Добре получили се снимки на БМВта

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 26 Окт 2007, 2:11

Не те питам тебе, ти си ми изпята песен ;) не ме занимавай с проблемите си.Искам сега тук да ми каже някой какъв е проблема че си пускам снимки на колата и какво му пречат, искам като съм на екото да дойде и да ми каже нещото в очите не да е мишок и да се прави, че не ме вижда ;)
Искам да знам какво толкова ви пречи, когато човек се мъчи да постигне нещо, ходи, мръзне снима за да му се подигравате.Това според вас забавно ли е ;) Според вас забавно ли е да се правиш на интересен.Омръзвами от провокации и простотии - кажете каквото имате направо или не се занимавайте с мен.Ходете вие да видите какво е на 5 градуса да снимаш като вали, сняг и дъжд.
За съжаление найстина мислех някой от вас за приятели а за други ми е ясно, че са лицемерни.Кажете ми каквото искате да ми кажете и да приключим та чак и тема ше пускате, мислители, че това е начина да се покажете колко сте оригинални :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 26 Окт 2007, 2:16

Батка има няколко вида успокойтелни, които можеш да си купиш от аптеката без предписание от лекар.
Това дали мръзнеш и това дало снимката е излязла хубаво са две различни неща. Аз ти го казах днес направо, че само една от снимките е "добре станала" според мен и съм сигурен, че никой няма да те съжалява, че си мръзнал и мокрил.
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

ентусиаст
Аватар

Мнение от _BoBI_ » 26 Окт 2007, 2:18

A ти колко снимки се опита да направиш преди да седнеш да даваш оценки, че не си спомням :mhihi:

П.С
И къде са тези снимки.Ако гледаше повече себеси вместо да се занимаваш с другите щеше да си достигнал на много по-високо ниво.
Аз немога да ви разбера какви хора сте вие, седя си слагам си снимки и нито веднъж не казах на някой твойте не стават, а вие вместо да качвате само лаете.

Реално погледнато виждам как има хора който сячески се стремят само към ояждане.Абе хора стегнете се.Може мойте снимки да не са най-добрите, но не са и най-лошите.Никога никъде не съм казал, че всичките снимки са качестени и дорби ако си търсите поводче за заяжданки проблема си е ваш.Темата е за снимки не за оценки :idea:

Аз проблем нямам, като една е лоша ще направя друга и трета и 15-та докато не стане добре.Искам да се науча и ще успея.

Пуснете още 10 теми за мен нали знаете през къде ми е :mhihi:
Последна промяна _BoBI_ на 26 Окт 2007, 2:43, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 26 Окт 2007, 2:27

стотици...
Изображение

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 26 Окт 2007, 5:18

_BoBI_ написа:.....

Не оправдавам Лекса за постъпката му с пускането на темата, но горе долу ми е ясно защо така те взеха на мушка ;)

_BoBI_ написа:Може мойте снимки да не са най-добрите, но не са и най-лошите.Никога никъде не съм казал, че всичките снимки са качестени и дорби

След като вече и сам можеш да преценяваш кои от снимките са найстина добри попадения, тогава пускай само тях. Иначе найстина се получава на всяка страница по десет снимки на една и съща кола и просто писва ;)
Идеята на темата е да събере добрите снимки, а не опитите за добри снимки.

Сега ви моля да се придържате към темата и без повече изцепки :!:

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 26 Окт 2007, 8:06

_BoBI_ написа:A ти колко снимки се опита да направиш преди да седнеш да даваш оценки, че не си спомням :mhihi:

То неговата не става за снимки :mhihi: :lol:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 26 Окт 2007, 9:31

Дилян Пенчев написа: То неговата не става за снимки :mhihi: :lol:

Мойта е мноо бърза и не моа я снимам, че винаги излиза размазна 8)

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 26 Окт 2007, 10:28

Боби, Асен е много прав, замисли се над думите му и няма да се стига до подобни ситуации ;) . Просто си прави ситото преди да пуснеш снимките и всичко ще е ок....със сигурност имаш добри попадения от снимиките, но имаш и много пълнеж, който сам можеш да прецениш, че е такъв и да не го пускаш ;)
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

ентусиаст
Аватар

Мнение от _BoBI_ » 26 Окт 2007, 10:30

Добре ще направя следното нещо, ще изтрия всички снимки от темата, но довечера като се върна от работа, че сега нямам време и ще събера максимално добрите, ще ги кача някъде просто ще пусна линк вместо да пускам всеки ден снимки ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 26 Окт 2007, 11:25

KickingKing написа:
Изображение

тука фара си го махнал да зима по-добре въздух спортния филтър ли :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 26 Окт 2007, 15:50

Изображение
Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Окт 2007, 16:12

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 26 Окт 2007, 23:49

Penchev написа: :( :(

Георги Пенчев

Мне последната снимка няма място тук .... тя е минало и сивата е по хубава :P :P

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 27 Окт 2007, 1:23

Изображение

Айдеее сватбаряяяя * :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Няма ли кой да се жени бе , първа писта съм за сватбата ,ръченици,хора,мора :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 27 Окт 2007, 1:29

Изображение

Изображение

Изображение

Георги Пенчев
Изображение

ПредишнаСледваща