Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Тоя боклук заслужава да изяде шамарите, това поведение не трябва да се толерира грам. А Вичката квото иска да разправя - не може да направиш забележка на очевадно пълен наглец и после да трябва да се криеш като мишка в колата. Поне аз също не бих...bum_bum написа:https://trafficnews.bg/plovdiv-krimi/news/85196/
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
dextuar написа:Поне аз също не бих...
Абе не се заричай, че не знаеш на кого можеш да попаднеш.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
bum_bum написа:dextuar написа:Поне аз също не бих...
Абе не се заричай, че не знаеш на кого можеш да попаднеш.
Така е, но сега на всеки дришльо на пътя ли трябва да мълчиш? Аз далеч не съм критерии за батка или бияч, но тоя, дето слиза, дали знае на кого налита? И да, знам, че няма печеливши, ама е тъпо да живееш в страх...
Имаше един клип, в който един гол до кръста дебелак биеше прекъсвачи 3 минути на една 36ца.Тя се запали, вкараха я снега и я гасиха с пожарогасители. Някой сеща ли се?
Sent from my iPhone using Tapatalk
3186 написа:Имаше един клип, в който един гол до кръста дебелак биеше прекъсвачи 3 минути на една 36ца.Тя се запали, вкараха я снега и я гасиха с пожарогасители. Някой сеща ли се?
Да колега. И аз съм го гледал в фейсбук. Шопара бих го наритал.
Sent from my Lenovo A2020a40 using Tapatalk
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
3186 написа:Имаше един клип, в който един гол до кръста дебелак биеше прекъсвачи 3 минути на една 36ца.Тя се запали, вкараха я снега и я гасиха с пожарогасители. Някой сеща ли се?
Да, но май не беше в тази тема.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Спешно трябва да забранят употребата на телефон докато се шофира, не визирам говорене, а писане на съобщения и ровене в интернет, фб, навигация! В момента съм командировка, предните дни карах София - Варна - Бургас, 6-7 пъти някой навлиза в мойто платно докато си рови в телефона 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То все едно да забранят ползването на Тесла или подобни смартфони на колела . Колко по-просто и безопасно бе когато телефоните се ползваха само за разговори докато караш . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Днеска си карам в малките улички по центъра и виждам едно Х5 на аварийки приближавам, като карам с нормлана скорост 20-30 км/ч за разбитите павета. Вече съм супер близко до него и виждам, че от аварийки сме минали на ляв мигач и оооп резко пред мен
Трябваше да набия спирачки иначе щях да направя близка среща на ламарината на 36тицата с палстамсата на х-са. След клаксон от мен и този ми ръкомаха през прозореца с жестово, който аз тълкувам като: "Какво искаш, бе? Какво съм ти направил?"
Явно този беше от онези, които смятат че мигача дава предимство 

- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
Exclusive89 написа:https://trafficnews.bg/bulgaria-krimi/news/85561/
Цигани..![]()
https://www.youtube.com/watch?v=EE6VFH_bBkA
Явно не са гледали това
Е така трябва да се действа с наглеците..
https://www.youtube.com/watch?v=QsBDvuLXmH4
Лично и аз съм се разправял с такива тупани ...ама като им направиш забележка и ти се карат...кво толкова са направили....
https://www.youtube.com/watch?v=QsBDvuLXmH4
Лично и аз съм се разправял с такива тупани ...ама като им направиш забележка и ти се карат...кво толкова са направили....
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Руснаците са смели, задружни и решителни в такива случаи. При нас трудна работа.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Сутринта един рейсър с Пежо 206 мислеше явно, че се "дърпаме" и докато ме гледаше в огледалото как изоставам/той продължава по бул. "Владимир Вазов", а аз завивам веднага преди него в улица към "Сухата река"/ бутна една жена, която пресичаше неправилно на бул. "Владимир Вазов" посока "Металург". Жената се превъртя, а този я удари поне с едно 50-60 км/ч. Доста се стреснах, отбих и отидох да я видя, като да си призная ме беше шубе, защото в първия момент грам не мърдаше. В крайна сметка каза, че крака много я боли и не поиска да викаме линейка и полиция, а с шофьора на Пежото се разбраха да я закара до болница наблизо. ВЕДНАГА СЛЕД случката видях групичка, която пресичаше по същия начин на същото място. Като им викнах "И вие ли искате да ви удари някой?" и те "Еми не ни се обикаля до светофара"
Клип не искам да качвам, но ето още един състезател с Пежо около 10 минуте след въпросната случка. Явно днес сe провежда Peugeot Racing Cup на открито.