Новите ГТП стикери
Модератор: Общи модератори
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Re: Новите ГТП стикери
Гумите са от първостепенно значение. В БГ законодателство има само едно изискване за гумите 1,6 мм минимална дълбочина на протектора. Отскоро въведоха за зимните месеци, ако не си със зимни гуми 4 мм дълбочина.
Със скапани гуми се влачат и правят задръствания при първите капки дъжд или сняг. И не защото карат внимателно, а защото нямат сцепление. Оправданията са за самозаблуда. А точно за катастрофата в Своге, защо никой не погледна гумите на рейса? Дърт автобус, малка фирма сигурно само нови гуми са купували. Ако проблема беше в пътя, щеше да има катастрофа след катастрофа там, а не чат пат. Като кръговото при Люлин. Как пък всеки ден минавам под моста и то при всякакво време, често с превишена и то много скорост и веднъж не съм усетил колебание в колите които карам и пак гледам редовно хора в канавката под моста? Няма значение кой е мапера, какво е окачването, размер на турбината, генерацията или спирачки, ако цялата тази мощност не може да контактува с пътя.
Със скапани гуми се влачат и правят задръствания при първите капки дъжд или сняг. И не защото карат внимателно, а защото нямат сцепление. Оправданията са за самозаблуда. А точно за катастрофата в Своге, защо никой не погледна гумите на рейса? Дърт автобус, малка фирма сигурно само нови гуми са купували. Ако проблема беше в пътя, щеше да има катастрофа след катастрофа там, а не чат пат. Като кръговото при Люлин. Как пък всеки ден минавам под моста и то при всякакво време, често с превишена и то много скорост и веднъж не съм усетил колебание в колите които карам и пак гледам редовно хора в канавката под моста? Няма значение кой е мапера, какво е окачването, размер на турбината, генерацията или спирачки, ако цялата тази мощност не може да контактува с пътя.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
E аз като карах с нови семита и на всяко връщане на газта колата се пързаляше от какво е? Ясно, че не могат да загреят, но дори и студени с нормална скорост редно ли е да се пързалят като на сняг? Или няма и метър път с нормален асфалт?
Гумите и асфалта са от първостепенно значение. Тук асфалт няма. Гуми масово също няма. Или ако има често са "насакотояката" (да ме прощават любителите на китайски гуми, но за мен това не е гума). И резултатът е явен.
Гумите и асфалта са от първостепенно значение. Тук асфалт няма. Гуми масово също няма. Или ако има често са "насакотояката" (да ме прощават любителите на китайски гуми, но за мен това не е гума). И резултатът е явен.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
С 14 годишен китаец, асфалта не мисля, че има голямо значение. Все нямаш сцепление. После деба тая 316-ка как дрифти, само настрани върви
С асфалта нека се погрижат първо да няма дупки. С малки стъпки към прогрес 

- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
steeN написа:София е готова с два варианта на нискоемисионни зони. Първият е в идеалния център между булевардите “Сливница”, “Васил Левски”, “Патриарх Евтимий”, “Скобелев” и ул. “Опълченска”. Вторият вариант обхваща по-голяма част от центъра - между булевардите “Сливница”, “Д. Николаев”, “Ситняково”, “Яворов”, “Вапцаров”, “Черни връх”, “Х. Ибсен”, “П. Тодоров”, “Гешов” и “К. Величков”.
Мерси. Аз много обичам картинки, ама няма.
п.с. начертах си ги. Не съм бил много старателен, не знам дали са 100% вярни.
Мнението на Стиина с картинките от 6та страница, първата по-точно. Днес минах по Лайош Кошут от Ботев посока Скобелев. Това е успоредна на Бул. Македония, малка тиха сенчеста уличка. Та случайно видях, че точно преди да излезе на Скобелев са монтирали стълб и хоризонтална греда, като на тези за светофарите, с малка кръгла камера и една по-голяма с инфрачервени диоди. Предполагам това е част от системата за наблюдение на екозоните. Аз си представях, че ще сложат камери и скевери само на главните кръстовища, но явно не е така. А улицата и извежда от центъра, а не да води към него.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
А кой е очаквал нещо друго? Ще заминат още няколко десетки милиона от нашите пари и центъра на София няма да стане по-чисто място.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
И според мен няма да има грам подобрение и пак всичко се прави за пред EU, въпреки че нали някви глоби ще има за мръсни градове, ще е интересно както София е в котловина дори да няма коли пак ще е кофти въздуха с тия сгради дето построиха по склона на Витоша и спират целия въздух. 

Да споделя за стикерите.Дрът мерцедес на малко километри дизел 2003 година със всички налични еко щуротии ми дадоха категория 1ва.Според талона евро 3.
Къде ще мога и къде не да ходя ба ли ги.
Ще трябва някога да се взима нещо малко и бензиново за града,че и жената ще я мъча за книжка ма да видим...
Къде ще мога и къде не да ходя ба ли ги.
Ще трябва някога да се взима нещо малко и бензиново за града,че и жената ще я мъча за книжка ма да видим...

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
По добре дизел от 2010 натам.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Този еко стикер няма общо с това какво бълва колата в момента, той се вади по данните на производителя за евро стандарт, демек нищо не ти мерят като го взимаш този стикер. После на тюв се прави замерване където трябва да отговори на стандарта и ако не отговори ти дават някакъв срок да оправиш проблема и да се явиш на поправителен
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Този стикер е точно за зоните с ниски емисии , и никакъв тюв не ми е давал срок да оправям нещо щото колата съм я карал там напълно редовна с тюв . Просто пример колко са изопачени нещата . Те щото тука мерят нещо като гледам . На прегледа ми пуска сондата на земята до аспуха , отпред слага някакви електрически щипки и ги щипе на капачката на радиатора и на кората на мотора . Обаче щото опорката е такава сега ще ми лепне 1ва категория на берлингото нали ..!! 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- abracadabra
- младши ентусиаст
-
Престъпници са управниците, нема нито такъв народ , нито такава държава.........
Ако преди прегледа сипя А100 бензин, или сипя добавка за бензина ще отчете ли по-малко замърсяване?
Ако преди прегледа сипя А100 бензин, или сипя добавка за бензина ще отчете ли по-малко замърсяване?
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Пичове
Няколко милиона хектара гори изгоряха в цял свят последните седмици, тия с тая пръцлива табелка на ебем ти мястото ще борят замърсяването
Представете си колко CO2 и т.н. се е отделил в атмосферата
Всичко е пълна измишльотина...

Представете си колко CO2 и т.н. се е отделил в атмосферата

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
zAcK написа:Пичове![]()
![]()
Няколко милиона хектара гори изгоряха в цял свят последните седмици, тия с тая пръцлива табелка на ебем ти мястото ще борят замърсяването
![]()
Представете си колко CO2 и т.н. се е отделил в атмосферата![]()
Да не говорим за гробището за гуми в Кувейт
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Да не говорим за страните от 'третия свят' и Азия колко им дреме по темата..! А както идва замърсяване в Европа с прах от Сахара, така идват и другите 'неща'... А както знаем, почти всичкото производство е изнесено в Азия вече... Остава да спрем само въздушните течения на планетата и готово
!

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!