Къде бихте живяли?
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Къде бихте живяли?
Зависи къде си с комарите и дали нацелят препаратите, с които пръскат. Където има вода си има и комари.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
С това глобално затопляне, скоро ние ще правим зехтин, а Гърците пустинен туризъм 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
молА, гласувайте за Варна/Плд, наложително вече ми е да се из-селя от Лудогорието..
Варна печели много като град в моята книга, страшно много ми харесва, но ми казват негативни неща за хората..
Плд ми харесаха хорицата, но няколко различни източници ги определят като "лицемерни"
А с'я де?
Варна печели много като град в моята книга, страшно много ми харесва, но ми казват негативни неща за хората..
Плд ми харесаха хорицата, но няколко различни източници ги определят като "лицемерни"
А с'я де?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
В България си...за съжаление хората навсякъде са зле: завистливи, озлобени и готови винаги да ти скроят шапка ако ще има изгода за тях
Пп: моите най-добри приятели и все още не успели да ме подведат са от Варна и Добрич
Пп: моите най-добри приятели и все още не успели да ме подведат са от Варна и Добрич

- Bogat-Beden
-
-
Don_Diego написа:В България си...за съжаление хората навсякъде са зле: завистливи, озлобени и готови винаги да ти скроят шапка ако ще има изгода за тях
Дет се вика, най-малко зле да са

Мерси за инфото, много хубави жени има във Варна, сякаш повече, отколкото в ПЛД, но вече не ми е критерий, че преди години записах УНеС вместо СУ заради това и после го ядох..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Като сте тръгнали кажете за бургас как е? Навалица ли е, като шопландия, въздуха зле ли е, снЕг има ли зимата, че са ми казвали "в бургас не вали сняг" 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Варненци не обичат пришълци и си мразят софиянци направо.
Понеже има голяма концентрация на мутри и богаташи, дори обикновените хорица ги имитират и са силно комплексирани.
Жените са топ, така е (винаги по бреговете на страните са по-нагласени и красиви), но не чакат "сульо", а се целят много нависоко.
Най-скъпия град спрямо доходите и т.н. и т.н., ако имаш пари е добре през лятото, извън него е много зле.
Варненец съм и до 26 години съм живял там-даже на пъпа на града.
Понеже има голяма концентрация на мутри и богаташи, дори обикновените хорица ги имитират и са силно комплексирани.
Жените са топ, така е (винаги по бреговете на страните са по-нагласени и красиви), но не чакат "сульо", а се целят много нависоко.
Най-скъпия град спрямо доходите и т.н. и т.н., ако имаш пари е добре през лятото, извън него е много зле.
Варненец съм и до 26 години съм живял там-даже на пъпа на града.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Между Варна и Пловдив ще е труден избор. И двата са ми любими. Бургас не толкова. Много батки и орки.
Ако ще търсиш работа, в Пловдив ще ти е много по-лесно. Приятели от Варна от години се оплакват, че там положението е зле. Може и да греша, но го имай предвид.
В Пловдив също има много жени и се намират и нормални
Ако ще търсиш работа, в Пловдив ще ти е много по-лесно. Приятели от Варна от години се оплакват, че там положението е зле. Може и да греша, но го имай предвид.

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Като споменахте Пловдив и евтините имоти в близките села... https://m.imot.bg/details/1j159281360313739
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
zAcK написа:Приятели от Варна от години се оплакват, че там положението е зле. Може и да греша, но го имай предвид.
Мне, не грешиш. Жени има готини/ според мен колкото има и в другите по-големи градове, не мисля че са повечи или по-хубави от София или Пловдив, но../ , ама е трудна работата да си с тях. Като цяло не го имам за най-приятното място за живеене, постоянно става все по-нагъчкано и изобщо лудница. Ако не се лъжа за миналата година има най-много новопостроени жилища...
Bogat-Beden написа:молА, гласувайте за Варна
Ако те интересува нещо конкретно, питай. Може и на ЛС
- Bogat-Beden
-
-
Конкретно за хората ме интересуваше (въпреки, че мразя обобщенията, има една критична маса, която формира облика на града за добро или лошо..c04 написа:Ако те интересува нещо конкретно, питай. Може и на ЛС
Плд е кофти, че няма гьол, ама пък е на минутки от Софеата.. Лятото жега, ама май пък зимата е мекаzAcK написа:Между Варна и Пловдив ще е труден избор. И двата са ми любими. Бургас не толкова. Много батки и орки.

Алекангг, не съм сульо бре, аз съм пульо, римембър ху ай ем!

Мерси на всички за включването

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
alekangg написа:Варненци не обичат пришълци и си мразят софиянци направо.
Това съм го забелязал даже на корпоративно ниво

Разбирам да си кифла и да мразиш софиянци, но да си избираш фирма изпълнител на база регистрацията и...

Трябва да си много тъпо и комплексирано парче...
Иначе между Варна, Бургас и Пловдив със сигурност Варна е дъното... И като възможности за работа, и като среда на живот.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Къде бихте живяли?
madafaka_donkele написа:Като сте тръгнали кажете за бургас как е? Навалица ли е, като шопландия, въздуха зле ли е, снЕг има ли зимата, че са ми казвали "в бургас не вали сняг"
Рядко има повече от няколко дни с температури под нулата, да... съответно и да падне за няколко дни, което е много рядко заминава веднага и е киша по-скоро. Ледове стават един път на 10 години. Климата е най-топлия от големите градове. За тва се дразня като някакви ми се пенят за задължителните зимни гуми. Крайните западни квартали са засегнати от Нефтохим в другите въздуха е чист. Славейков, Изгрев... и такива ignore - само Лазур и Център. В тия двата квартала ако си, кола не ти трябва изобщо. Доста по-влажно е обаче и по-ветровито. Навалица е лятото щото цяла Бг се изсипва иначе е доста спокойно.
Варна и Бургас има, къде на майтап къде на сериозно, многогодишна "вражда" още от комунизма. Местни особености

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Bogat-Beden написа:Лятото жега, ама май пък зимата е мека
Зависи на какво си свикнал и с какво сравняваш, но общо взето е така. По-скоро виж и къде ще ти изскочи възможност за финансово развитие. От хилядолетия това е основната причина за преместване. А не къде духало по-малко вятър и къде имало по-красиви дръвчета.

- Bogat-Beden
-
-
TNT написа:Зависи на какво си свикнал и с какво сравняваш, но общо взето е така. По-скоро виж и къде ще ти изскочи възможност за финансово развитие. От хилядолетия това е основната причина за преместване. А не къде духало по-малко вятър и къде имало по-красиви дръвчета.
A интернет от колко хилядолетия има?

Драго Павлов и Стийн, как може да слагате Бургас над Варна, дори на картата не е така

Морският Перник няма ни едно предимство над Варна (освен Великата Магистрала), но има недостатъци..