Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.0d
Детайли за колата: remapped

ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

Re: Настройват ли медиите населението срещу БМВ собственицит

Мнение от cmdkick » 23 Юни 2017, 23:50

hell's angel написа:
немо написа:Цитат от ФБ на приятел,който е много спокоен и разбран човек,само че е размер XXXL :mhihi:
И к'во за медиите...??

Нормално, всички из дебрите на Фейса са така :mhihi: :mhihi: :mhihi: Що не го пита, к'ви са тия бързи сажди от 90-те ?
Напоследък, забелязвам доста повече амбициозни, селски тарикати, качени в други марки мпс-та :dunno:

Е нали е XXXL неможе да му кажеш нищо и е очевидно настроен срещу собствениците на БМВ, ако разберат за него от КАТ или направо от Спец. службите го зимат директно на ръководна позиция очевидно човека всява респект и никои не смее да му каже нищо.

Някой хора живеят в техен си свят. Аз така като видя някой да иска да ми чисти джама или да ми продава ароматизатори потеглям с мръсна газ и даже не ги поглеждам, супер "респектиран" съм от тях....

П.П: с 90% от хората които виждам всеки ден не искам да си говоря.
Tires are evil - destroy them all ...

Потребител
Аватар

Мнение от ivan40glupaka » 24 Юни 2017, 8:21

20+ страници с тъпотии няма да чета, ясно ми е какво пише обаче надали и 1 е стигнал до верният извод:
НЕ медиите създават лош имидж на марката, а малоумните чикиджии които карат БМВ-та. Медиите ли са виновни за:

- множеството лайнари които дрифтят из града и правят бърнаути на светофарите?
- тъпаците които ми се лепят на бронята и ми светят да мръдна докато изпреварвам с 160+км/ч на магистралата?
- разните недоклатени нещастници които най-нагло се навират където не трябва, засичат и създават предпоставки за ПТП-та?

Да, медиите имат навика да пишат "младеж с БМВ предизвика ...." и ако е друга марката просто да пишат "младеж предизвика...", но имиджа се създава от шофьорите- НЕ от медиите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 24 Юни 2017, 9:55

ivan40glupaka написа:20+ страници с тъпотии няма да чета, ясно ми е какво пише обаче надали и 1 е стигнал до верният извод:
НЕ медиите създават лош имидж на марката, а малоумните чикиджии които карат БМВ-та. Медиите ли са виновни за:

- множеството лайнари които дрифтят из града и правят бърнаути на светофарите?
- тъпаците които ми се лепят на бронята и ми светят да мръдна докато изпреварвам с 160+км/ч на магистралата?
- разните недоклатени нещастници които най-нагло се навират където не трябва, засичат и създават предпоставки за ПТП-та?

Да, медиите имат навика да пишат "младеж с БМВ предизвика ...." и ако е друга марката просто да пишат "младеж предизвика...", но имиджа се създава от шофьорите- НЕ от медиите.

Е го един такъв ;) >
https://www.youtube.com/watch?v=U_wnxhJlR9o

клипа е къс, но долу на светофара се навря между колата в лява лента за ляв завой и тази в средна лента за направо за да мине пръв и изпревари колоната ... с 2ма пасажера ... висящи брони и гърнета ... ако се вледате в края на клипа пак се шмугна така в средна лента , но не успях да заснема после как отиде в лявата за да засече хората от средна

Аватар

Мнение от Хаос » 24 Юни 2017, 10:09

ivan40glupaka написа:20+ страници с тъпотии няма да чета, ясно ми е какво пише обаче надали и 1 е стигнал до верният извод.

Че си тъпо парче. Като не ти се чете пропусни темата. Ако мислиш че си най умния тука, най-успелия или пък най-хитрия, жестоко се лъжеш.
Чукча не читател, чукча писател! Та и ти така.
Проста чукча, дето се има за нещо повече от другите та му е под достоинстворто да им чете мненията, щото е сигурен че никой не е достатъчно умен да се сети за простичките неща, които той полу-гениалния е прозрял.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 24 Юни 2017, 11:07

Мармалад...

За какво са ни на нас медии, при положение че между потребителите във форума на марката цари любов и разбирателство.
Представителната извадка е тук, не другаде.
Only dead fish follow the stream...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.0d
Детайли за колата: remapped

ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

Мнение от cmdkick » 24 Юни 2017, 12:05

На пътя обаче BMW-~-BMW relationship-a е ок. :bchug: :bchug: :yes: :yes:
Tires are evil - destroy them all ...

Потребител
Аватар

Мнение от ivan40glupaka » 24 Юни 2017, 16:57

Хаос написа:
ivan40glupaka написа:20+ страници с тъпотии няма да чета, ясно ми е какво пише обаче надали и 1 е стигнал до верният извод.

Че си тъпо парче. ...

Ти май се разпозна някъде в описаните от мен индивиди и се засегна, а? Сигурно си от дрифтещите в града тъпаци- твоето е типична за дрифтаджия-късопишковец реакция.
И е гарантирано, че не съм най-умен, успял и т.н. в този форум, но пък със сигурност съм по-умен и по-грамотен от теб- не че е трудно или голямо постижение при ниската летва която си сложил, но все е нещо. И да, "нещо повече" съм от поне от 80% от юзърите тук и за твое нещастие дори утре отново да стана просяк (съвсем буквално просяк) и да се върна 30 години назад пак ще съм "нещо повече" от теб и преобладаващата част от тълпата тук- НЕ парите, колите и имотите ме правят "някой", но е безполезно да коментираме неща които не разбираш и няма шанс да схванеш и след 50 години.

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 24 Юни 2017, 20:36

Не му обръщай внимание, по принцип ник-а му е Хейт, ама го е объркал... Хобито му е да обижда потребителите във форума и постоянно да вади някакви доказателства за високата си интелигентност. Това последното не знам защо го прави...
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 24 Юни 2017, 22:51

cmdkick написа:Е нали е XXXL неможе да му кажеш нищо и е очевидно настроен срещу собствениците на БМВ, ако разберат за него от КАТ или направо от Спец. службите го зимат директно на ръководна позиция очевидно човека всява респект и никои не смее да му каже нищо.
.

За да си спокоен....човекът работи в полицията,ама не е от тези с униформите,дето са по улиците :roll:
Пежото е от магазина на 4 месеца ,което всъщност няма голямо значение във форум,където най-яката кола е Е39,модел от преди 20 год. :mhihi:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 24 Юни 2017, 23:11

немо написа:
cmdkick написа:Е нали е XXXL неможе да му кажеш нищо и е очевидно настроен срещу собствениците на БМВ, ако разберат за него от КАТ или направо от Спец. службите го зимат директно на ръководна позиция очевидно човека всява респект и никои не смее да му каже нищо.
.

За да си спокоен....човекът работи в полицията,ама не е от тези с униформите,дето са по улиците :roll:
Пежото е от магазина на 4 месеца ,което всъщност няма голямо значение във форум,където най-яката кола е Е39,модел от преди 20 год. :mhihi:

Сигурен ли си, че не е Дачия ? :shock:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 24 Юни 2017, 23:29

немо написа:
Статистиката показва, че за три месеца, от както управлявам PEUGEOT 5008 съм провокиран от шофьори на BMW около 20-25 пъти, засичан съм около 10-15 пъти, 6-7 пъти ми се навират рязко пред предния капак и ми цапат номера със саждите си, като ми показват "колко много върви" кола за 1500-2000 лв.
Често излизам да попитам какъв е проблема, но водачите на "бегачки от 90-те години", губещи се в седалките им, незнайно защо бързо решават да си тръгнат!?!?
Взе да ми писва!

Цитат от ФБ на приятел,който е много спокоен и разбран човек,само че е размер XXXL :mhihi:
И к'во за медиите...??

Като цяло постовете ти са за уважение, но този ми е странен. Че сме тъпи парчета, като сме с БМВ-та е ясно, ама да се дръвчим на беззъби коне ....
Приятеля ти, бидейки полицай има проблем с околните, може би не го иска или не го усеща, но е факт.
Принципно е39 е една от колите, които си купуват полицаите на заплата, нищо, че я плюеш, явно приятеля ти е от по-учените милиционери, щом си е купил кола от магазина.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 25 Юни 2017, 18:58

Lenco написа:Като цяло постовете ти са за уважение, но този ми е странен. Че сме тъпи парчета, като сме с БМВ-та е ясно, ама да се дръвчим на беззъби коне ....

Никога не съм си позволявал да определям що за човек е някой въз основа на това каква кола кара/притежава!
Знам,че сте "тъпи парчета"....,видях,чух,пих :lol:

Изображение
Изображение
Но че има доволно много "изцепки" с BMW от "Батки" и "Рейсъри" някой оспорва ли го??
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 25 Юни 2017, 19:02

немо написа:Но че има доволно много "изцепки" с BMW от "Батки" и "Рейсъри" някой оспорва ли го??

изцепки, колкото искаш...

обаче да слизаш да се правиш на тежък (дори и да си 120-30кг мускули) ... всеки рано или късно си намира майстора и дано твоя приятел ГАНГСТЕР-КУКА-БИЯЧ-ХЕЙТЪР-НА-БМВ-та си го намери...

обикновено, който търси - намира... if you know, what I mean ;)

п.с. засичали го само е36-ци по 1,500лв... бате, бате... това е като виц, че и по-смешно
п.п.с. в тоя ред на мисли, ако видя някой с F10 (поне съм им го набрал) и е 20-30 кг по-малко от мене... да слизам ли да гo бия/стрелям/възпитавам ?!?!? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: не ми отговаряй, знам отговора (поне за себе си)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 25 Юни 2017, 19:47

немо написа:Но че има доволно много "изцепки" с BMW от "Батки" и "Рейсъри" някой оспорва ли го??

Да, уикенда се поразходих София-Златни-Варна-Бургас-София, е36-ци извън града почти не се срещат, други БМВ-та с изцепки също не видях (не, че няма). Обаче, водачите на ФВ, Опел и др. подобни, като видят 318ци с големи жанти и М-пакет, нещо им става. Повярвай ми, доста по-забавно ми е от твоя приятел с пежото. По-късно ще кача едно видео с моторче в обзорския проход :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 25 Юни 2017, 20:53

Днес минах от там и едни пистаци доволно си летях. Не ме бъркат де, не бързах, че бях с на майка ми ЦДИ-то и им правех път даже. По едно време вече някъде преди Сливен настигам един сив Сеат Леон(от първите разбира се)и гледам в далечината кола. Карам с около 120 на извънградски път, беше идеално прав участък и сме само тия три коли на пътя. Сеатът...абе нещо му става, понеже го гледам от половин километър и онзи се движи с непроменлива скорост, но настигайки го(движа се от поне 200 метра в лявата лента)той ме вижда в огледалото и аз го виждам как ме забелязва и мигновено с това пуска азота, ъ-ъ-ъ-ъ, саждите отзад и се мъчи да отлети. Да, но колко да има тоя кош като тяга си викам аз за части от секундата и залепям педала, понеже и колата отсреща наближава(не съм притеснил отсрещния)и го минавам съответно като му поглеждам влажния отчаян поглед през свалените странични стъкла на 30 градуса извън града(за да има допълнителна сила сигурно като не работи климатика)след което о, каква изненада, аз съм на 140 вдигнал и си намалям на 120(с колкото карах преди това)и го гледам как той рязко загуби мощност(сигурно пусна климатика)и започна да кара пак с 80-90. Което не ме бърка естествено, просто е пълно, пълно с такива по пътя, които се движат с една скорост и точно като ги подминаваш, решават ей така да ти направят сечено, да ти е гадно(боли ме...)да се опитат да ти покажат кой е шефа и никой от тия не кара БМВ-та между другото. Всичките са с разни средностатистически коли, които точно в тези моменти много вървят. Връщал съм се така бая пъти когато не ми е на кеф да правя изпълнения, но понякога не си сдържам нервите и като заваря педала, просто леко ги свивам при изпреварването ако има кола отсреща, ей така дано се сетят, че това, което правят е първо опасно и после тъпанарско и всичко останало.
След около 20 км. един излиза от една пресечка на главния път, отсреща идва тир, той се изплющя точно пред мен и караше с 20 докато не му се залепих в бронята почти(не свиря и не святкам)и тогава когато тира отсреща дойде, той ускори леко защото вече явно разбра, че е на главен път. Този беше с Астра някаква. След още 20 км. един пък директно излиза да се включва на пътя, но ме вижда в последния момент с едно миризливо червено Венто и се шашна някак докато още бе в уширението, натисна явно спирачка, колата поднесе на една страна, после на другата и се вдигнаха едни фуфли от пясъка, тъкмо реших, че този тъпанар ще се завърти пред мен и натисках спирачките, той взе че се оправи. Гледам го обаче през сваления му прозорец, че с лявата ръка си държи голям, бял педерафон(явно не може да прави две неща едновременно, но се пробва)и даже си го гледаше отново и натискаше там. :shock: Някакъв келеш си бе буквално.
Преди това на Сливен гледам в далечината точно на входа на града на главния път Бургас-София все още един Пасат ей така реши, че ще влиза през двойната непрекъсната в Лук ойла от лявата страна. Явно не знае, че като е решил да нарушава тая маркировка, все пак може просто да спре вдясно, да изчака трафика и тогава да си завие. Той обаче реши, че ще спре на платното точно там където не се кара с 30, отсреща идваха коли и нямаше как да мине, отзад обаче явно другите не успяха да го разгадаят на време и единия мина буквално целия през банкета като вдигна огромен облак прах. Такива катастрофи съм виждал доста на едно определено място по същия начин заради бензиностанция от другата страна и спиране на платното.
На Обзор пък някакъв МЛ се бе забил хубаво отзад в някакъв автобус, та все коли, които не са БМВ-та. На Слънчев бряг един с Мини-купър реши да изпреварва в трафика все едно са колчета другите коли и тъкмо се чудех къде се вре, чак на светофара влезна в лявата лента за да мине колкото коли може за направо, после някой го пусна да мине отпред и като ми дръпна 20 коли, голям смях падна след като хвана дясната лента за кръговото на Равда посока Ахелой и аз го настигнах, на всичко отгоре където се стесняваше платното щях и да го мина, но умишлено му дадох път.
Едно от най-селските изпълнениябеше точно на този път когато на един не му се минаваше с цялата колона от Слънчев бряг до Ахелой и просто реши да прекара неговата прогнила Вектра(от първите Вектри беше)през банкета и то да кара там докато може в продължение на няколко стотин метра през които изпревари бая коли, но вдигна един куп прах и мяташе камъчета, викам си сега тоя(пак беше някакъв келеш)как не може докато лети през чакъла да счупи стъклото с някой камък на някой неподходящ човек... Не ми се описват всичките ситуации, които видях само за маршрута от нос Калиакра до Казанлък, че и без това стана дълго, но срещнах доста БМВ-та, не видях просташки изпълнения. Само едно Е46 с едно мини ауспухче и доволно пушещо(може и бензиново да беше)се мъчеше да покаже на едно Ф01, че все пак може да върви и да му стои на задната броня доста дълго време :mhihi: , но все пак без изцепки беше това доколкото видях като ме изпревариха и карах зад тях няколко километра. Та според мен, както някой написа по-назад, аз се нагледах напоследък на много по-просташки изпълнения от хора с кошници и не знам какъв им е проблема.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата