Политическа
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Политическа
И това е така, съгласен съм! Но, според мен, дори всички да имат избирателни секции на 5 минути пеша от домовете им, тяхната избирателна активност няма да е по-различна, от тази в БГ. За разлика от тях/нас обаче, всички сме виждали гласуването под строй в южната ни съседка! Със сигурност също така, няма да гласуват и над 90% за определена партия и хора..
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
В Турция гласуват по около 50 000 всеки път, у щатско - 10 000 макс. Ни на едните, ни на другите са ни притрябвали гласовете.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Нека да сравним броя гласували на тези и на предните избори като минат и ще коментираме пак. А българските турци специално не е задължително да гласуват там, карат ги с автобуси...та нищо няма да видите в тая статистика.
Хванахте се на въдицата доста лесно.
https://news.bg/politics/rumen-radev-se ... uvane.html

Хванахте се на въдицата доста лесно.
https://news.bg/politics/rumen-radev-se ... uvane.html
Бившият президент Румен Радев обвини управляващото политическо статукво, че целенасочено ограничава правото на глас на българите зад граница, за да съхрани позициите си във властта. В позиция, публикувана във Фейсбук, Радев определи решението на парламента като поредна стъпка за стесняване на демократичните права на сънародниците ни в чужбина.

- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Е, какво друго да каже? Все пак стратегията му от ден първи на политическата му кариера беше да плюе който управлява вече цели 9 години освен ако...не е служебно правителство подписващо договор с Боташ. 
И аз не виждам голяма драма да няма много секции в държава в която както казва колегата от няколко хиляди ходят да гласуват някакви 120 човека.
Само разходи. Нито плащат данъци тук, повечето не ги и вълнува какво става в БГ, макс някои го карат като туристи чат пат защото и полетите станаха скъпи. Предпочитам да могат да гласуват, ама не е болка за умиране, че щом си идваш веднъж на 5 години в БГ няма да гласуваш. Разбирам поне някакви долари да харчиш в БГ, ама то и това го няма освен от единици хора, които така или иначе знаят къде ще живеят и през следващите 10-20 години.
На мен защо не ми дават да гласувам за президент в САЩ? И аз имам роднини там, познати, даже може би ме вълнува повече курса на държавата им заради глобалното и влияние и в частност на сателити като нас, отколкото масовия имигрант в САЩ го вълнува какво става в БГ. А и отдавна искам онези, които не знаят една дума български малко от малко да се ограничат в гласовете. Ясно ми е, че има заинтересовани страни, ама няма пълно щастие щом това е цената. И да, ще има курсове с автобуси, ама не могат да докарат всички незнаещи български, някои са и много плашливи и няма да дойдат, други пък просто няма да искат. Ще видите по броя гласове.
И аз не виждам голяма драма да няма много секции в държава в която както казва колегата от няколко хиляди ходят да гласуват някакви 120 човека.
Само разходи. Нито плащат данъци тук, повечето не ги и вълнува какво става в БГ, макс някои го карат като туристи чат пат защото и полетите станаха скъпи. Предпочитам да могат да гласуват, ама не е болка за умиране, че щом си идваш веднъж на 5 години в БГ няма да гласуваш. Разбирам поне някакви долари да харчиш в БГ, ама то и това го няма освен от единици хора, които така или иначе знаят къде ще живеят и през следващите 10-20 години. На мен защо не ми дават да гласувам за президент в САЩ? И аз имам роднини там, познати, даже може би ме вълнува повече курса на държавата им заради глобалното и влияние и в частност на сателити като нас, отколкото масовия имигрант в САЩ го вълнува какво става в БГ. А и отдавна искам онези, които не знаят една дума български малко от малко да се ограничат в гласовете. Ясно ми е, че има заинтересовани страни, ама няма пълно щастие щом това е цената. И да, ще има курсове с автобуси, ама не могат да докарат всички незнаещи български, някои са и много плашливи и няма да дойдат, други пък просто няма да искат. Ще видите по броя гласове.
Последна промяна Top Gun Maverick на 06 Фев 2026, 16:11, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- steeN
- старши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:На мен защо не ми дават да гласувам за президент в САЩ?
Интересно наистина защо не ти дават. Това е някаква конституционна мистерия.
Турчулята ако успеят да докарат 50к с рейсове шапка им свалям ама що ли си мисля че граничи с научната фантастика 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
steeN написа:Top Gun Maverick написа:На мен защо не ми дават да гласувам за президент в САЩ?
Интересно наистина защо не ти дават. Това е някаква конституционна мистерия.
Аз ще ти я разгадая нацяло ако нещо не ти е ясно
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
seimo написа:Турчулята ако успеят да докарат 50к с рейсове шапка им свалям ама що ли си мисля че граничи с научната фантастика
Ако Сокола има пари, ще докарат!
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
seimo написа:Турчулята ако успеят да докарат 50к с рейсове шапка им свалям ама що ли си мисля че граничи с научната фантастика
Автобусите са на друга сметка, говоря за гласувалите в избирателни секции в Турция.
https://bnrnews.bg/horizont/post/327685 ... -010-dushi
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз съм малко със смесени чувства. Хем има милиони българи в чужбина, хем България се ползва за туристическа дестинация
Някви възрожденци мяукат "не на еврото" от Германия, други си пуснали "Студио Х" и "само Слави ще ВИ оправи"
Турците са ясни, даже не говорят български
Негър трудно ще станеш, ама за другото ми се струва, че те е страх да пробваш
То хем и в Европа ще е вървежно

Някви възрожденци мяукат "не на еврото" от Германия, други си пуснали "Студио Х" и "само Слави ще ВИ оправи"
Турците са ясни, даже не говорят български
Top Gun Maverick написа: Отделно не съм негър, гей или някакъв друг попадащ в графата дискриминирани.
Негър трудно ще станеш, ама за другото ми се струва, че те е страх да пробваш
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Аз в САЩ искам да гласувам.
Мисля, че има как да взема добри уроци. 
https://youtube.com/shorts/d8FYHGsLKhk? ... 1I67duBxTA

https://youtube.com/shorts/d8FYHGsLKhk? ... 1I67duBxTA
- steeN
- старши ентусиаст
-
Като гледам тези избори ще са най-забавните от доста време насам, ще има много разочаровани.
Top Gun Maverick написа:Аз в САЩ искам да гласувам.
Вземи американски паспорт и можеш да гласуваш по пощата от където и да си
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:И аз не виждам голяма драма да няма много секции в държава в която както казва колегата от няколко хиляди ходят да гласуват някакви 120 човека..
За вас може да не е драма, но за тези, които им се отнема правото може и да е. Като мене примерно, защото и аз плащам данъци в БГ (доста) и осигуровки и какво ли не.
No taxation without representation
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
Реално всички плащаме някакви данъци там, някои, като мен и теб, повече сигурно от живеещите постоянно. Схемата е в полза на боко и пеев най-вече.