Черен петък ли е черния петък в България?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Реален ли е черният петък в Бълария?

Да
9
5%
Не
98
55%
Донякъде защото все още е пълно със злоупотреби от продавачите
72
40%

Общо гласове : 179
младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Re: Черен петък ли е черния петък в България?

Мнение от BaDxBoY » 18 Ное 2020, 23:31

Don_Diego написа:Да, видях че е така :yes: Досега правих тестове (нарочно не се заиграх много с чистенето тази седмица за да има подобаващо бойно кръщение :mhihi: ): различни стаи и повърхности (коридор и 2 антрета - мрамор, две спални - ламинат), различни режими и степени на мокрене - 35кв.м за 38минути, оценка на почистването 8/10 - обра всички видими боклуци и събра доста прахоляк. Няколко петна от мрамора ги премахна на 95%. Изхаби около 35% от батерията. Утре ще го оставя в хола където вече ще види зор, че има доста растителност и мебели.
Лично аз съм супер доволен - навсякъде вкъщи е мрамор, паркет или ламинат, та върши идеална работа да събере прахоляка и после да дообере каквото има с парцала :lalala:
Приятно изненадан съм колко е тих, дори в най-шумния режим. Доста повратлив - завира се дори под столове и умело маневрира между краката им и не се заклещва.
Парцала не е идеален - ако имаше режим само за моп с У образно движение щеше да е ТОП, но и наличното става

Пуснах я втори път и ме изуми. Доста добре е мопа, доволен съм. В нас съм само с паркет, 40 квадрата изчисти за 35-40 минути. Много добре се справя покрай столове и маси и доста добре минава покрай ъглите, не изпусна и сантиметър в нас.

Чистим 2 пъти седмично и виж какво стана в контейнера, аз не можах да повярвам -

Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Ное 2020, 23:33

Интересно ще е как се справя спрямо по-скъпите модели S50 max и т.н.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 18 Ное 2020, 23:56

Откъм смучене тази била топа, нямало по-силно смучеща. Мопа куца защото върви само напред, няма бърсане каквото би имало с Y движение. Единствения голям плюс на скъпите според мен е само навигацията и лидара :dunno:
Утре ще тествам “експерименталните” опции
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на пост и молитви

Мнение от Вуйчо » 19 Ное 2020, 14:59

.
Последна промяна Вуйчо на 20 Ное 2020, 14:39, променена общо 1 път
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 19 Ное 2020, 18:36

Бази, моята още не е дошла :roll:
Пишеше 17-19 ноември естимейтид - и днес не дойде, а в тракинга нищо не е мръднало откакто "тръгна" от Полша Ксайомито.

За утре май нищо не предвиждам да поръчвам, най-малкото щото ако имам нужда от нещо през годината си го купувам така или иначе. Та ще съм пас вероятно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 19 Ное 2020, 19:07

На мен ми трябва някакъв по-силен лап-топ. Дайте някаква идея къде да следя ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 20 Ное 2020, 7:28

Гледам пуснаха офертите вече Емаг, нищо не очаквах и пак съм разочарован :lol:
Новите айфони 12ки - не са мръднали и лев, а предни години имаше по нещичко... намалили са айфон 7, дето и 200лв да струваше пак никой нямаше да го иска през 2020та.
Другите неща дето бях нащракал в количката също не са мръднали... т'ва то с емага.
Единствено уцелих вчера един Тефал еър фрайър на 300лв при пазарна 450-500 от Зора, ама те си имаха черна седмица без много много реклами... :lol:
Тая година слабо, поне за мен.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 20 Ное 2020, 8:12

grkv написа:Гледам пуснаха офертите вече Емаг, нищо не очаквах и пак съм разочарован :lol:
Новите айфони 12ки - не са мръднали и лев, а предни години имаше по нещичко... намалили са айфон 7, дето и 200лв да струваше пак никой нямаше да го иска през 2020та.
Другите неща дето бях нащракал в количката също не са мръднали... т'ва то с емага.
Единствено уцелих вчера един Тефал еър фрайър на 300лв при пазарна 450-500 от Зора, ама те си имаха черна седмица без много много реклами... :lol:
Тая година слабо, поне за мен.

Един приятел хвана два 11 про на по 700лв от емаг. Сега само и да дойдат.

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 20 Ное 2020, 8:12

Аз пък си взех за 30 лв с доставката кантар на Xiaomi. Да видим, какво ще дойде, че в Алито е по 50-60 лв. За 30 лв си е доста оферта. Имаше и телевизори, за 5-600 лв 55 инча ЛГ. И ги имаше като влязох в програмата, друг път свършват. Иска да имаш време и да чакаш да отворят за да поръчаш. Друг път пътувам за работа и като вляза после ги няма офертите.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Ное 2020, 8:17

Мани, мани, гледам ОЛЕД тв-тата и чак се радвам защото щях да купя ако имаше поне една струваща си оферта, а реално ще ми трябва след може месец, два, може и шест, а дотогава може самата технология да смъкне цена.
То няма бе, някакво ЛГ 55 инча от 2500 на 1700 е единственото сериозно намаление при олед и то естествено е изчерпано. :mhihi: То е 32%-та, а аз защо си мислех, че може да стигнат до 50...
Масово олед са намалени с 5-10, имаше и още едно с 20, а тия които оглеждах 65 инча(за предпочитане Сони, че от малък все това избирам когато не знам какво)или нагоре, ниииищо, имаше май 5-та на един който бе над 4500. :mhihi: Иначе за 2 и нещо може да си вземеш Панасоник, разопакован, със следи от употреба, някои с по 1 изгорял пиксел, други с по 2 изгорели и му искат тия пари, това не е нормално просто. Вижте офертите на Зора, май бяха по-добри.
Лед тв не съм гледал, но те след една година ще са морално остарели(а аз като купя тв по 10 години не му мърдат, мразя да сменям)а и ги има втора ръка без пари, а нови редовно ги пускат на супер промоции защото както казах остаряха.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 20 Ное 2020, 8:25

Абе сутринта имаше, проблема е, че отварят в 07:00, а реално в 07:09-10:11..там някъде, не погледнах. Предишни години по тази причина ги изтървах и си казвах, че свършват бързо. Но, сега стоях и като отвориха имаше поне 2-3 мин. от всички оферти. Телевизорите наистина паднаха доста, но пак си е оферта. За няма и 600 лв, 55 инча. Преди година и нещо, шурея си купи 43 инча за 1300 лв.. сега 2 по-големи за по-малко пари

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 20 Ное 2020, 8:34

BaDxBoY написа:На мен ми трябва някакъв по-силен лап-топ. Дайте някаква идея къде да следя ?

https://www.emag.bg/laptop-gaming-asus- ... DC64G3MBM/

Този взех аз, доста добра оферта за такъв хардуер, а навсякъде другаде (включително ebay) е над 3к. Първо опитах с един HP Omen, добавих го в количката, тръгнах да поръчвам ама курец :mhihi: - изчерпан.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 20 Ное 2020, 8:56

Top Gun Maverick написа:Мани, мани, гледам ОЛЕД тв-тата и чак се радвам защото щях да купя ако имаше поне една струваща си оферта

За олед далаверата е да следиш кога пускат тазгодишните модели защото тогава намалят миналогодишните. Аз моя го взех с 25% намаление
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Ное 2020, 9:47

Умряла работа е "черният петък" в емаг.
Бях си записал списък с неща, които ми трябват, диспенсър за вода, филтър за пречиствател и климатик дайкин.
Диспенсъра 7% отстъпка, като преди това малко е качена цената, знам това, защото ги следя.
Филтъра за пречиствателя, от 60 лева на 55 лева.. В магазините същият мога да го взема на 50 лева.
Климатика дайкин, от 2500 на 2300 (перфера), обаче извадих невероятен късмет и вчера го намерих за 1750 с доставка и монтаж :mhihi: (лична оферта , единична бройка)
И какво си купих тази година от емаг- НИЩО!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 20 Ное 2020, 10:13

А, хромкаста който си бях белязал да взема два броя е на редовна цена от 77лв от половин година сигурно.
Днес е намален на блек фрайдей от 91 на 82..... да им го обруля у тиквите.
Не, че е за 5 лева драмата, ама няма да ме правят на балък :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата