Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
аз замерях веднъж един с еднолевка... 
А веднъж едни ми отнеха предимство на самоковско и добре, че видех, че така ще стане, та спрях на сантиметри от вратите им, и онзи ми вика нещо, вместо да се извини, та му показах средния, та почнаха да слизат да ме бият (голф 3 с пернишка рег)и вече си карам козия крак в купето до мене, че хич нямам време да се разправям. Най-якото е, че ги засекох още веднъж и те ме познаха и пак нещо се развикаха, ама аз си ги разминах със сигнала отново... Начи не стига, че замалко не ги разковах заради собствената им тъпотия, ми и аз виновен....
Искам да имам оръжие аз, пък кой квото иска да доказа после...

А веднъж едни ми отнеха предимство на самоковско и добре, че видех, че така ще стане, та спрях на сантиметри от вратите им, и онзи ми вика нещо, вместо да се извини, та му показах средния, та почнаха да слизат да ме бият (голф 3 с пернишка рег)и вече си карам козия крак в купето до мене, че хич нямам време да се разправям. Най-якото е, че ги засекох още веднъж и те ме познаха и пак нещо се развикаха, ама аз си ги разминах със сигнала отново... Начи не стига, че замалко не ги разковах заради собствената им тъпотия, ми и аз виновен....
Искам да имам оръжие аз, пък кой квото иска да доказа после...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Това с гледането по фарове пред завоя вечер за идващ трафик, може да те вкара лесно в неприятни ситуации, без да го очакваш, повярвай ми.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Аз съм хвърлял кутия от цигари пълна с фасове по една заспала овца, дето щеше да ни отнесе 3 коли. Прозореца ѝ откъм пасажерската страна беше отворен и успях да го нацеля в движение без да спирам. Като по поръчка кутията се отвори пред фейса ѝ и в купето стана макло м'гла 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Не го превръщайте в конкурс кой е направил по-по-най-голямата селяния 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Е то явно има мат'рял
Хвърляй капа до тавана, че овцата не се е шибнала в някое дърво и тн. след твоята възпитателна мярка ...
Немате акъл грам

madafaka_donkele написа:Аз съм хвърлял кутия от цигари пълна с фасове по една заспала овца, дето щеше да ни отнесе 3 коли. Прозореца ѝ откъм пасажерската страна беше отворен и успях да го нацеля в движение без да спирам. Като по поръчка кутията се отвори пред фейса ѝ и в купето стана макло м'гла
Хвърляй капа до тавана, че овцата не се е шибнала в някое дърво и тн. след твоята възпитателна мярка ...
Немате акъл грам

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
K_Ilkov написа:Немате акъл грам
ААААААААааа... МИ!!! Пример за обществото!
после аз съм бил селяндур, като пасажер в AMG

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Карам скутера на Копринка съм наближавам Казанлък. Гладна офца чопли семки в някакво рено и плюе през прозореца всички люспи на каската ми. Святках, ръкомахах, свирих да я помоля да спре поне докато я изпреваря, че много коли и нямаше как. Никаква реакция, а като се изравних с нея и я питам що не спря да плюеш се хили като пача. Млада жена беше. Много сме пропаднали многооо.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо

Колега, извинявай, ама като го прочетох паднах от смях. Просто си представих ситуацията. А че е проста, проста е, той и народа като цяло много изпростя..
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
То комично ама .....
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Комичното в случая е, как си го написал, да не се разбереме погрешно 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Хахах ,не,рядко таланти се засилват дотолкова,слава богу.K_Ilkov написа:Bogat-Beden написа:Moeто село е на главен път(минава през средата му).
Има и наклон,не знам колко градуса е ,но е голям.
Познайте с колко км/ч преминават всички МПС (и тежкотоварните в това число.)?Kroki написа:и вече съм на около 140
Познах ли?![]()
Но около 100 си е "нормално".
Наскоро тежкотоварен с ремарке (т.нар. "ТИР") в посока нагоре и насреди селото ме изпревари ,защото карах с 50 (рядко го правя) и тръгна да се прибира успоредно на мен,тоест да ме затиска заплашително с ремаркето.После прочетох,че си е практика май сред доста,наказателно поправима мярка (вероятно е нямал шишета и цигари подръка

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
На средния тунел е и работи. Казвам го с увереност, 140 лева ми струва тази информацияmrlargo написа:dextuar написа:Е нали има камери и май там снимаха и за средна скорост, каква е драмата? Ще получат по веднъж честитка и ще се усетят... някои...
На единият тунел на маг. Люлин има такава система за средна скорост, която от бая време не работи - http://www.dnes.bg/obshtestvo/2017/06/01/kamera-za-sredna-skorost-se-bygna-skypa-im-bila-taksata-na-kat.342857, на повечето тунели няма камери, от време на време седят патрулки преди или след тунелите.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
vicho написа:K_Ilkov написа:Немате акъл грам
ААААААААааа... МИ!!! Пример за обществото!
Тия двамата, примерите за обществото, дето "черпят" с вода и цигарки хората по пътищата
дано си преосмислят възпитателните методи за тяхно добро, щото иначе може да им се получи някои да ги превъзпита тях на пътя ...
А като ги гледам идея си нямат колко бой има в тях ако попаднат на правилния човек

Bogat-Beden написа:(вероятно е нямал шишета и цигари подръка..)
Явно професионалните шофьори си имат други прийоми, тия са за аматьорчетата от младежката организация на повера

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...