Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от TNT » 28 Сеп 2021, 15:57

Jorixa написа:
TNT написа:Да де, ама едните пълнят болниците, а от другите тук-там някой влезе :wave:
Е кво значи тук-там, близо 12% от постъпилите в болница са ваксинирани. Тва на фона на общия процент вобще не е тук-там.

По последни данни са 7%, ако махнем тези с фалшиви сертификати са 5% сигурно. А в повечето болници в интезивното няма никой. Няколко пъти пиша интензивно, щото едно е да ти дадат да подишаш кислород, друго е да са ти набутали тръба в гърлото. И ако 7% за теб е много, представи си 93% за обратната страна :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 28 Сеп 2021, 16:37

Както и преди ви бях написал, болшинството болни в Бг са неваксинирани, просто защото тук болшинството са неваксинирани! В чужбина болшинството болни са ваксинирани, просто защото там болшинството от хората са ваксинирани! Майката на моя приятел, която почина пролетта също я 'третираха' с високо налягане на кислорода :banghead: ....докторите! Аз също не познавам 'доктор', който да е закъсал за пари! Да не кажа обратното...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 28 Сеп 2021, 16:41

Това не е вярно.Фактите публикувани на предните страници го доказват.Трябва ли на всяка страница да се публикуват факти и вие да казвате "ама аз друго мисля"?
Обясни моля те за това "високо налягане на кислорода"?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 28 Сеп 2021, 16:45

Същото налягане, за което говори и бум-бум-а! Не знам как го наричат специалистите... Иначе за кои факти става дума? Че няма болни в силно ваксинираните държави ли :shock: ?

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ganchev__ » 28 Сеп 2021, 16:50

Къде е писал за "налягане на кислорода" бум бум,че последните 5-6 страници не намирам.С кислород ли ги морят хората ? За пореден път - човек който не знае точно за какво става въпрос, ама пише глупости.Щото е чул от приятел.
Фактите са, че ваксинираните боледуват много по-рядко, по-леко, и пренасят по-малък вирусен товар.Да качвам ли пак данни?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 28 Сеп 2021, 16:57

vladobate2 написа:
Jorixa написа:
Ganchev__ написа:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4369294779851999&id=100003145602230

https://www.standartnews.com/balgariya- ... 72491.html

Интересното в случая е, че той не е бил болен от ковид. Даже заради това не са искали да го приемат в болница. След това като са го приели и явно са го уморили, са го писали ковид, щот нали, тва е по default.

Абсолютно по същия начин умориха женица съседка , която наричаха "лигла" докторчетата грижовни . Защото им се е молила от сърце да и намалят налягането усещайки че и унищожава дроба. Отново с отрицателен тест . Тия статистики де са ? Щото точно този "вирус" е най-страшен , нарича се нечовешко отношение достигащо до степен отнемане на човешки живот пряко или непряко. Та къде е разликата тогава между антиКовид ваксъри и набедени доктори и медицински персонал ?

Извинявам се! Поста не е бил на бум-бум-а , а на владобате2 (какво стана с оригиналния?) ! Може ли една графика със заболелите в някоя силно ваксинирана страна?

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 28 Сеп 2021, 17:02

Добре ли е?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ganchev__ » 28 Сеп 2021, 17:04

Пропуснал съм я тази глупост.Ама наистина пълна глупост е написал този владо.Със сигурност кислорода и лекарите са виновни.Ще чакам сега да обясни, как по-точно се съсипва белия дроб с кислород при ковид болен.
Прочетохте ли коментара на жената, която е била 24 дни в ковид отделение и какво споделя? Или наистина не четете, баси.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Сеп 2021, 17:23

Ganchev__ написа:Иди в провинцията да видиш как се дават пари за здраве.Тия 50лв само ги сънуват.
Ако лекаря е читав и си върши работата, защо да не взима 50лв за преглед? Колко е редно да получи според теб?Каква отговорност носи? След 10г. учене той определя ли ти твоя надник? Все едно да обобщя - ти караш такси и имаш Мка = всички таксита къртят кеша.

Ами трябваше да се спре с онзи назидателен тон, да. :yes:
Както виждаш, аз почти не пиша, а когато го правя е много далеч от някоя крайност или питам нещо понякога за да се и формирам, или казвам нещо съществено.
Ако не знаеш, живея баш в центъра на провинцията, на км. от София. Та за тука ти говоря. От 2008-ма ползвам тази лекарка за децата, доволен съм от нея(жена ми най-вече)и тогава вземаше по 20. После стана 30, ако бяха 20 деца второто беше на половина, 2014-та като станаха две моите цените вече заминаха още нагоре, постепенно за второ дете му се намаляше отстъпката, вторичен преглед са и остана с отстъпка, сега да не те излъжа, но или няма отстъпка за второ дете(че откакто жената сама ги лекува рядко се налага да ходим)или е в размер на 10 лв. но прегледа ти гарантирам, че беше 50 още преди короната. Не и определям обаче тарифата, както казах, доволен съм от нея, но казах, че далеч не са за оплакване. Особено тези, които бачкат на частно. Моят приятел сърдечният хирург е почти за оплакване, ама той цял живот така не го вълнуват парите и са му други доводите да работи.
М-ка нямам(но я продадох във форума :yes: ) сега да кажа само. :mhihi: Даже БМВ нямам, миналия ден спрях моята бивша в движение, че я познах макар и с други номера вече. :mhihi: Ако взема някакво, което си струва да се види, ще го постна заради форума.

А относно ковида въобще не вземем отношение вече, казал съм всичко според мен, който иска да слага ваксина, който не иска да не слага, нещо ако не зная, но искам да знам питам.
Последна промяна Top Gun Maverick на 28 Сеп 2021, 17:32, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 28 Сеп 2021, 17:31

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ganchev__ » 28 Сеп 2021, 17:37

В града на мечтите Кембридж(Карнобат) 5лв за лекарства е скъпо, 20лв за преглед също.Виж за цигари и спиртни мероприятия е друго.В София наблюдавам друга тенденция, нормално.
Психическото и физическото натоварване в сферата се вдигна много след настъпването на ковида, ама не и парите, това исках да кажа в онова мнение.
Извинявам се, ако съм бил назидателен или груб.Отричането на реалността от някои тук ме влудява, тъй като всеки ден се сблъсквам с нея.

Пожелавам ти тогава нова Мка и със здраве да си я караш. :driving:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Сеп 2021, 18:35

Ами ако е казал господ, ще взема някой ден, мерси.
От Карнобат има една мома(бивша мома де :mhihi: )тука. Дойде да продава плочки и се омъжи за шефа си преди години. Ми авам от там често, нещо ченгетата не чакат като едно време. А за тука съм на мнение, че отдавна не познават парите, не дано лекарите. Всякакви услуги са супер скъпи, мой приятел все вика фирми от други градове, че му излиза понякога двойно и отгоре по-евтино за покрив на хале да речем. :shock: Ама и докторите не си поплюват, въпросната идва вече даже само веднъж в седмицата тука, другите дни е в Стара Загора, захладнне ли и час не можеш да си запазиш за утре да речем, ако е много спешно се молиш някъде преди или след часовете да те вземе. Кадърна е, не отричам, стана председател на педиатрите за региона, ама и другите по толкова взеха да лапат. Да не ти казвам какво случаи има, един тулуп, който е селско джи пи и по една случайност повечето му клиенти са и мои, една хубава дума не съм чул, но не му дреме. Майка му беше нотариус и се спомина наскоро, колко пари смъкна тая лелка тука...това джи пи сега само ходи до Бовата в Бургас като излезе нов, нов модел БМВ да върне предишното и да си го вземе. Ама не да речем да кара тройка 7 години да вземе новата, ами всичките модели тройки, петици, Х6, Х5, като излезне ново, кара ги една година и айде в Бовата обратно. Завеждащия детското тука....абе не ми се говори, че ще решиш, че мразя нещо лекари. Да си вземат парите, ама ако не са на частно...отвратително от отношение имат джипитата, поне тукашните.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 28 Сеп 2021, 18:48

Ганчев и мен ме вбесява да ви чета глупостите заедно с другите тролове ама както казах дано ви плащат за толкова пропаганда :wave:

Ganchev__ написа:Имунитетът от ваксина > имунитет след прекаран ковид.

https://bnr.bg/radiobulgaria/post/10150 ... n-imunitet

https://www.google.com/amp/s/m.dnes.bg/ ... 504934/amp

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 28 Сеп 2021, 19:02

Ganchev__ написа:Ето мнението на една жена...

Единствената информация, на която вярвам повече би започнала с думите

Две жени на спирката ...

Та викаш, взимаме един млад ваксинирани и го сравняваме с девет +70г неваксинирани. Кои ще умрат първи???

Или даваме за пример тези, които не искат да си загубят работата и го поемат по административно нареждане.

И одобряваш използването на гуменни куршуми по тези, дето не искат това спасение? Защо просто не режат главите на несъгласните???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ganchev__ » 28 Сеп 2021, 19:12

Айде пак старата песен на нов глас.Цената на имунитета след преболедуване не всички могат да я платят! Качил съм предостатъчно информация и няма да се повтарям заради вас, seimo.Поредния писател, който не чете изобщо какво съм написал.Що ли са ваксинирали срещу едра шарка и полио, Ами не са чакали естествения имунитет.Трол, ама друг път.

Радио Канада, отвори линка и виж банката с ремдесивира на снимката.Жената в случая застава с името си и историята и е реална.Изобщо няма да ти чета мозъчните напъни по-надолу.Не ни занимавай там с твоя фашизъм.Казах ти от колко години се разработват ваксините.Ти си този с ЕЖК.При моята информация посочвам източници.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата