Море в Гърция 2020
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Море в Гърция 2020
3186 написа:Само дето никой не го интересува какво предпочиташ(или предпочитам аз). Исках да кажа, че и у нас се намират сравнително луксозни поддържани комплекси с много добро обслужване. Има много хора, които търсят такъв тип почивка. Аз съм все повече по къмпингите
Затова написах 5-6 пъти, че това е мое мнение, че на мен лично не ми харесва

Но както знаем, има стотици милиони хора, които нагъват маргарин и кренвирши, и си мислят, че това е Манна небесна

Или такива, които не харесват истинско козе сирене. Та какво повече да кажа.

Искам природа, спокойствие и вкусна храна. Който иска навалица и т.н, да ходи в Слънчака

P.S. А се дразня, защото не ми оставят избор да го правя в Родината ми

------------------------------ update ------------------------------
Влизам във Фейсбука и ми излиза това

Там наистина е яко. Дано някой ден да се наканя да ида до Шкорпиловци.
И дано преди това не го съсипят и него

TheDriver написа:До миналата година Камчия ставаше и като цяло е/беше едно от последните останали кътчета.
Разбира се има го руския комплекс, но като го изключим него, застрояване почти нямаше.

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Движението по магистралата а2 беше слабо.Чак в Солун се осети да има повече коли и трафик.
Водата е супер приятна, морето чисто, туристи почти няма. Гръкът от хотелчето (собственик) вика дано ви харесва спокойствието.Тая година ще е такава заради “короната”. Аз лично съм със семейството и не търся хора и наплив, та ми е супер. Доста заведения по плажа, както и хотели не са отворени.
Храната и обслужването са на ниво както винаги.Плана ми е да останем 6 дни тук и после да кривнем към Лефкада за няколко дни.На връщане някъде по Олимийската Ривиера за вечер заради пътя, че ще дойде много път до Пловдив.
Хубавото е, че тия места, където ги гледам може да ги резервира човек от днес за утре, а ако не беше короната са заети още от зимата.
П.П.Днес плажът се понапълни, но основно се чува гръцка реч.Почти няма Бг, което пак е Ок
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
zAcK написа:3186 написа:Само дето никой не го интересува какво предпочиташ(или предпочитам аз). Исках да кажа, че и у нас се намират сравнително луксозни поддържани комплекси с много добро обслужване. Има много хора, които търсят такъв тип почивка. Аз съм все повече по къмпингите
Затова написах 5-6 пъти, че това е мое мнение, че на мен лично не ми харесва![]()
Но както знаем, има стотици милиони хора, които нагъват маргарин и кренвирши, и си мислят, че това е Манна небесна![]()
Или такива, които не харесват истинско козе сирене. Та какво повече да кажа.![]()
![]()
Искам природа, спокойствие и вкусна храна. Който иска навалица и т.н, да ходи в Слънчака
P.S. А се дразня, защото не ми оставят избор да го правя в Родината ми
------------------------------ update ------------------------------
Влизам във Фейсбука и ми излиза това![]()
![]()
![]()
Бах тоя голям брат
![]()
Там наистина е яко. Дано някой ден да се наканя да ида до Шкорпиловци.
И дано преди това не го съсипят и него
TheDriver написа:До миналата година Камчия ставаше и като цяло е/беше едно от последните останали кътчета.
Разбира се има го руския комплекс, но като го изключим него, застрояване почти нямаше.
Няма нужда да пишеш 4 страници, защото някой търси коври и кОпон и му се ходи на БГ море. И аз съм бил така, и аз се правех че не виждам малките продобости като :
-карикатури образи с тузарска кола на 11г под наем, цайси вечерта и пура от 4лв
- лайнянат вода
-лайняната храна
-скапано и неадекватно обслужване
- дране на плажа, дране на паркинга, дране на таксито, дране в дискотеката
- поп фолк кич хотели със същите карикатури герой, същото лайняно обслужване, но пък още по сканапни туристи от руските провинции
- опитите на хиляди хора да ме блъснат по магистралата, щот са изкарали кенефа 2 пъти в години да ходят НА МОРЕ
Като изключим тези малки подробности и :
-изберем частен хотел за 400лв на вечер
- тръгна в четвъртък сутринта в 05:00 за Бургас
- ям храна от магазина
- отделя си 2000лв за 5 дена
- взема 6 Нимезила за след флашивия алкохол
- дам 20-40лв бакшиш в началото на вечерта да носят нещата бързо на "наща маса"
- затвярм си очите че винаги бъркат сметката
.... Е те тогава пак остават скапаните комари и водораслите на всяка крачка. И те така.
Казвайте нещо за Гърция, темата е за това

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Снощи се прибрах от Тасос. Отсядам в студио в Скала Потамя. Основно плажувахме на Aliki beach. Време, вода, храна, отношение и тн, както винаги на ниво. Супер доволен.
пс. На влизане в България, проверяват по талона на колата, дали имате нещо за плащане (актове, снимки, фишове и тн). Може да се плати на момента с карта или кеш с отстъпката от 30%, може и после. Да си знаете! 

ka4i написа:Може да се плати на момента с карта или кеш с отстъпката от 30%, може и после. Да си знаете!
Може ли само да уточниш т.е. го правят информативно?
Като цяло по колата могат да установят някакви нарушения, но актове, фишове са на конкретен шофьор нали така? - интересен ми е казуса - давам си колата с която съм сниман някога, някъде, на приятел - той минава през граница и му казват с тази кола има нарушения?
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
vlad0 написа:интересен ми е казуса - давам си колата с която съм сниман някога, някъде, на приятел - той минава през граница и му казват с тази кола има нарушения?
Как си даваш колата на приятел да ходи в чужбина в нея

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- ka4i
- ентусиаст
-
vlad0 написа:ka4i написа:Може да се плати на момента с карта или кеш с отстъпката от 30%, може и после. Да си знаете!
Може ли само да уточниш т.е. го правят информативно?
Като цяло по колата могат да установят някакви нарушения, но актове, фишове са на конкретен шофьор нали така? - интересен ми е казуса - давам си колата с която съм сниман някога, някъде, на приятел - той минава през граница и му казват с тази кола има нарушения?
На първото гише един пич иска лична карта и малък талон на автомобила. Прави проверка и ми каза, че имам НЕЩО за плащане, но по натам ще ме спрът и ще ми кажат какво. След около 200 метра има полицай, които ми казва, че имам Нещо за плащане и да отбия, да отидам еййй там на едно гише и ще ми кажат. Бяха супер любезни. Проверяват и ти казват. На мен ми излезнаха 2 снимки, една от 11.2019 година и една от 03.2020. Казват ти сумата, ако платиш при тях на момента ползваш 30%отстъпка, същото важи и ако платиш в някакъв срок скоро (1 или 2 седмици, не помня). Аз си платих на момента с карта. Ако не платиш ти дават там каквото се води книжмо уведомление, че имаш еди какво си нарушение и че ти е връчено и те пускат.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Да де, тия са били невръчени и затова са те пуснали.
Иначе връчено и неплатено нема те пуснат доде си не платиш.
Иначе връчено и неплатено нема те пуснат доде си не платиш.
Хм,хм...
- ka4i
- ентусиаст
-
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Моджо написа:Иначе връчено и неплатено нема те пуснат доде си не платиш.
Пак можеш да минеш ама пеша (ако си шофьор и колата е на твое име)

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Вчера минах през Кулата на идване от Гърция и нямаше нито коли, нито ми правиха проверка за актове 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Това е проверка от българската полиция, нали така? Защото в началото не се разбира добре и някой може да помисли за проверка за гръцки глоби... Ако трябва да се уточни!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ka4i написа:Снощи се прибрах от Тасос. Отсядам в студио в Скала Потамя. Основно плажувахме на Aliki beach. Време, вода, храна, отношение и тн, както винаги на ниво. Супер доволен.
пс. На влизане в България, проверяват по талона на колата, дали имате нещо за плащане (актове, снимки, фишове и тн). Може да се плати на момента с карта или кеш с отстъпката от 30%, може и после. Да си знаете!
Как е на Тасос - има ли балканизация тип - викачи с понички през 10мин, платени шезлонги и паркинги? Последно преди 2 г, си беше ОК, като румънските турското бяха преобладаващи. Помня и че половината остров беше горял - сега дали си порснаха отново дърветата...
- ka4i
- ентусиаст
-
acho.rs написа:ka4i написа:Снощи се прибрах от Тасос. Отсядам в студио в Скала Потамя. Основно плажувахме на Aliki beach. Време, вода, храна, отношение и тн, както винаги на ниво. Супер доволен.
Как е на Тасос - има ли балканизация тип - викачи с понички през 10мин, платени шезлонги и паркинги? Последно преди 2 г, си беше ОК, като румънските турското бяха преобладаващи. Помня и че половината остров беше горял - сега дали си порснаха отново дърветата...
Няма нищо от изброените неща и беше супер