Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от bioz » 05 Сеп 2017, 13:19

b00st написа:https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ochevidec-Shofyorut-na-BMV-to-se-praveshe-na-driftadzhiya-no-izpusna-kolata-745011

Да се метнеш с 36цата в дерето по таван - истинска класика в жанра :yes:

тва по ми мяза на е46-ца ама колегата дето го е засилил там да каже по-добре :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MartinP » 05 Сеп 2017, 14:48

vicho написа:
MartinP написа:да,даже имаше клип,нищо друго не може да се каже освен " българска му работа"

имаше и доста чужденци в аварийната, но те когато са на територията на България са по-големи селяндури от нас, иначе не смеят да мръднат с уши :censored:

Като се има в предвид че повечето са маскирани български граждани с чужди номера :clap: :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Сеп 2017, 15:20

MartinP написа:Като се има в предвид че повечето са маскирани български граждани с чужди номера :clap: :D

"имам предвид" :))) без "из", "по", "на", "в", "във" и т.н.

граждани --> не! Селяндури - определено

bioz написа:тва по ми мяза на е46-ца ама колегата дето го е засилил там да каже по-добре :kuku:

e36 compact :help:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Мнение от terorero » 05 Сеп 2017, 15:28

Ето още по темата... :mhihi: :mhihi:
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... ata-745115

ромски пишман гъзари с компот
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 05 Сеп 2017, 18:13

това е на 300м от нас и има едно малко супер тясно кръгово с павета, които са криви и всичко над 20-30км/ч е каскада. Явно "гъзарите" са пробвали нещо по-сериозно и резултата е на лице - падане в Източната порта, което е една от забележителностите в града и всеки ден има Японци, Китайци и какви ли не чужденци, които се наслаждават на културното и историческо наследство :mhihi:
"Чемодан, вокзал, Москва"

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 05 Сеп 2017, 18:41

Мангал и култура са омоними. Боли го него за наследството и той хич не осъзнава кво е направил.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 05 Сеп 2017, 21:45

vicho написа:
MartinP написа:да,даже имаше клип,нищо друго не може да се каже освен " българска му работа"

имаше и доста чужденци в аварийната, но те когато са на територията на България са по-големи селяндури от нас, иначе не смеят да мръднат с уши :censored:

Те тия чужденци нали ти е ясно от къде са и какъв им е манталитета?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Dextuar » 05 Сеп 2017, 23:27

Някой с инфо дали снимат през страничните, че по селски се бях позасилил, но пред тях минах чинно с 80 км/ч :angel:

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Сеп 2017, 23:47

dextuar написа:Някой с инфо дали снимат през страничните, че по селски се бях позасилил, но пред тях минах чинно с 80 км/ч :angel:

смятай над 30 км/ч акта ...

:paranoid:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 05 Сеп 2017, 23:49

Щом се виждат едва ли снимат, поне последните ми 5-6 пътувания радара мълчи при така спряла патрулка, ако е скрита зад завой - изгаряш :mhihi:
На магистрала ако са с пуснат буркан - със сигурност не снимат :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 06 Сеп 2017, 23:07

Днеска се разходихме до Пловдив и на връщане имаше бая трафик. Караме лява лента и идва едно лайно със A8 и светка, ама няма как от 140-150++ да намалим да влезнем в дясна лента с 90-100 , за да му направим евала. Пък и без това напред две колони с коли - лява и дясна лента, дали ще ни прескочи нас или не е все тая...

Покарахме така макс минута и при първата възможност се прибрахме с бащата в дясно. Не ни изпревари :paranoid: , а бащата се притеснява някой да му се лепи на задната броня.Престроихме се в лява да си караме, но след малко отново се прибрахме, за да му нарпавим път, тогава тоя ни изпревари вече и ние пак си влизаме зад него, за да си продължим да си караме. В момета в който престройме... бам прави ни brake check шиб*ното лайно :kuku: :banghead:

А някой да ми каже сега, тази комплексирана амеба, защо го направи това? :kuku: :ranting: :dunno: :dummy:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 07 Сеп 2017, 0:53

k.milanov написа:Днеска се разходихме до Пловдив и на връщане имаше бая трафик. Караме лява лента и идва едно лайно със A8 и светка, ама няма как от 140-150++ да намалим да влезнем в дясна лента с 90-100 , за да му направим евала. Пък и без това напред две колони с коли - лява и дясна лента, дали ще ни прескочи нас или не е все тая...

Покарахме така макс минута и при първата възможност се прибрахме с бащата в дясно. Не ни изпревари :paranoid: , а бащата се притеснява някой да му се лепи на задната броня.Престроихме се в лява да си караме, но след малко отново се прибрахме, за да му нарпавим път, тогава тоя ни изпревари вече и ние пак си влизаме зад него, за да си продължим да си караме. В момета в който престройме... бам прави ни brake check шиб*ното лайно :kuku: :banghead:

А някой да ми каже сега, тази комплексирана амеба, защо го направи това? :kuku: :ranting: :dunno: :dummy:

Тия пък колко ги мразя...Само заради такива, бих си взел един ЖиБ до го накова с масивни ролбари и директно със 140-50 го пращам я в мантинелата, я към аварийната :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 07 Сеп 2017, 9:38

k.milanov написа:Днеска се разходихме до Пловдив и на връщане имаше бая трафик. Караме лява лента и идва едно лайно със A8 и светка, ама няма как от 140-150++ да намалим да влезнем в дясна лента с 90-100 , за да му направим евала. Пък и без това напред две колони с коли - лява и дясна лента, дали ще ни прескочи нас или не е все тая...

Не знам защо се учудваш. То ако не беше ви направил brake check щях да се учудя. От такива вайна само тва трябва да чакаш. Зад такива олигофрени минавам, само ако има поне една кола между нас или 2-3 тира разстояние. Никога не се изнасям веднага след него щото винаги се пробват с такива ковренски номера :ranting:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Сеп 2017, 11:42

Ми при горните ситуации, вадете телефона и започнете най-демонстративно да показвате че правите клип.
Точно вчера един приятел разправя, как някакъв на магистралата, посока Бургас е направил подобна селяния и жената на моят човек, която се возела от пред, най-демонстративно извадила телефона си и видимо започнала да прави клип.
В следващият момент, предният вероятно разбрал какво се случва, чукнал аварийните и минал в дясна лента.
Когато се разминавали, онзи дори махнал приятелски с ръка, без никакви лоши чувства :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 07 Сеп 2017, 13:04

Е.Димитров написа:Ми при горните ситуации, вадете телефона и започнете най-демонстративно да показвате че правите клип.
Точно вчера един приятел разправя, как някакъв на магистралата, посока Бургас е направил подобна селяния и жената на моят човек, която се возела от пред, най-демонстративно извадила телефона си и видимо започнала да прави клип.
В следващият момент, предният вероятно разбрал какво се случва, чукнал аварийните и минал в дясна лента.
Когато се разминавали, онзи дори махнал приятелски с ръка, без никакви лоши чувства :mhihi:

Още преди да си купя dashcam-а, гледам как един буквално мангал прави ебати нарушението, при което аз съм на светофар на червено и вадя телефона да го снимам, обаче мангото ме вижда, че го снимам, бичи задна и слизат още 4 мургави от колата да ме бият/взимат телефона. Та разбрахме се, че уж не съм го снимал, но можеше да мине и много по-зле, така че такива съвети не знам колко са уместни :nono:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата