Айде на ски-зима е....!?
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Айде на ски-зима е....!?
банско може и златен сняг да му сипе цеко,ма е на 2ч път! а витоша е на 18мин.
че го съсипва е сигурно и че си гони ползата също.
много хора има ,дето карат различно-и аз съм бил такъв. не ми се кара извън пистово вече ,а и ако поискам ше го направя ,ма и за пистарите ,и за фрирайдърите им треат влекове и лифтове ,иначе ше има да пантиме като гламави ...! витоша е занемарена от преди цеко-оня тулуп -банев я почна -тоя са ше я довърши...! в крайна сметка като не му излезе сметката ше си бие камшика,дай боже ше я земе некой с мисъл и акъл и ше си стане пак ски-курорта ан софиянци....и гости на столицата
!
да сме живи и здрави то ше се чуе...!
до тогава ше караме на боровец или който където намери .
очакваме първият хубав сняг и ше организираме пак тумба като предните сезони от лоши баваристи на ски....
че го съсипва е сигурно и че си гони ползата също.
много хора има ,дето карат различно-и аз съм бил такъв. не ми се кара извън пистово вече ,а и ако поискам ше го направя ,ма и за пистарите ,и за фрирайдърите им треат влекове и лифтове ,иначе ше има да пантиме като гламави ...! витоша е занемарена от преди цеко-оня тулуп -банев я почна -тоя са ше я довърши...! в крайна сметка като не му излезе сметката ше си бие камшика,дай боже ше я земе некой с мисъл и акъл и ше си стане пак ски-курорта ан софиянци....и гости на столицата

да сме живи и здрави то ше се чуе...!
до тогава ше караме на боровец или който където намери .
очакваме първият хубав сняг и ше организираме пак тумба като предните сезони от лоши баваристи на ски....

- SKISA
-
-
опааааа....!! опааааа.....!!! некой ме замеря с ...Шамони!!!

МАЛИИИИ....!! шси скина дреите и ше си остаа само якето ,грейката и ските!!!
лигите ми текат вече!!!

МАЛИИИИ....!! шси скина дреите и ше си остаа само якето ,грейката и ските!!!
лигите ми текат вече!!!

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Красота! Иво, там не излизай да караш по пистите без карта
че и там не е лесно с толко много писти
Аз във Вал д'Изер съм се губил при положение, че имах и карта
и бехме 15 човека
Малии неска ходих до Нордика да вида дали имат от мойте обувки. Оказа се че имат, по-удобна обувка не бях обувал
Имат само 2 номера 7 и 8, хубавото е, че никой неще да ги купува
Обаче цената от 670лв за миналогодишен модел ми се виде височка и ще трябва да търса някаква връзка с човека, който ги вкарва. Питах за отстъпка за състезатели, но момичетата нямаха представа. Дано стане работата, щото освен мене няма друг луд, който да ги купи 

Малии неска ходих до Нордика да вида дали имат от мойте обувки. Оказа се че имат, по-удобна обувка не бях обувал

- SKISA
-
-
ти па как разбра ,че е удобна като не си я носил! треа да я земеш поне една вечер и да сваляш,слагаш ,та и да я подкараш и тогава!
бате ти къв номер носиш бе-аз съм 11ка! кви са тия 7-8...!?
ми кеф -цена нема! ако ти аресва -зимай!
мойте росиньоли и те беха натам некъде като пари миналата година...ма там има отстъпка!
бате ти къв номер носиш бе-аз съм 11ка! кви са тия 7-8...!?
ми кеф -цена нема! ако ти аресва -зимай!
мойте росиньоли и те беха натам некъде като пари миналата година...ма там има отстъпка!
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Те тия малките числа нещо немога да ги хвана. Иначе носа 26.5-27, маратонка 42-ри номер.
Иначе разбрах по тва, че имам мъртви кости по ходилата, които всяка зима се превръщат в дълбоки рани. Това е единствената обувка, която без раздуване не ме убива.
Та и аз тва се чуда дали Росиньол с отстъпка, които ще трябва да се раздуват или по-скъпата Нордика
Иначе разбрах по тва, че имам мъртви кости по ходилата, които всяка зима се превръщат в дълбоки рани. Това е единствената обувка, която без раздуване не ме убива.
Та и аз тва се чуда дали Росиньол с отстъпка, които ще трябва да се раздуват или по-скъпата Нордика

- SKISA
-
-
както сигурно и сам знаеш -най-важното е обувката да ти е удобна. всяка добра марка прави страхотни обувки.
трябва просто като я обуеш да ти е удобна и другото-като я подкараш. за тва харесвам росиньол ,защото ми дават да тествам новите неща и после решавам кое ми върши работа. само на обуване в магазина трудон ше разбереш един пътък дали е за тебе.
скоро ми казаха за фирма ,ма и забраих заглавието,дето правят обувки по мярка по крака ти . естествено са бая скъпи.
ако имаш възможност искай да ти дадат тестови или пусни един ден с такъв модел от гардероба-росиНЬОЛ ДАВАТ НА БАНСКО МАЙ и опитай и ако нордика имат също. така най-правилно ше избереш верният чепик.
а иначе за номера-аз мога да ти дам една моя обувка и да си напраиш две за тебе....
46,5 са мойте....11ти номер от малките 29,5 от средните.... 
трябва просто като я обуеш да ти е удобна и другото-като я подкараш. за тва харесвам росиньол ,защото ми дават да тествам новите неща и после решавам кое ми върши работа. само на обуване в магазина трудон ше разбереш един пътък дали е за тебе.
скоро ми казаха за фирма ,ма и забраих заглавието,дето правят обувки по мярка по крака ти . естествено са бая скъпи.
ако имаш възможност искай да ти дадат тестови или пусни един ден с такъв модел от гардероба-росиНЬОЛ ДАВАТ НА БАНСКО МАЙ и опитай и ако нордика имат също. така най-правилно ше избереш верният чепик.
а иначе за номера-аз мога да ти дам една моя обувка и да си напраиш две за тебе....

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
То във всяка фабрика като отидеш може да си поръчаш обувка по твоя крак, но цената наистина е доста висока. Имаше преди на Technica едни обувки дето ги обуваш и изсипваш вътре една пяна, която се оформя по крака ти, ама не е кой знае какво. Иначе имам един приятел дето си направи машинка за раздуване и върши чудесна работа 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Айде че и мен ме сърбят кантовете
Като казах това се сетих ,че ще имам нужда от някакво ново оборудване та незнам как ще сколасам
Георги Пенчев

Като казах това се сетих ,че ще имам нужда от някакво ново оборудване та незнам как ще сколасам

Георги Пенчев
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Айде да валне малко сняг поне горе на Лалето,да си покарам новото колело,на доло може и кал да е не ми пречи аз съм си прасе

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- SKISA
-
-
Penchev написа:Айде че и мен ме сърбят кантовете![]()
Като казах това се сетих ,че ще имам нужда от някакво ново оборудване та незнам как ще сколасам![]()
Георги Пенчев
знаеш ,че в росиньол имаме хубави отстъпки и решиш ли -отиваме!!
аз тая година ше пропусна с подновяване,да остане за карти и пътуване...!
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Айде, тръгна “Белия керван”
, още 13 мин. и потеглят мъжете 

- mirman
- Потребител
-
- Кара: m43b19
- Мечтае да кара: 330i e46 натъпкана с екстри:)
Дидие Кюш направи добри спускания , но това че стартира пръв на униклно добре изгладената писта му даде голямо предимство, на мен лично ми хареса карането му
от днес настапва астрономическата зима ,дано да има повечко сняг
ще се радвам ако ме включите в групата на бмв скиорите,и се организираме заедно да ходим по планините
поздрави
от днес настапва астрономическата зима ,дано да има повечко сняг
ще се радвам ако ме включите в групата на бмв скиорите,и се организираме заедно да ходим по планините
поздрави
- SKISA
-
-
ма как нема бе!?!?!!! следи темата ,праиме събирания на лалето за вечерно и събота или неделя на боровец с тръгване от омв-то към панчарево.
дано по-скоро се почне...
дано по-скоро се почне...
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Бордисти приемате ли в групата 

- SKISA
-
-
що да не приемаме!? ние да не сме некви сектисти!???
обаче аз ви се чудим на тва-дъскарите как ви душа дава да карате на тия писти с тия дъски!?
у бг място за убаво бордиране аз не съм видел...
обаче аз ви се чудим на тва-дъскарите как ви душа дава да карате на тия писти с тия дъски!?
у бг място за убаво бордиране аз не съм видел...