Черен петък ли е черния петък в България?
Модератор: Общи модератори
Re: Черен петък ли е черния петък в България?
Don_Diego написа:Да, видях че е такаДосега правих тестове (нарочно не се заиграх много с чистенето тази седмица за да има подобаващо бойно кръщение
): различни стаи и повърхности (коридор и 2 антрета - мрамор, две спални - ламинат), различни режими и степени на мокрене - 35кв.м за 38минути, оценка на почистването 8/10 - обра всички видими боклуци и събра доста прахоляк. Няколко петна от мрамора ги премахна на 95%. Изхаби около 35% от батерията. Утре ще го оставя в хола където вече ще види зор, че има доста растителност и мебели.
Лично аз съм супер доволен - навсякъде вкъщи е мрамор, паркет или ламинат, та върши идеална работа да събере прахоляка и после да дообере каквото има с парцала![]()
Приятно изненадан съм колко е тих, дори в най-шумния режим. Доста повратлив - завира се дори под столове и умело маневрира между краката им и не се заклещва.
Парцала не е идеален - ако имаше режим само за моп с У образно движение щеше да е ТОП, но и наличното става
Пуснах я втори път и ме изуми. Доста добре е мопа, доволен съм. В нас съм само с паркет, 40 квадрата изчисти за 35-40 минути. Много добре се справя покрай столове и маси и доста добре минава покрай ъглите, не изпусна и сантиметър в нас.
Чистим 2 пъти седмично и виж какво стана в контейнера, аз не можах да повярвам -

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Интересно ще е как се справя спрямо по-скъпите модели S50 max и т.н.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Откъм смучене тази била топа, нямало по-силно смучеща. Мопа куца защото върви само напред, няма бърсане каквото би имало с Y движение. Единствения голям плюс на скъпите според мен е само навигацията и лидара
Утре ще тествам “експерименталните” опции

Утре ще тествам “експерименталните” опции
.
Последна промяна Вуйчо на 20 Ное 2020, 14:39, променена общо 1 път

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Бази, моята още не е дошла
Пишеше 17-19 ноември естимейтид - и днес не дойде, а в тракинга нищо не е мръднало откакто "тръгна" от Полша Ксайомито.
За утре май нищо не предвиждам да поръчвам, най-малкото щото ако имам нужда от нещо през годината си го купувам така или иначе. Та ще съм пас вероятно.

Пишеше 17-19 ноември естимейтид - и днес не дойде, а в тракинга нищо не е мръднало откакто "тръгна" от Полша Ксайомито.
За утре май нищо не предвиждам да поръчвам, най-малкото щото ако имам нужда от нещо през годината си го купувам така или иначе. Та ще съм пас вероятно.

На мен ми трябва някакъв по-силен лап-топ. Дайте някаква идея къде да следя ?
Гледам пуснаха офертите вече Емаг, нищо не очаквах и пак съм разочарован
Новите айфони 12ки - не са мръднали и лев, а предни години имаше по нещичко... намалили са айфон 7, дето и 200лв да струваше пак никой нямаше да го иска през 2020та.
Другите неща дето бях нащракал в количката също не са мръднали... т'ва то с емага.
Единствено уцелих вчера един Тефал еър фрайър на 300лв при пазарна 450-500 от Зора, ама те си имаха черна седмица без много много реклами...
Тая година слабо, поне за мен.

Новите айфони 12ки - не са мръднали и лев, а предни години имаше по нещичко... намалили са айфон 7, дето и 200лв да струваше пак никой нямаше да го иска през 2020та.
Другите неща дето бях нащракал в количката също не са мръднали... т'ва то с емага.
Единствено уцелих вчера един Тефал еър фрайър на 300лв при пазарна 450-500 от Зора, ама те си имаха черна седмица без много много реклами...

grkv написа:Гледам пуснаха офертите вече Емаг, нищо не очаквах и пак съм разочарован![]()
Единствено уцелих вчера един Тефал еър фрайър на 300лв при пазарна 450-500 от Зора, ама те си имаха черна седмица без много много реклами...![]()
Един приятел хвана два 11 про на по 700лв от емаг. Сега само и да дойдат.
Аз пък си взех за 30 лв с доставката кантар на Xiaomi. Да видим, какво ще дойде, че в Алито е по 50-60 лв. За 30 лв си е доста оферта. Имаше и телевизори, за 5-600 лв 55 инча ЛГ. И ги имаше като влязох в програмата, друг път свършват. Иска да имаш време и да чакаш да отворят за да поръчаш. Друг път пътувам за работа и като вляза после ги няма офертите.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Мани, мани, гледам ОЛЕД тв-тата и чак се радвам защото щях да купя ако имаше поне една струваща си оферта, а реално ще ми трябва след може месец, два, може и шест, а дотогава може самата технология да смъкне цена.
То няма бе, някакво ЛГ 55 инча от 2500 на 1700 е единственото сериозно намаление при олед и то естествено е изчерпано.
То е 32%-та, а аз защо си мислех, че може да стигнат до 50...
Масово олед са намалени с 5-10, имаше и още едно с 20, а тия които оглеждах 65 инча(за предпочитане Сони, че от малък все това избирам когато не знам какво)или нагоре, ниииищо, имаше май 5-та на един който бе над 4500.
Иначе за 2 и нещо може да си вземеш Панасоник, разопакован, със следи от употреба, някои с по 1 изгорял пиксел, други с по 2 изгорели и му искат тия пари, това не е нормално просто. Вижте офертите на Зора, май бяха по-добри.
Лед тв не съм гледал, но те след една година ще са морално остарели(а аз като купя тв по 10 години не му мърдат, мразя да сменям)а и ги има втора ръка без пари, а нови редовно ги пускат на супер промоции защото както казах остаряха.
То няма бе, някакво ЛГ 55 инча от 2500 на 1700 е единственото сериозно намаление при олед и то естествено е изчерпано.

Масово олед са намалени с 5-10, имаше и още едно с 20, а тия които оглеждах 65 инча(за предпочитане Сони, че от малък все това избирам когато не знам какво)или нагоре, ниииищо, имаше май 5-та на един който бе над 4500.

Лед тв не съм гледал, но те след една година ще са морално остарели(а аз като купя тв по 10 години не му мърдат, мразя да сменям)а и ги има втора ръка без пари, а нови редовно ги пускат на супер промоции защото както казах остаряха.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Абе сутринта имаше, проблема е, че отварят в 07:00, а реално в 07:09-10:11..там някъде, не погледнах. Предишни години по тази причина ги изтървах и си казвах, че свършват бързо. Но, сега стоях и като отвориха имаше поне 2-3 мин. от всички оферти. Телевизорите наистина паднаха доста, но пак си е оферта. За няма и 600 лв, 55 инча. Преди година и нещо, шурея си купи 43 инча за 1300 лв.. сега 2 по-големи за по-малко пари
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
BaDxBoY написа:На мен ми трябва някакъв по-силен лап-топ. Дайте някаква идея къде да следя ?
https://www.emag.bg/laptop-gaming-asus- ... DC64G3MBM/
Този взех аз, доста добра оферта за такъв хардуер, а навсякъде другаде (включително ebay) е над 3к. Първо опитах с един HP Omen, добавих го в количката, тръгнах да поръчвам ама курец

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Top Gun Maverick написа:Мани, мани, гледам ОЛЕД тв-тата и чак се радвам защото щях да купя ако имаше поне една струваща си оферта
За олед далаверата е да следиш кога пускат тазгодишните модели защото тогава намалят миналогодишните. Аз моя го взех с 25% намаление
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Умряла работа е "черният петък" в емаг.
Бях си записал списък с неща, които ми трябват, диспенсър за вода, филтър за пречиствател и климатик дайкин.
Диспенсъра 7% отстъпка, като преди това малко е качена цената, знам това, защото ги следя.
Филтъра за пречиствателя, от 60 лева на 55 лева.. В магазините същият мога да го взема на 50 лева.
Климатика дайкин, от 2500 на 2300 (перфера), обаче извадих невероятен късмет и вчера го намерих за 1750 с доставка и монтаж
(лична оферта , единична бройка)
И какво си купих тази година от емаг- НИЩО!
Бях си записал списък с неща, които ми трябват, диспенсър за вода, филтър за пречиствател и климатик дайкин.
Диспенсъра 7% отстъпка, като преди това малко е качена цената, знам това, защото ги следя.
Филтъра за пречиствателя, от 60 лева на 55 лева.. В магазините същият мога да го взема на 50 лева.
Климатика дайкин, от 2500 на 2300 (перфера), обаче извадих невероятен късмет и вчера го намерих за 1750 с доставка и монтаж

И какво си купих тази година от емаг- НИЩО!
А, хромкаста който си бях белязал да взема два броя е на редовна цена от 77лв от половин година сигурно.
Днес е намален на блек фрайдей от 91 на 82..... да им го обруля у тиквите.
Не, че е за 5 лева драмата, ама няма да ме правят на балък
Днес е намален на блек фрайдей от 91 на 82..... да им го обруля у тиквите.
Не, че е за 5 лева драмата, ама няма да ме правят на балък