Трагедията с падналия самолет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Трагедията с падналия самолет

Мнение от Jordana » 01 Авг 2014, 6:30

Това че едните и другите са вършили идиотщини през 60те години да си доказват кой е по по най е ясно . Източния блок загуби студената война на икономическия фронт .Безспорен факт , самоунищожи се отвътре защото прекалено много разчиташе на идеологическото си надмощие над западния свят.
Същото това обаче се оказа временен успех .Европа бързо се пренастрои към естествения ход на събитията - източния блок заедно с Русия винаги си е бил тук в Европа и част от Европа.Обаче САЩ загубиха основната причина да подържат военния си промишлен комплекс с космически бюджет .Паднаха в собствения си капан защото така си подържаха икономиката и продължават да се опитват по старому но не става .Все пак трябва да има някаква заплаха за да наливаш милиарди държавни средства във самолети танкове и ракети.Така че Русия е жизнено необходима на САЩ именно в тоя си вид с Путин на борда .Отношенията Русия -Сащ са на съвсем други релси различни много от тези Русия -Европа или САЩ -Европа .
С последните събтия в Украйна нищо кой знае какво не е станало между големите. Демонстрират нещо което Европа не я интересува и е много далеч от първичните им мераци за надмощие.От тука идва и голямата боза и мъгла в политическите оценки на инцидента със боинга.Европа ще плати цената на къчовете които хвърля САЩ срещу Русия .Превърнаха Украйна в купчина миризлива оборска тор под носа на Путин и това няма да остане така ,ще се търси ответен ход и така се завърта машината на световната политика .Какво ще се случи незнам и едва ли някой може със сигурност да прогнозира... но едва ли ще произлезе нещо добро.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 01 Авг 2014, 12:12

В момента просто по-добрата дългосрочна переспектива е на страната на Изтока (в частност БРИКС).
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Авг 2014, 11:27

И сега кво ? Спряха вноса на полски зеленчуци в Русия . :mhihi: Едните им слагат визови ограничения другите им спират краставиците на границата ,по хигиенни съображения разбира се. Пълен цирк а междевременно информационнота затъмнение по тоя инцидент се засилва .Май всяко чудо за 3 дни , зора беше да покажат че могат да налагат санкции и че имат супер нови сателити .Случая с боинга се оказа обаче "горещ картоф " дори за американските стандарти за демокрация но пък удобен повод за засилване военната кампания на украинската армия.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 04 Авг 2014, 10:21

Сега ще шибнат и американските вериги за бързо хранене... вече го сложиха мазно-мазно на МакДоналдс, сега наред за КФЦ и БъргърКинг. А Путин отдавна им беше вдигнал мерника на поляците, сега гледам Щатите потбутват и прибалтийските републики да се дръвчат, та и там ще има инфекции.

И по темата:

http://www.globalresearch.ca/support-mh ... ck/5394324
Si non confectus, non reficiat.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 04 Авг 2014, 13:00

http://news.ibox.bg/news/id_1108461606

:shock:

Путин много добре си играе картите 8) Още вчера гледах клипове как близки на военни настояват пред местния военкомат да пуснат войниците да отидат в Русия... Служителя беше смазан емоционално и накрая взе решение да ги свърже с руските власти. И сега Русия се явява убежище на обикновенните украинци... Вече няма клипове на скачащи лумпени, повече и повече клипове на настояващи за прекратяване на "операцията"...
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Авг 2014, 13:16

Личното ми мнение е че...там,в Украйна не трябва да има никаква война,който си е за украйна,да си стои в украйна,който е за русия,да ходи в русия.
Хубаво,крим стана там независим ли,руски ли-нямам идея и това бе важно за русия,щото черноморският и флот бе там,но вече войни е малко прекалено.
Грешка прави путин или който дърпа конците на "бунтовниците",щото като толкова е сърдит на украйна ще им спре и газ и каквото има и украинците само ще си затворят държавата...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 04 Авг 2014, 13:45

Сега вече без да са излезли крайните резултати от разследването и аз започвам да си мисля че украинците са свалили самолета.Украинците боядисани в червено обаче, дезертьорите.
Прав е Димитров, никаква война не трябва да има, защото е най голямата гадост измислена от човека, който се определя като руснак, прав му път към Русия
Украйна е суверенна държава и никой няма право да отцепва нейни територии.

Пак да попитам, въпреки че не ми отговори никой на предните 2-въпроса, ще дам пример с Гърция, защото с Турция е банално, макар и по-вероятно.
Ако утре български граждани от южна България (с подкрепата на гръцките власти) решат да си създадат собствена държава или по-скоро да присъединят части от Българската територия към Гръцката, вие проруски господа на коя страна ще застанете и дори на чия страна ще се биете ако въобще ви стиска?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 04 Авг 2014, 13:55

Е.Димитров написа:Личното ми мнение е че...там,в Украйна не трябва да има никаква война,който си е за украйна,да си стои в украйна,който е за русия,да ходи в русия.
Хубаво,крим стана там независим ли,руски ли-нямам идея и това бе важно за русия,щото черноморският и флот бе там,но вече войни е малко прекалено.
Грешка прави путин или който дърпа конците на "бунтовниците",щото като толкова е сърдит на украйна ще им спре и газ и каквото има и украинците само ще си затворят държавата...

http://www.dnes.bg/redakcia/2014/04/28/ ... gaz.223791
Да не мислиш че от състрадание онази американска пасмина направи така че брат с брата да се убиват.Наскоро имаше един колаж "американски учени търсят петрол" ако са сещаш,са окаже не само колаж
на коя страна ще застанете и дори на чия страна ще се биете ако въобще ви стиска?

Начи от сега ти казвам въпреки че съм са клел за тази държава АЗ няма да отида да се бия :bang:.за да може после онези мазници да продават и крадат,
Последна промяна Din на 04 Авг 2014, 14:06, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 04 Авг 2014, 13:59

6inlinepower написа:Сега вече без да са излезли крайните резултати от разследването и аз започвам да си мисля че украинците са свалили самолета.Украинците боядисани в червено обаче, дезертьорите.
Прав е Димитров, никаква война не трябва да има, защото е най голямата гадост измислена от човека, който се определя като руснак, прав му път към Русия

Пак да попитам, въпреки че не ми отговори никой на предните 2-въпроса, ще дам пример с Гърция, защото с Турция е банално, макар и по-вероятно.
Ако утре български граждани от южна България (с подкрепата на гръцките власти) решат да си създадат собствена държава или по-скоро да присъединят части от Българската територия към Гръцката, вие проруски господа на коя страна ще застанете и дори на чия страна ще се биете ако въобще ви стиска?

Акото е кафяво и мирише! Ето ти още едно - ако "утре" етническа партия бутне насилствено правителството, състави покрепено от Турция правителство и започне посегателства срещу правата и свободите на етническите българи, вие, про-западни господа на коя страна ще бъдете?
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 04 Авг 2014, 14:06

По дебилен въпрос не бях чувал, явно при такъв сценарий, ти не знаеш на чия страна да застанеш...правилната на майка България.

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 04 Авг 2014, 14:59

6inlinepower написа:Сега вече без да са излезли крайните резултати от разследването и аз започвам да си мисля че украинците са свалили самолета.Украинците боядисани в червено обаче, дезертьорите.

Всеки случай няма да тръгна да се бия в името на боко, цоко , плевньо, серго, доган , волен и прочие :no:
Не Мы такие, Жизнь такая

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 04 Авг 2014, 15:28

6inlinepower написа:По дебилен въпрос не бях чувал, явно при такъв сценарий, ти не знаеш на чия страна да застанеш...правилната на майка България.

Тоест? :D :D
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 04 Авг 2014, 15:41

Ти нарочно ли се правиш на ... или си, аз съм българин, с родители българи и родина България, православен христянин, ти какъв си?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 04 Авг 2014, 16:12

6inlinepower написа:Ти нарочно ли се правиш на ... или си, аз съм българин, с родители българи и родина България, православен христянин, ти какъв си?

Не бе, просто не ми отговаряш, въртиш дупе, правиш се на Лили Иванова, бумтиш гръмки лозунги и обвиняваш... :lol: :lol: :lol: Те това ти е играта...
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 04 Авг 2014, 16:28

Дупето може да го въртиш ти...ако искаш :mrgreen:
А ако намека ти, е че Украинците са Руснаци...ми ходи си играй в пясъчника.
Украинците имат независима държава Украйна с НЕПРИКОСНОВЕННА територия.

Още чакам отговора ти.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата