СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: ше E39 530D Touring
Мечтае да кара: колело

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от MrManson » 10 Фев 2023, 11:18

Don_Diego написа:Събирате ли стотинки? :mhihi: :ok:

Аз за година и малко над 1к съм събрал. Всичко между 0.10 и 2лв в джобовете отива в касичка във формата на шлема на Дарт Вейдър :lol:

Плащам основно с карта и нямам почти никакъв кеш, 10-20лв. макс да имам в портмонето.
Иначе събирам 1 и 2лв в 3литров буркан. Вярно, отнема повече време, но като се напълни кефа е голям :D

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 10 Фев 2023, 11:19

Аз преди години си правех сам пръскалки за размразяване: в пулверизатор наливах чист, хубав концентрат течност за чистачки. Не е имало случай да замръзне на стъклото, а съм пръскал и на -20

ПП: Аз също съм така, но имам ли някакви стотинки в джоба е закон като се прибера да ги сложа в касичката. Летния сет гуми на Zката се покри с пари от касичката :ok:
Последна промяна Don_Diego на 10 Фев 2023, 11:20, променена общо 1 път
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Фев 2023, 11:19

Снощи бях с картон на стъклото, излизам и всичко е 6 точки. :ok: Ако видя замръзнало и нямам картон, литър или два топла вода от горе до долу на стъклото да омекнат чистачките, пускам ги да махнат водата за 10 секунди и после не ги барам. Няма грешка метода. Тия стъргалки и спрейчета, пунта мара.

И аз имам такава на Дарт вейдър, но събирам евро в нея. :mhihi:
Иначе нашите стотинки не ги събирам, така изчезват от мрежата и има липса на дребни, бая аптекарки са ми оплаквали от това. :mhihi: Но се е случвало в колата да имам близо 2к по 1 и 2 лева и 50 стотинки ако не съм ги давал по бензиностанциите като зареждам, в Глобула(не ми се свиква с новите им имена и това ще сменят някой ден, а Глобул е непреходно :mhihi: )аптекарки и накрая като станат много айде в Марешки. :mhihi:

Иначе за зимните не пишеше ли, че трябва да си със зимни от ноември или с височина над 1.5 ли колко беше...абе не помня точно, знам че на преценячите ни оставиха да си преценяме. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 10 Фев 2023, 11:21

Една сутрин съсед пред блока беше в потрес ,метнал кашон вечерта леко преваляло и тва чудо сутринта замръзва и залепва за стъклото,няма махане ... та тоя метод е нож с две остриета.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Фев 2023, 11:25

Не е. Има прогноза, имаш очи, нос, като индианците излизаш вечерта и гледаш. :mhihi: Досега дертове съм нямал, случвало се е да вали, ама ако не е спряло не е драма, просто махаш. Това са уцелиш хем да вали, хем да спре, хем да е мега студено и ти нищо да не си усетил е едно на милион. Само картон, който иска може и одеало.
Ама имани по-зле от танкистите. Тръгват като виждат едвам, едвам в сянката и нямат мозък да разберат, че блесне ли слънцето и са дотам. Спират понеже е абсурдно да продължиш освен ако не си свалиш стъклото и не си подаваш главата през него. Та тогава се почва едно стъргане, едно чудо. Не знам защо са тия драми, няколко такива нощи са за цялата година все в един и същи сезон, ами просто го помисли.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 10 Фев 2023, 11:35

Don_Diego написа:Събирате ли стотинки? :mhihi: :ok: :

Отделна кутия за всичко 1,2,5,10,20,50 и отделна само за 1 и 2 лв.

Малката кутия ги обръщам в кауфланд и се събират около 100-на лв - миналата година 3 пъти и сега вече е на 80% пълна.

Голямата кутия вече един път я обърнах в една заложна и бяха 860лв. Купихме си по-голяма(3л буркан~) и сложих тези пари вътре и вече е наполовина пълна с левчета. Предполагам, че ще се съберат ~4к и сме решили да отидем на екзотична почивка. :bchug:

Показха това с левчетата на мойте родители и те миналата година ходиха на почивка. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 10 Фев 2023, 11:35

Пробвахме вчера известния сюрщроминг, не е чак толкова зле даже може да си се яде като мезе. Мирише си ама като гледах клипчета преди това очаквах да е нещо ужасно, а всъщност си е поносимо. Можеби и това, че го ядохме на -10 дава отражение :mhihi: :mhihi: :mhihi:
https://www.youtube.com/watch?v=xQ0umzxu4BM&t=240s

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 10 Фев 2023, 11:38

Купувам спрей от Кауфа,даже не гледам марката ....предполагам е ментак гаден ,но пръскам и помагам със стъргалката.Мой колега ползва някво шушляково и го защипва с вратите,слага си и чохли на огледалата .

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Фев 2023, 11:46

Да е някоя лъскачка, можеше за миг да се позамисля да и робувам, ама на всекидневна кола са и слагам уши на огледалата...пускам реотанчето ако е нужно и готово. Тая сутрин не беше. :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: ше E39 530D Touring
Мечтае да кара: колело

Мнение от MrManson » 10 Фев 2023, 11:46

Kroki написа:
Don_Diego написа:Събирате ли стотинки? :mhihi: :ok: :

Отделна кутия за всичко 1,2,5,10,20,50 и отделна само за 1 и 2 лв.

Малката кутия ги обръщам в кауфланд и се събират около 100-на лв - миналата година 3 пъти и сега вече е на 80% пълна.

Голямата кутия вече един път я обърнах в една заложна и бяха 860лв. Купихме си по-голяма(3л буркан~) и сложих тези пари вътре и вече е наполовина пълна с левчета. Предполагам, че ще се съберат ~4к и сме решили да отидем на екзотична почивка. :bchug:

Показха това с левчетата на мойте родители и те миналата година ходиха на почивка. :)

Около 2к се събират. Плюс минус няколко стотин лева, но за форума това е без значение :)

Относно кашоните и книжнината по предното стъкло - не е ли по-добре от тези сребристи сенници, струва ми се ще изолират добре.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 10 Фев 2023, 11:52

Maverik

Дърта му е колата ,нисан микра 1.5 дизел :ok: мързи го да стърже ...маха покривалото ,пали и тръгва.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 10 Фев 2023, 11:56

Едно време като деца имахме с брат ми стъклена тухла за касичка,даже се бехме изучили да вадим монети с пинсетите за вежди на майка :ok: .
Сега аз ползвам карта в магазините ,монети рядко ми остават заради кафе автоматите .Ама гледам жената е събрала по 1,2 и 5 ст. една торбичка.Има към 20 лева

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 10 Фев 2023, 12:05

adovet написа:Пробвахме вчера известния сюрщроминг, не е чак толкова зле даже може да си се яде като мезе. Мирише си ама като гледах клипчета преди това очаквах да е нещо ужасно, а всъщност си е поносимо. Можеби и това, че го ядохме на -10 дава отражение :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Познавам един пич още от ковида няма никакво обоняние..ще опука колкото кажеш такива консерви :mhihi:
А колкото за студовете сега...хората с гаражи най добре оценяват покупката си :mrgreen: Моя е подземен и колата я вадя от +6 даже и топло си духа :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 10 Фев 2023, 12:08

kiko написа:
adovet написа:Пробвахме вчера известния сюрщроминг, не е чак толкова зле даже може да си се яде като мезе. Мирише си ама като гледах клипчета преди това очаквах да е нещо ужасно, а всъщност си е поносимо. Можеби и това, че го ядохме на -10 дава отражение :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Познавам един пич още от ковида няма никакво обоняние..ще опука колкото кажеш такива консерви :mhihi:
А колкото за студовете сега...хората с гаражи най добре оценяват покупката си :mrgreen: Моя е подземен и колата я вадя от +6 даже и топло си духа :mrgreen:

аве то не е само миризмата и вкуса не е уауу :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 10 Фев 2023, 12:11

Мен ми е много гадно да качуля картони и т.н по колата. Даже и чистачки да вдигам. Все си мисля, че някой лумпен ще реши да чупи като минава и ги види. Та стържа като трябва. Но мястото, на което паркирам е едно и също винаги, сутрин ако е слънчево колата е на припек - сега я гледам, че предното и страничните стъкла са чисти, докато на съседите колите са на сянка и са замръзнали.

Днес съм си от вкъщи на работа, че съм късна смяна, та отървах големия студ, пишеше в синоптика, ще се усеща като -19 :D.

Снощи обаче с колегите излизахме да пием по някоя бира, та после близо час се прибирах пеша до вкъщи, бая си намръзнах, беше ми се схванало лицето от студ :D.

Винаги съм се чудил на хората които всеки ден пият алкохол, а те са страшно много.. ей го, снощи изпих 2 големи и една малка бири, с мезене, и днес ми е едно такова мързеливо и уморено. Днес съм от 13:00 на работа и викам ще посвърша нещо из вкъщи сутринта, даже мислех да изкоча навън да свърша на приятел услуга ама до момента само закусих и тъкмо почвам да вдигам въздух, ако всеки ден пиех, егати загубата на време.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата