Добре получили се снимки на БМВта
Модератор: Общи модератори
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Не те питам тебе, ти си ми изпята песен
не ме занимавай с проблемите си.Искам сега тук да ми каже някой какъв е проблема че си пускам снимки на колата и какво му пречат, искам като съм на екото да дойде и да ми каже нещото в очите не да е мишок и да се прави, че не ме вижда
Искам да знам какво толкова ви пречи, когато човек се мъчи да постигне нещо, ходи, мръзне снима за да му се подигравате.Това според вас забавно ли е
Според вас забавно ли е да се правиш на интересен.Омръзвами от провокации и простотии - кажете каквото имате направо или не се занимавайте с мен.Ходете вие да видите какво е на 5 градуса да снимаш като вали, сняг и дъжд.
За съжаление найстина мислех някой от вас за приятели а за други ми е ясно, че са лицемерни.Кажете ми каквото искате да ми кажете и да приключим та чак и тема ше пускате, мислители, че това е начина да се покажете колко сте оригинални

Искам да знам какво толкова ви пречи, когато човек се мъчи да постигне нещо, ходи, мръзне снима за да му се подигравате.Това според вас забавно ли е

За съжаление найстина мислех някой от вас за приятели а за други ми е ясно, че са лицемерни.Кажете ми каквото искате да ми кажете и да приключим та чак и тема ше пускате, мислители, че това е начина да се покажете колко сте оригинални

- KickingKing
- ентусиаст
-
Батка има няколко вида успокойтелни, които можеш да си купиш от аптеката без предписание от лекар.
Това дали мръзнеш и това дало снимката е излязла хубаво са две различни неща. Аз ти го казах днес направо, че само една от снимките е "добре станала" според мен и съм сигурен, че никой няма да те съжалява, че си мръзнал и мокрил.
Това дали мръзнеш и това дало снимката е излязла хубаво са две различни неща. Аз ти го казах днес направо, че само една от снимките е "добре станала" според мен и съм сигурен, че никой няма да те съжалява, че си мръзнал и мокрил.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- _BoBI_
- ентусиаст
-
A ти колко снимки се опита да направиш преди да седнеш да даваш оценки, че не си спомням
П.С
И къде са тези снимки.Ако гледаше повече себеси вместо да се занимаваш с другите щеше да си достигнал на много по-високо ниво.
Аз немога да ви разбера какви хора сте вие, седя си слагам си снимки и нито веднъж не казах на някой твойте не стават, а вие вместо да качвате само лаете.
Реално погледнато виждам как има хора който сячески се стремят само към ояждане.Абе хора стегнете се.Може мойте снимки да не са най-добрите, но не са и най-лошите.Никога никъде не съм казал, че всичките снимки са качестени и дорби ако си търсите поводче за заяжданки проблема си е ваш.Темата е за снимки не за оценки
Аз проблем нямам, като една е лоша ще направя друга и трета и 15-та докато не стане добре.Искам да се науча и ще успея.
Пуснете още 10 теми за мен нали знаете през къде ми е

П.С
И къде са тези снимки.Ако гледаше повече себеси вместо да се занимаваш с другите щеше да си достигнал на много по-високо ниво.
Аз немога да ви разбера какви хора сте вие, седя си слагам си снимки и нито веднъж не казах на някой твойте не стават, а вие вместо да качвате само лаете.
Реално погледнато виждам как има хора който сячески се стремят само към ояждане.Абе хора стегнете се.Може мойте снимки да не са най-добрите, но не са и най-лошите.Никога никъде не съм казал, че всичките снимки са качестени и дорби ако си търсите поводче за заяжданки проблема си е ваш.Темата е за снимки не за оценки

Аз проблем нямам, като една е лоша ще направя друга и трета и 15-та докато не стане добре.Искам да се науча и ще успея.
Пуснете още 10 теми за мен нали знаете през къде ми е

Последна промяна _BoBI_ на 26 Окт 2007, 2:43, променена общо 1 път
- KickingKing
- ентусиаст
-
стотици...

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Новини
-
_BoBI_ написа:.....
Не оправдавам Лекса за постъпката му с пускането на темата, но горе долу ми е ясно защо така те взеха на мушка

_BoBI_ написа:Може мойте снимки да не са най-добрите, но не са и най-лошите.Никога никъде не съм казал, че всичките снимки са качестени и дорби
След като вече и сам можеш да преценяваш кои от снимките са найстина добри попадения, тогава пускай само тях. Иначе найстина се получава на всяка страница по десет снимки на една и съща кола и просто писва

Идеята на темата е да събере добрите снимки, а не опитите за добри снимки.
Сега ви моля да се придържате към темата и без повече изцепки

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
_BoBI_ написа:A ти колко снимки се опита да направиш преди да седнеш да даваш оценки, че не си спомням
То неговата не става за снимки

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- KickingKing
- ентусиаст
-
Дилян Пенчев написа: То неговата не става за снимки![]()
Мойта е мноо бърза и не моа я снимам, че винаги излиза размазна

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Боби, Асен е много прав, замисли се над думите му и няма да се стига до подобни ситуации
. Просто си прави ситото преди да пуснеш снимките и всичко ще е ок....със сигурност имаш добри попадения от снимиките, но имаш и много пълнеж, който сам можеш да прецениш, че е такъв и да не го пускаш 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- _BoBI_
- ентусиаст
-
Добре ще направя следното нещо, ще изтрия всички снимки от темата, но довечера като се върна от работа, че сега нямам време и ще събера максимално добрите, ще ги кача някъде просто ще пусна линк вместо да пускам всеки ден снимки 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
KickingKing написа:
тука фара си го махнал да зима по-добре въздух спортния филтър ли

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Penchev
- Сватбаря