Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- cucibg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E31 850,840 x5 4.8 is mini cooper s
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Kroki написа:Don_Diego написа:Поредно пътуване и за пореден път благодаря на
Абсолютно същото ми се случи и на мен вчера. Пътувам на подбалканския път и вече наближавам Сливен. Тъмно е и настигам колона от 4 тира и по 1-2 коли между тях. Правата е бая дълга, а след това има и широк десен завой. Така, че спокойно ще се видят фарове, ако има насрещен автомобил. По принцип си карам с около 100-110 там и продължих да ускорявам. Минавам всички спокойно и вече съм на около 140 сигурно докато наближавам последния тир и едно клио от първите натоварено с 6 човека реши да изпревари. Видях го как тръгва, къси дълги, прибра се и докато наближавам реши пак да си излезе. Естествено спрях на бронята му и пуснах дългите. Понеже клиото изпреварваше с разлика 2км/ч сигурно, бяхме навлезли в завоя вече и добре че, беше тъмно и не се виждаха фарове. Изпревари го и влезнах след него, след което на някаква отбивка в насрещното беше спряла кола на авариени светлини. Селянина реши, че е полиция и намали до 60. Съответно аз и тира зад мен скочихме на спирачките. Минах го и си хвърлих бутилката с вода през джама по него. Направо полудях тогава.
значи от прочетеното не мога да разбера
хвалиш се че си пример за селяндурски тероризъм или се оплакваш

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Е браво ли да му каже на оня с Клиото? Не става да го отбиеш - 6 човека са, не можеш да се закараш до болницата после
Заради неадекватното му шофиране бая народ е имало възможност да пострада - ако не вярваш, има доста клипчета как камион не успява да спре и удря коли отзад, почти нищо не остава от колата

Заради неадекватното му шофиране бая народ е имало възможност да пострада - ако не вярваш, има доста клипчета как камион не успява да спре и удря коли отзад, почти нищо не остава от колата
dextuar написа:Е нали има камери и май там снимаха и за средна скорост, каква е драмата? Ще получат по веднъж честитка и ще се усетят... някои...
На единият тунел на маг. Люлин има такава система за средна скорост, която от бая време не работи - http://www.dnes.bg/obshtestvo/2017/06/01/kamera-za-sredna-skorost-se-bygna-skypa-im-bila-taksata-na-kat.342857, на повечето тунели няма камери, от време на време седят патрулки преди или след тунелите.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
По принцип съм спокоен шофьор, не псувам, не свиря с клаксона, не святкам с фаровете, почти не правя нарушения и т.н. Просто това ме изкара извън нерви.
Можех да си замълча и да скрия постъпката ми.
Рядко някога можеш да ме накараш да направя такова нещо, но тоя просто прекали и мина границата на разумното. Сега не бих постъпил по този начин ама другия път ще стане мелето, та дано се е запитал: " Въй, тоя маняк с черното BMW що направи така? "
Можех да си замълча и да скрия постъпката ми.

Рядко някога можеш да ме накараш да направя такова нещо, но тоя просто прекали и мина границата на разумното. Сега не бих постъпил по този начин ама другия път ще стане мелето, та дано се е запитал: " Въй, тоя маняк с черното BMW що направи така? "

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
[quote="Kroki"та дано се е запитал: " Въй, тоя маняк с черното BMW що направи така? "
[/quote]По-скоро си е казал "Ей такива ги карат БМВ-тата като тоя селяндур, само да можех да го стигна" 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Moeто село е на главен път(минава през средата му).
Има и наклон,не знам колко градуса е ,но е голям.
Познайте с колко км/ч преминават всички МПС (и тежкотоварните в това число.)?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Bogat-Beden написа:Moeто село е на главен път(минава през средата му).
Kroki написа:и вече съм на около 140
Познах ли?

Kroki написа: " Въй, тоя маняк с черното BMW що направи така? "
Усвоил си бургаския жаргон доста бързо

Като цяло излиза, че човека е карал безопасно

Внимавай щото ако попаднеш на някой дървеняк ще те разкарват като мечка по районните да пишеш обяснения ...
За мен "извода" е, че емчитирисито не е пригодно да мести адекватно палатката

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Kroki написа:
Абсолютно същото ми се случи и на мен вчера. Пътувам на подбалканския път и вече наближавам Сливен. Тъмно е и настигам колона от 4 тира и по 1-2 коли между тях. Правата е бая дълга, а след това има и широк десен завой. Така, че спокойно ще се видят фарове, ако има насрещен автомобил. По принцип си карам с около 100-110 там и продължих да ускорявам. Минавам всички спокойно и вече съм на около 140 сигурно докато наближавам последния тир и едно клио от първите натоварено с 6 човека реши да изпревари. Видях го как тръгва, къси дълги, прибра се и докато наближавам реши пак да си излезе. Естествено спрях на бронята му и пуснах дългите. Понеже клиото изпреварваше с разлика 2км/ч сигурно, бяхме навлезли в завоя вече и добре че, беше тъмно и не се виждаха фарове. Изпревари го и влезнах след него, след което на някаква отбивка в насрещното беше спряла кола на авариени светлини. Селянина реши, че е полиция и намали до 60. Съответно аз и тира зад мен скочихме на спирачките. Минах го и си хвърлих бутилката с вода през джама по него. Направо полудях тогава.
Като стана дума за туби,помня как веднъж някой изхвърли 10 литрова празна туба на пътя ,явно и ти си от този тип хора

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Kroki написа:Минах го и си хвърлих бутилката с вода през джама по него. Направо полудях тогава. .
Примерно.. тая бутилка пада и остава по средата на платното. Колите минават върху нея. Пърпоря си с моторетката след колона коли и хоп бутилката под гомата.

Аз пък не мога да разбера - щял да види фарове ако някой имало в насрещното. А Ко правим ако е някой тупан дет не си е пуснал фаровете е там ? А ако има каруца ? Сори ама да тръгнеш да изпреварваш наведнъж колона от 4 тира и поне още толкова коли си е чиста селяндурщина, да не казвам малоумие, че вземе се засегне някой :hilezh:
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Съобразявайте се малко дееба ...
Kroki написа:Можех да си замълча и да скрия постъпката ми.![]()

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
MartinP написа:Ако караш кола с спортна генерация и от изведнъж дадеш мръсна газ в тунел е голям кеф.
на кабриолета такава генерация имах, че се плашеха гаргите из Враца

---
странно, никога не ми е идвало на ум да хвърлям предмети по другите участници в движението
ще пробвам, сигурно възпитава

п.с. от литър и половина става ли?
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Най-добре стъклена 

- cucibg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E31 850,840 x5 4.8 is mini cooper s
Минах го и си хвърлих бутилката с вода през джама по него. Направо полудях тогава
това имам в предвид
кой както и да кара това не те оправдава
защото все някога ще попаднеш на рунтави гърди
аз ако бях със сигурност още щях да те разхождам из полиците
бъди сигурен
това имам в предвид
кой както и да кара това не те оправдава
защото все някога ще попаднеш на рунтави гърди

аз ако бях със сигурност още щях да те разхождам из полиците
бъди сигурен
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
alozavar написа:Най-добре стъклена
Аз бих се спрял на буркан лютеничка

...