Защо хейтвате Mercedes-Benz?
Модератор: Общи модератори
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Защо хейтвате Mercedes-Benz?
Мотора на този бус най-вероятно е ОМ651, във версийте 200CDI, 220CDI и 250CDI и е известен боклук, или поне са такива отзивите в И-нет.

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Сега вече и гъзарите в българия може да се сдобият с дачия, без да се притесняват от падане на реномето 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Тази Дачия стана the best meme ever 
Нещо май не се намери консенсус по въпроса с горивната система на парахода, а ми беше интересно.

Нещо май не се намери консенсус по въпроса с горивната система на парахода, а ми беше интересно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
skoti79 написа:Както върви, ще стане 1 месец от как е пусната темата и всеки ден е първа или втора най-отгоре![]()
![]()
Иначе са гадни мерцовете.
Top Gun Maverick - бая глупости надраска по темата, като таксиджия вероятно знаеш ,че над 80% от такситата в Германия
са мерцове и таксиджийския им двигател 200 цди, надживява колите на половината форум, без кой знае какви ядове.
Толкова по темата колко се чупят и трошливи са .
Моля, не ми отговаряй, няма кой да чете романите ти.
Гаврата с двигателите на рено е факт !
Всички нови модели А - Б - Ц класа ,малките до 2.0 куб. са с двигатели на рено.
Мда, глупости викаш, но пък издънката с двигатели на Рено е факт а?

И да, знам, ама отдааааавна не са 80 ако някога са били. В момента има най-много Опели, след това ВАГ и после Мерцедес ако съдим по Немското мобиле, та другия път се позаинтересовай първо преди да твърдиш кой пише глупости и тогава мятай камъни.
Също така едва ли знаеш, че голям плюс да имаш такси Мерцедес в Германия(закупено ново)е просто защото Мерцедес ти го дават на добрия условия.
Относно твоите вечни мотори, като дойдат в БГ да купят тука за каране на такси(понеже идват на по-евтина цена и като стари)не изкарват колкото Опелите таксита дошли от там. Последните се карат на убиване и обикнвено си изкарват целия мандат, а Мерцедесите при все, че се вземат от хора правещи не толкова много км.(заради скъпата поддръжка в ПЪТИ)и търсещи уж по-заможни клиенти пак висят все по-сервизите. Не знам ако има други пи твоя край, които карат повече от Опелите таксита, ама аз такива не съм виждал. Точно 200ЦДИ.

Купувайте си Мерцедесите и си ги карайте със здраве, успех да надживеят колите на половината форум.

П.п: Като не ти се четата фермани, просто не го прави. Върху постовте ми не пише ПРОЧЕТЕТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Е, обаче не може да се отрече че 1,5 дци на Рено/Дачия си е доста здрав мотор, икономичен и се мърда що годе 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
c04 написа:Е, обаче не може да се отрече че 1,5 дци на Рено/Дачия си е доста здрав мотор, икономичен и се мърда що годе
Ще си купя

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Ако не се лъжа (или по-скоро ако помня добре),БМВ също участва в съвместна разработка на мотор с PSA? 1.6 с турбо за Мини и 207 май е общо дело? Явно "глобализацията" не подминава никой! Мислех,че малките ЦДИ мотори (от 200 нагоре де) са си на МБ!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
ildivvy написа:Ако не се лъжа (или по-скоро ако помня добре),БМВ също участва в съвместна разработка на мотор с PSA? 1.6 с турбо за Мини и 207 май е общо дело? Явно "глобализацията" не подминава никой! Мислех,че малките ЦДИ мотори (от 200 нагоре де) са си на МБ!
BWM го произвежда за PSA

Дам, правилно помня... Тойота при дизелите за Европа > https://www.ft.com/content/99c4b74e-1bf ... 144feabdc0
И явно се работи за подновяване на връзките с McLaren https://www.topgear.com/car-news/mclare ... ld-engines
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Бричката каза при ревюто на Ц4-ката, че 1,6 бил на БМВ, дали е така 

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
За Мерц има още едно интересно фактче ... новия X-Class е дебадж на Navara 

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Top Gun Maverick написа:skoti79 написа:Както върви, ще стане 1 месец от как е пусната темата и всеки ден е първа или втора най-отгоре![]()
![]()
Иначе са гадни мерцовете.
Top Gun Maverick - бая глупости надраска по темата, като таксиджия вероятно знаеш ,че над 80% от такситата в Германия
са мерцове и таксиджийския им двигател 200 цди, надживява колите на половината форум, без кой знае какви ядове.
Толкова по темата колко се чупят и трошливи са .
Моля, не ми отговаряй, няма кой да чете романите ти.
Гаврата с двигателите на рено е факт !
Всички нови модели А - Б - Ц класа ,малките до 2.0 куб. са с двигатели на рено.
Мда, глупости викаш, но пък издънката с двигатели на Рено е факт а?Сега вече и Дачия, която нали пък взема двигатели от Рено...абе Мерцедеса си е Мерцедес.
И да ти кажа, аз в предишни постове не пиша особено лоши неща за марката, само истини. Това, че някои такива не ви харесват не е мой проблем.
И да, знам, ама отдааааавна не са 80 ако някога са били. В момента има най-много Опели, след това ВАГ и после Мерцедес ако съдим по Немското мобиле, та другия път се позаинтересовай първо преди да твърдиш кой пише глупости и тогава мятай камъни.
Също така едва ли знаеш, че голям плюс да имаш такси Мерцедес в Германия(закупено ново)е просто защото Мерцедес ти го дават на добрия условия.
Относно твоите вечни мотори, като дойдат в БГ да купят тука за каране на такси(понеже идват на по-евтина цена и като стари)не изкарват колкото Опелите таксита дошли от там. Последните се карат на убиване и обикнвено си изкарват целия мандат, а Мерцедесите при все, че се вземат от хора правещи не толкова много км.(заради скъпата поддръжка в ПЪТИ)и търсещи уж по-заможни клиенти пак висят все по-сервизите. Не знам ако има други пи твоя край, които карат повече от Опелите таксита, ама аз такива не съм виждал. Точно 200ЦДИ.![]()
![]()
Явно някой бая глупости ти е наприказвал, ама аз предпочитам да вярвам на очите си, а на как му викаха във форума синдрома на Мандела ли беше когато масово се повтаря от уста на уста някаква неистина и тя става факт в очите на доста народ.
![]()
Купувайте си Мерцедесите и си ги карайте със здраве, успех да надживеят колите на половината форум.Особено тия новите с двигателите от Дачия. За 123-ка няма да говорим, понеже времената бяха други.
П.п: Като не ти се четата фермани, просто не го прави. Върху постовте ми не пише ПРОЧЕТЕТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Гледай си каквото искаш в мобилето, в Мюнхен 80 процента от такситата са Е-класа, следвани от хибридни Тойота Приус, чак след това са VW.... И не, не търсят по заможни клиенти с Е-класите, просто са по-големи и по комфортни, това е. Казва ти го човек, който ежедневно кара из града и знае за какво говори.
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
В Мюнхен са предимно Е класи, много рядко май съм виждал от тия новите VW туаран и има няколко Тесли съм засичал.