Ад на магистралата София-Бургас- за това ли плащаме винетки
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Ад на магистралата София-Бургас- за това ли плащаме вине
Баси, как му изчистиха около колата на тоя
То и България беше някога бяла държава ама фалира 3 пъти ли колко там беше и от тогава сняг на камиони не съм виждал да се товари.

То и България беше някога бяла държава ама фалира 3 пъти ли колко там беше и от тогава сняг на камиони не съм виждал да се товари.
Don_Diego написа:Тротоарите пред жилищните сгради трябва да се чистят от живущите в тях (пред офис сградите от наематели и тн). Общината чисти спирките на градския транспорт
Остави го това, ясно е. Говоря за тротоарите там, където няма жилищни, офис или други сгради. Общо взето всеки собственик/ползвател си чисти пред входа на сградата, но няма кой да почисти извън пределите на входа.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
MMG написа:Don_Diego написа:Тротоарите пред жилищните сгради трябва да се чистят от живущите в тях (пред офис сградите от наематели и тн). Общината чисти спирките на градския транспорт
Остави го това, ясно е. Говоря за тротоарите там, където няма жилищни, офис или други сгради. Общо взето всеки собственик/ползвател си чисти пред входа на сградата, но няма кой да почисти извън пределите на входа.
A за тези сгради, за какъв ч*п се плащат данъци?

- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Пред президенството президентът ли чисти снега? 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
MMG написа:Don_Diego написа:Тротоарите пред жилищните сгради трябва да се чистят от живущите в тях (пред офис сградите от наематели и тн). Общината чисти спирките на градския транспорт
Чистят е силно казано, всеки прави една пътечка колкото да отбие номера. Аз преди години имах едно гадже в центъра и целия блок цъкаше от балконите и се смееше докато аз изчистих всички пътеки към входа барабар с доста голяма част от паркинга. Сега наблюдавам същата картинка и в кооперацията срещу къщата ми, един-единствен човек чисти и като изчисти да направи място за колата на жена си и да си отваря гараба и веднага някой се намести там и вика "ама аз само за малко", та тамън до следващия ден Важното е да не се мине някой, като поработи малко повече.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Ад на магистралата София-Бургас- за това ли плащаме винетки
Да ама нали ядеш банани на корем, майната му на снегаbum_bum написа:То и България беше някога бяла държава ама фалира 3 пъти ли колко там беше и от тогава сняг на камиони не съм виждал да се товари.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Едно време чистеха така във Варна и Бургас и хвърляха снега в морето!
Сега не знам как е на морето.
Сега не знам как е на морето.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Снегорините вървят бая. Оная вечер до 3-4 се мяркаха по улиците с пуснати гребла и хвърлящи нещо отзад. По два по три в колона. Обаче край блоковете е ужас. Едни коловози, отдолу лед, че предния ден валя дъжд и замръзна и тогава почна снега. Днес ги гледах от терасата, всички се бутат едвам едвам. Аз запалих и си излязох без проблем. Лошото е, че на места вече опирам по корем ама здраве да е. Това с 46-ца на типичните зимни 15-ки. Доста проходима кола се оказа. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
dr.peshev написа:Едно време чистеха така във Варна и Бургас и хвърляха снега в морето!
Във вторник един пипон твърдеше, че ще извозват с камиони сняг от Тракия между Карнобат и Бургас, но съм сигурен, че ако това се случи ще е само на хартийки.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Не знам защо хората вече грам не чистят сняг. Оня ден като валя изчистих пред нас в блока който живея и гаражите и час от улицата пред гаража. Никой от блока не слезна, както и да е де идеята ми е, че като бях малък 13-16 годишен си спомням как слизаха бая хора от блока всички чистеха и тн. Сега нищо, а в блока дето ми е BMW-то е още по зле. Има задблоково пространство и отзад ми е гаража, има и паркинг отзад освен гаражи и познайте дали някой чисти, естествено, че не. Миналата година 2 пъти ринах сняг на почти цялото задблоково и към изхода, а там си спират коли, горе долу всеки тъпче отгоре и на никой не му дреме, после става лед и ужас. Тая година изобщо не съм изкарвал BMW-то, нито съм чистил там, естествено всичко е в отъпкан сняг и лед. Ама щом го кефи хората. 

Аз си мисля че го правят защото всеки гледа улиците. Т.е. политически сметки на дребно. Предпочитат тия пари вместо да ги дадат за тротоари да идат за улици, тъй като и медии и хора все булеварди, улици, затворени пътища им са в главите.
С други думи предпочитат в медиите да се говори за улици почистени на 80% и да не се споменават неизчистените тротоари, отколкото по медиите да се говори за улици изчистени на 50% и пак да не се споменават тротоарите, които са вече на 50% почистени. Нещо такова...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Относно почистването попаднах на ето този клип:
https://www.facebook.com/groups/5934403 ... 898649465/
Ако не можете да го видите, намира се в групата Забелязано в София.
Доста добре изглежда, нещо като онзи клип на околовръстното на Москва.
https://www.facebook.com/groups/5934403 ... 898649465/
Ако не можете да го видите, намира се в групата Забелязано в София.
Доста добре изглежда, нещо като онзи клип на околовръстното на Москва.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Не е същото бе Крок... на онзи тези в другото платно бяха спрели, и чакаха снимките да почнат и от тяхната страна
...
Как са днес ромските лидери тук, изчистиха ли им алеите в парка да се поразходят
... на мен вече две седмици никой ми не чисти колата... за кво ги плащам тия данъци, не знам 

Как са днес ромските лидери тук, изчистиха ли им алеите в парка да се поразходят

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
ГЕРБ ще направи и магистрала Хемус. Те не я направиха преди нас, но аз казвам, че ние ще направим магистрала Хемус, обеща Бойко Борисов.
Според мен този тип вече получава халюцинации.
Има една руска рок група Смысловые Галлюцинации - те също се едни пълни ненормалници, но поне само си свирят и не вредят

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Адът се премести в София май - заваля силен сняг за няколко часа и всички забравиха как се кара, всички се движеха с 30, а имаше чистещи и опесъчаващи снегорини.
От ден на ден става по-зле за шофиране в София
От ден на ден става по-зле за шофиране в София