Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: Предизборна тема 2013г.
Единствената цел на ДПС, СДС, ДСБ и АТАКА е, да влязат в следващия парламент, за да цоцат още 4г.Никаква друга цел нямат, на тях им е ясно, че не могат да вземат властта, затова искат да вземат каквото могат още.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
LiTtLeRoCk написа:Единствената цел на ДПС, СДС, ДСБ и АТАКА е, да влязат в следващия парламент, за да цоцат още 4г.Никаква друга цел нямат, на тях им е ясно, че не могат да вземат властта, затова искат да вземат каквото могат още.
ГЕРБ защо го изпускаш? каква им е целта? да избутат още няколко месеца за да подарят още обществени богатства на олигарси?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Е хубаво де,кажете нещо за 3 те милиарда заеми дето взе това правителство и дето онзи ден ей така е гласувано строителството на лифтови съоръжения в туристическата част над Банско,ама излагате се с тая вяра на някой хора.
Ми ето ви още нещо,през 2010 година гонят стария концесионер на Иракли и водят нов,познайте с чия протекция и как и какво се строи сега на Иракли и още доста странни сделки и тези около премиера с многобройните си апартаменти и то на човек който трябва да е най-честен и принципен и на фидосова глупостите и финансовите дела,които са доста странни и на почти всички депутати от герб,дето имат някакви връзки с олигархични елементи или те самите са някакви олигарси в района който живеят,това правителство беше правителство на частният партиен интерес,ами като пишем за протестите,къде отидоха и защо се наложи продажбата на над 30% дял на държавата в ЕРП тата,защо газът не поевтиня,въпреки добрите резултати от дадените концесии за газ на чужди фирми и много много подобни неща.
И последно,защо преди изборите обещаваше а след като спечели изборите се оправдаваше като лека жена,аз все още харесвам Бойко,и както казва колегата по-горе,ако излезе на избори с някакви ясни лица около него-пак ще гласувам за него,ана без разни цветановци фидосови и всякакви олигарси,както и без подобни полицейщини ,освен това да се научи малко да говори пред света,че и тан ни се смеят.
Ми ето ви още нещо,през 2010 година гонят стария концесионер на Иракли и водят нов,познайте с чия протекция и как и какво се строи сега на Иракли и още доста странни сделки и тези около премиера с многобройните си апартаменти и то на човек който трябва да е най-честен и принципен и на фидосова глупостите и финансовите дела,които са доста странни и на почти всички депутати от герб,дето имат някакви връзки с олигархични елементи или те самите са някакви олигарси в района който живеят,това правителство беше правителство на частният партиен интерес,ами като пишем за протестите,къде отидоха и защо се наложи продажбата на над 30% дял на държавата в ЕРП тата,защо газът не поевтиня,въпреки добрите резултати от дадените концесии за газ на чужди фирми и много много подобни неща.
И последно,защо преди изборите обещаваше а след като спечели изборите се оправдаваше като лека жена,аз все още харесвам Бойко,и както казва колегата по-горе,ако излезе на избори с някакви ясни лица около него-пак ще гласувам за него,ана без разни цветановци фидосови и всякакви олигарси,както и без подобни полицейщини ,освен това да се научи малко да говори пред света,че и тан ни се смеят.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
bum_bum написа:Защо трябва име? Ограничени сме в избора си до Бойко, Ахмед, Сергей или...? Не сме ли свободни да изберем когото поискаме? И ако е така какво се опитваме да кажем тук, че в една държава от 7-8 милиона не можем да намерим дори един наистина честен човек ли?
Има със сигурност някой. Ама няма как да му повярват хората. Щом е честен трябва да излезе и да каже "мамата си е е*ало" . Да каже, че не обещава минимална заплата 500 лв, щот тва не може да се случи и т. н. А каже ли така няма да тръгне народа след него. Народа е свикнал да го лъжат. От навик изграждан толкова много години не се отвиква толкова лесно. Обещаваш, че заплатата скача двойно, намаляваш данъците, сваляш цените, затваряш престъпниците и народа вярва и се надява. Ама че това няма как да стане никой не мисли. И вместо да си запъне задника всеки седи и чака защото "те казаха".
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Аз моя избор отдавна съм го налучкал.Само че в България конституцията не позволява.Поне не и в сегашния си вид.
Аз бих искал президент с далеч повече правомощия от сегашния статут на тази фигура.България пообластно да се раздели на кантони ли,федерации ли,щати ли,както искат да ги нарекат.Всяка област да има правото да сформира микросенат,който да решава на местно ниво всички проблеми,защото България колкото и да е малка ,толкова и провинциите и София са в големи различия.Жителите на всяка област да се вдигат всеки път когато нещо се прецака,защото ще знаят че хората които виждат в града си от управленските фигури са виновни и може бързо да им се поиска сметка.Да има представители на науката,образованието,здравеопазването във всеки общински съвет и директно да помагат за дадени казуси на местно ниво.
Не както сега властта е централизирана въпреки изкуствено създадената самостоятелност на областите но само като бюджет,не и политически,а Бойко надалеч в София,че и като хване самолета не го знаем къде е и го чакаме да си дойде и да махне с вълшебната пръчица.
Аз бих искал президент с далеч повече правомощия от сегашния статут на тази фигура.България пообластно да се раздели на кантони ли,федерации ли,щати ли,както искат да ги нарекат.Всяка област да има правото да сформира микросенат,който да решава на местно ниво всички проблеми,защото България колкото и да е малка ,толкова и провинциите и София са в големи различия.Жителите на всяка област да се вдигат всеки път когато нещо се прецака,защото ще знаят че хората които виждат в града си от управленските фигури са виновни и може бързо да им се поиска сметка.Да има представители на науката,образованието,здравеопазването във всеки общински съвет и директно да помагат за дадени казуси на местно ниво.
Не както сега властта е централизирана въпреки изкуствено създадената самостоятелност на областите но само като бюджет,не и политически,а Бойко надалеч в София,че и като хване самолета не го знаем къде е и го чакаме да си дойде и да махне с вълшебната пръчица.
CTORH написа:jordanpar написа:LiTtLeRoCk написа:Дайте име, не ми говорете без конкретни имена, нека видим КОЙ?
Ти,аз,този с предното мнение,този със следващото мнение........
Пичовееееееее,жалко че едно поколение си замина в години на протести и лишения за да ви изхрани такива каквито сте--да питате какво трябва да правите и кой да ви го каже.
Срамота е такива гъзари с БМВта да питат кой ще ги оправи.
И от вашите поколения '90 и нагоре години ще чакаме да ни управлявате ли бееее.Да питате кой ще ни оправи.
Нямате инициатива и обществено самосъзнание--с какво сте по различни от комунистическото мислене на родителите и прародителите си.
Добре де, ти само храниш тоя и оня, а не даваш никаква конкретна идея. Айде кажи нещо по-градивно.

jordanpar написа:Аз моя избор отдавна съм го налучкал.Само че в България конституцията не позволява.Поне не и в сегашния си вид.

Сега ако кажеш и за Плевнелиев...

- audi_rulzzz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525dA
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
Моля пригответе си ГОЛЕМИ туби с вазелин... че турчолята и комунистите майките ще ни ебат
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
jordanpar написа:Аз моя избор отдавна съм го налучкал...
Е аз говорех за нещо, дето наистина може да се случи, не некви фантазии. То и на мен тая идея ми допада, не мога да си кривя душата, ама свалайки правителството това няма да се случи. И ти и всеки друг много добре знаете какво ще се случи, ще има избори и ще се избере правителството, което ни управляваше до преди да дойде Бойко. Ебати промяната, честно!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Трябва да се направи това, което ни натякват от ЕУ толкова време. Да се оправи рака в съдебната ситема. Не ни трябват екзотични модели на управление от Швейцарски тип. Евентуално по-важните процеси може да са публични по телевизията, не при закрити врати. Аз лично само това искам да се промени. От там нататък нещата ще се задвижат сами. Де да беше толкова просто обаче.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
steeN написа:Трябва да се направи това, което ни натякват от ЕУ толкова време. Да се оправи рака в съдебната ситема. Не ни трябват екзотични модели на управление от Швейцарски тип. Евентуално по-важните процеси може да са публични по телевизията, не при закрити врати. Аз лично само това искам да се промени. От там нататък нещата ще се задвижат сами. Де да беше толкова просто обаче.

Mollov написа:Мен ми е чудно ако се появи тази възможност да се гласува за конкретни хора... за кой ще гласувате тогава? Някой съсед ли? Или някой, за който си МИСЛИТЕ, че може да свърши работа... баси работата, майна, тука яко разбирачи...
И като гласувате за някой конкретно... тия около него и те ли ще са толкова "харабия", или ще има "амааааааааааааа"... или и за тях ще се гласува поединично... и накрая в парламента 240 човека, някои от които не знаят кво правят там, щото гласували за тях... а ако приемем, че са искали да участват в гласуването - работата ясна...
не така, мажоритарният вот е за развити общества, не за такива племена като нас.. само си задай въпроса, ако бяхме по мажоритарната система дянков колко отдавна щеше да изхвърчи? а доган, станишев?
но ако сме заменили истински българин за явен комунист и турчин, без да постигнем мажоритарен вот, значи сме най-дебилната наация на света и заслужаваме да ни затрият.
а тва дето го говорите за промяната в съдебната система, няма как да стане без лустрация. не ли ви е поне малко гадно, че дори Румъния след 22г си гласуваха , а ние дори не говорим? и btw всички медии бяха го скрили
а тоя лютви, къв е доволен сега

Последна промяна acer на 20 Фев 2013, 12:15, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
При новата тройна коалиция сергей-доган-кунева се очаква голям наплив на укриавщи се българи от ЮАР към България.
. Днес и в шуменския ще е гоялм купон ,килърите празнуват оставката.За алексей е ясно, той така илиначе щеше да си отлага делата с години докато не се върнат комунистите.Само не мога да се сетя наглите успяха ли да ги осъдят или и те ще празнуват 

acer написа:мажоритарният вот е за развити общества, не за такива племена като нас
За съжаление съм съгласен... Мажоритарният вот е много хубаво нещо, но не сме дорасли още за него.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет

Абе какви комунисти ви гонят вас бе,комунистите са убити 1945 та година,ебаси,по-голяма тъпанарщина не бях виждал никъде,комунистите това,комунистите онова,пък то комунисти няма!
Всички са капиталисти кой от кой по-голям,единствените който никога не бих желал да виждам във властта са дпс.