НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: НВ-ВМХ

Мнение от steeN » 12 Яну 2014, 11:29

Ако авокадото не е скъпо в България, може да добавиш... едно е към 300 калории и почти всичките от мазнини.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Яну 2014, 12:26

speeder88 написа:А въпроса за сланината? От къде пазарувате в София готова? По селата и т.н. се намира, но като се случва да остана без трябва да знам от къде мога да купя хубава.

"Месопродавници Лесидрен" ама трябва ти да си я осолиш.

На Кирков трябва да продават, също и на Графа до пазара преди като идваха разни бабички от селата да продават носеха.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 12 Яну 2014, 12:50

bum_bum написа:
speeder88 написа:...

"Месопродавници Лесидрен" ама трябва ти да си я осолиш.

На Кирков трябва да продават, също и на Графа до пазара преди като идваха разни бабички от селата да продават носеха.

:yes:
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speeder88 » 13 Яну 2014, 9:19

raduslaf написа:
speeder88 написа:
raduslaf написа:
speeder88 написа:...

Предполагам си наясно, че картофите и царевицата не се вписват добре в менюто, когато се храниш ВМ-НВ.

Аз съм написал, че изобщо не ги ям тях. Гарнитурата ми всеки път е различна от картофи или царевица.

Идеални предложения сте ми подбрали, значи вечер може би ще добавя масло и кашкавал когато съм на катък и кисело мляко, а при другия вариант просто доволна пържола от свиня. Сутрин ще боцкам 50-100 грама сланина или яйца съм капитан. Така значително ще повиша калоричността. Да видим как ще реагирам на мазнини. Тук обаче идва следващ въпрос - откъде мога да си купя в София хубава готова сланина - имам предвид, осолена, с подправки, узряла и т.н.?

Моя грешка, не съм догледал, че си написал "различна".
Честно казано не вярвам, че ще ти понесе на закуска сланината, ама няма лошо, ако успееш. Ако ти се закусва, перфектният вариант е яйца с масло и сирене/кашкавал.

Днес стартирах с 50гр. сланина 3 яйца - две от които без жълтък! За момента съм 6! Следващ въпрос - как стои въпросът с жълтъците? Чета много противоречиви мнения за и против, но за момента предпочитам да се ограничавам до 1-2 дневно.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 13 Яну 2014, 9:39

speeder88 написа: Следващ въпрос - как стои въпросът с жълтъците? Чета много противоречиви мнения за и против, но за момента предпочитам да се ограничавам до 1-2 дневно.

От около 3 месеца съм всяка вечер на 10-15 цели сурови яйца. Това са ок. 500 яйца за предните два месеца, тоя не знам.

Предполагам ми разбираш отговора :)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 13 Яну 2014, 10:04

speeder88 написа:Днес стартирах с 50гр. сланина 3 яйца - две от които без жълтък! За момента съм 6! Следващ въпрос - как стои въпросът с жълтъците? Чета много противоречиви мнения за и против, но за момента предпочитам да се ограничавам до 1-2 дневно.

Всичко ценно от яйцето е в жълтъка и най-вече холестерола. Аз често ям само жълтък. Яж смело колкото можеш да погълнеш.
http://lichentrenior.com/iaicata-zakuska-za-shampioni/

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 13 Яну 2014, 11:57

speeder88 написа:Днес стартирах с 50гр. сланина 3 яйца - две от които без жълтък!

Ами всъщност не си стартирал ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 13 Яну 2014, 12:05

Следя темата с интерес, и попивам като гъба ...
Само един деликатен въпрос имам :mhihi:
Що толкова нагъвате това пилешко, като е пълно с хормони ? Не че другото не е, ама спешъл това от тъста дето работи в птицекланица знам че го тъпчат с какви ли не гадости ...
Евентуално да споделите на коя марка се доверявате !? Че аз последно време дневно си насмитам около 400-500 гр. пилешко със сметана и малко салата моркови/зеле с майонеза, и се чувствам отлично :)
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 13 Яну 2014, 12:09

Кой е казал, че се яде пилешко? Аз не съм кусвал такова от повече от 15 години. И друг път съм казвал- промишлено отгледаното пиле няма нищо общо с храната.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 13 Яну 2014, 12:11

По-назад гледам се спомена ...
Значи да взема и аз леееекинко да го разкарвам :mhihi:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speeder88 » 13 Яну 2014, 12:24

bum_bum написа:
speeder88 написа:Днес стартирах с 50гр. сланина 3 яйца - две от които без жълтък!

Ами всъщност не си стартирал ;)

Малко по-малко - да видим как ще е. Не знам и как ще ми се отрази толкова много мазнина, защото до сега бях ограничил въглехидрати и почнах да орелефявам, сега не знам дали няма да почна пак да вдигам подкожните мазнини. Иначе вече се носят кутии с масло, кашкавал, яде се през 3-4 часа с изключение на времето през нощта, но това е обяснимо. Вече ако бях някакъв изключителен атлет може би и през нощта щях да се храня.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 13 Яну 2014, 12:57

Е аз като ям веднъж на ден трябва да съм баси червото :mhihi:

Храненето под час, носенето на разли кутийки и шишенца, постоянното мислене дали, кога и какво си ял е най-голямото робство от което се избавих преди година и едно от най-хубавите неща които ми се случиха през живота.

Ако си състезател може да е проблем ако не ядеш през няколко часа ама при мен разликата беше точно никаква. Нито отслабнах, нито качих. Силата ми след 24 часа глад е същата.. Както и при ВМ-НВХ трябва малко адаптация и си ОК.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speeder88 » 13 Яну 2014, 13:05

bum_bum написа:Е аз като ям веднъж на ден трябва да съм баси червото :mhihi:

Не, нямам това предвид. И аз съм ял веднъж дневно, но без диета, а умерено и не мръднах килограми. Идеята ми беше, че до момента бях ограничил въглехидрата, без да вдигам мазнините и почнах да чистя. Сега като почна да наблягам и на мазно не знам как организмът ми ще реагира и дали няма да започне да си го складира, но трябва да минат поне няколко седмици дори месец, за да разбера.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 13 Яну 2014, 13:21

bum_bum написа:Е аз като ям веднъж на ден трябва да съм баси червото :mhihi:

Храненето под час, носенето на разли кутийки и шишенца, постоянното мислене дали, кога и какво си ял е най-голямото робство от което се избавих преди година и едно от най-хубавите неща които ми се случиха през живота.

Ако си състезател може да е проблем ако не ядеш през няколко часа ама при мен разликата беше точно никаква. Нито отслабнах, нито качих. Силата ми след 24 часа глад е същата.. Както и при ВМ-НВХ трябва малко адаптация и си ОК.

Абсолютно точно. Само като ги видя как тичат към съблекалнята 4 секунди след тренировка за да изпият протеина и другите прахчета, "щото иначе ще загубят мускОлната маса" и ме напушва смях. Ям само вечер, през деня може да хапна някое парче кашкавал или 1-2 яйца, ей така, за разкош :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Мнение от raduslaf » 13 Яну 2014, 13:56

Anthony_J написа:Ям само вечер, през деня може да хапна някое парче кашкавал или 1-2 яйца, ей така, за разкош :mhihi:

Вечерята не трябва да е повече от 40% (грубо) от дневния прием на калории, защото увеличаваш шанса да складираш. С това, което описваш, като гледам отиваш на над 60%, което не е добре. Вкарай малко повече храна през деня и леко намали вечерята, да ги докараш поне до 50/50.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата