СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
80-100лв е смяната с маслото от варела в сервиза .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Jordana написа:Това в спартана докато летите на мисия ли беше или друг случай ?показаха всичко... навигация, управление на двигателите, комуникация... аз нищо не разбирах от авиация, но бях после в абсолютна истерия до края на полета... мисля си- ако сега го направя това всички маршали на полета ще ми направят една мечка следващите 30 секунди...
Остави ги тези спартани, много спартански интериор

В чинука ако знаеш какви екстри има...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Зависи от мястотo, но под 20 не го виждам...освен ако не е гаражен познатildivvy написа:Не знам дали въпроса е за тук, но все пак: колко пари е станала смяната на масло по разни 'квартални места' ? Следобеда питах кварталния гумаджия, който има и подемник и сменя и масла и той ми каза 30лв ! Вижда ми се много.. или бъркам нещо?
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
20-30 с матРял на клиента ,сиреч масло и филтър .Има сервизи с техни консумативи извършват безплатна смяна.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
То като знам и колко го сменят... или пък развиват пробката то не доизтекло и завиват айдее... затова си го сменяш сам най-добре.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
Абе то най-добре и свирки човек сам да си прави,но нека оставим и другите да имат на какво да свирят.

- BorislavB
- ентусиаст
-
slatanic написа:Абе то най-добре и свирки човек сам да си прави,но нека оставим и другите да имат на какво да свирят.![]()
Да ама нали знаеш, най-трудно 4ти за белот и 2ри за еване... пък за маслото можеш и сам...

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
BorislavB написа:То като знам и колко го сменят... или пък развиват пробката то не доизтекло и завиват айдее... затова си го сменяш сам най-добре.
Ся вярно, че и аз обичам нещата да ги правя по книга, ма толкова да му се превземаш на тва масло

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Една бензинова помпа на 7-8 бара се купува ,два подходящи маркуча и си сменяте маслото без цапане ,канал и прочие мизерии
.Инвестицията от 100 лева се избива за 1-2 години.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
По-скоро един екстрактор за "top down" смяна и забравяш за пробки и легени и т.н.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
Ивайло Димов написа:Една бензинова помпа на 7-8 бара се купува ,два подходящи маркуча и си сменяте маслото без цапане ,канал и прочие мизерии.Инвестицията от 100 лева се избива за 1-2 години.
… освен ако картера ти не е на секции като на всяко амг или м-ка… тогава с тая помпа ще си като мравояд на празен мравуняк

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Той ако има АМГ не мисля че ще си сменя маслото пред блока с помпа в запалката и маркучета . Да удари кьоравото с 20лв 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- BorislavB
- ентусиаст
-
steeN написа:BorislavB написа:То като знам и колко го сменят... или пък развиват пробката то не доизтекло и завиват айдее... затова си го сменяш сам най-добре.
Ся вярно, че и аз обичам нещата да ги правя по книга, ма толкова да му се превземаш на тва маслоВажното е да е загрял двигателя и да не ти пренатегнат пробката, другото...
Какво значи да му се превземам? Отвивам пробката най-напред и то почва да си тече. След това махам стария филтър, слагам новия, нагласям тубите с новото масло и докато се повъртя те минали 30мин даже продължава да си капе ама нали чак толкова не му се превземам. Реално погледнато в никой сервиз няма да я оставят 30 минути да се точи просто, защото има и други неща за правене. Виждал съм как един развива отдолу и докато дръпне една цигара те минали 3-5 минути и завиват, другия през това време отгоре сложил новия филтър (евентуално може и стария да остане) и вече налива.
п.с. Случвало ли ви си е да забравите пробката и да налеете новото масло? На мен досега не дано и за напред не ми се случва.

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
На Е36цата в комплекта за филтъра имаше две дихтунги метални и аз понеже не знам, че тая на картера се сменя, се чудих за какво са ми, та ги монтирах и двете на кожуха на масления филтър. Бяха публичен канал и викам на следващите на опашката, че ей сега се махам и като запалих и протече през филтъра
Голям срам брах :X

Голям срам брах :X