Кличко-Пулев FINISH

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Кличко - Пулев 15 ноември O2 Arena Hamburg,Нова тв. 21:4

Мнение от acer » 11 Ное 2014, 0:32

Делян написа:Най-лесно е да поддържаш "силният днес", особено, ако същевременно е модерно да мразиш българското.

Отговори си на въпроса, защо Григор Димитров или Йордан Йовчев не са "мразени" ?
Пулев сам предизвиква такова отношение към него с поведението си.. ако Григор Димитров се пенеше на Надал щеше да получи същият хейт.
Гарантирам ти Кличко много повече би се уплашил от боксьор, който не се заканва и не се държи провокативно.. като Поветкин, който призна че Владимир е световният шампион и има причина да е такъв ;) НИЩО ПОВЕЧЕ и се скъса задника от тренировки и Кличко беше доста притеснен.

По същата логика ако Пулев не издържи 5 рунда ще му се подиграват на смешните закани.. или българите са виновни за загубата, че не са му повярвали на задочните закани, вместо да се концентрира максимално на тренировките и да мълчи. Мълчанието е злато, иронично в случая и в пряк смисъл.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 11 Ное 2014, 0:38

Не твърдя, че разбирам от бокс. И да, иска ми се Пулев да спечели...Обаче той просто е поредната мръвка, която лае по Кличко...Както е казал поета - много като него вече плакаха.
В интерес на истината си мислех, че Поветкин има шанс...или поне ще го затрудни сериозно...Това беше най-грозният мач, който съм гледал някога...Хората от щаба на Кличко си знаят работата...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 11 Ное 2014, 0:40

kagebista написа:В крайна сметка по кои канали официално ще излъчват цялото предаване?

Нова телевизия - на български
RTL - auf Deutsch
HBO - in English

на предната страница аз и още 1 колега 2 пъти сме го написали
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 11 Ное 2014, 0:58

Phil написа:В интерес на истината си мислех, че Поветкин има шанс...или поне ще го затрудни сериозно...Това беше най-грозният мач, който съм гледал някога...Хората от щаба на Кличко си знаят работата...

По-скоро е класика ;) Висок и бавен клинчи нисък.. проблема е че в случая високият не е изобщо бавен :mhihi: Ниските пък кроучват, което е не по-малко мръсно. Все пак Витали не би играл така и затова ми е по-любимият боксьор от 2-та, личи си че е бил голямото братче :D
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 11 Ное 2014, 1:24

Дано не съм лош пророк ама Кличко направо ще го съдере от бой :mrgreen: :mhihi:
Аз толкова игра на психическа основа не съм виждал..

https://www.facebook.com/KubratPulev/ph ... nref=story
описанието прочетете на снимката
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 11 Ное 2014, 4:11

A може би не е лично, а отвръща на удара? Пулев започна с допинг тестовете на пресконференцията.. После Кличко каза че от отбора на Пулев "Зуерланд " са го накарали да говори тия неща, щот и на други боксьори в Зуерланд са промивали мозъци да говорят глупости за Кличко. Е тва ако е истина не 3 стола, а едно ниско 3-крако столче ще им оставя и ще им се хиля :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 11 Ное 2014, 10:57

acer написа:Отговори си на въпроса, защо Григор Димитров или Йордан Йовчев не са "мразени" ?

Трябва да се вземе под внимание и един друг фактор - в спортове като тениса, гимнастиката и например волейбола, ние сме свикнали да имаме наши представители - изявени българи, познати по цял свят (което е нещо чудесно). Т.е., ако утре се появи следващия Йордан Йовчев, естествено, аз много ще се радвам, но няма да съм изненадан, т.е. еуфорията около такава случка няма да е чак толкова голяма и едва ли би предизвикала крайни мнения "за" и "против". С Кубрат обаче нещата са точно на другия полюс - той е първият и единствен към момента български профи боксьор в супертежка категория, който получава шанс буквално да преобърне боксовия свят. На практика Кубрат излиза не просто срещу боксьор от световна класа, а срещу една легенда, чийто образ е изграждан внимателно в продължение на много години и в това изграждане са участвали армия от хора, медии и т.н. Кличко не е залязващ боксьор, към който интересът отдавна е спаднал, даже точно обратното - той е в пика на кариерата си и хората искат да виждат тази легенда още поне 5-6 години. И в този момент на пътя на легендата застава нашия Кубрат... Та си мисля, че всички мнения, от крайно оптимистичните, до крайно негативните, всъщност показват една всеобща надежда за победа на нашия.. Така че успех на Кобрата в събота :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 11 Ное 2014, 11:42

Няма нормален българин, който да не подкрепи Пулев в този мач. Много глупости се изписаха в темата за Кобрата, типично българска черта, като не можем да изпъкнем ние дай да плюем. Фактът, че е стигнал дотук е едно голямо постижение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Ное 2014, 11:47

Няма защо да се извинявате с негативните си мнения,ние българите сме така устроени,да сме мразители и да мразим всичко що е българско.
Но пък щом се чувствате добре в положение на мразители (хейтъри) , кой съм аз че да ви упреквам :bchug:

Кубрат Пулев е Българин,човека постоянно развява българското знаме,говори за България и за мен това е достатъчно да го нарека Българин,не го познавам лично,може да е мръсник,но пък може и да е пич,поне от интервютата които дава се вижда че е интелигентно момче.
Жалко за него само че е роден в държавата с най-много хейтъри.
Няма да ви карам да се замисляте и да почнете по-ведро и положително да почнете да приемате нещата,нито пък ще ви моля да подкрепяте българите и българското, но все си мисля че е много важно човек да е пич, да е положителен герой, въпреки че е по-модерно да е "лош" :mhihi:
Убеден съм че ако сутрин изпиете кафето си с положителна нагласа ,през деня не си мислите че все някой се опитва да ви "изцака" и вечерта си пуснете един забавен филм,ще сте по-доволни от живота си.

По темата.
Лично аз мисля че Кубрат ще победи,дори и по точки,дори и по симпатии на публиката,знаем че Кличко е домакин,а съдиите може да подпрат Кличко в тоя мач.
И на мен ми харесват братята Кличко,по визия,начин на изразяване,битки на ринга,но когато става въпрос че и наше момче ще е в центъра на събитията трябва да съм баси злодея за да не викам за нашите.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 11 Ное 2014, 11:51

:yes:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 11 Ное 2014, 11:56

Е.Димитров написа:......

:yes: :yes: :yes:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 11 Ное 2014, 12:02

Е.Димитров написа:...

:yes:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 11 Ное 2014, 14:06

Кобрата е уникален боксьор, истински българин, пример за подражание! В професионалната кариера има 20 брутални победи срещу едни от най-добрите и млади боксьори в света победени всичките с нокаут, а на някои и по два нокаута. Преди това аматьорската му боксова кариера има поне 3-4 медали от олимпиади и 5-6 златни от европейското в Канада. В обществото е известен като прекрасен човек заобиколен от истинска интелигенция в лицето на Любо Чука (известен филмов актьор) и небезизвестния Спас Генов (специалист денонощен ключар), както и г-н Аменатидис (почтен бизнесмен). Истински герой за подрастващите постигнал нещо,което едва ли друг българин ще постигне в близките 120-130 години. Всеки българин не само, че трябва да го подкрепя ами даже и трябва да отдели минимум по 150лв за Фондация Пулеви, която да построи паметник на този велик мъж, велик българин и велик патриот.
Ясно е, че на ринга на 15-ти Кличко няма никакъв шанс срещу такъв титан на боксовата наука, чудя се въобще къде е тръгнал. Не знае ли, че ние българите сме най-коравото и интелигентно племе с вродени таланти в борбата, бокса и вдигането на тежести + художествената гимнастика?! Според мен мач няма да има, Кличко ще се откаже на 14-ти вечерта, а Кобрата ще получи служебна победа и ще дари всичките милион и четиристотин на отец Иван в Нови хан (другия велик мъж в България) след приспадането на сумата за паметника. Това е скромно мнение.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Ное 2014, 14:18

Много си скъсил списъка с известните другари в обкръжението му :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 11 Ное 2014, 14:20

Направо министър на спорта да го правят, то ще е грехота такъв човек, да не влезе във висшите среди.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата