Ад на магистралата София-Бургас- за това ли плащаме винетки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Ад на магистралата София-Бургас- за това ли плащаме вине

Мнение от bum_bum » 12 Яну 2017, 22:33

Баси, как му изчистиха около колата на тоя :shock:

То и България беше някога бяла държава ама фалира 3 пъти ли колко там беше и от тогава сняг на камиони не съм виждал да се товари.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 318Ci E46, 530GT

Мнение от MMG » 12 Яну 2017, 22:40

Don_Diego написа:Тротоарите пред жилищните сгради трябва да се чистят от живущите в тях (пред офис сградите от наематели и тн). Общината чисти спирките на градския транспорт :yes:

Остави го това, ясно е. Говоря за тротоарите там, където няма жилищни, офис или други сгради. Общо взето всеки собственик/ползвател си чисти пред входа на сградата, но няма кой да почисти извън пределите на входа. :nono:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 12 Яну 2017, 22:47

MMG написа:
Don_Diego написа:Тротоарите пред жилищните сгради трябва да се чистят от живущите в тях (пред офис сградите от наематели и тн). Общината чисти спирките на градския транспорт :yes:

Остави го това, ясно е. Говоря за тротоарите там, където няма жилищни, офис или други сгради. Общо взето всеки собственик/ползвател си чисти пред входа на сградата, но няма кой да почисти извън пределите на входа. :nono:

A за тези сгради, за какъв ч*п се плащат данъци? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 12 Яну 2017, 22:50

Пред президенството президентът ли чисти снега? :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 12 Яну 2017, 23:26

MMG написа:

Чистят е силно казано, всеки прави една пътечка колкото да отбие номера. Аз преди години имах едно гадже в центъра и целия блок цъкаше от балконите и се смееше докато аз изчистих всички пътеки към входа барабар с доста голяма част от паркинга. Сега наблюдавам същата картинка и в кооперацията срещу къщата ми, един-единствен човек чисти и като изчисти да направи място за колата на жена си и да си отваря гараба и веднага някой се намести там и вика "ама аз само за малко", та тамън до следващия ден Важното е да не се мине някой, като поработи малко повече.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Ад на магистралата София-Бургас- за това ли плащаме винетки

Мнение от Dextuar » 12 Яну 2017, 23:40

bum_bum написа:То и България беше някога бяла държава ама фалира 3 пъти ли колко там беше и от тогава сняг на камиони не съм виждал да се товари.
Да ама нали ядеш банани на корем, майната му на снега :mhihi:

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 13 Яну 2017, 0:00

Едно време чистеха така във Варна и Бургас и хвърляха снега в морето!
Сега не знам как е на морето. :dunno:
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 13 Яну 2017, 0:23

Снегорините вървят бая. Оная вечер до 3-4 се мяркаха по улиците с пуснати гребла и хвърлящи нещо отзад. По два по три в колона. Обаче край блоковете е ужас. Едни коловози, отдолу лед, че предния ден валя дъжд и замръзна и тогава почна снега. Днес ги гледах от терасата, всички се бутат едвам едвам. Аз запалих и си излязох без проблем. Лошото е, че на места вече опирам по корем ама здраве да е. Това с 46-ца на типичните зимни 15-ки. Доста проходима кола се оказа. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 13 Яну 2017, 1:19

dr.peshev написа:Едно време чистеха така във Варна и Бургас и хвърляха снега в морето!

Във вторник един пипон твърдеше, че ще извозват с камиони сняг от Тракия между Карнобат и Бургас, но съм сигурен, че ако това се случи ще е само на хартийки. :mhihi:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 13 Яну 2017, 2:46

Не знам защо хората вече грам не чистят сняг. Оня ден като валя изчистих пред нас в блока който живея и гаражите и час от улицата пред гаража. Никой от блока не слезна, както и да е де идеята ми е, че като бях малък 13-16 годишен си спомням как слизаха бая хора от блока всички чистеха и тн. Сега нищо, а в блока дето ми е BMW-то е още по зле. Има задблоково пространство и отзад ми е гаража, има и паркинг отзад освен гаражи и познайте дали някой чисти, естествено, че не. Миналата година 2 пъти ринах сняг на почти цялото задблоково и към изхода, а там си спират коли, горе долу всеки тъпче отгоре и на никой не му дреме, после става лед и ужас. Тая година изобщо не съм изкарвал BMW-то, нито съм чистил там, естествено всичко е в отъпкан сняг и лед. Ама щом го кефи хората. :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 13 Яну 2017, 9:56

MMG написа:

Аз си мисля че го правят защото всеки гледа улиците. Т.е. политически сметки на дребно. Предпочитат тия пари вместо да ги дадат за тротоари да идат за улици, тъй като и медии и хора все булеварди, улици, затворени пътища им са в главите.

С други думи предпочитат в медиите да се говори за улици почистени на 80% и да не се споменават неизчистените тротоари, отколкото по медиите да се говори за улици изчистени на 50% и пак да не се споменават тротоарите, които са вече на 50% почистени. Нещо такова...

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 13 Яну 2017, 16:30

Относно почистването попаднах на ето този клип:
https://www.facebook.com/groups/5934403 ... 898649465/

Ако не можете да го видите, намира се в групата Забелязано в София.

Доста добре изглежда, нещо като онзи клип на околовръстното на Москва. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 13 Яну 2017, 17:11

Не е същото бе Крок... на онзи тези в другото платно бяха спрели, и чакаха снимките да почнат и от тяхната страна :mhihi: ...

Как са днес ромските лидери тук, изчистиха ли им алеите в парка да се поразходят :ok: ... на мен вече две седмици никой ми не чисти колата... за кво ги плащам тия данъци, не знам :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 13 Яну 2017, 21:58

ГЕРБ ще направи и магистрала Хемус. Те не я направиха преди нас, но аз казвам, че ние ще направим магистрала Хемус, обеща Бойко Борисов.

Според мен този тип вече получава халюцинации.
Има една руска рок група Смысловые Галлюцинации - те също се едни пълни ненормалници, но поне само си свирят и не вредят :mhihi:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 14 Яну 2017, 20:18

Адът се премести в София май - заваля силен сняг за няколко часа и всички забравиха как се кара, всички се движеха с 30, а имаше чистещи и опесъчаващи снегорини.
От ден на ден става по-зле за шофиране в София :banghead:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата