Подкрепяте ли протестите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Подкрепяте ли протестите?

Напълно ги подкрепям и лично ще участвам в тях
114
41%
Подкрепям ги, но няма да участвам лично
126
46%
Не ги подкрепям
26
9%
Не ми пука
9
3%

Общо гласове : 275
младши ентусиаст
Аватар

Re: Подкрепяте ли протестите?

Мнение от krystal » 21 Фев 2013, 14:42

Срина се Бойко, срива се и всичко покрай него.
Изпада в истерия и играе доста опасна игра, която опасявам се ще подпали страната.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 21 Фев 2013, 14:46

Fear написа:Протестите били насочени срещу демокрацията?! Ама че идиот, протестите са демокрация в действие!

Това е единственото нещо в статията, с което и аз не съм съгласен. Но с всичко друго съм напълно съгласен.

Винаги е по-добре развитие чрез еволюция, а не чрез революция. Арабските страни са живият пример как една революция може да влоши нещата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 21 Фев 2013, 14:58

flame написа:
Fear написа:Протестите били насочени срещу демокрацията?! Ама че идиот, протестите са демокрация в действие!

Това е единственото нещо в статията, с което и аз не съм съгласен. Но с всичко друго съм напълно съгласен.

Винаги е по-добре развитие чрез еволюция, а не чрез революция. Арабските страни са живият пример как една революция може да влоши нещата.

Съгласен съм, но когато 23 години еволюция не водят до (почти) нищо, явно трябва да се случи и нещо друго, та управляващите да започнат да мислят и за държавата, освен за собствения си г*з! :dummy:

И аз съм против талибанщината, както я наричаш, ама нашата политическа банда толкова се е оляла вече (всички, не само ГЕРБ), че си мисля, че няма да е зле да ги постреснем малко, белким следващите имат малко страх. ;)
Последна промяна Fear на 21 Фев 2013, 14:59, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 21 Фев 2013, 14:59

Борисов: Доган е поръчал атентат срещу мен
"Има документ, получен в разузнаването, че Ахмед Доган е поръчал атентат срещу мен преди години, заяви премиерът в оставка Бойко Борисов. "Предлагам да извикате директора на разузнаването, да видите какъв материал е постъпил от партньорска разузнавателна централа, в който се казва, че се подготвя атентат срещу мен. Там се казва, заради борбата, заради това, че накърни много сериозни интереси на международната организирана престъпност, се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган. Не съм страшен, страшни са тези, на които ме "поръчвате", добави той.Местан, определете комисия и отидете и го прочетете, призова той. Борисов поиска да се спазва гражданският мир". :shock:
Без коментар

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 21 Фев 2013, 15:06

Fear написа:
flame написа:

Съгласен съм, но когато 23 години еволюция не водят до (почти) нищо, явно трябва да се случи и нещо друго, та управляващите да започнат да мислят и за държавата, освен за собствения си г*з! :dummy:

И аз съм против талибанщината, както я наричаш, ама нашата политическа банда толкова се е оляла вече (всички, не само ГЕРБ), че си мисля, че няма да е зле да ги постреснем малко, белким следващите имат малко страх. ;)

Чакай ве, човек - ти за 23 години искаш ПЪЛЕН преход от комунизъм към РАЗВИТ капитализъм ли?! Това отнема няколко пъти по толкова според мен и е нереалистично да искаме германските заплати или стандарт на живот към настоящия момент.

За стряскането съм съгласен - стига да не граничи с простотия. А за мен е простотия да се разклатят основите на държавата и да се рискува икономическата и всякаква друга стабилност. И стискам палци да не се получи някой домино ефект и да затънем яко...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 21 Фев 2013, 15:14

flame написа:
Fear написа:
flame написа:

Чакай ве, човек - ти за 23 години искаш ПЪЛЕН преход от комунизъм към РАЗВИТ капитализъм ли?! Това отнема няколко пъти по толкова според мен и е нереалистично да искаме германските заплати или стандарт на живот към настоящия момент.

За стряскането съм съгласен - стига да не граничи с простотия. А за мен е простотия да се разклатят основите на държавата и да се рискува икономическата и всякаква друга стабилност. И стискам палци да не се получи някой домино ефект и да затънем яко...

И защо да не искам?
Я виж тук какво става: Хърватия влиза в ЕС без мониторинг
Значи едни могат да се оправят, а други не, така ли?
Какъв е стандарта в Чехия, Словения, Словакия, Хърватия, Полша, Унгария? Те преход имаха ли, нямаха ли?

Хайде стига евтини популизми. Каквото и да сме постигнали като държава, то не е заради политиците ни, а по-скоро въпреки тях. ;)

Не искам германски стандарт и заплати. И на хърватските такива ще съм доволен, ама де тоя късмет... :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 21 Фев 2013, 15:17

Стандартът в Хърватска не е като в Германия. Освен това принципът е, че колкото една страна е по-близо (географски) до Западна Европа - толкова по-облагодетелствана (и респективно "по-добре") е тя.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 21 Фев 2013, 15:20

flame написа:Стандартът в Хърватска не е като в Германия. Освен това принципът е, че колкото една страна е по-близо (географски) до Западна Европа - толкова по-облагодетелствана (и респективно "по-добре") е тя.

КАжи честно, че за мизериите на политиците ни е виновно географското положение на България?! :conf:
Досега такова чудо не бях виждал! :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 21 Фев 2013, 15:22

Е то ние сме си виновни че не сме по близо до Хърватия поне. 96 година комунистите ние си ги избрахме, сега ни управляваха 8 години с тия разни тройни и четворни коалиции и пак само крадяха. И правилно че 2008 се развивахме въпреки тях. Но няма на кого да се сърдим, ние си ги избираме а те да ни вкарват в национални катастрофи си го умеят най добре ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 21 Фев 2013, 15:26

Fear написа:
flame написа:Стандартът в Хърватска не е като в Германия. Освен това принципът е, че колкото една страна е по-близо (географски) до Западна Европа - толкова по-облагодетелствана (и респективно "по-добре") е тя.

КАжи честно, че за мизериите на политиците ни е виновно географското положение на България?! :conf:
Досега такова чудо не бях виждал! :bowdown:

Не, просто георгафската близост със Западна Европа е вид "бонус", който стимулира развитието (най-вече икономическото) на съответните страни.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 21 Фев 2013, 15:45

Това е от организаторите на протестите, които се обединяват
и ще имат национална среща в събота, преди протестите в неделя от 11:00 часа!

Вижда се, че хората наистина се опитват! Все пак 68 години все едно и също,
длъжни сме поне да пробваме. Лично аз ще ги подкрепя, пък каквото сабя покаже!

И ми обидно Бойко да кара истински прасета пред Александър Невски :banghead:

А да, и няма такава медийна пропаганда и затъмнение :banghead: :banghead:
Снощи 500 ченгета бяха заградили 100 човека, които скандираха "Бойко, Бойко",
а от медиите казаха, че нямало полиция

------------------------------------------

ВАЖНО!

В МОМЕНТА ТЕЧЕ ОРГАНИЗАЦИЯ ПО СЪСТАВЯНЕТО НА СРЕЩА С ОРГАНИЗАТОРИТЕ OT ЦЯЛАТА СТРАНА!

ЩЕ СЕ СЪБЕРЕМ В СЪБОТА В СЛИВЕН И ЩЕ НАПРАВИМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ФИНАЛНАТА ФОРМУЛИРОВКА НА ИСКАНИЯТА!

В момента тече жестока пропаганда в подкрепа на една личност, целта е да се объркат хората, спекулира се, че не знаем какво искаме, накъде вървим.

ВЪПРОСЪТ НЕ Е "А СЕГА НАКЪДЕ?"

ВЪПРОСЪТ Е "КАК" !

Опитите да се заблудят всички, че с искането на оставката на правителството и получаването й сме "извоювали" победа на опозицията се провалят.

Ние извоювахме шанс да сменим модела на управление, който всички разпознахме като причина за съществуването на тези монополи и осъществяването на практики, които докараха милата ни Родина до ръба на отчаянието.

Сега повече от всякога трябва да сме единни, за да заставим онези там НАЙ НАКРАЯ ДА ВЗЕМАТ ПРЕДВИД ИСКАНИЯТА НА НАРОДА!

ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИ!

Дано успеем.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 21 Фев 2013, 16:09

zAcK написа:ВЪПРОСЪТ НЕ Е "А СЕГА НАКЪДЕ?"

ВЪПРОСЪТ Е "КАК" !

:yes: И от отговора на последния въпрос зависи дали протестите тотално ще се маргинализират. Но аз честно казано не очаквам смислени отговори... След като доста пъти питах и търсих и не можах да намеря отговор на пределно елементарния и конкретен въпрос "Как точно надписаха новогодишните сметки за тока?". При това положение съм силно скептичен как протестиращите могат да дадат НЕ НАИВНИ, А ПРАКТИЧЕСКИ РЕАЛИЗИРУЕМИ отговори по много-по сериозни държавнически теми...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 21 Фев 2013, 16:17

Лично аз не ги познавам, въпросните организатори, за да ти кажа в какво и до колко са компетентни.
Въпроса е, че е хубаво да има обществен натиск, за да може следващите, които май пак ще са Боко,
да знаят, че хората наистина искат действия. И това не е малко, на фона на нищото, което получавахме досега.

Лично аз се радвам, че организаторите на протестите са стигнали до въпроса КАК!!!!
Щом са на него, са на прав път! Та да видим след събота какво ще излезе!

Лично аз смятам, че всички тия глупости за паника и т.н. са супер измислени,
щото видяхме днес, че емисияна на 800 милиона в ДЦК мина като по вода!!!
Т.е. цялата тая спекула за хаос и малко пресилена!
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 21 Фев 2013, 16:26

Току-що президента се изказа по въпросите, възникващи след подаването на оставката на правителството.
Лично за мен основното е, че президента избягва от отговорността и шанса да промени статуквото в съществуващия политически живот в България :!:

Така че: до неделя :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 21 Фев 2013, 16:31

krystal написа:Срина се Бойко, срива се и всичко покрай него.
Изпада в истерия и играе доста опасна игра, която опасявам се ще подпали страната.

Кой се срива....кой подпалва...каква опасна игра......какви пет лева....Мисли реално. Опасната игра я играят други - БСП и ДПС. Особено последните след като намесиха и етническия мир. Целта беше оставката, човека си я даде. Сега защо я е дал. Вечно недоволния българин. Млади хора сте, мислете повече.... :paranoid:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата