СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
Re: СПАМ ТЕМА
Don_Diego написа:Събирате ли стотинки?![]()
![]()
Аз за година и малко над 1к съм събрал. Всичко между 0.10 и 2лв в джобовете отива в касичка във формата на шлема на Дарт Вейдър
Плащам основно с карта и нямам почти никакъв кеш, 10-20лв. макс да имам в портмонето.
Иначе събирам 1 и 2лв в 3литров буркан. Вярно, отнема повече време, но като се напълни кефа е голям

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз преди години си правех сам пръскалки за размразяване: в пулверизатор наливах чист, хубав концентрат течност за чистачки. Не е имало случай да замръзне на стъклото, а съм пръскал и на -20
ПП: Аз също съм така, но имам ли някакви стотинки в джоба е закон като се прибера да ги сложа в касичката. Летния сет гуми на Zката се покри с пари от касичката
ПП: Аз също съм така, но имам ли някакви стотинки в джоба е закон като се прибера да ги сложа в касичката. Летния сет гуми на Zката се покри с пари от касичката

Последна промяна Don_Diego на 10 Фев 2023, 11:20, променена общо 1 път
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Снощи бях с картон на стъклото, излизам и всичко е 6 точки.
Ако видя замръзнало и нямам картон, литър или два топла вода от горе до долу на стъклото да омекнат чистачките, пускам ги да махнат водата за 10 секунди и после не ги барам. Няма грешка метода. Тия стъргалки и спрейчета, пунта мара.
И аз имам такава на Дарт вейдър, но събирам евро в нея.
Иначе нашите стотинки не ги събирам, така изчезват от мрежата и има липса на дребни, бая аптекарки са ми оплаквали от това.
Но се е случвало в колата да имам близо 2к по 1 и 2 лева и 50 стотинки ако не съм ги давал по бензиностанциите като зареждам, в Глобула(не ми се свиква с новите им имена и това ще сменят някой ден, а Глобул е непреходно
)аптекарки и накрая като станат много айде в Марешки.
Иначе за зимните не пишеше ли, че трябва да си със зимни от ноември или с височина над 1.5 ли колко беше...абе не помня точно, знам че на преценячите ни оставиха да си преценяме.

И аз имам такава на Дарт вейдър, но събирам евро в нея.

Иначе нашите стотинки не ги събирам, така изчезват от мрежата и има липса на дребни, бая аптекарки са ми оплаквали от това.

Иначе за зимните не пишеше ли, че трябва да си със зимни от ноември или с височина над 1.5 ли колко беше...абе не помня точно, знам че на преценячите ни оставиха да си преценяме.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Една сутрин съсед пред блока беше в потрес ,метнал кашон вечерта леко преваляло и тва чудо сутринта замръзва и залепва за стъклото,няма махане ... та тоя метод е нож с две остриета.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Не е. Има прогноза, имаш очи, нос, като индианците излизаш вечерта и гледаш.
Досега дертове съм нямал, случвало се е да вали, ама ако не е спряло не е драма, просто махаш. Това са уцелиш хем да вали, хем да спре, хем да е мега студено и ти нищо да не си усетил е едно на милион. Само картон, който иска може и одеало.
Ама имани по-зле от танкистите. Тръгват като виждат едвам, едвам в сянката и нямат мозък да разберат, че блесне ли слънцето и са дотам. Спират понеже е абсурдно да продължиш освен ако не си свалиш стъклото и не си подаваш главата през него. Та тогава се почва едно стъргане, едно чудо. Не знам защо са тия драми, няколко такива нощи са за цялата година все в един и същи сезон, ами просто го помисли.

Ама имани по-зле от танкистите. Тръгват като виждат едвам, едвам в сянката и нямат мозък да разберат, че блесне ли слънцето и са дотам. Спират понеже е абсурдно да продължиш освен ако не си свалиш стъклото и не си подаваш главата през него. Та тогава се почва едно стъргане, едно чудо. Не знам защо са тия драми, няколко такива нощи са за цялата година все в един и същи сезон, ами просто го помисли.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Don_Diego написа:Събирате ли стотинки?![]()
:
Отделна кутия за всичко 1,2,5,10,20,50 и отделна само за 1 и 2 лв.
Малката кутия ги обръщам в кауфланд и се събират около 100-на лв - миналата година 3 пъти и сега вече е на 80% пълна.
Голямата кутия вече един път я обърнах в една заложна и бяха 860лв. Купихме си по-голяма(3л буркан~) и сложих тези пари вътре и вече е наполовина пълна с левчета. Предполагам, че ще се съберат ~4к и сме решили да отидем на екзотична почивка.

Показха това с левчетата на мойте родители и те миналата година ходиха на почивка.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Пробвахме вчера известния сюрщроминг, не е чак толкова зле даже може да си се яде като мезе. Мирише си ама като гледах клипчета преди това очаквах да е нещо ужасно, а всъщност си е поносимо. Можеби и това, че го ядохме на -10 дава отражение
https://www.youtube.com/watch?v=xQ0umzxu4BM&t=240s

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Купувам спрей от Кауфа,даже не гледам марката ....предполагам е ментак гаден ,но пръскам и помагам със стъргалката.Мой колега ползва някво шушляково и го защипва с вратите,слага си и чохли на огледалата .
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Да е някоя лъскачка, можеше за миг да се позамисля да и робувам, ама на всекидневна кола са и слагам уши на огледалата...пускам реотанчето ако е нужно и готово. Тая сутрин не беше. 

- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
Kroki написа:Don_Diego написа:Събирате ли стотинки?![]()
:
Отделна кутия за всичко 1,2,5,10,20,50 и отделна само за 1 и 2 лв.
Малката кутия ги обръщам в кауфланд и се събират около 100-на лв - миналата година 3 пъти и сега вече е на 80% пълна.
Голямата кутия вече един път я обърнах в една заложна и бяха 860лв. Купихме си по-голяма(3л буркан~) и сложих тези пари вътре и вече е наполовина пълна с левчета. Предполагам, че ще се съберат ~4к и сме решили да отидем на екзотична почивка.![]()
Показха това с левчетата на мойте родители и те миналата година ходиха на почивка.
Около 2к се събират. Плюс минус няколко стотин лева, но за форума това е без значение

Относно кашоните и книжнината по предното стъкло - не е ли по-добре от тези сребристи сенници, струва ми се ще изолират добре.
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Maverik
Дърта му е колата ,нисан микра 1.5 дизел
мързи го да стърже ...маха покривалото ,пали и тръгва.
Дърта му е колата ,нисан микра 1.5 дизел

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Едно време като деца имахме с брат ми стъклена тухла за касичка,даже се бехме изучили да вадим монети с пинсетите за вежди на майка
.
Сега аз ползвам карта в магазините ,монети рядко ми остават заради кафе автоматите .Ама гледам жената е събрала по 1,2 и 5 ст. една торбичка.Има към 20 лева

Сега аз ползвам карта в магазините ,монети рядко ми остават заради кафе автоматите .Ама гледам жената е събрала по 1,2 и 5 ст. една торбичка.Има към 20 лева
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
adovet написа:Пробвахме вчера известния сюрщроминг, не е чак толкова зле даже може да си се яде като мезе. Мирише си ама като гледах клипчета преди това очаквах да е нещо ужасно, а всъщност си е поносимо. Можеби и това, че го ядохме на -10 дава отражение![]()
![]()
![]()
Познавам един пич още от ковида няма никакво обоняние..ще опука колкото кажеш такива консерви

А колкото за студовете сега...хората с гаражи най добре оценяват покупката си

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
kiko написа:adovet написа:Пробвахме вчера известния сюрщроминг, не е чак толкова зле даже може да си се яде като мезе. Мирише си ама като гледах клипчета преди това очаквах да е нещо ужасно, а всъщност си е поносимо. Можеби и това, че го ядохме на -10 дава отражение![]()
![]()
![]()
Познавам един пич още от ковида няма никакво обоняние..ще опука колкото кажеш такива консерви![]()
А колкото за студовете сега...хората с гаражи най добре оценяват покупката сиМоя е подземен и колата я вадя от +6 даже и топло си духа
аве то не е само миризмата и вкуса не е уауу

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Мен ми е много гадно да качуля картони и т.н по колата. Даже и чистачки да вдигам. Все си мисля, че някой лумпен ще реши да чупи като минава и ги види. Та стържа като трябва. Но мястото, на което паркирам е едно и също винаги, сутрин ако е слънчево колата е на припек - сега я гледам, че предното и страничните стъкла са чисти, докато на съседите колите са на сянка и са замръзнали.
Днес съм си от вкъщи на работа, че съм късна смяна, та отървах големия студ, пишеше в синоптика, ще се усеща като -19
.
Снощи обаче с колегите излизахме да пием по някоя бира, та после близо час се прибирах пеша до вкъщи, бая си намръзнах, беше ми се схванало лицето от студ
.
Винаги съм се чудил на хората които всеки ден пият алкохол, а те са страшно много.. ей го, снощи изпих 2 големи и една малка бири, с мезене, и днес ми е едно такова мързеливо и уморено. Днес съм от 13:00 на работа и викам ще посвърша нещо из вкъщи сутринта, даже мислех да изкоча навън да свърша на приятел услуга ама до момента само закусих и тъкмо почвам да вдигам въздух, ако всеки ден пиех, егати загубата на време.
Днес съм си от вкъщи на работа, че съм късна смяна, та отървах големия студ, пишеше в синоптика, ще се усеща като -19

Снощи обаче с колегите излизахме да пием по някоя бира, та после близо час се прибирах пеша до вкъщи, бая си намръзнах, беше ми се схванало лицето от студ

Винаги съм се чудил на хората които всеки ден пият алкохол, а те са страшно много.. ей го, снощи изпих 2 големи и една малка бири, с мезене, и днес ми е едно такова мързеливо и уморено. Днес съм от 13:00 на работа и викам ще посвърша нещо из вкъщи сутринта, даже мислех да изкоча навън да свърша на приятел услуга ама до момента само закусих и тъкмо почвам да вдигам въздух, ако всеки ден пиех, егати загубата на време.