ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 15 Яну 2009, 11:03

sonny написа:А нали се сещаш, че ченгето е преди всичко ЧОВЕК, преди всичко го интересува, тази страна да се оправи, няма същество, което да го боли за страната в която живее. И точно, ако и полицията застане, там където и е мястото, нещата ще се променят на секундата, неговоря за полицията като инстанция, а за полицайте като хора. Колко ще уволнят дисциплинарно, 100, 200, 300 човека, немогат да уволнят всички, те и без това са им малко хората. Спокойно, охранителните фирми дават повече пари вече от държавата и признават вече на полицайте трудовия стаж, така, че тия дет ше ги уволнят, на другия ден ще са на нова и по-добре платена работа. Но не там е проблема, а втова, че трябва да сме единни, всички, полицаи, медици, учители, студенти, безработни, майки, шофьори, енергетици, вестникари, студенти, ученици, военни, жандармерия. Всички хора, всичи човеци, всички граждани на Република Бъгария, трябва да са на площада и да покажат, че това което правят шепа калмуци, не е редно. АЗ лично ще застана зад коледната премия на политицитя, в момента в който ми покажат и докажат, че през 2008г, е имало един единствен ден, в който в залата е имало 240 от 240 депутати и те са работили за страната, не 240 карти, а 240 човека. дотогава, ще ги плюя и ще рева по тях.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Браво Сони....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bubsa » 15 Яну 2009, 11:17

http://vbox7.com/play:9e5296f8
Просто не ми се коментира!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318tds Touring , e46 330xd Touring

Мнение от vaskess » 15 Яну 2009, 11:33

всеки един от нас,ако е на мястото на полицайте ще реагира така
особено,ако е изправен срещу такива говеда.....тия скапаняци скинарчета,футболни хулиганчета и всяка подобна сволач трябва да бъдат смазани от бой.....

същите тия говеда,като отидат на стадиона се държат по същият начин...какво и там ли свалят правителството :mhihi:

данъци били плащали....тия боклуци хабер си нямат от работа,а кво остава за данъци :mhihi:

протеста има други цели,а не банда говеда с качулки,бръснати тикви,боксове,ножове и секви други идиотщини да си прават веселбата.........

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 15 Яну 2009, 11:45

sonny написа:
Mecho написа:
sonny написа:Днес неможах да отида, че имаше задачки, дето ми объркаха деня, готиното е, че утре пак има протести, сабале отивам до Пловдив и кат се върна, директно отивам на павеатта, трябва да се протестира, но и тъпите куки, трябва да са от наща страна на барикадата, те като пушиха и пиха вода, някой закачи ли ги? Не! Подкрепихме ги, ако си бяха хвърлили каските и бяха застанали на наша страна, политиците щяха да абдикират на момента, щото щеше да стане страшно, докато милицията, военните и жандармерията, незаебат служебния си дълг, нема стане

1во знаеш че няма как да си метнат каските и да минат от другата страна
2ро Хората не са отишли там по собствено желание а защото това им е работа и така им е наредено от по горните изтанций, и те хранят семейства!
3-то Ако нямаше като тия лайнарчета и наркоманчета кадето дърпаха загражденията и мятаха какви ли не неща по полицията нямаше да се стигне до вчерашните безредици! Ако съм казал нещо което не е така поправиме!

А нали се сещаш, че ченгето е преди всичко ЧОВЕК, преди всичко го интересува, тази страна да се оправи, няма същество, което да го боли за страната в която живее. И точно, ако и полицията застане, там където и е мястото, нещата ще се променят на секундата, неговоря за полицията като инстанция, а за полицайте като хора. Колко ще уволнят дисциплинарно, 100, 200, 300 човека, немогат да уволнят всички, те и без това са им малко хората. Спокойно, охранителните фирми дават повече пари вече от държавата и признават вече на полицайте трудовия стаж, така, че тия дет ше ги уволнят, на другия ден ще са на нова и по-добре платена работа. Но не там е проблема, а втова, че трябва да сме единни, всички, полицаи, медици, учители, студенти, безработни, майки, шофьори, енергетици, вестникари, студенти, ученици, военни, жандармерия. Всички хора, всичи човеци, всички граждани на Република Бъгария, трябва да са на площада и да покажат, че това което правят шепа калмуци, не е редно. АЗ лично ще застана зад коледната премия на политицитя, в момента в който ми покажат и докажат, че през 2008г, е имало един единствен ден, в който в залата е имало 240 от 240 депутати и те са работили за страната, не 240 карти, а 240 човека. дотогава, ще ги плюя и ще рева по тях.

Това е ясно но закона не им го позволява да минат от другата страна и нали се сещаш примерно ако минат от др страна и няма кой да ги пази ония клупаци и този народ нахлуе вътре за какво клане ще стане дума :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 15 Яну 2009, 11:46

Да стане бе...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 15 Яну 2009, 11:47

Ми, перфектно. Каквото повикало такова се обадило.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 15 Яну 2009, 11:47

vaskess написа:.....протеста има други цели,а не банда говеда с качулки,бръснати тикви,боксове,ножове и секви други идиотщини да си прават веселбата.........

:yes:
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 15 Яну 2009, 11:57

acer написа:Ми, перфектно. Каквото повикало такова се обадило.

А подхилващите физиономии вътре кой ги повика, та да се обаждат? Радват се как се бият хората с полицаите, това ли ги забавлява?
А ако тези полицаи верно застанат заедно с хората....м? Какво ще стане вътре?
Знам че няма как да застанат, и те изпълняват сл.дълг, на повечето от тях сигурно им се иска, защото коледните им премии в последния момент решиха да им ги дадат....защо ли? Някой трябва да пази тази сган вътре сигурно по някое време.....

Лично моето мнение е такова: Бой не трябва да има между полицаите и хората. Онези келеши дето си мислят че са на мач, трябва да стоят в училище, а не там. Те не знаят защо са там....Сега, дали са подставени подстрекатели на партии не мога да коментирам , незнам....Там трябва да излязат хора, които знаят какво искат, за какво се борят, да са много, с водачи, с лозунги, от всякакви групи, както каза Сони, и учителите да излязат , и фермерите, и шофьорите от градския транспорт, и таксиджиите ако щеш, студенти всички....важното е да знаят какво искат, и никой да не си тръгва , докато отвътре не излезе някой да говори с този народ. Не да обиждат и предизвикват полицията. Чудя се цъфнал ли е и вързал този народ, още ли може да носи, че не се изсипа цялото БГ човечество там вчера.....

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 15 Яну 2009, 12:08

Оххх, не знам вече какво да кажа... Толкова ле сте озверели, огладнели, оглупели, гневни и разочаровани и не знам още какво, че да искате да се нахлува в Парламента :shock: С полицията на страната на "Мирно протестиращите"... как си представяте изобщо полицай да мине от другата страна??? Ролята на полицая и на хората на реда изобщо е точно такава - да опазват реда, НЯМА НАЧИН полицаите да се включат в протеста, или в каквото там си представяте, че ще се изроди... Това няма как да се случи и в най-изостаналата скапана затънтена държава...
Тук някои хора наистина не знаят в кой свят живеят... Какво - Гражданска война ли искате? Да дойдат танковате? БОЖЕЕ Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Яну 2009, 12:12

Важното е да покажем, че сме там бре :mhihi:
Какви са теч мишкарски мисления от вас, бойййййййййй.
Ушев педераст :mhihi: АКАБ. :mhihi:
Видяхте ли армията беше на 2 пресечки, готови да атакуват :lol:

Цялата ни работа е такава, след дъжд качулка ;)

Да не говорим, че половината от тук пишещите бунтари даже и не са гласували, за да искат да им се чуе гражданската позиция ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Яну 2009, 12:12

vaskess написа:.....протеста има други цели,а не банда говеда с качулки,бръснати тикви,боксове,ножове и секви други идиотщини да си прават веселбата.........

Тук говедата май са други........

Изображение
Изображение
Последна промяна Сондьора на 15 Яну 2009, 12:22, променена общо 6 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 15 Яну 2009, 12:13

Да и аз не искам тази власт както предполагам и целия народ но трябва още и още повече хора да излизат да се чуят
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 15 Яну 2009, 12:14

Сондьора написа:

Тук говедата май са други........

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Изображение
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 15 Яну 2009, 12:21

Никой не е казал, че полицаите ще минат на страната на хората.....няколко човека казахме, че би било хубаво, но просто няма как да стане за съжаление.....

"Това няма как да се случи и в най-изостаналата скапана затънтена държава..."

А защо е такава........държава с толкова години история?! Защо е най-скапаната и изостанала?
Ето това ме разгневява! И това трябва да разгневи целия народ. Да, гневна съм, да разочарована съм, оглупяла не.

Всяка държава от белия свят е преминала през своите революции, с които е останала в световната история, защото за били революции предизвикани от нещо, с идея...гражданско общество се е сформирало по този начин, и защото има такова, затова народа е фактор в тези държави!!! А не като тук!!!
Не четохе ли? Не мога да се сетя къде в нета... 6000 били електронно протестиращите ...по какви ли не сайтове и форуми......

И последното нещо според мен което трябва да ни вълнува в момента е какво ще кажат европейците.....европейците са си оплели кошницата много отдавна, техните народи няма да обсадят парламента им, но нашия трябва да се събуди.....ние трябва да помислим за себе си....както виждате европейците не ги е особено грижа за нас, спират си ни парите, оприличават ни на тоалетна и т.н.и т.н. И ти.....младо момиче....срамота......европейците щели да ни гледат....Нека гледат, нека видят че това не е заспал народ, че този народ се бори за живота си, за качеството на живота си.....
(пак отбелязвам, да, не със футболните фенове и скинари на първа линия, с това съм съгласна)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 15 Яну 2009, 12:28

Apassionata написа:Оххх, не знам вече какво да кажа... Толкова ле сте озверели, огладнели, оглупели, гневни и разочаровани и не знам още какво, че да искате да се нахлува в Парламента :shock: С полицията на страната на "Мирно протестиращите"... как си представяте изобщо полицай да мине от другата страна??? Ролята на полицая и на хората на реда изобщо е точно такава - да опазват реда, НЯМА НАЧИН полицаите да се включат в протеста, или в каквото там си представяте, че ще се изроди... Това няма как да се случи и в най-изостаналата скапана затънтена държава...
Тук някои хора наистина не знаят в кой свят живеят... Какво - Гражданска война ли искате? Да дойдат танковате? БОЖЕЕ Изображение

Според теб как се сваля правителство ? Как може някой министър да подаде оставка ? Да не говорим за цяло правителство...
Не, че защитавам някой ама не виждам как иначе ще има резултат ?
В Гърция как протичат мирните протести ? Със репортаж по СНН.... :mhihi: И резултати има... пък тука повече от 1 месец(ЕДИН МЕСЕЦ) мирен протест на учителите и вече от няма на къде правителството се съгласи да им вдигне заплатите.
Сега нека някой по навътре с математиката да каже, колко време ще трябва всеки ден да се излиза на мирен протест за да излезе Доган и да каже, аз си отивам ? :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата