Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
b00st написа:https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ochevidec-Shofyorut-na-BMV-to-se-praveshe-na-driftadzhiya-no-izpusna-kolata-745011
Да се метнеш с 36цата в дерето по таван - истинска класика в жанра
тва по ми мяза на е46-ца ама колегата дето го е засилил там да каже по-добре

vicho написа:MartinP написа:да,даже имаше клип,нищо друго не може да се каже освен " българска му работа"
имаше и доста чужденци в аварийната, но те когато са на територията на България са по-големи селяндури от нас, иначе не смеят да мръднат с уши
Като се има в предвид че повечето са маскирани български граждани с чужди номера

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
MartinP написа:Като се има в предвид че повечето са маскирани български граждани с чужди номера![]()
"имам предвид"

граждани --> не! Селяндури - определено
bioz написа:тва по ми мяза на е46-ца ама колегата дето го е засилил там да каже по-добре
e36 compact

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Ето още по темата...
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... ata-745115
ромски пишман гъзари с компот

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... ata-745115
ромски пишман гъзари с компот
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
това е на 300м от нас и има едно малко супер тясно кръгово с павета, които са криви и всичко над 20-30км/ч е каскада. Явно "гъзарите" са пробвали нещо по-сериозно и резултата е на лице - падане в Източната порта, което е една от забележителностите в града и всеки ден има Японци, Китайци и какви ли не чужденци, които се наслаждават на културното и историческо наследство 

"Чемодан, вокзал, Москва"
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Мангал и култура са омоними. Боли го него за наследството и той хич не осъзнава кво е направил.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
vicho написа:MartinP написа:да,даже имаше клип,нищо друго не може да се каже освен " българска му работа"
имаше и доста чужденци в аварийната, но те когато са на територията на България са по-големи селяндури от нас, иначе не смеят да мръднат с уши
Те тия чужденци нали ти е ясно от къде са и какъв им е манталитета?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Някой с инфо дали снимат през страничните, че по селски се бях позасилил, но пред тях минах чинно с 80 км/ч 
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
dextuar написа:Някой с инфо дали снимат през страничните, че по селски се бях позасилил, но пред тях минах чинно с 80 км/ч
смятай над 30 км/ч акта ...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Щом се виждат едва ли снимат, поне последните ми 5-6 пътувания радара мълчи при така спряла патрулка, ако е скрита зад завой - изгаряш
На магистрала ако са с пуснат буркан - със сигурност не снимат

На магистрала ако са с пуснат буркан - със сигурност не снимат

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Днеска се разходихме до Пловдив и на връщане имаше бая трафик. Караме лява лента и идва едно лайно със A8 и светка, ама няма как от 140-150++ да намалим да влезнем в дясна лента с 90-100 , за да му направим евала. Пък и без това напред две колони с коли - лява и дясна лента, дали ще ни прескочи нас или не е все тая...
Покарахме така макс минута и при първата възможност се прибрахме с бащата в дясно. Не ни изпревари
, а бащата се притеснява някой да му се лепи на задната броня.Престроихме се в лява да си караме, но след малко отново се прибрахме, за да му нарпавим път, тогава тоя ни изпревари вече и ние пак си влизаме зад него, за да си продължим да си караме. В момета в който престройме... бам прави ни brake check шиб*ното лайно
А някой да ми каже сега, тази комплексирана амеба, защо го направи това?

Покарахме така макс минута и при първата възможност се прибрахме с бащата в дясно. Не ни изпревари

А някой да ми каже сега, тази комплексирана амеба, защо го направи това?

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
k.milanov написа:Днеска се разходихме до Пловдив и на връщане имаше бая трафик. Караме лява лента и идва едно лайно със A8 и светка, ама няма как от 140-150++ да намалим да влезнем в дясна лента с 90-100 , за да му направим евала. Пък и без това напред две колони с коли - лява и дясна лента, дали ще ни прескочи нас или не е все тая...
Покарахме така макс минута и при първата възможност се прибрахме с бащата в дясно. Не ни изпревари, а бащата се притеснява някой да му се лепи на задната броня.Престроихме се в лява да си караме, но след малко отново се прибрахме, за да му нарпавим път, тогава тоя ни изпревари вече и ние пак си влизаме зад него, за да си продължим да си караме. В момета в който престройме... бам прави ни brake check шиб*ното лайно
![]()
![]()
А някой да ми каже сега, тази комплексирана амеба, защо го направи това?![]()
![]()
![]()
Тия пък колко ги мразя...Само заради такива, бих си взел един ЖиБ до го накова с масивни ролбари и директно със 140-50 го пращам я в мантинелата, я към аварийната

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
k.milanov написа:Днеска се разходихме до Пловдив и на връщане имаше бая трафик. Караме лява лента и идва едно лайно със A8 и светка, ама няма как от 140-150++ да намалим да влезнем в дясна лента с 90-100 , за да му направим евала. Пък и без това напред две колони с коли - лява и дясна лента, дали ще ни прескочи нас или не е все тая...
Покарахме така макс минута и при първата възможност се прибрахме с бащата в дясно. Не ни изпревари, а бащата се притеснява някой да му се лепи на задната броня.Престроихме се в лява да си караме, но след малко отново се прибрахме, за да му нарпавим път, тогава тоя ни изпревари вече и ние пак си влизаме зад него, за да си продължим да си караме. В момета в който престройме... бам прави ни brake check шиб*ното лайно
![]()
![]()
А някой да ми каже сега, тази комплексирана амеба, защо го направи това?![]()
![]()
![]()
Не знам защо се учудваш. То ако не беше ви направил brake check щях да се учудя. От такива вайна само тва трябва да чакаш. Зад такива олигофрени минавам, само ако има поне една кола между нас или 2-3 тира разстояние. Никога не се изнасям веднага след него щото винаги се пробват с такива ковренски номера

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ми при горните ситуации, вадете телефона и започнете най-демонстративно да показвате че правите клип.
Точно вчера един приятел разправя, как някакъв на магистралата, посока Бургас е направил подобна селяния и жената на моят човек, която се возела от пред, най-демонстративно извадила телефона си и видимо започнала да прави клип.
В следващият момент, предният вероятно разбрал какво се случва, чукнал аварийните и минал в дясна лента.
Когато се разминавали, онзи дори махнал приятелски с ръка, без никакви лоши чувства
Точно вчера един приятел разправя, как някакъв на магистралата, посока Бургас е направил подобна селяния и жената на моят човек, която се возела от пред, най-демонстративно извадила телефона си и видимо започнала да прави клип.
В следващият момент, предният вероятно разбрал какво се случва, чукнал аварийните и минал в дясна лента.
Когато се разминавали, онзи дори махнал приятелски с ръка, без никакви лоши чувства

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Е.Димитров написа:Ми при горните ситуации, вадете телефона и започнете най-демонстративно да показвате че правите клип.
Още преди да си купя dashcam-а, гледам как един буквално мангал прави ебати нарушението, при което аз съм на светофар на червено и вадя телефона да го снимам, обаче мангото ме вижда, че го снимам, бичи задна и слизат още 4 мургави от колата да ме бият/взимат телефона. Та разбрахме се, че уж не съм го снимал, но можеше да мине и много по-зле, така че такива съвети не знам колко са уместни