живота.Уж не сте комунисти а мислите по комунистически,както нашите баби и майки.
Ето пича над мен ,евала за думите--не идва апокалипсис бе,кво толкова,все някой трябва да ви дава наклон на първичния полов белег ли?????Политиката оставете на тези,които се занимават с нея,вие мислете за себе си.
Една страна в Европа допреди година и малко над 600 дни нямаха правителство.Повярвайте,нищо лошо не стана.Ама там хората не чакат на правителство или типаж като Бойко за да спят спокойно.
Мислите като овце,нямате инициатива,а преди 15 години заради вас вашите майки и бащи скачаха по площадите.Срамота.Вместо да пишете в теми,в които нищо не ви е ясно,а само едните като латерни повтарят ГЕРБ това онова,а другите БСП това онова.
Засрамете се бе,половината живеете още при мама и тате,ама иначе устичките ви с жълто около тях много знаят.Айде сега покажете се в следващите мнения,кои сте от тази половина :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Фев 2013, 11:18

LiTtLeRoCk написа:Ако не си забравил, след това имаше разследвания, но когато си си вързал гащите добре....
Дайте алтернатива.
Ей го смешния Костов, били хвърлили ключовете от катастрофирала кола и бягали, а до вчера искаше оставка на правителството.
Ама всички сме си виновни, всички!

Алтернатива ли-има разбира се
Свикване на велико народно събрание-мажоритарни избори и гласуване за хора,не за партии и ето ти алтернативата,защото сега излиза човек с някаква харизма и зад него хората никой никога нито е чувал нито е виждал...а се оказват само някакви събирани спешно по кръстовища и приятели.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 20 Фев 2013, 11:20

Дайте конкретни имена, кой конкретен политик, ще оправи България според вас.
Дайте име, не ми говорете без конкретни имена, нека видим КОЙ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Фев 2013, 11:22

LiTtLeRoCk написа:Дайте конкретни имена, кой конкретен политик, ще оправи България според вас.

Бог!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 20 Фев 2013, 11:24

Е.Димитров написа:Алтернатива ли-има разбира се
Свикване на велико народно събрание-мажоритарни избори и гласуване за хора,не за партии и ето ти алтернативата...

Кажи честно, наистина ли верваш, че това ще се случи??? Тая алтернатива и на мен ми допада, ама ми се вижда леко имагинерна.
Последна промяна CTORH на 20 Фев 2013, 11:25, променена общо 1 път
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 20 Фев 2013, 11:24

jordanpar написа:Цирка е пълен и пак сценарият е външен.
И спокойно,нито крадците от БСП ще имат над обичайните проценти нито пък етническите и националистични партии.Помислете реално бе,как с 20 процента БСП ще управлява с който и да е с по 4-5 процента в коалиция .Няма начин.
Спокойно,очаква се новия/стар рицар на бял кон да се яви скоро.
Вие гледайте манджата да не ви избяга,те нещата са отдавна наредени.

:clap: Единствения човек който вижда цялата картинка! Всичко е ясно! Има си психологически методи за контрол върху масите и т.н. Просто повечето хора са овце които се мислят за много умни и се манипулират с финес :mhihi:
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 20 Фев 2013, 11:24

Е.Димитров написа:
LiTtLeRoCk написа:Дайте конкретни имена, кой конкретен политик, ще оправи България според вас.

Бог!

Почвай да му се молиш, а на изборите гласувай за него.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 20 Фев 2013, 11:25

Е.Димитров написа:

Бог!

Ааа, аз с политика не се занимавам :mhihi:
Според мен ще си подаде оставката, но няма да я приемат, после ще каже "Ето, имаме доверието въпреки всичко".
Другият вариант е да дойдат избори, отново да вземе мнозинството и пак да каже "Ето, имаме доверието въпреки всичко" :dunno:
Аз лично съм доволен от всичко "сътворено" до този момент, така че за момента нямам друга политическа фигура, за която да гласувам :)
Последна промяна M3 E92 на 20 Фев 2013, 11:26, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Фев 2013, 11:25

Защо трябва име? Ограничени сме в избора си до Бойко, Ахмед, Сергей или...? Не сме ли свободни да изберем когото поискаме? И ако е така какво се опитваме да кажем тук, че в една държава от 7-8 милиона не можем да намерим дори един наистина честен човек ли?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 20 Фев 2013, 11:25

jordanpar написа:Спокойно бе,Бойко ще си сформира новата партия и пак ще се яви на изборите.Ще гласувате за него и пак ще е ТОЙ.
Млади хора сте,а по мненията ви личи че просто се надявате някой отгоре избран да ви води в живота.Уж не сте комунисти а мислите по комунистически

Другарю jordanpar, доста трезви мнения чувам от вашите уста откакто силите на реакцията преминаха в настъпление и псувните все повече се пренасочват от бат Бойко към бат Серго и бай Ахмед :winky: А дали нещо ще кажете за Плевнелиев? :ok:
flame написа:
jordanpar написа:Ако никой няма да му влияе лично аз предпочитам в момента президента да състави служебно правителство.
Колкото и да е слаб политически,мисля че е доказан като морално мислещ човек и доказан бизнесмен.

Видният член на бойната група на 40-50-те, другарят-агент бат Данчо направи така, че денят ми да започне с усмивка, а и малко бурен смях!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Долу са няколко негови лични изказвания по адрес на Плевнелиев отпреди няколко месеца :ok:
jordanpar написа:
_galio_ написа:толкова издухан и празноглав политик като плевнелиев не бях виждал на екрана ...

Абсолютно вярно.
Повтаря се кошмара на ГЕРБ с Румяна Желева--абсолютно бездушен и безличен избор за президентска личност.
Събудете се бе хорица,уж не сте глупави.Две марионетки на важни постове и то какви--президент на страната и кмет на административния център и столица на държавата.И кво--двамата ще звънят на лицето ББ за да знаят какво да правят или казват в дадена ситуация ли ????????Пази боже.

jordanpar написа:НЕ виждам нищо пичовско у гореспоменаваната личност.Виж,пичевско излъчване бол :mhihi:
ДА не говорим че е скаран с дипломацията като разбиране на материята й,с елементарен етикет на поведение и липса на тотално себеуважение и самочуствие.Бърка изказванията си от личен характер с тези като държавен глава обединител на нацията.Личи си личния мотив в много от неговите настроения и изказвания по държавнознаими въпроси.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 20 Фев 2013, 11:25

LiTtLeRoCk написа:Дайте име, не ми говорете без конкретни имена, нека видим КОЙ?

Ти,аз,този с предното мнение,този със следващото мнение........
Пичовееееееее,жалко че едно поколение си замина в години на протести и лишения за да ви изхрани такива каквито сте--да питате какво трябва да правите и кой да ви го каже.
Срамота е такива гъзари с БМВта да питат кой ще ги оправи.
И от вашите поколения '90 и нагоре години ще чакаме да ни управлявате ли бееее.Да питате кой ще ни оправи.
Нямате инициатива и обществено самосъзнание--с какво сте по различни от комунистическото мислене на родителите и прародителите си.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Фев 2013, 11:26

Моля, моля, горивата си бяха доста високи преди много години още. Просто паднаха изкуствено заради Световната икономическа криза и след като поутихнаха нещата горивата пак се покачиха. Цените за един барел бяха високи, после през пика на кризата ниски и след това пак нагоре.
За монополите и продажбата на "Нефтохим" трябва да благодарите на друг, не на Бойко!!! :!:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 20 Фев 2013, 11:28

jordanpar написа:
LiTtLeRoCk написа:Дайте име, не ми говорете без конкретни имена, нека видим КОЙ?

Пичовееееееее,жалко че едно поколение си замина в години на протести и лишения за да ви изхрани такива каквито сте--да питате какво трябва да правите и кой да ви го каже.
И от вашите поколения '90 и нагоре години ще чакаме да ни управлявате ли бееее.Да питате кой ще ни оправи.
Нямате инициатива и обществено самосъзнание--с какво сте по различни от комунистическото мислене на родителите и прародителите си.

Първо не съм от поколението на 90те, много ме подмлади, за което ти благодаря.
Аз не мога да управлявам държавата, затова и не се натискам.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Фев 2013, 11:29

Мен ми е чудно ако се появи тази възможност да се гласува за конкретни хора... за кой ще гласувате тогава? Някой съсед ли? Или някой, за който си МИСЛИТЕ, че може да свърши работа... баси работата, майна, тука яко разбирачи...

И като гласувате за някой конкретно... тия около него и те ли ще са толкова "харабия", или ще има "амааааааааааааа"... или и за тях ще се гласува поединично... и накрая в парламента 240 човека, някои от които не знаят кво правят там, щото гласували за тях... а ако приемем, че са искали да участват в гласуването - работата ясна...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 20 Фев 2013, 11:31

jordanpar написа:

Добре де, ти само храниш тоя и оня, а не даваш никаква конкретна идея. Айде кажи нещо по-градивно.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата