Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от steeN » 29 Сеп 2021, 8:24

ivoaudi написа:...

Не писах веднага, защото реших да отскоча до Букурещ и закъсах по пътя в едно село. Направихме един бърз основен ремонт (точно както е по книга!!!!) с местния кръчмар и той ми каза, че имал ефекти от ваксината цял ден. Лека температура!!! Добре, че я е измерил, иначе нямало да разбере... и за капак на всичко, дори лепенка не му сложили на мястото на инжекцията. Тотална немaрливост от страна на лекарите. Викам му... ако знаеш аз какво четох, една жена имала ДВА ДНИ!!!! ама пак само ти си знаеш какво си преживял. Олекна му малко на човека и така по живо по здраво. Сега със сутрешното кафе в Банско реших да прочета нещо ново има ли по темата. А ми то нещата стават още по-страшни, мерки, негативи и то не какви да е дългосрочни!!!!!!!. Чувал съм, че носенето на маска например е убило не един или два хирурга. Иначе аз от мишки не разбирам, но ще медитирам пак малко, че пулса ми скочи на 65. Въпреки това не спирай да споделяш толкова важна информация. Истината трябва да се знае!!!!!! Между другото в Букурещ бях да видя треньора на олимпийския им отбор по кърлинг, ама това е история за друг път.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Сеп 2021, 8:51

Относно коронавирусите както казва Ганчев ги има от много време. Лекар ми е казвал, че са ги учили в учебниците още 80-те години като дори през минали години на много от гриповете на които сме викали грипове е трябвало да се вика коронавируси. Но нали тогава нямаше истерия и всичко беше грип, макар да имаше куп подобни вируси. Ако помните отдавна медиите ни пробутваха клишетата за идващи грипове убийци, помня ги тези заглавия още в хартиените вестници с възможно най-дебели букви. Тогава вероятно пак е имало умрели, но не чак толкова и без такъв натиск отвсякъде.
Относно дали са разработвали ваксини за коронавируси отдавна, вероятно е така, нямам идея какво и как се е налагало да променят смпрямо този ковид 19 и всичките му там щамове. Просто и тука нямаше информираност по въпроса и допълнителен страх. За мен след време може и да лъсне по-голямата част от истината, ама след време. Историята показва в дългосрочен план назад, че когато е имало нещо фундаментално за човечеството, истината никога не е се е казвала в същото исторически време, а доста след това. Вероятно има изключения, но те просто потвърждават правилото.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 29 Сеп 2021, 8:59

Top Gun Maverick написа:За мен след време може и да лъсне по-голямата част от истината, ама след време.

Би ли споделил каква е истината, че да знаем след време какво да очакваме ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vlado_L » 29 Сеп 2021, 9:01

don_gori написа:
Top Gun Maverick написа:За мен след време може и да лъсне по-голямата част от истината, ама след време.

Би ли споделил каква е истината, че да знаем след време какво да очакваме ?

https://tribune.bg/bg/mrezhata/skritoto ... artonosen/

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Сеп 2021, 9:15

Ако знаех истината, нямаше да я кажа тука просто, ами щях да търся трибуна. Останал си с впечатлението, че си мисля, че знам, ама за обикновения човек е невъзможно да я знае, може само да предполага и то няколко варианта или да се доверява на това, което му казват.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Сеп 2021, 9:37

Vlado_L написа:https://tribune.bg/bg/mrezhata/skritoto-interviu-d-r-stoycho-katsarov-dokaza-predi-godina-che--koronavirusat-ne-e-smartonosen/

Прекрасна илюстрация какво става като си назубрил нещо през 1980 г и след тва не си отворил да прочетеш нищо 40 години.
Кво му е скритото на тва интервю, дори тука в темата го пусна някой мисля.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Сеп 2021, 10:58

Я си починете малко от.... всичко в тази тема... пък след седмица ще видим...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 12 Окт 2021, 12:10

Отключвам темата, НО....

Ако продължавате с глупостите и offtopic-а... следващият път ще е перманентно.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Окт 2021, 12:53

https://huvemec.bg/covid-19-huvemec-kli ... ledvaneto/
Някой чувал ли е нещо за това? Докторът в темата?
Един много близък семеен приятел на родителите ми, който не е някой балъм(притежава бая земя и заведения по Златните)се тръшнал от Ковид и звънял на някакъв негов приятел професор, който сега бил в Наглия и му препоръчал това. Бил твърдо против ваксините и антибиотиците, които назначават относно ковида. Даже нашия човек искали в болница да го вкарват, но той го убедил, че не трябва да влиза защото в болниците само ги моряли от неправилно лечение с въпросните антибиотици. Та някой нещо ако знае, то го изпи и се оправи с него, плюс негов друг близък.
Има едно в бг, което е много подобно, но не за ковид, а чревни инфекции. Пак е със същото име, но някакъв друг вариант беше, него не го копирах.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 12 Окт 2021, 14:28

Ивермектин от Домусчиеви демек. Дано си е излекувал крастата човека :)
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 12 Окт 2021, 14:40

Преди няколко дена говорих с човек който го изкарал много тежко интубиран . Каза нещо което тука 100 пъти е коментирано . Влиза със задух сам сравнително в адекватно състояние , вика на втория ден като почнаха да ме лекуват със антибиотици и там каквото са му давали рязко влошаване на състоянието и го интубират . Вика едвам оцелях , имали познат доктор който ги карал да купуват някакви ампули от аптеката че тези в болницата били слаби . Казал на майката изтърваме го сина ти за 1 час ако не се намерят ..Това разказват хора попаднали в болницата .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 12 Окт 2021, 14:51

За ваксините всеки има право да мисли, за добро ли са или не.. ама да говорим как нарочно ни мОрят по болниците е черешката на тортата.. Със задух не вярвам да е бил в толкова добро състояние, като са го приели. Със задух е бил вече в сериозно състояние, и не е изключено да се влоши дори и на втория ден от хоспитализацията. Да пали свещи, че е оживял, че процента оживели интубирани в родината ни нали знаеш какъв е?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 12 Окт 2021, 14:55

Маверик , ивермектин но хюман вариант . Писах мисля по-напред за него . В майнатаун си го ползват редовно с добри резултати .

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Окт 2021, 15:17

Не съм чел, просто снощи той го пратил на майка ми и затова. Казах, че има два варианта, единия беше за животни доколкото видях, на другия пишеше само в не знам си каква доза след лекар, забравих, по принцип не ме вълнува особено, просто го споделям ако някой тука има наблюдения, но ето ти си писал казваш.

Преди дни най-добрата приятелка на жена ми се обажда, тя живее в Южна Гърция от много години. Та тя не си ваксиниран детето(едно има)няма и да го направи вероятно, но вече и писнало дава пари за тестове забравих два или три пъти в седмицата за училище. Питала личната лекарка какво да прави, оная вика да си ваксинира детето и това и е алтернативата. Тя в пита нейните дали са ваксинирани, онази отговаря отрицателно. Пита я ще ги ваксинирва ли, каза не. Ами тогава аз как да ги ваксинирам след като ти не искаш своите, пак попитала, онази отговаря, че просто само това е алтернативата, пита я за кой носи отговорност, ами...сещате се кой, не и тя. И така тя си заминава и продължава с тестовете. Но казва, че както вижда положението им вече е почти военно в много отношения и чак и изглежда, че е възможно война да стане по улиците. Излизали лекари и си горяли публично дипломите защото не им дават да работят неваксинирани, а те не искат да се ваксинирват, лекари почти нямало в болниците защото нямало кой да работи.
И от там разказва какво се случило с детето на кумата и, голямо дете на 12 ли беше. Ваксинирват го сутринта и на вечерта започва да се оплаква, че не се усеща краката. Някъде около полунощ вече е парализирано от кръста надолу и е така вече цели три седмици. Тя като го разправя по телефона реве, това го казвам, понеже пак ще има тука такива казващи на шурей Пенчо леля му един вид, че е казал рекал. Да, но това дете и е близко и по реакциите и става ясно, че е истина всичко това, да не говорим, че точно тя няма как да лъже жена ми. Лекарите НЕ МОГАТ да открият каква е причината за парализата! Никой не е казва, че е от ваксината, но не могат да кажат и че не е, понеже това дете здраво, право до този момент, дори не било от често боледуващите с настинки, не знае антибиотик какво е, няма никакви съпътстващи заболявания, нищо! Майката го ваксинирва само защото не може да си позволи вече да дава пари за тестове да ходи на училище, понеже не е само едно дете. С интерес ще следя какво се случва с това дете и дано проходи, аз се чудех да не са засегнали някой нерв, ама какъв пак такъв нерв от едно убождане, че и нагоре към рамото ли къде ги бият.
Ваксината не знам коя е, но Астрата там е забранена и им слагали Пфайзер и на Джонсъна.
Не знам как да го мисля този случай честно казано и какво се обърква при една инжекция, понеже няма как сега някой да ме убеди, че то винаги здраво, право и голямо съвпадение точно тогава да му се случи това.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 12 Окт 2021, 15:28

Е ти нали разбираш че за да се парализира от кръста надолу трябва гръбначния стълб да е увреден на това място . Най вероятно става въпрос за нещо друго не за парализиране а че не си усеща краката .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата