Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Море 2024г.?!...

Мнение от Don_Diego » 17 Ное 2024, 0:54

Аз май няма да избегна куршума тази година и ще трябва да се бръкна по-дълбоко за почивка :mhihi:

В момента гледаме Мавриций…от яките екзотики излиза най-добре като цена
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Ное 2024, 2:09

Февруари е от най-неподходящите месеци... пика на дъждовния сезон. Там като цяло вали много, а в дъждовния сезон е много зле.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 17 Ное 2024, 11:02

Милото беше там за същите дати миналата година и само един ден я валя дъжд…това с времето си е винаги до късмет :dunno:

По-лошото е, че сега гледам полетите…. Emirates летят до там с А380 и ме сърбят ръцете да си взема бизнес класа. Гледах и първа ама там вече не ми стига въздух :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Ное 2024, 11:09

Изключения винаги има, ама аз не бих рискувал, все пак не е евтино и лесно стигането, а шанса са вали над 50% от времето ще е много голям.
По тези екзотични места е важно да знаеш кога е добре и кога зле, дъждовни периоди, урагани и и др. и те са различни за различните места.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 17 Ное 2024, 11:50

Don_Diego написа:това с времето си е винаги до късмет

Абе не е баш така, когато планирам някоя почивка 6м напред и ще давам прилична 4 цифрена сума не мога да разчитам само на късмет, ами ще направя всичко възможно да е в момент в който ще има най-малко шанс да е кофти времето. Все едно да отида на ски юни месец и да викам "ей хич нямам късмет, че пистите са трева и камъни само" :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 17 Ное 2024, 16:38

Пишем си вече с гръцето...ша става работата май.
Е това е къщата на брега.
https://www.google.bg/maps/place/THE+HA ... FQAw%3D%3D

Някой ако е бил в района да сподели. Ако не е бил значи нема много от "наште", което ще го считам за +.
Иначе колангата ходи(вече 2 пъти) на 2 км по на север, във Врахос, та имам някаква бегла представа, не е като да е без хич.

EDIT - Вече съм си набелязал много места за ходене наоколо...10 дена нема ми стигнат да го ева.
Преведох им капаро...ся се чудя дали да ме е яд, че не минах през букинга, не беше много по различна цената. 50-на евро отгоре излизаше. Ма там пък трябваше да се плати цялата сума.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 23 Ное 2024, 18:31

Май е време за 'Море 2025'

Колеги дайте ми някакви немски или румънски сайтове за почивки и хотели(galeria-reisen го знам).

Звънях и проверявах тази седмица да запазя море за идното лято на нашето Черноморие. Цените са 50% нагоре спрямо миналата година за едно и също нещо. :ranting:
За немците цените са с около 20% нагоре върху цена която по-начало е по-ниска(гледайки galeria-reisen ) :ranting:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 23 Ное 2024, 18:43

Пиши ми на лично.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 08 Дек 2024, 4:51

peshehodetz написа:Вече взехме за Доминиканска Република от 18 януари за 10 дена и за Мексико (Puerto Vallarta) от 15 март за една седмица. После около юни се оправяме някъде към по далечните тихо-океански острови, ма все още не сме решили кой да изберем.

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Това Мексико е супер надценено място за мен, освен ако не се ходи и седи на ресорт ол ин.
Може би е единствената страна и място което не бих повторил, камо ли да потретвам.

Края на месеца ще завърша моретата с едно любимо Тенерифе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 08 Дек 2024, 23:05

Е ние ходиме често щото ни е на един Х.... разстояние, около 2 часа полет до Канкун. За скъпо, много зависи как ще го намерите, често има сериозни дискаунти. 5-звезден ол ин може да се намери горе-долу на цената на Нова Година във Велинград.
Иначе за лятото най-вероятно ще сме на Rarotonga и Aitutaki, Cook Islands или ако не успеем за ризортите които сме предвидили нещо подобно пак в същия регион.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 09 Дек 2024, 1:54

Хубавите места в Мексико са много хубави, но не са за ценово-чувствителните. Държавата е циганска. По принцип, не харесвам да ходя по лукс места в цигански държави, но както Пешеходеца казва, удобството от близостта го прави примамливо. За американци е.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 26 Дек 2024, 10:18

Завършвам годината с едно тенерифско плажуване, водата е 22 градуса.

Има плажове с черен има и с жълт пясък.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Хапването е ясно..топ, обстановката като на картинка.ИзображениеИзображение

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 26 Дек 2024, 16:35

Моджо написа:Пишем си вече с гръцето...ша става работата май.
Е това е къщата на брега.
https://www.google.bg/maps/place/THE+HA ... FQAw%3D%3D

Някой ако е бил в района да сподели. Ако не е бил значи нема много от "наште", което ще го считам за +.
Иначе колангата ходи(вече 2 пъти) на 2 км по на север, във Врахос, та имам някаква бегла представа, не е като да е без хич.

EDIT - Вече съм си набелязал много места за ходене наоколо...10 дена нема ми стигнат да го ева.
Преведох им капаро...ся се чудя дали да ме е яд, че не минах през букинга, не беше много по различна цената. 50-на евро отгоре излизаше. Ма там пък трябваше да се плати цялата сума.

Ние бяхме в парга миналата година август, реално за 10те дни които бях там видях 2 български коли, освен мойта, така че няма много българи, далече им се вижда. Пътя иначе е ок, вземи си устройство за толовете, аз на отиване спестих около 40 минути чакане общо, а на връщане над час.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 26 Дек 2024, 17:12

Чак пък 40 минути , верно ли ? Има на Промахонас будка, откъдето се купува , а можеше и онлайн май да си го поръчаш. Ъ-ъъъ...то не е вързано към колата /номера/, или? Щото мога да зема на колегата неговото. А иначе си е далечко, ма то това е добре :)) А и аз знам, че истинската Гърция е на юг..даже оше по-далечко :)) И понеже няма да има вече декларации за децата най-вероятно ще повторим, вече с баба им, за 2-3 дена, в нашия си хотел.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 26 Дек 2024, 17:40

Моджо написа:. Ъ-ъъъ...то не е вързано към колата /номера/, или? Щото мога да зема на колегата неговото. .

Свързано е

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата