жени и коли
Модератор: Общи модератори
Re: жени и коли
Добре де, тоя подход го знае всяко хлапе и всеки мъж с по-сериозна психика се справя първоначално, ама докога продължава тоя цирк? Аз примерно така свалих жената и всичко беше 6+, че и още е. Връзка на година и нещо да ви кажа още към шестия месец бях свалил картите и то не, щото ми беше трудно да поддържам цирка ами ми се стори абсолютно безсмислено... нали съм с тоя човек за да бъдем себе си и да си се радваме и тормозим?
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Jarvis написа:Добре де, тоя подход го знае всяко хлапе и всеки мъж с по-сериозна психика се справя първоначално, ама докога продължава тоя цирк? Аз примерно така свалих жената и всичко беше 6+, че и още е. Връзка на година и нещо да ви кажа още към шестия месец бях свалил картите и то не, щото ми беше трудно да поддържам цирка ами ми се стори абсолютно безсмислено... нали съм с тоя човек за да бъдем себе си и да си се радваме и тормозим?
Аз така изкарах три месеца без да вкарвам чувства, ама явно ме усети и нарочно натисна тя да ѝ се обяснявам. Тъпото от моя страна е, че overdrive-нах (бахти термина - прекомпенсирах, да речем) и казах силни думи, а и направих недвусмислени постъпки. Е това ми беше грешката - оттам нататък получих студено и вятърничево отношение и бягане от обвързване (уж, че била заета да постига възвишени цели

Хубавото е, че ми е голяма обица на ухото, а момичето се оказа, че не си заслужава след всичките тези циркове от нейна страна, въпреки че има някои положителни черти.
Сега ѝ играя по нервичките, ей така от спортна злоба да видим до къде ще го докараме

Jarvis написа:...щото ми беше трудно да поддържам цирка ами ми се стори абсолютно безсмислено... нали съм с тоя човек за да бъдем себе си и да си се радваме и тормозим?
И аз това питам

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Е то не случайно кретените са вървежни. Няма чувства, няма емоция ,а жените се напъват да ги събудят и тичат след такива.
Колкото и пъти да съм опитвал да водя разговор за чувства и отношения с която и да е жена съм изпадал в страшни нерви.
Колкото и пъти да съм опитвал да водя разговор за чувства и отношения с която и да е жена съм изпадал в страшни нерви.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
Жените са привлечени от противоположното на нийди - мъжествената енергия. Колкото си по-далече от мъжкото си ядро, толкова повече жената се отдръпва... и обратното. И не говорим да манипулираш, а да си преследваш целите на всяка цена и да си много зает, а жената гравитира наоколо. Аз направих грешката лятото да не се преместя в СФ, защото работата ми е свързана там, но може и от вкъщи.. направих го за да може да се виждаме 3-4 пъти седмично, вместо 1-2 пъти и го отнесох като куцо пиле домат
без да съм се обяснявал в любов. А тестовете "колко си мъж", продължават докато не пукнеш
тва е цената, ако си си хванал красива жена, тва е с изградено самочувствие завинаги.
Сейм стори - 30 дни никъв контакт, навсякъде съм unfollow, махнал от приятели и скрил last seen, все едно съм се изпарил от тази планета
Знам че ми сталква инстаграм-а и понеже до ся бях сравнително безобиден, мисля да покажа малко зъбки.. имаше една от нейният калибър дето ме ревнуваше от нея, преди имахме закачка, но не прерасна в нещо сериозно .. та мисля с тази да щракна 1 снимка, все едно сме заедно и качвам снимката в инстаграм
не знам дали ще се върне, но 100% ще откачи и ще ме псува
определено предпочитам да ме мрази, отколкото да съм й безразличен/сигурен.

Nickelback написа:Сега ѝ играя по нервичките, ей така от спортна злоба да видим до къде ще го докарамеНи' звъня, ни' пиша
Може вече да е късно, но поне ще си начеса крастата, да видя до къде ще стигне наглостта и безчувствието ѝ
![]()
Сейм стори - 30 дни никъв контакт, навсякъде съм unfollow, махнал от приятели и скрил last seen, все едно съм се изпарил от тази планета

Последна промяна acer на 12 Дек 2018, 20:24, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Баси, като ви чета имам чувството, че сте тийнове с тия игрички на иди си - ела си...
При мен за година и кусур един път не е имало женски истории/истерии, цупни, сръдни и т.н. просто отначалото я респектирах мъжки и й показах, че кифленски чалъми няма да минават и не съм някой, който ше позволи да му се катерят по главата. Ако иска да е до мен - да стои, ако иска послушо - да не си губим времето. Разбра от първия път! Ама трябва да си си и мъжкар, не само голи думи...
Истината е, че всички женки имат нужда от няква драма от време на време, позволява й се понякога някво дребно цупене за глупости нооо до там. Де да знам, жена ми е ''жена пич'', тийн годините й са минали основно в мъжки компании и май се е отразило много по-добре отколкото някой предполага, поне за мен, ама да не дърпам дявола за опашката.
Има един друг интересен ''феномен'' обаче.
Още като студент първокурсник чиракувах при един чичак адвокат който ме хвана за врата и ми каза колежка да не пипам! Мина се време и на един обяд почнах да разпитвам по темата.
С две приказки думите му бяха, че една жена добие ли кураж и самочувствие, че е над масата в обществото не може да й се тропне на масата и или се погъваш, или си тръгваш... най-често първото, щото деца, ала-бала...
Колежките ми станаха адвокатки/нотариуски и т.н. и тва самочувствие дето ги догони след няколко години практика си влезе и вкъщи.
Като си гледам колегите които се зажениха за колежки... това се оказа един от най-добрите съвети които съм получавал евър!
При мен за година и кусур един път не е имало женски истории/истерии, цупни, сръдни и т.н. просто отначалото я респектирах мъжки и й показах, че кифленски чалъми няма да минават и не съм някой, който ше позволи да му се катерят по главата. Ако иска да е до мен - да стои, ако иска послушо - да не си губим времето. Разбра от първия път! Ама трябва да си си и мъжкар, не само голи думи...
Истината е, че всички женки имат нужда от няква драма от време на време, позволява й се понякога някво дребно цупене за глупости нооо до там. Де да знам, жена ми е ''жена пич'', тийн годините й са минали основно в мъжки компании и май се е отразило много по-добре отколкото някой предполага, поне за мен, ама да не дърпам дявола за опашката.
Има един друг интересен ''феномен'' обаче.
Още като студент първокурсник чиракувах при един чичак адвокат който ме хвана за врата и ми каза колежка да не пипам! Мина се време и на един обяд почнах да разпитвам по темата.
С две приказки думите му бяха, че една жена добие ли кураж и самочувствие, че е над масата в обществото не може да й се тропне на масата и или се погъваш, или си тръгваш... най-често първото, щото деца, ала-бала...
Колежките ми станаха адвокатки/нотариуски и т.н. и тва самочувствие дето ги догони след няколко години практика си влезе и вкъщи.
Като си гледам колегите които се зажениха за колежки... това се оказа един от най-добрите съвети които съм получавал евър!
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
acer написа:Жените са привлечени от противоположното на нийди - мъжествената енергия. Колкото си по-далече от мъжкото си ядро, толкова повече жената се отдръпва... и обратното. И не говорим да манипулираш, а да си преследваш целите на всяка цена и да си много зает, а жената гравитира наоколо. Аз направих грешката лятото да не се преместя в СФ, защото работата ми е свързана там, но може и от вкъщи.. направих го за да може да се виждаме 3-4 пъти седмично, вместо 1-2 пъти и го отнесох като куцо пиле доматбез да съм се обяснявал в любов. А тестовете "колко си мъж", продължават докато не пукнеш
тва е цената, ако си си хванал красива жена, тва е с изградено самочувствие завинаги.

acer написа:Nickelback написа:Сега ѝ играя по нервичките, ей така от спортна злоба да видим до къде ще го докарамеНи' звъня, ни' пиша
Може вече да е късно, но поне ще си начеса крастата, да видя до къде ще стигне наглостта и безчувствието ѝ
![]()
Сейм стори - 30 дни никъв контакт, навсякъде съм unfollow, махнал от приятели и скрил last seen, все едно съм се изпарил от тази планетаЗнам че ми сталква инстаграм-а и понеже до ся бях сравнително безобиден, мисля да покажа малко зъбки.. имаше една от нейният калибър дето ме ревнуваше от нея, преди имахме закачка, но не прерастна в нещо сериозно .. та мисля с тази да щракна 1 снимка, все едно сме заедно и качвам снимката в инстаграм
не знам дали ще се върне, но 100% ще откачи и ще ме псува
но определено предпочитам да ме мрази, отколкото да съм й безразличен.

Тука бих те посъветвал (понеже аз съм го запланирал за по-натам

Jarvis написа:Баси, като ви чета имам чувството, че сте тийнове с тия игрички на иди си - ела си...
Да де, аз си знам грешката, но игрите си зависят и от жената. От няколко месеца насам излизам с една друга мацка, която е коренна противоположност на първата. Характера ѝ - памуче! Там пък други драми, ама да не разводнявам...
Jarvis написа:Истината е, че всички женки имат нужда от няква драма от време на време, позволява й се понякога някво дребно цупене за глупости нооо до там.
Тая първата е страхотна драма куийн! За 15-години не бях срещал подобно нещо! Ако бях на себе си сигурно на трета среща щях да я отрежа, но... Явно това ме е привличало до един момент (освен че е красива), да ѝ слушам простотиите и да ми се прави... А бе няма универсална рецепта...
Лето две и седемнаесто.
Nickelback написа:А бе няма универсална рецепта...
Има, просто не е насочена към жената, а към теб самия...
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
Jarvis написа:Nickelback написа:А бе няма универсална рецепта...
Има, просто не е насочена към жената, а към теб самия...
Тц... Насоката е ясна, да, детайлите на подхода варират динамично според ситуация, настроения, характер и т.н. Ако трябва да съм точен думата не е рецепта, а алгоритъм.
Рецепта е да правиш поредица от (обществено) известни действия и се получава "нещо".
Алгоритъмът - изпълняваш динамично подбрани действия и поддействия и ВИНАГИ стигаш до ЕДИН И СЪЩИ положителен резултат

Иначе да, към нас е насочен естествено, не към нея, разбира се

Последна промяна Nickelback на 12 Дек 2018, 20:56, променена общо 2 пъти
Лето две и седемнаесто.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
acer написа:Мда, загубиш ли мистерията и поеме ли тя контрола на зле отиват нещата. Аз лично не го играх тангото толкова лошо - 2 пъти се отдръпна при което и аз се отдръпнах и после тя сама се върна и се бори за връзката. Носех се по течението, без плануване, не съм бил нийди, нареждах я (на шега) пред нейни фр.. пак обаче ме усети че имам по-силни чувста от нея, без никога да съм се обяснявал в любов. Който иска връзката по-малко той я контролира и по-естественото е мъжа да я иска по-малко и жената да се опита да го "запре". В обратният ред си разменяте едва ли не ролите и затва не работи.
Оо, аз също не съм се държал прекалено като закъсал (въпреки, че не ми стоят на опашка пред вратата), имам си някаква гордост и достойнство- рязал съм я, после тя ме гони, после аз нея ест..
Казах й, че мога напред и без нея, но предпочитам ако ще се обвързвам въобще - да Е с нея, но и това беше в много.
Просто бях прекалено директен и без колебание - така го чувствах и мислех, така го направих. И да, чувствата и при мен мисля бяха по-силни, просто защото колкото и невероятно да звучи - тя не знаеше какво иска, а аз за първи път в живота бях на 100 процента сигурен.

klintan66 написа:Както и да го играеш тангото жената има интуиция и ако не си абсолютно непроницаем с най-малкия жест по празници, рожденни дни или намек за ревност се издаваш и ролите се обръщат.
Много пъти съм си мислел ,че ако на младини не се ожениш не виждам как
Ооо, да -те за разлика от нас много по-малко мислят, повече усещат и се водят по емоции и други знаци

За жененето- до 25 не се ли ожениш- после все ти е рано

По темата- усещате ли как последните страници не се споменава за коли, мисля това е показателно.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Като започнеш да и лазиш по нервите във фейса ,ок ще се върже, но отмъщението може да е подобно но истинско ...така че бъди готов.
В мръсните игри мъжете сме аматьори.
Правил съм ги тези неща резултатите са на кантар.
Моята любима откачи щото бях на спа с жена ми и сложих някоя снимка а уж не и пукаше , а там бяхме с една компания ,проследила и тях във фейса и на няколко снимки на профила на една мадама все около мен. Та и от нея беше в шок и сега ревнува. Тя ли е новата ,та тя ли е?
Такива номерца имат временен ефект за тях ,но за нас ,за мен, ме изкарват от релси сериозно.
В мръсните игри мъжете сме аматьори.
Правил съм ги тези неща резултатите са на кантар.
Моята любима откачи щото бях на спа с жена ми и сложих някоя снимка а уж не и пукаше , а там бяхме с една компания ,проследила и тях във фейса и на няколко снимки на профила на една мадама все около мен. Та и от нея беше в шок и сега ревнува. Тя ли е новата ,та тя ли е?
Такива номерца имат временен ефект за тях ,но за нас ,за мен, ме изкарват от релси сериозно.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
Jarvis написа:При мен за година и кусур един път не е имало женски истории/истерии, цупни, сръдни и т.н. просто отначалото я респектирах мъжки и й показах, че кифленски чалъми няма да минават и не съм някой, който ше позволи да му се катерят по главата. Ако иска да е до мен - да стои, ако иска послушо - да не си губим времето. Разбра от първия път! Ама трябва да си си и мъжкар, не само голи думи...
хаха леко дежавю момент.. бях й казал почти същите думи, или е с мен или не и да не ме занимава с драми

Та, друго исках да кажа - "привличането" не може да бъде договорено. Това че си й казал да се разкара, ако не те иска, повярвай ми изобщо няма да те топли, ако го направи... и 95% от мъжете се чупим, когато жената го направи и реагираме по-много по-различен начин от този, който сме си мислили че ще реагираме. Аз запазих самоконтрол, защото очаквах тази връзка да не се получи и бяхме само 6м заедно... но след 1,2г с някой, тия неща се приемат много по-тежко отколкото предполагаме.
Идеята е ако смяташ че си намерил "НЕЯ", да избегнеш момента в който тя те оставя... а тва е възможно само ако тя иска тая връзка повече от теб. Лично на мен ми се случи неволно с 1-та ми приятелка, бях малък и не знаех какво правя и определно по-малко инвестирах от нея. Това момиче направи сумати компримиси с мен и ме преследва доста време. За което съжалявам искренно, защото измъчих и нея и себе си, сега кармата ми го връща.. но съм бил от 2-те страни и сякаш тва е "ествественият" начин, мъжа да се фокусира в/х целите си и да иска малко по-малко жената.. тогава тя се труди за теб малко повече и съответно няма как да те зареже. Tия неща трудно се разбират ако не си минал през тях.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Пичове, нали се сещате че на жена с 1-2 снимки с някакви други не може да и направите никакво впечатление. Колко и да си красив, колко и да си вървежен при най-добър късмет тая седмица повече от 2-3 различни не можеш да изплющиш. Тя ако реши ще прави по толкова на ден.
Само да пожелае и за една седмица ще качи снимки с поне 200 различни мъже. Ако пък и не е някакъв пълен бордюр в главата ще ви покаже и от вътре коли за които и цял живот да не ядете няма и да мечтаете.
Като свърши е свършило и точка. Кво те боли, че да тръгнеш да се занимаваш с баси схемите за да й развалиш настроението само? Ако тя има поне малко мозък в главата на секундата ще се светне, че ги правиш тия гимнастики, щото ти е кофти.
Само да пожелае и за една седмица ще качи снимки с поне 200 различни мъже. Ако пък и не е някакъв пълен бордюр в главата ще ви покаже и от вътре коли за които и цял живот да не ядете няма и да мечтаете.
Като свърши е свършило и точка. Кво те боли, че да тръгнеш да се занимаваш с баси схемите за да й развалиш настроението само? Ако тя има поне малко мозък в главата на секундата ще се светне, че ги правиш тия гимнастики, щото ти е кофти.
acer написа:а тва е възможно само ако тя иска тая връзка повече от теб
Естествено, ама ми е някак фалшиво и насила да стане по тоя тийн начин иди си - ела си. Един вид не т'ва са здравите основи за читаво бъдеще, щото от тая игра бързо ще й мине мерака и ще шарят очите.
Загатнах и преди малко, тактиката не е към нея, а към теб си.
Бъди мъж на място, бъди пич, перспективен и кадърен, гледай си здравето и се грижи за хората около себе си. Разни изпълнения тип фурнаджийска лопата, стиснатост и дребнавост ги изкореняваш, 'щото по-грозно за един мъж няма.
Ако си читав сама ще си стои, 'щото знае, че истински читаво на пазара трудно се намира, а годинките си вървят...
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
bum_bum написа:Пичове, нали се сещате че на жена с 1-2 снимки с някакви други не може да и направите никакво впечатление. Колко и да си красив, колко и да си вървежен при най-добър късмет тая седмица повече от 2-3 различни не можеш да изплющиш. Тя ако реши ще прави по толкова на ден.

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
klintan66 написа:.......
Значи като чета какво споделяш стигам до извода,че ти трябва една Е30-ска.
Бих предположил,че ще забравиш за любовницата относително бързо...
В по-късен етап е възможно да започнеш да игнорираш и жената,но това не е желателно.
Нямам представа колко скъпо ти излиза любовницата (според запознати и препатили старши спамери Е30 хич не е евтино

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....