ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!
Модератор: Общи модератори
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
zaharin3 написа:еи преди протеста несмеехте да се обадите а сега коментирате
и не спирате
нали щехме да се сьберем пред градинката на кристал кьм10.30
чаках ви там от10.20 до10.45 никои от вас немаше освен малчугани от по 16 17 г.
не ви е срам говеда аз стоях до 14.00когато ни избутаха до площада на мавзолея от там се разпрьснахме
защото стовариха жандармерия до президенството и щеха да ни заградят
Колега гордя се с теб!!!! Ти направи това , което би направил всеки БМВ ентусиаст! Маа деба нещо не се разбрахме къде да бъде срещата , а и доста хора не дойдоха, защото може би са били на работа...... за утре и петък предлагам конкретни срещи. И АГИТИРАМ да няма провокации и да не се подаваме на такива, те са от лоши хора !!!!
само недей с буците и бойщата, щото ние ще сме кривите и после няма да има добри с бяло-сините коли

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
zaharin3 написа:еи преди протеста несмеехте да се обадите а сега коментирате
и не спирате
нали щехме да се сьберем пред градинката на кристал кьм10.30
чаках ви там от10.20 до10.45 никои от вас немаше освен малчугани от по 16 17 г.
не ви е срам говеда аз стоях до 14.00когато ни избутаха до площада на мавзолея от там се разпрьснахме
защото стовариха жандармерия до президенството и щеха да ни заградят
изядах една палка но рьката ми е добре
хвьрлях яко буци с лед шот те ни отбльскваха
и да немаше провокации пак щеха да ни изгонат
боико нареди да се разпусне митинга заради сьобщение за бомба
и кво стана
утре ше гледам да бегам пак от работа и да сьм там
боико не е с нас
да се молим армията военните да се намешат лелееееи...
Хахаха, е тука всички батки казаха че са ходили, а ние сме "мишкари", кво стана, май са имали работа

Армията... за пореден път доказвате колко сте зле... не ревете срещу полицията защото ако искаха, ако бяхме полицейска държава, както ревяхте нямаше изобщо да се събирате и това псевдо протестче нямаше да съществува!!!

Провокоациите били от БСП, майкоооо до колкото знам футболните фенове в повечето случай не са от БСП, кой от АТАКА, кой от БНС... ама сигурно сте прави не знам

Айде успех и дано днес сте разбрали за какво сте там с ясни искания, и дано не се налага на полицията да ви разтървава един друг, че ще се избиете

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
sonny написа:Днес неможах да отида, че имаше задачки, дето ми объркаха деня, готиното е, че утре пак има протести, сабале отивам до Пловдив и кат се върна, директно отивам на павеатта, трябва да се протестира, но и тъпите куки, трябва да са от наща страна на барикадата, те като пушиха и пиха вода, някой закачи ли ги? Не! Подкрепихме ги, ако си бяха хвърлили каските и бяха застанали на наша страна, политиците щяха да абдикират на момента, щото щеше да стане страшно, докато милицията, военните и жандармерията, незаебат служебния си дълг, нема стане
1во знаеш че няма как да си метнат каските и да минат от другата страна
2ро Хората не са отишли там по собствено желание а защото това им е работа и така им е наредено от по горните изтанций, и те хранят семейства!
3-то Ако нямаше като тия лайнарчета и наркоманчета кадето дърпаха загражденията и мятаха какви ли не неща по полицията нямаше да се стигне до вчерашните безредици! Ако съм казал нещо което не е така поправиме!

Аз не съм много в час със ситуацията, но мисля че повечето хора отишли там въобще незнаят какво правят. Отишли да се бият, отишли защото им е било платено или просто са отишли защото само са чували за 97а и искат и те да участват в такъв протест. Много малко са хората които наистина са отишли да протестират с някаква ясна цел.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
прав си за всичко! така е! обаче защо наркоманчето мята бомбички, чупи, псува и в следващия момент пъргаво се скрива зад гърба на някой студент, чиято глава в следствие се оказва пукната от жандармера, чието интелектуално равнище колони към съвършена нула?!?
ще кажеш- защото не може да бъдат различени, заловени и т.н.? но това далеч не е така- в тълпата е имало доста цивилни от службите, чиято задача е била именно тази! пак нашите ушевци са се усрали като за световно!
ще кажеш- защото не може да бъдат различени, заловени и т.н.? но това далеч не е така- в тълпата е имало доста цивилни от службите, чиято задача е била именно тази! пак нашите ушевци са се усрали като за световно!
- Mecho
- младши ентусиаст
-
E36 M52B28
E39 M52B28
alexsch написа:прав си за всичко! така е! обаче защо наркоманчето мята бомбички, чупи, псува и в следващия момент пъргаво се скрива зад гърба на някой студент, чиято глава в следствие се оказва пукната от жандармера, чието интелектуално равнище колони към съвършена нула?!?
Да защото така са си го направили....то се видя тези който искаха да стане боя хората с качулки и скрити лица и както ти каза 20 30 % изобщо не знаеха с каква цел са там просто нямам думи защото се дразня...а за тези пък който седяха вътре зад барикадата в бялата спретната кащурка се модсмихваха на народа....

По принцип съм за протест, но съм против това което се случи вчера.
И то не защото неможеше да се стигне до сблъсък, а защото са провокирани тия сблъсъци!
Ето и информация, според ДИР-а:
http://dnes.dir.bg/2009/01/14/news3853299.html
И то не защото неможеше да се стигне до сблъсък, а защото са провокирани тия сблъсъци!
Ето и информация, според ДИР-а:
http://dnes.dir.bg/2009/01/14/news3853299.html
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Било е доста зле положението вчера и това което се показа по телевизията е едно нищо. Протестта е поел съвсем различна посока от първоначално предвидената. Тоя се бил, ония хвърлял бомби....според мен всичкото това насилие беше породено не от факта за промяна...или каквато е била целта на протестта, ами просто излязоха да си се бият, вярно че омразата вече към управляващите и всичките им подчинени отдавна е преминала границата, но... Лошото е, че са пострадали малки деца и вместто полицаите да въдворяват ред, те...обратното / верно, че всички бунтари ги целиха с оградите, снежни топки и т.н/, но те бяха бронирани като костенурките нинджа на фона на останалите....
Аз не изказвам мнение по въпроса. Ако толкова много се държи на протестта трябва хората да са умножени по 10, за да има ефект и да не се позволява това насилие. Човекът, който вчера е бил там и всъщност от него знам, почна да сравнява протестта с този в Гърция....е да ама в гърците за диви ахиловци...и тях не можаха да ги спрат, щото бяха боен отряд...и нищо не ги спря...и си постигнаха своето...май.
Аз не изказвам мнение по въпроса. Ако толкова много се държи на протестта трябва хората да са умножени по 10, за да има ефект и да не се позволява това насилие. Човекът, който вчера е бил там и всъщност от него знам, почна да сравнява протестта с този в Гърция....е да ама в гърците за диви ахиловци...и тях не можаха да ги спрат, щото бяха боен отряд...и нищо не ги спря...и си постигнаха своето...май.
- Mecho
- младши ентусиаст
-
E36 M52B28
E39 M52B28
Ми ако се дигнат всички хора може да се постигне нещо....и да няма изцепки от такива парцеливци по 16 17 години кадето изобщо не знаят за какво иде реч...гледах снощи повторението на новините в 03 00 16 годишен с бокс с палки маски противогази викам си бах ма вчера протест ли е имало или са били тръгнали на клане 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Така или иначе ако има протест то би трябвало да е за пормяна на изборната система към мажоритарна, идват избори, това е най реално и би помогнало в последствие.
И ако се настоява но като хората една жива верига около парламента и докато не се се приеме закона за изборите да са мажоритарни нема пускане!
Но така или иначе пак ще се стигне до ексцесии!
И ако се настоява но като хората една жива верига около парламента и докато не се се приеме закона за изборите да са мажоритарни нема пускане!
Но така или иначе пак ще се стигне до ексцесии!
Mecho написа:sonny написа:Днес неможах да отида, че имаше задачки, дето ми объркаха деня, готиното е, че утре пак има протести, сабале отивам до Пловдив и кат се върна, директно отивам на павеатта, трябва да се протестира, но и тъпите куки, трябва да са от наща страна на барикадата, те като пушиха и пиха вода, някой закачи ли ги? Не! Подкрепихме ги, ако си бяха хвърлили каските и бяха застанали на наша страна, политиците щяха да абдикират на момента, щото щеше да стане страшно, докато милицията, военните и жандармерията, незаебат служебния си дълг, нема стане
1во знаеш че няма как да си метнат каските и да минат от другата страна
2ро Хората не са отишли там по собствено желание а защото това им е работа и така им е наредено от по горните изтанций, и те хранят семейства!
3-то Ако нямаше като тия лайнарчета и наркоманчета кадето дърпаха загражденията и мятаха какви ли не неща по полицията нямаше да се стигне до вчерашните безредици! Ако съм казал нещо което не е така поправиме!
А нали се сещаш, че ченгето е преди всичко ЧОВЕК, преди всичко го интересува, тази страна да се оправи, няма същество, което да го боли за страната в която живее. И точно, ако и полицията застане, там където и е мястото, нещата ще се променят на секундата, неговоря за полицията като инстанция, а за полицайте като хора. Колко ще уволнят дисциплинарно, 100, 200, 300 човека, немогат да уволнят всички, те и без това са им малко хората. Спокойно, охранителните фирми дават повече пари вече от държавата и признават вече на полицайте трудовия стаж, така, че тия дет ше ги уволнят, на другия ден ще са на нова и по-добре платена работа. Но не там е проблема, а втова, че трябва да сме единни, всички, полицаи, медици, учители, студенти, безработни, майки, шофьори, енергетици, вестникари, студенти, ученици, военни, жандармерия. Всички хора, всичи човеци, всички граждани на Република Бъгария, трябва да са на площада и да покажат, че това което правят шепа калмуци, не е редно. АЗ лично ще застана зад коледната премия на политицитя, в момента в който ми покажат и докажат, че през 2008г, е имало един единствен ден, в който в залата е имало 240 от 240 депутати и те са работили за страната, не 240 карти, а 240 човека. дотогава, ще ги плюя и ще рева по тях.
Бате виж ги какви са боклуци...240????Те ако се съберът и 120 е добре и незнаят защо са там!!!Един седи с гръб към прецедателя,друг спи,трети си чете вестник,четвърти говори по телефона........управлява ни най-голямата измет на България!!!
Вчера ги дадоха по новините как седят вътре и се подиграват на хората с мазните си усмивки без да се запитат защо тея хора са там и да се замислят малко!
Някой снощи гледа ли шоуто на слави?Ако го е гледал ще му се изяснят много неща за които не се е замислял!
Вчера ги дадоха по новините как седят вътре и се подиграват на хората с мазните си усмивки без да се запитат защо тея хора са там и да се замислят малко!
Някой снощи гледа ли шоуто на слави?Ако го е гледал ще му се изяснят много неща за които не се е замислял!
bubsa написа:Бате виж ги какви са боклуци...240????Те ако се съберът и 120 е добре и незнаят защо са там!!!Един седи с гръб към прецедателя,друг спи,трети си чете вестник,четвърти говори по телефона........управлява ни най-голямата измет на България!!!
а те мислиш не знаят защо хората са там а?

трудно са влезнали в парламента, трудно и ще предадат властта

само сеч му е майката - добрволно никой от тея няма да си слезне от престолчето ....