Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Re: Цените на горивата 2018
аз завърших 2007ма ... не помня някога някой да са го карали с кола където и да е , даже на ум не ми е идвало
градския в Пловдив няма никакъв шанс след преселението което се получи последните 5г от всички градове в радиус от 60км ... и шофиращите нямат шанс със супер проектите на кмета г-н Иван "Павето" Тотев
да не отварям приказка пък как "батките" си записват децата на центъра с кви ли не врътки "защото е престижно" или как на пазарджишко шосе (почти на изхода на Пловдив) се задръства от коли да си вземат децата от намиращите се там "Руска" и "Анлийска" гимназии ... а те са в полето , и има 3 лентов булевард и редовен градски там
инак като стане 2.50 ... евро бензина в БГ и ГО + данък 1500лв ... няма да се кара, аз и сега цяло по цяло лято почти не карам , макс 2-3 пъти в месеца , ще заминава в мобилето гробника
ся очаквам фирмичките всичките да надуят всичко ... щото нали петрола, цената на застраховките, на превозите ... чак сам си се чудя защо не съм седнал и аз да преизчислявам цените на клиентите ми ... то така излиза, че пропускам вече 2-3 пъти да ги вдигам по 5% поне
градския в Пловдив няма никакъв шанс след преселението което се получи последните 5г от всички градове в радиус от 60км ... и шофиращите нямат шанс със супер проектите на кмета г-н Иван "Павето" Тотев
да не отварям приказка пък как "батките" си записват децата на центъра с кви ли не врътки "защото е престижно" или как на пазарджишко шосе (почти на изхода на Пловдив) се задръства от коли да си вземат децата от намиращите се там "Руска" и "Анлийска" гимназии ... а те са в полето , и има 3 лентов булевард и редовен градски там
инак като стане 2.50 ... евро бензина в БГ и ГО + данък 1500лв ... няма да се кара, аз и сега цяло по цяло лято почти не карам , макс 2-3 пъти в месеца , ще заминава в мобилето гробника
ся очаквам фирмичките всичките да надуят всичко ... щото нали петрола, цената на застраховките, на превозите ... чак сам си се чудя защо не съм седнал и аз да преизчислявам цените на клиентите ми ... то така излиза, че пропускам вече 2-3 пъти да ги вдигам по 5% поне
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Също да добавя, че миналия месец ограбиха майка ми в градския. Най-вероятно ученици
В колата по-трудно ще ми гепят портфейла.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ма как наследника ще ходи пеша, моля ти се. Ще му се повредят крачетата.
До колкото помня, имаше карти за градския транспорт в София за ученици, за всички линии, за смешни пари.
Тези деца кога точно ще станат самостоятелни като ги дондуркате до училище с кола?
Имам 2 деца и вярно, още са малки, но няма шанс да ги карам с кола като пораснат. Особено в 8 клас.
Да не съм чул, че ви е скъпо горивото и, че цените са високи на другите стоки.
Изобщо хората страшно се объркаха нещо.
До колкото помня, имаше карти за градския транспорт в София за ученици, за всички линии, за смешни пари.
Тези деца кога точно ще станат самостоятелни като ги дондуркате до училище с кола?
Имам 2 деца и вярно, още са малки, но няма шанс да ги карам с кола като пораснат. Особено в 8 клас.
Да не съм чул, че ви е скъпо горивото и, че цените са високи на другите стоки.
Изобщо хората страшно се объркаха нещо.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Aз от 3 или 4ти клас си пердашех соло за училище. Излизх 6:15-6:20, автобусчето, после прекачване на трамвай, че спираше по-близо до училище и за финал малко пеша

На знам дали е от протестите, но се забелязва намаляване на цените. Миналата седмица заредих 5ст/л по-евтино

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Bexim написа:Аз не помня някой съученик да са го водили или взимали от 5-6-ти клас нагоре...![]()
Aбе 5-6-ти клас.... мен първия ден на 1-ви клас ме заведоха на училище и това беше

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911

Не забравяйте, че хората не пътуват само градско с колите. Доста хора в големите градове пътуват от близките села и градчета. За Пловдив мога да кажа, че половината Асеновград, Стамболийски и доста хора от Карлово и Пазарджик си работят и учат в Майна таун. Плюс всичките села, а те са много. Единици пътуват и от Смолян, Велинград, Чирпан. Които са си бая по-далечко. Имам спомен за 100 000 автомобила дневно.
За София няма да коментирам сутрин как се влиза в града.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Пичове, всички голем го вадите докато не ви дойде до главата
Аз си развозвам и двете деца всеки ден, просто нямам друг избор, едното е на градина, другото на училище. Когато искаш добро училище за децата си правиш жертви и ги водиш там където смяташ, че е добре за тях.
Няма как да ги оставя да ходят сами, дори на училище преди да станат достатъчно големи, че да могат да се пазят сами от опасностите.
Мен също навремето никога не са ме водили на училище, дори и в първи клас, но има едно голямо "НО", а имено това, че едно време не се беше изсипала цяла България в София и нямаше толкова много психопати по улиците. Съжалявам, че ще ви разочаровам, но аз не си отглеждам децата за да може някой ден някой педофил или друг ненормалник да се изгаври с тях
Много по голям проблем е това, че навсякъде цари хаус и пезпорядък, безнаказаност и наглост нещата могат да се уредят но ня някои хора не им оттърва.
Важно е далаверата да върви и партийните и личните каси да се пълнят.

Аз си развозвам и двете деца всеки ден, просто нямам друг избор, едното е на градина, другото на училище. Когато искаш добро училище за децата си правиш жертви и ги водиш там където смяташ, че е добре за тях.
Няма как да ги оставя да ходят сами, дори на училище преди да станат достатъчно големи, че да могат да се пазят сами от опасностите.
Мен също навремето никога не са ме водили на училище, дори и в първи клас, но има едно голямо "НО", а имено това, че едно време не се беше изсипала цяла България в София и нямаше толкова много психопати по улиците. Съжалявам, че ще ви разочаровам, но аз не си отглеждам децата за да може някой ден някой педофил или друг ненормалник да се изгаври с тях

Много по голям проблем е това, че навсякъде цари хаус и пезпорядък, безнаказаност и наглост нещата могат да се уредят но ня някои хора не им оттърва.

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
А това нормално ли е, адаш?
Да живееш в такъв страх?
Иначе горивата ни скъпи...
Това искам да кажа, бензинът ни е най-малкия проблем...
Докато ме спират с буркан и ме изкарват най-големия престъпник без видима причина и нареждат на един приятел да влизал в колата, разбираш ли. Няма такава репресия на нормални хора, а престъпниците са на свобода... И никой не ги ебава.. Пияни карат и за 20 лв им се разминава. Не един пример имам.
Докато има един протест за горивата, един на майките с децата с увреждания, трети за нещо си.. Няма как да се оправи тази държава!
Трябва един общонационален протест за всички безобразия...
Да живееш в такъв страх?
Иначе горивата ни скъпи...

Това искам да кажа, бензинът ни е най-малкия проблем...

Докато ме спират с буркан и ме изкарват най-големия престъпник без видима причина и нареждат на един приятел да влизал в колата, разбираш ли. Няма такава репресия на нормални хора, а престъпниците са на свобода... И никой не ги ебава.. Пияни карат и за 20 лв им се разминава. Не един пример имам.
Докато има един протест за горивата, един на майките с децата с увреждания, трети за нещо си.. Няма как да се оправи тази държава!
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
Онзи ден заредих G-drive Diesel на 2,54. Като приложиш отстъпката , цената на литър идва на 2,30.Don_Diego написа::OT: И аз не го разбирам това каране до училище без значение от възрастта. Да кажем, че 1-2клас е приемливо ама нагоре вече става малко излишно.
Aз от 3 или 4ти клас си пердашех соло за училище. Излизх 6:15-6:20, автобусчето, после прекачване на трамвай, че спираше по-близо до училище и за финал малко пеша. След 7ми клас пък учех наблизо и до 12ти клас плътно пеша ходех. Университета пак мислех схеми как да избягвам употребата на кола доколкото ми бе възможно.
На знам дали е от протестите, но се забелязва намаляване на цените. Миналата седмица заредих 5ст/л по-евтино(още не мога да изхарча икономисаните пари
)
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
- astrapower
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 28i xDrive Estoril Blue, R259
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: ex. X3 E83 LCI 3.0d
vld написа:Пичове, всички голем го вадите докато не ви дойде до главата![]()
Мен също навремето никога не са ме водили на училище, дори и в първи клас, но има едно голямо "НО", а имено това, че едно време не се беше изсипала цяла България в София и нямаше толкова много психопати по улиците. Съжалявам, че ще ви разочаровам, но аз не си отглеждам децата за да може някой ден някой педофил или друг ненормалник да се изгаври с тях![]()
![]()
![]()
Нищо де, аз очаквах такава реакция

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
И за хората с по-малки деца логистиката е сложна .
Нашето поколение не беше изложено на такива опасности по улиците . Идиоти колкото искаш ...с лопата да ги ринеш .
Това с транспорта - хубава работа , но не винаги върши работа . Практически някой път няма как да стане .
Евала на тези,които имат /за техен късмет/ транспорт вършещ им работа
Нашето поколение не беше изложено на такива опасности по улиците . Идиоти колкото искаш ...с лопата да ги ринеш .
Това с транспорта - хубава работа , но не винаги върши работа . Практически някой път няма как да стане .
Евала на тези,които имат /за техен късмет/ транспорт вършещ им работа

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Bexim написа:А това нормално ли е, адаш?
Да живееш в такъв страх?
Иначе горивата ни скъпи...![]()
Това искам да кажа, бензинът ни е най-малкия проблем...![]()
Разбира се, че не е нормално, просто хората бъркат понятието свобода със свободия. Е, нашата демокрация се е превърнала точно в свободия....
Затова хората бягат от тук, защото не виждат надежда да се върви към по добро.
Ето един пример с заместник премиера, просто патриотите решиха, че ще покажат среден пръст на бойко и им намазаха ските.
Сега единия вариант е бойко да го махне симеонов и да си развали коалицията, другия вариант е кабинета да падне щото простесите не само ще продължават, ами и в един момент ще ескалират.
И в двата случая правителството го духа, ама какво от това?
Масата народ не се вълнува от това, както винаги сме "скъпи на триците евтини на брашното", цената на бензина ни е проблема, не е проблем, че работиме по половин година за данъци, не е проблем, че с работа трудно можеш да прокопсаш в тая държава....

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
vld написа:Пичове, всички голем го вадите докато не ви дойде до главата![]()
Мен също навремето никога не са ме водили на училище, дори и в първи клас, но има едно голямо "НО", а имено това, че едно време не се беше изсипала цяла България в София и нямаше толкова много психопати по улиците. Съжалявам, че ще ви разочаровам, но аз не си отглеждам децата за да може някой ден някой педофил или друг ненормалник да се изгаври с тях![]()
![]()
![]()
Да ама го има и момента с параноята.
Много популярен мит е че днешно време да тръгнеш на път е по-рисковано от това да тръгнеш на война. Преди какво спокойствие си е било, ехеее....ехеее със 300% повече жертви 80ъе години при 2000% по-нисък трафик. Ама тогава не е имало медии за масова депресия и хората не са били толкова жадни да разберат кой е е**ан и заклан.
Трудно е да се бориш с такава масова психоза и трудно може да поставиш реализма над теоритичния риск за безопастта на своето дете.
За тва както казва Стийн - в днешно време ако нямаш 3 тона СУВ се приема, че не можеш да отгледаш пълноценно, детето си
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Много са ми забавни хора без деца, които обясняват кое и как става с децата 
Изключение прави Зъбчо ама неговите май още са малки и е наясно само с част от проблемите.
Останалите дето прилагат собствен опит върху несъществуващото си поколение ми се ще да ги чуя след години
И аз трети клас се движех сам из цяла София ама както се спомена София не беше 1/2 България ...

Изключение прави Зъбчо ама неговите май още са малки и е наясно само с част от проблемите.
Останалите дето прилагат собствен опит върху несъществуващото си поколение ми се ще да ги чуя след години

И аз трети клас се движех сам из цяла София ама както се спомена София не беше 1/2 България ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- astrapower
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 28i xDrive Estoril Blue, R259
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: ex. X3 E83 LCI 3.0d
K_Ilkov написа:Много са ми забавни хора без деца, които обясняват кое и как става с децата
Е, здраве и живот да има ще се изясняватат нещата с течение на времето...