Обсъждане на автокъщи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Re: Обсъждане на автокъщи

Мнение от Spit-Fire » 26 Ное 2024, 22:40

ГО пуснахме да мога да се прибера с него, да (то си е с испанските табели още). Реално аз се обърках тази декларация за придобиване по чл. 2 дали е нещо, което в КАТ попълват или е трябвало да ми го даде търговеца.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 26 Ное 2024, 22:41

Тази декларация по спомен отпадна. Остана само тази за еко таксата, по чл.12 мисля беше

Изпратено от моят SAMSUNG S22+ с помощта на Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 26 Ное 2024, 22:42

Имам я нея, да, само трябва да платя утре разбрах. Мерси много! Дано всичко мине благополучно и ще разправям за премеждията си и мнение за 3 автокъщи.

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 26 Ное 2024, 23:23

Spit-Fire написа:Взех кола, утре ще пиша повече. Сега обаче съм посран малко утре за КАТ

Пф, ако ти си така аз какво да кажа, че се моля на ретроградния меркурий и всичко друго да е както трябва като дойде време да регистрирам моята, как ти звучи шефа на кат и шефа на отдел регистрации да казват на тоя на каналите "регистрирай му колата " , той да казва добре, те си тръгват и той " няма да ти я регистрирам ", ако искаш вярвай проверих и взех да обмислям последствията от това точно за 5 секунди да го натроша много лошо :mhihi:
Та споко твоето не е проблем :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 27 Ное 2024, 11:59

Бил съм в твоята ситуация с мотор внесен от Япония... Бедна ви е фантазията за какво става дума, особено в КАТ Пловдив...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 27 Ное 2024, 13:50

Тей, готов съм с КАТ, остана и самата кола да е сравнително здрава :mhihi:

В Пловдив автокъща Мирал Груп - колите, които гледах бяха зле. Отношението е приятелско, но доста досадно и неприятно - висят ти на главата, пускат ти екстри и т.н. да ти "продадат" по-лесно, не ти оставят и 1 секунда спокойствие да си разгледаш колата. Отделно от това едната, която гледах е въртяна с минимум 100К километра а другата с челен удар. Питах защо на 2-рата волана пише GT на него а самата кола е GT Line (на волана трябва да пише GT Line) и той ми обяснява 15 минути колко съм неук и не разбирам. Аз му посочих една кола друга в къщата дето е GT Line викам виж нейния волан - "Ааа, те идват с различни, ама си е все GT).

Ходих и по 2-3 но там колите не ми харесаха, в една даже не дойдоха да видят какво искам. Но не си направих труда да и запомня името.

В София ходих в меката на пежата 3008 - Капитол. Джамбаза ми даде една идея по-голяма свобода да гледам, но колите са дроб. Тази, дето уж харесах малко ме притесни още в началото понеже беше прясно олято с антифриз казанчето ама вика че доливал бил. Тръгна да я кара - тя хвърли водите през казанчето. Първо било капачката според него - смени я с друга, пак хвърли и вика "водна помпа е". А маркуча единия на камък. И си тръгнахме с 300.

Реално ние в София първо посетихме въпросната испанска кола в не разбрах и аз автокъща ли е, какво е - Iveco Used Plus. Като цяло продаваха бусове, камиони и маса служебни хюндаи и т.н. върнати от лизинг. И тук таме някоя друга колица. Ние реално си тръгнахме първо от там защото мотора беше доста мръсен и имаше омаслявания, които ще разберем от какво са, но се надявам да е капак на клапани. Има един тампон горен скъсан на двигателя, радиатор за парното за смяна (реално четох, че кажи-речи всяко 2-ро пежо 3008 го има този проблем). И гумите са по-зле от дроб, дори не знам как минах в КАТ.
Не знам какъв и е филма на тая кола, има някакъв със сигурност - багажника и задните седалки, че дори и пасажерската са все едно никога ползвани до сега. На задния прозорец още стоеше стикер от дилърството, че било кола на годината 2017-та. На реални 172 000. Успях да сваля 1500 от цената с оглед на забележите.
Самите момчета там бяха много отзивчиви, никакво нахалство или натрапване. Като дойде време да се разплащаме ни вкараха в една хубава, голяма приемна, с диванчета, с почерпка и т.н.

От самото отношение съм доволен. А от колата ще видим. За сега поне знам, че не е крадена и документално е ОК, щом ми дадоха БГ номер :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 29 Ное 2024, 14:53

да питам ли "защо 3008" или да не питам :dunno:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 29 Ное 2024, 15:09

Ами накратко - исках вече да притежавам автомобил който съчетава хубав дизайн и интериор, максимално много екстри, максимално евтин като цена, с максимално нисък разход и поддръжка. И този кажи-речи запълни всички "кутийки".
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 29 Ное 2024, 15:23

kia sportage гледа ли?

същите и/или повече екстри... конкурентна цена (пежото не знам колко струва)... и доста добра репутация от гледна точка на надеждност

п.с. веднага се сетих за вентилация на седалките... на GT Line на Кията го има и е мъст екстра :bchug:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 29 Ное 2024, 15:56

Гледах, да, вън много ми харесва, но вътре просто не е моето. Другите в класа и те са кажи-речи така - вън ми харесват, вътре не (Tiguan, Qashqai, Kadjar, Koleos, Karoq, Ateca и т.н.). Ма вече съм го взел та аресва, не аресва, това е положението :mhihi: Вчера акумулатора умря - смених го, днес го обух с нови гуми и остана само да влезе в сервиза за обгрижване на мотор, скорости, спирачки и окачване.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 29 Ное 2024, 17:31

Колко пари излезе? 2.0 ли е послено.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Ное 2024, 17:41

Тая Киа Туксон , дето е след 2022 не ти ли допада?

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 29 Ное 2024, 18:20

33 000 лв. на 172 000 реални километра. 2.0 BlueHDi 181 к.с. мотора с 6 степенния Aisin. GT изпълнение сиреч най-високото от към екстри.

Тези по-новите Киа Спортидж, Тусони, Мусони, все са над 45-50К, което е бая бая над бюджета, който имам/имах.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 29 Ное 2024, 19:21

Добър е пежака, класа над киите.
И най важното че е с аисин, а не с някаква роботизирана или double clutch пародия на автомат.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 29 Ное 2024, 20:35

Честито!
пс:красив дизайн (интериорен) и пежо за мен се изключват взаимно на момента

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата