Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Е.Димитров » 07 Сеп 2017, 13:13

dextuar написа:
Е.Димитров написа:Ми при горните ситуации, вадете телефона и започнете най-демонстративно да показвате че правите клип.
Точно вчера един приятел разправя, как някакъв на магистралата, посока Бургас е направил подобна селяния и жената на моят човек, която се возела от пред, най-демонстративно извадила телефона си и видимо започнала да прави клип.
В следващият момент, предният вероятно разбрал какво се случва, чукнал аварийните и минал в дясна лента.
Когато се разминавали, онзи дори махнал приятелски с ръка, без никакви лоши чувства :mhihi:

Още преди да си купя dashcam-а, гледам как един буквално мангал прави ебати нарушението, при което аз съм на светофар на червено и вадя телефона да го снимам, обаче мангото ме вижда, че го снимам, бичи задна и слизат още 4 мургави от колата да ме бият/взимат телефона. Та разбрахме се, че уж не съм го снимал, но можеше да мине и много по-зле, така че такива съвети не знам колко са уместни :nono:

Ми, какво да ти кажа, тогава остава да се възмущаваме по форумите...

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 07 Сеп 2017, 13:16

Е.Димитров написа:
dextuar написа:
Е.Димитров написа:Ми при горните ситуации, вадете телефона и започнете най-демонстративно да показвате че правите клип.
Точно вчера един приятел разправя, как някакъв на магистралата, посока Бургас е направил подобна селяния и жената на моят човек, която се возела от пред, най-демонстративно извадила телефона си и видимо започнала да прави клип.
В следващият момент, предният вероятно разбрал какво се случва, чукнал аварийните и минал в дясна лента.
Когато се разминавали, онзи дори махнал приятелски с ръка, без никакви лоши чувства :mhihi:

Още преди да си купя dashcam-а, гледам как един буквално мангал прави ебати нарушението, при което аз съм на светофар на червено и вадя телефона да го снимам, обаче мангото ме вижда, че го снимам, бичи задна и слизат още 4 мургави от колата да ме бият/взимат телефона. Та разбрахме се, че уж не съм го снимал, но можеше да мине и много по-зле, така че такива съвети не знам колко са уместни :nono:

Не е така, dashcam-ове вече под път и над път, има и по 20-30 лева, не е нужно да е нещо супер скъпо, лепваш го някъде по стъклото и си караш и си снимаш и ако тея в КАТ наистина се размърдат и обработят тия сигнали като хората, на много хора ще им дойдат като гръм от ясно небе честитките...

Идеята ми беше, че повечето хора не ги плашиш с камерата, а по-скоро допълнително ги агресираш, особено циганите, гледай какви репортажи се правят от махалите и постоянно тръгват да чупят камерите, а там все пак стои някаква медия с национален мащаб и донякъде реален натиск върху политиците заради сформирането на обществено мнение.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 07 Сеп 2017, 13:22

dextuar написа:
Е.Димитров написа:
dextuar написа:

Не е така, dashcam-ове вече под път и над път, има и по 20-30 лева, не е нужно да е нещо супер скъпо, лепваш го някъде по стъклото и си караш и си снимаш и ако тея в КАТ наистина се размърдат и обработят тия сигнали като хората, на много хора ще им дойдат като гръм от ясно небе честитките...

Идеята ми беше, че повечето хора не ги плашиш с камерата, а по-скоро допълнително ги агресираш, особено циганите, гледай какви репортажи се правят от махалите и постоянно тръгват да чупят камерите, а там все пак стои някаква медия с национален мащаб и донякъде реален натиск върху политиците заради сформирането на обществено мнение.

Те руснаците мисля че бяха приели записи от dashcam да се считат за доказателство.
Значи, ако и тука така стане, с някакви бързи производства, почти съм убеден, че за година ще влезем в релсите. Щото сме си малко хейтърска нация, и всеки ще топи :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 2015 F31 LCI 320dA

Мнение от Satanism » 07 Сеп 2017, 13:31

В какви релси ще влизаме?
Полицай в униформа, но с цивилната си трошка (Опел Астра, разбира се, че да запомни копчетата в 2 различни коли му е трудно) ми е скачал на бой, защото на Пирогов, в София, не го пуснах да продължи напред от лентата за десен завой, към НДК.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 07 Сеп 2017, 13:41

Satanism написа:В какви релси ще влизаме?
Полицай в униформа, но с цивилната си трошка (Опел Астра, разбира се, че да запомни копчетата в 2 различни коли му е трудно) ми е скачал на бой, защото на Пирогов, в София, не го пуснах да продължи напред от лентата за десен завой, към НДК.

Ми супер, остави го да ти шибне един шамар и отиваш веднага куцайки в медицинско заведение и после в медиите, пък ако имаш време, и в полицията.
Нали се сещаш после какво ще стане с този полицай...

ентусиаст
Аватар
Кара: 2015 F31 LCI 320dA

Мнение от Satanism » 07 Сеп 2017, 13:51

Въобще не е ясно какво и с кого ще стане, в тая кочина, наречена държава....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 08 Сеп 2017, 10:44

k.milanov написа:Днеска се разходихме до Пловдив и на връщане имаше бая трафик. Караме лява лента и идва едно лайно със A8 и светка, ама няма как от 140-150++ да намалим да влезнем в дясна лента с 90-100 , за да му направим евала. Пък и без това напред две колони с коли - лява и дясна лента, дали ще ни прескочи нас или не е все тая...

Покарахме така макс минута и при първата възможност се прибрахме с бащата в дясно. Не ни изпревари :paranoid: , а бащата се притеснява някой да му се лепи на задната броня.Престроихме се в лява да си караме, но след малко отново се прибрахме, за да му нарпавим път, тогава тоя ни изпревари вече и ние пак си влизаме зад него, за да си продължим да си караме. В момета в който престройме... бам прави ни brake check шиб*ното лайно :kuku: :banghead:

А някой да ми каже сега, тази комплексирана амеба, защо го направи това? :kuku: :ranting: :dunno: :dummy:

Точно преди 2 седмици и на мен ми се случи почти същото колега, през нощта пътувах към СФ с един авер карам си в лявата лента със 130км/ч и по едно време точно като изпреварвам един лайнар с Порше Кайен реши да увеличи скоростта, прибирам се в дясна лента и хоп нямаля, минавам в ляво да го изпревармам и той пак увеличава скорост... и така 5 мин.. после пак минах в ляво светнах плафончето започнах да му махам да му тегля майните и избяга посерича.. :bang:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MartinP » 09 Сеп 2017, 0:12

Exclusive89 написа:
k.milanov написа:Днеска се разходихме до Пловдив и на връщане имаше бая трафик. Караме лява лента и идва едно лайно със A8 и светка, ама няма как от 140-150++ да намалим да влезнем в дясна лента с 90-100 , за да му направим евала. Пък и без това напред две колони с коли - лява и дясна лента, дали ще ни прескочи нас или не е все тая...

Покарахме така макс минута и при първата възможност се прибрахме с бащата в дясно. Не ни изпревари :paranoid: , а бащата се притеснява някой да му се лепи на задната броня.Престроихме се в лява да си караме, но след малко отново се прибрахме, за да му нарпавим път, тогава тоя ни изпревари вече и ние пак си влизаме зад него, за да си продължим да си караме. В момета в който престройме... бам прави ни brake check шиб*ното лайно :kuku: :banghead:

А някой да ми каже сега, тази комплексирана амеба, защо го направи това? :kuku: :ranting: :dunno: :dummy:

Точно преди 2 седмици и на мен ми се случи почти същото колега, през нощта пътувах към СФ с един авер карам си в лявата лента със 130км/ч и по едно време точно като изпреварвам един лайнар с Порше Кайен реши да увеличи скоростта, прибирам се в дясна лента и хоп нямаля, минавам в ляво да го изпревармам и той пак увеличава скорост... и така 5 мин.. после пак минах в ляво светнах плафончето започнах да му махам да му тегля майните и избяга посерича.. :bang:

На мен ми изглежда като рейсинг подбуди?!

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 11 Сеп 2017, 10:55

Не знам, ама онзи ден по Гръцко седяхме в банкета и поне 20 коли спряха да ни питат дали имаме нужда от нещо, да се обадят на някой и т.н.. Тука нема шанс братче.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 11 Сеп 2017, 12:33

Kroki написа:Не знам, ама онзи ден по Гръцко седяхме в банкета и поне 20 коли спряха да ни питат дали имаме нужда от нещо, да се обадят на някой и т.н.. Тука нема шанс братче.

Те са спрели да разгледат кабриолета :mhihi:
Прав си, за съжаление тук стана човек за човека е вълк.. :dunno:
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 11 Сеп 2017, 13:08

С едно сребристо купе бяхме. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 11 Сеп 2017, 13:20

Kroki написа:Не знам, ама онзи ден по Гръцко седяхме в банкета и поне 20 коли спряха да ни питат дали имаме нужда от нещо, да се обадят на някой и т.н.. Тука нема шанс братче.

:OT:

В Гърция 'фърлЯ ли бутилки вода по колите?

Или там е прието чинии ... :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: 318Ci E46, 530GT

Мнение от MMG » 11 Сеп 2017, 21:16

Когато видя 2 коли да си играят на мутри и да карат на магистралата като автомобили със специален режим - единия на средата на осовата линия, другия в лява лента - директно рипорт на 112.

Звъня на 112 и подавам сигнал за агресивни шофьори, ако някой много ме подразни и кара опасно. Питат къде се намира, в коя посока се движи и така "добър ден" на следващия патрул за обяснение.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 11 Сеп 2017, 21:25

MMG написа:Когато видя 2 коли да си играят на мутри и да карат на магистралата като автомобили със специален режим - единия на средата на осовата линия, другия в лява лента - директно рипорт на 112.

Звъня на 112 и подавам сигнал за агресивни шофьори, ако някой много ме подразни и кара опасно. Питат къде се намира, в коя посока се движи и така "добър ден" на следващия патрул за обяснение.

Т'ва да го видя, няма да го повярвам :shock:
П.П. Днес отново учебна кола не ми спря на пешеходна пътека, даже инструктора ме гледаше като теле :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 318Ci E46, 530GT

Мнение от MMG » 11 Сеп 2017, 21:30

Спират, спират, но не винаги или не винаги се вижда.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата